Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από diniko80 »

περσι ηταν στην ομαδα kataramene... δεν τον θυμηθηκαμε τωρα καθοτι δεν εξελειπαν οι λογοι αποχωρησης του κατα τον ιδιο..αρα δεν ειχε προταση αφου κατα δηλωση του δεν ηταν διαθεσιμος..εκτος και αν υπαρχει καποια λογικη που να λεει οτι κανω προταση σε καποιον που εχει φυγει, οταν ο ιδιος λεει οτι δεν μπορει ακομη να ξαναγυρισει...μολις ομως ξαφινκα εγινε διαθεσιμος εκει που προφανως δεν συντρεχουν αλλοι λογοι συμφωνησε με το μιξοβαζελο..
στα @@ μας σε γραφουμε βλακακο..πανε νεα υορκη ντουμπαι και πανε βαζελο...παρε και το πρασινο θερμοσιφωνα μαζι σου να χειροκροτιεσται μεταξυ σας..

ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΦΤΑ
@@ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος diniko80 την Δευ 06 Ιουν 2011, 10:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Ε καλα ρε παιδια δεν το ξερετε το θεμα πως θα παει; Κλασσικα το 90% αυτων που τον βριζουν εδω θα τον υποδεχτουν πισω σε ενα-δυο χρονια "Καλως το ΠΑΟΚτσακι τον Ζηση που γυρισε στην ομαδα της καρδιας του". Θα βγαλουν "ειδηση" και οι ΑΡΔ οτι για να ερθει απερριψε προταση του γαυρού 1000000 τον χρονο οποτε "Να ειδατε το ΠΑΟΚτσακι ο Ζησης, απερριψε τον γαυρο για να ερθει εδω" κλπ κλπ
Φαυλος κυκλος που ανατροφοδοτειται ανα 2-3 χρονια δινοντας το δικαιωμα σε ολους να κανουν το ιδιο. Την βολτα τους στην Αθηνα και την αποσυρση τους στον ΠΑΟΚ.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Zorro4 έγραψε: ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ.
Σσσσσσσσσσσ............θα σ'ακουσουν καποιοι συνδεσμιτες και θα σου βαλουν πιπερι στο στομα............

Βρυζα......βλεπεις πως εχω τρελη υπομονη!Θα περιμενω οσο θελεις.......αλλα........σε παρακαλω.....δικαιωσε με!............
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

darklord έγραψε:Ε καλα ρε παιδια δεν το ξερετε το θεμα πως θα παει; Κλασσικα το 90% αυτων που τον βριζουν εδω θα τον υποδεχτουν πισω σε ενα-δυο χρονια "Καλως το ΠΑΟΚτσακι τον Ζηση που γυρισε στην ομαδα της καρδιας του". Θα βγαλουν "ειδηση" και οι ΑΡΔ οτι για να ερθει απερριψε προταση του γαυρού 1000000 τον χρονο οποτε "Να ειδατε το ΠΑΟΚτσακι ο Ζησης, απερριψε τον γαυρο για να ερθει εδω" κλπ κλπ
Φαυλος κυκλος που ανατροφοδοτειται ανα 2-3 χρονια δινοντας το δικαιωμα σε ολους να κανουν το ιδιο. Την βολτα τους στην Αθηνα και την αποσυρση τους στον ΠΑΟΚ.
Η μανια καταδιωξης που εχεις για τον Σαλπιγγιδη σε εχει κανει να μην βλεπεις το προφανες!Δεν μιλαμε.ουτε για ποδοσφαιριστη,ουτε για εναν απλο παραγοντα,ουτε για προπονητη...........ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Ναι,για αυτον που ηθελες να γυρισει προεδρος και να φυγει ο Ζαγορακης.....για τον Βρυζα,δηλαδη.......
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Το ξέρω πως όλοι έχουν ξενερώσει με το θέμα και ο λόγοι είναι αυτοί που αναφέρει ο καθένας, οι οποίοι όμως μπορεί να απέχουν από την πραγματικότητα....Για να τα δείτε συγκεντρωτικά :

Δευτέρα 30/5 (SportDay)
...Στη συνέχεια, ο αδαμάντιος Πολέμης μίλησε για το θέμα του τεχνικού διευθυντή: «Δεν υπάρχει απόφαση για τον τεχνικό διευθυντή. Εντός της εβδομάδας θα υπάρχει. Δεν θέλω να λέω πράγματα πριν αυτά ολοκληρωθούν. Έχοντας ξένο προπονητή, εγώ θα προτιμούσα Έλληνα τέχνικο διευθυντή, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη, θα δούμε».

