yiannisPAOKitalia έγραψε:Στο τέλος θα αποδειχθεί ότι τζάμπα διαφήμιση του κάναμε του Βρύζα. Σε μας δε θα'ρθει, στο βάζελο δε θα πάει, θα μείνει στην κρατική αθηνών, και θα τους έχει όλους μερικώς ικανοποιημένους, και τις πόρτες ανοιχτές.
Εμάς επειδή δεν πήγε στο βάζελο, τους βάζελους επειδή δε γύρισε σε μας, τον κουρασμένο που θα τον έχει δίπλα του για τη συνέχεια, μέχρι την επόμενη πρόταση που θα του γίνει από τον βάζελο. Και τότε το σωσίβιο που λέγεται Ζαγοράκης δε θα υπάρχει. Γιατί περί σωσίβιου πρόκειται, αφού τον έσωσε από το άκυρο που θα έτρωγε αν πήγαινε στον βάζελο. Φυσικά, κι ο Ζαγορ έκανε το κομμάτι του, κλείνοντάς τον στη γωνία και δίνοντάς του 2 επιλογές:
Ή γυρνάς και όλα μέλι-γάλα, το καλύτερο για όλους,
ή πας στο βάζελο και από την Τούμπα ξεγράφεσαι μια για πάντα.
Έτσι το βλέπω εγώ, και εκτιμώ ότι ο Βρύζας κώλωσε και θα μείνει στο πλάι του κουρασμένου. Προσωπικά, με κούρασε. Στην αρχή το πήρα πολύ άσχημα και δεν το αποδέχτηκα. Πλέον... je m'en fous. Θέλει, καλώς. Δε θέλει, το μπούλο.
Μπορεί να μην έχω τα 750 που του έταξε ο βάζελος, αλλά έχω Ζαγοράκη και συνεχίζω δυνατά!
Αυτο που δεν θα μαθουμε ποτε ομως ειναι το ΓΙΑΤΙ.και αυτο εχει το μεγαλυτερο ενδιαφερον.