συγνωμη που θα στο πω αλλα πιστευω οτι δεν εισαι ειλικρινης. με τον εαυτο σου.rainmaker έγραψε: Λοιπόν κι ο θεός ο ίδιος να κατέβει να μου πεί οτι δεν φταίει ο ζησης για το αρνητικό κλίμα που διαμορφώθηκε απέναντι στην ομάδα φέτος, εγώ θα τον θεωρήσω ψεύτη.
το αρνητικο κλιμα δεν ειναι συνεπεια μιας και μονο αποφασης.
ειναι συνεπεια αρκετων λαθων που συσσωρευτηκαν στα 3 χρονια.
τα παντα ξεκινησαν απο τον κουμπαρο και τον γιο του κουμπαρου.
η συνεχεια εγινε οταν εγινε κατανοητο οτι δοθηκαν 2εκ για μια μεταγραφη που δεν απεδωσε αλλα δημιουργησε προβληματα στην ομαδα (καθυστερησεις πληρωμων, ανοιγμα κτλ)
λιγο αργοτερα ηρθε η αδυναμια της ομαδας να κρατησει τον ανθρωπο που εδωσε σιγουρια και οραμα απο τον παγκο
και το γλυκο εδεσε με τις επιλογες για τον παγκο στην μετα σαντος εποχη.
και εδω υπαρχουν αρκετοι που ριχνουν ευθυνες στον βρυζα. για το φιασκο μπερετα. πως ομως καταληξαμε στο φιασκο μπερετα?
-οταν ο ζαγορακης σουταρε τον παρασχο πηγε και εκλεισε προπονητη με 600-700 χιλ. και καλα εκανε.
-οταν εφυγε ο σαντος ζητησε απο τον βρυζα να του φερει σοβαρο αντικαταστατη με τα μισα λεφτα. λες και ο ιδιος που εδωσε τα διπλα στον σαντος ηταν κοροιδο. ποιος δεν ηταν σχεδον σιγουρος για την αποτυχια?
-φετος μετα το φιασκο μπερετα ο ζαγορακης ζητησε απο τον παντελη να του φερει προπονητη με τα λεφτα που ο ιδιος ειχε κλεισει τον σαντος.
και σε ολο αυτο υπαρχουν ορισμενοι που βλεπου ευθυνες βρυζα για την επιλογη μπερετα. εαν ειναι ετσι φιλε μου, και ηταν θεμα λανθασμενης επιλογης του βρυζα ας φερουν και φετος προπονητη με 300 χιλ. να δουμε την μαγκια τους.