Τρίτη 31/5 (SportDay)
...Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Οι Τζιανλούκα Νάνι της Μπρέσια και Ζήσης Βρύζας είναι φαβορί για τη θέση. Αουτσάιντερ είναι ο Σταν Φαλκς της Βίσλα, ενώ υπάρχει και ένα όνομα που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Ο Δημήτρης Γόντικας αναμένεται να κάνει τις τελικές επαφές με αυτούς που έχουν προκριθεί στη λίστα........Η περίπτωση του Τζιανλούκα Νάνι μοιάζει πιο εφικτή καθώς μπορεί να αναλάβει άμεσα. Δεν πρέπει ωστόσο να αποκλειστεί η περίπτωση η διοίκηση των «πράσινων» να κάνει την έκπληξη και να αναλάβει κάποιος που το όνομά του δεν έχει ακουστεί.

Τετάρτη 01/6 (SportDay)
...Στο πρόσωπο του Ζήση Βρύζα έχει βρει ο Παναθηναϊκός τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, σύμφωνα με τη «SportDay». Οι δύο πλευρές θα ανακοινώσουν τη συμφωνία τους μετά τον αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012 το ερχόμενο Σάββατο...Ο λόγος που οι «πράσινοι» επέλεξαν τον Βρύζα....Οι δύο πλευρές θα ανακοινώσουν τη συμφωνία τους τη Δευτέρα, αφού θα έχει περάσει και ο αγώνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στη Μάλτα .

Πέμπτη 02/6 (SportDay)
...Προτεραιότητα του Ζήση Βρύζα, ο οποίος θα αναλάβει από τη Δευτέρα τα καθήκοντά του σον Παναθηναϊκό είναι η πειθαρχία στα αποδυτήρια. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας του τριφυλλιού εκτός από πωλήσεις και μεταγραφές θα πρέπει να επιβάλει την τάξη. .....

Παρασκευή 03/6 (SportDay)
...Τις ιδέες του για το νέο χτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού ετοιμάζει ο Ζήσης Βρύζας, Ο νέος τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού θα ρίξει το βάρος του σε τρία σημεία.

Σάββατο 04/6 (SportDay)
Μια σειρά επαφών θα αρχίσει ο Ζήσης Βρύζας με σκοπό να φτιάξει τον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς. Πρώτο μέλημα του νέου τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων» είναι να κάνει ξεκαθάρισμα με τις πωλήσεις και τις περικοπές παικτών για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει σε μεταγραφές....

Δευτέρα, δεν πάρθηκε καμμία απόφαση...Τρίτη, είναι υποψήφιος, αλλά επικρατέστερος είναι άλλος...Τετάρτη, συμφώνησε....Πέμπτη, είπε και τις προτεραιότητες του και πιάνει δουλειά τη Δευτέρα (πριν καν λήξουν για φέτος οι υποχρεώσεις της εθνικής)...Παρασκευή, δουλεύει τις ιδέες του...Σάββατο, θα αρχίσει και επαφές....

Εν τω μεταξύ, Πέμπτη συναντήθηκε με Ζαγοράκη και είπε ότι δεν έχει κάνει ακόμη ραντεβού...Δευτέρα πιάνει δουλειά ενώ δεν έχει παραιτηθεί από την εθνική και η παραίτησή του δεν ξέρουμε αν έχει γίνει αποδεκτή...

Αν θέλετε να πιστεύετε ό,τι σερβίρουν, έχει καλώς...Ο Ζήσης έχει συμφωνήσει ή αν δεν έχει, το σκέφτεται και εφόσον το σκέφτεται, το γυαλί δεν ξανακολλάει κλπ.....

