Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
sporos123

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από sporos123 »

νομιζω οτι αυτη με τις πολλες κ λεπτες ριγες(οπως της ουντινεζε) ειναι πολυ καλη κ ταυτοχρονα βγαζει κ εναν ρετρο χαρακτηρα...... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Για τον pagotatzi

Εικόνα

Για τον GI4NNEN4

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ARMANI & GUCCI ... ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΑΜΕ ... "Fofana DI Serres" :opaokara:
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ...

Eπιμένω σε αυτή χωρίς γιακά pagotatzi ... ως πρώτη επιλογη ...
αλλα θα προτιμούσα τη ριγα αυτή έστω και με γιακά.

Εικόνα
FOFA... NA ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΑΥΤΗ.
ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Ζορρό αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να την παραγγείλεις ρε φίλε....Σκέτη...Πας αγοράζεις και έναν δικέφαλο...τον ράβεις και είσαι έτοιμος....
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Zorro4 έγραψε:Εικόνα
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΨΟΥΡΑ...
Εικόνα
Με αυτή την ομάδα έγινα ΠΑΟΚ ... η φανέλα της ΑΥΤΗ, είναι χαραγμένη στο υποσυνείδητο μου.
ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ...
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΑΟΚ... ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΘΥΡΑ 4.

ΥΓ
Αγάπη μου τρελή και ατελείωτη ... πόσο πολύ με έλειψες ήδη. :cry:

Έτσι όπως ακριβώς το περιγράφεις νοιώθω κι εγώ....λες να παίζει κάνα Déjà-vu εδώ;...μπά...μάλλον η ψυχές των ΠΑΟΚτζήδων κυριεύονται από συγγενή αισθήματα...εξού και η αδερφική σχέση....έτσι λέω εγώ. :pano:

fofanaserres έγραψε:Ζορρό αν δεν κάνω λάθος,μπορείς να την παραγγείλεις ρε φίλε....Σκέτη...Πας αγοράζεις και έναν δικέφαλο...τον ράβεις και είσαι έτοιμος....

και που μπορώ να το κάνω αυτό κ. σχεδιαστά μας "Fofana DI Serres"; θέλω να κάνω μια μεγάλη παραγγελία για αρχή !

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Άκη νομίζω πρέπει να ψάξεις μέσω ίντερνετ....Ένα φιλαράκι είχε παραγγείλει μία Nike ολόλευκη που γούσταρε μέσα από το ίντερνετ...Από την Αγγλία αν θυμάμαι καλά...Έβαλε και τον δικέφαλο και ήταν έτοιμος...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ο Fofana με κάλυψε και τον ευχαριστώ πολυ! Είμαι έτοιμος πλέον να ψηφίσω. Θα χρειαστεί να πληρώσω κάποια συνδρομή για να εχω δικαίωμα ψήφου; :? :lol:
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Κι όπως πολύ σωστά λέει πιο πάνω ο pagotatzis,επειδή η Puma μας έχει συνηθίσει σε φανέλες προηγούμενων χρόνων πάρτε και 2 ριγέ σε περσυνά μοντέλα.Το πρώτο είναι η περσυνή της New Castle....

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Κάπου είχα διαβάσει, σε συνέντευξη στελέχους της Puma νομίζω, ότι η Puma απο τη σεζόν 11/12 θα κρατούσε μόνο γαύρο, κούλα κι εμάς και "θα μας πρόσεχε" περισσότερο. Δεν θα ήθελα να δω και φέτος λοιπόν τον γαύρο να παίρνει φετινό κι εμείς με την κούλα περσινό σχέδιο. Αυτή της Newcastle ηταν η περσινή του γαύρου. Ωραία είναι, αλλά μιας και την μαγάρισε ο γαύρος δεν τη θέλω :lol:
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

fofanaserres έγραψε:Για τον pagotatzi

Εικόνα

ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΗ!!!!ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΑΝΕΛΑ!!!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ....ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ

Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μπράβο σας, ρε παλικάρια ! Τι ωραία πράγματα που κάνετε εδώ ? Δεν τα πάτε και στην ομάδα, μπας και μπορέσει να τα ζητήσει από την Puma ? Να πω και γω τη γνώμη μου, σαν βετεράνος της U-47 πλέον !!!

Η ριγέ που λέει ο Zorro4 και ο Άκης, είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. RESPECT ! Με λαιμόκοψη ... εννοείται ! Εμείς μεγαλώσαμε με τον Π.Α.Ο.Κ. να φοράει λαιμόκοψη. Ο πρώτος γιακάς που θυμάμαι, ήταν μετά το 1982 όπως στο πρωτάθλημα του '85 με διαφήμιση "ΑΓΝΟ", νομίζω. Ο γιακάς θυμίζει polo μπλουζάκια που είναι σαν "στολή" εξόδου των αθλητών και δεν μ' αρέσει μέσα στο παιχνίδι. Να τρέχεις και να "χοροπηδάει" ο γιακάς ? Ε, δε λέει. Γούστα είναι αυτά, θα μου πείτε. Δεκτό !

Δεύτερη η μαύρη και τρίτη η άσπρη όπως στο post λίγο πιο πάνω(Τρί Ιουν 07, 2011 4:06 pm για το παιδί απ' τα Γιάννενα).

Θα μου άρεζε και σαν extreme ιδέα, για 4η στολή, μία πορτοκαλί (το χρώμα των οπαδών - τα πορτοκαλί μπουφάν στην Θ4 έκαναν "πάρτυ" κάποτε, πολύ μεγαλύτερο απ' ότι τώρα) όχι όμως όπως σε μία φωτό λίγες σελίδες πριν, αλλά με μαύρες ρίγες (στυλ Sahtar) και πάνω στο μοτίβο της ασπρόμαυρης. Εάν είναι δυνατόν κάποιο δείγμα fofanaserres, pls, για να το δω και γω καλύτερα.

Συνεχίστε παιδιά έτσι να θαυμάζουμε τις ιδέες σας.

Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,
Ζω ΜΟΝΟ για σένα, ομαδάρα μου.
Άβαταρ μέλους
vaggio-4-

Δημοσίευση από vaggio-4- »

καλη η ιδεα με την πορτοκαλι που 8α μπορουσε να ηταν σαν της river plate αλλα με μαυρη ρίγα....και να ειχε στο μανικι ενα μαυρο αστερι με το 4 μεσα...πσσσσσσσσσσσσσσ χαχαχα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: ολο το πεταλακι αυτη 8α φορούσε....
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Με τις παραπάνω περσινές συμβιβάζομαι...και οι μονόχρωμες fofana με κολάρο τρέλα είναι.
Το '85 Πέρσικα αδελφέ.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

παντως επειδη η ριγα αρεσει σε πολυ κοσμο μακαρι η πουμα να παρουσιασει κατι δυνατο φετος....κ φυσικα οχι περσινα σχεδια ευρπαικων ομαδων.....αν η φανελα ειναι ομορφη,το σιγουρο ειναι οτι πολλοι που εχουν καβλα με τις φανελες(οπως κ εγω) θα τις αγορασουν...πραγμα που θα σημαινε καλα κερδη για την παε απο τις πωλησεις.....δειτε το θεμα με την μπουτικ εκει στην παε....
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Μόνο που φέτος η μπουτίκ θα ανήκει στη πούμα :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”