Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

H Στεαουα σημερα προσωραει σε προταση στον Λαζλο.Φημες λενε οτι ειναι 600 χιλιαρικα + 400 χιλιαρικα εαν βγει Τσ.Λ.Ακομα σημερα Σερτζιο Κονσεισαο και Ντ΄νοφριο ανακοινωνουν την αποχωρηση απο Στανταρ Λιεγης(ασχετο αλλα επειδη το εμαθα ,το αναφερω).Στον ΠΑΟΚ συνεχιζουν να διαδιδουν σιγουρια για την αποκτηση μπολονι επειδη υπαρχει προφωρικη συμφωνια.Σημερα αναμενεται τηλεφωνικη επικοινωνια ΠΑΟΚ-Μπολονι αρα θα προφανως θα εχουμε επισημα νεα για την υποθεση.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Κρατα το λογο σου ρε συ Λάζλο. Ούγγρος ανθρωπος εισαι. Ποια Στεάουα τωρα? Να ηταν καμια Χόνβεντ ή καμια ΜΤΚ να δεχτω να το σκεφτοσουνα για λιγο (για λιγο ομως, ετσι?)
Ασε που αμα κανεις καμια πισωπατησιά με τι μουτρα θα κυκλοφορω μετα στους δρομους?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

η παε νοιωθει σιγουρη ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι συντομα θα ανακοινωθει τι ραντεβου για υπογραφες.Οποτε εμπιστοσυνη και ειδωμεν.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

xristos14 έγραψε:Ε ναι..έλα δω ρε άνθρωπε να υπογράψεις και τράβα 5 μέρες στη Μύκονο με 2 Ταυλανδέζες όλα πληρωμένα
Κάντες λατίνες και υπογράφω εγω :opaokara: :opaokara:

πέρα απο την πλάκα η υπομονή για τον Μπόλονι αξίζει 58 χρονών ειναι εχει φάει τα γήπεδα και τους πάγκους με το κουτάλι μια ματιά στα dvd να δώσει τα βγάζει τα συμπερασματά του αρκεί να μην μας κάνει καμία λαλακία και υπογράψει αλου τότε κλάφτα χαράλαμπε και ξανά μανά τα ίδια με πέρσι οσο για μεταγραφές δεν νομίζω να μην υπάρχει επικοινωνία Μπόλονι Σβούρα και μια προεργασία θα έχει γίνει...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ειναι γραφτο να ερθει αυτος στον ΠΑΟΚ, μακαρι να βγω ψευτης :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Οι άραβες αργούν γιατί έρχονται με τις καμίλες :ugeek:

Άρα ο Μπαλόνις θα έρθει γρηγορότερα καβαλόντας το ουγκαρέζικο άττι του :shock:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

paok kerkyra έγραψε:
xristos14 έγραψε:Ε ναι..έλα δω ρε άνθρωπε να υπογράψεις και τράβα 5 μέρες στη Μύκονο με 2 Ταυλανδέζες όλα πληρωμένα

.
Δεν καταλαβα ... Αν σε δίναμε Ταϋλανδέζες θα μας έκανες χουνέρια του τύπου...
Θα μελετήσω όλες τις προτάσεις... και έτσι ? :lol:
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Μπαλονια μας γίνανε την τελευταια βδομαδα. Δεν ξερω τι θα κανει ο Ζησης και ο Μπόλονι αλλα εμεις καιγόμαστε για προπονητή από τον Μάιο του 2010 και οι μέρες περνάνε. Όποιος και να αναλάβει έχει πάρα πολύ δουλειά μπροστά του. Ο Μπόλονι είναι μια σοβαρή περίπτωση και αμφιβάλλω ότι σκέφτεται να πάει στην Στεάουα του Μπεκάλι, ο οποίος πιθανώς σαν κλασικός βαλκάνιος πουλάει παπά φθάνοντας στο σημείο να πει πως "έστειλα την πρόταση με mail"...
Αναρωτιέμαι τι μπορεί να γράψεις σε ένα email προς εναν προπονητή που ενδιαφέρει την ομάδα σου... "Συννημμένο θα βρείτε το ρόστερ σε .pdf και μερικά links στο youtube από τα γκολ της ομάδας μας πέρσι..." Έλεος... 'Αμα περάσει καμιά βδομάδα και δεν έχει απαντήσει θα αρχίσεις να πιστεύεις ότι μάλλον το mail με την σουπερ πρόταση του 1εκ. ευρώ κατέληξε στο junk mail και δεν το είδε ποτέ.
Γράφουν και λένε ότι να ναι.

Δεν με νοιάζει το όνομα, φθάνει να είναι κίνηση που έχουν μελετήσει. Να ξέρω ότι υπάρχει πλάνο και οχι ο περσινός χαμός.

Πλάνο κι ας πεθάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rasputin την Δευ 06 Ιουν 2011, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

ρε παιδια ,προφανως υπαρχει προεργασια για μεταγραφες και συγκεκριμενοι στοχοι.Δεν θα ερθει ο μπολονι και θα θελει 1 μηνα να μαθει τι χρειαζεται.Ειπε τι χρειαζεται,σε ποιες θεσεις και εδωσε και προτασεις.Το θεμα ειναι πιο πολυ ψυχολογικο,να υπογραψει,να κλειδωθει το γαμημενο αυτο τοπικ και να ηρεμησουν ολοι
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

D.A.A.T. έγραψε:Το θεμα ειναι πιο πολυ ψυχολογικο,να υπογραψει,να κλειδωθει το γαμημενο αυτο τοπικ και να ηρεμησουν ολοι
αυτο ακριβως...να παρουμε τα πανω μας...
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Zorro4 έγραψε:
paok kerkyra έγραψε:

.
Φίλε Zorro εγώ θα πω το ναι αμέσως!!!!!
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Zorro4 έγραψε:
paok kerkyra έγραψε:

.
:lol: :lol: ο Μπεκάλι με είπε κάτι στο e-mail που μου έστειλε για διακοπές στα κανάρια νησιά παρέα με δυο καλλονές απο την Αργεντινή γιαυτό με δυο λατίνες βολεύομαι και στην Μύκονο :opaokara: :opaokara:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Αν μιλάμε για λατίνες Βενεζουέλα όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!

Ξέρω ξέρω off topick.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

η ιδια πηγη που μου ανεφερε για κονσεισαο και μετα απο ενα μισαωρο το γραφανε παντου μου ειπε και κατι ακομα..Δειχνει αξιοπιστος αρα και το μεταφερω.

Ο Μπολονι ειπε στα ρουμανικα ΜΜΕ οτι ειναι ο νεος προπονητης του ΠΑΟΚ.Αυτο που με μπερδευει ειναι οτι οι Ρουμανοι μιλανε για 800 το χρονο.Δεν ξερω αν καλυπτουν τις βλακειες που γραφανε ή υπολογιζουν και μπονους.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ευρώ ή δολάρια???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”