Προσωπική μου άποψη : Ο Γόντικας τον έχει ενοχλήσει και υποσχέθηκε να δώσει απάντηση....Ο Ζαγοράκης τον συνάντησε και του είπε έλα να αναλάβεις εν λευκώ...

...Το μόνο που σκέφτεται αυτή τη στιγμή ο Ζήσης είναι αν θα παρακάμψει τους λόγους που "δεν εξέλειπαν" και θα ρίξει και αυτός νερό στο κρασί του όπως έκανε ο Ζαγοράκης
...Σκέφτεται αν θα είναι έρμαιο στις ορέξεις παρατρεχάμενων, που τον κατηγορούσαν για ό,τι στραβό γινόταν στην Τούμπα
...Σκέφτεται αν θα τον καλύψει όντως ο Ζαγοράκης σε ενδεχόμενη στραβή, ή θα τον αφήσει στον άσσο, όπως έκανε πέρισυ...

Αυτά
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Δεν το εχω μονο για τον κοντο, το ιδιο σκεπτικο ειχα για ολους οσους γυρνανε απο ποκ συμπεριλαμβανομενου και του Γεωργιαδη κ.α.
Απλα αυτο ειναι το σκεπτικο μου, φορεσες φανελας (πλεον... και κοστουμι!) ομαδας του ΠΟΚ; Τελειωσες απο τον ΠΑΟΚ.

Κατα τα αλλα μακαρι φιλε μπαφο να ειμαστε εδω σε 2-3 χρονια κ να σου θυμιζω αυτην την συζητηση μας
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Καταρχήν δε με αφορά ούτε στο ελάχιστο τι λέγεται και τι γράφεται στα ΜΜΕ της Αθήνας... Οι άνθρωποι έχουν αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη και δεν έχουν κανένα ενδοιασμό γι'αυτό... Μετά απλώς κάνουν την πάπια... Να αρχίσω να αναφέρω παραδείγματα είναι περιττό, υπάρχουν άπειρα, όμως για το "φαίνεσθαι", θα θυμίσω την περίπτωση Αμπτούν που έγραφαν πριν κανα-δυο βδομάδες όλες οι φυλλάδες της Αθήνας ότι εκλεισε στον παναθηναϊκό οριστικά και τώρα γράφουν ότι είναι περίεργος χαρακτήρας (τώρα το θυμήθηκαν??) και δεν υπάρχει θέμα απόκτησής του, την περίπτωση Σαλπιγγίδη που είχε "υπογράψει" στον παναθηναϊκό καμια δεκαπενταριά φορές πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, καθώς και το θέμα Βιερίνια που εδώ και κανα εξάμηνο είναι καθοδόν για Πειραιά και ακόμα δεν έχει φτάσει (και ούτε θα φτάσει ποτέ)...
Με όλα τα παραπάνω δεν θέλω να πώ ότι ο Βρύζας θα έρθει στον ΠΑΟΚ, ούτε ότι δεν θα πάει στον παναθηνϊκό... Θέλω απλά να πώ ότι 9 στις 10 φορές δεν έχουν καμία υπόσταση αυτά που γράφονται και λέγονται στο (μπουρδέλο που λέγεται) αθήνα... Και ποτέ κανένας δεν βγήκε να ζητήσει συγνώμη βέβαια για τίποτα...
Στο αυτό καθεαυτό θέμα Βρύζα, θεωρώ ότι δεν είναι τόσο απλό μιας και πρόκειται για μια απόφαση ζωής... Είχα την τύχη να γνωρίσω τον άνθρωπο Ζήση Βρύζα όταν αγωνιζόταν στην Περούτζια. Τότε είχε βοηθήσει μια ομάδα φοιτητών να μεταβούμε στην Ιταλία και να παρακολουθήσουμε της προπονήσεις της Περούτζια του Σέρζε Κόσμι επι μια εβδομάδα. Μιλάμε για ένα σεμνό και σοβαρό παιδί, χωρίς έπαρση, φιλικός, προσιτός που όμως ήξερε να κρατάει τις αποστάσεις και σου έδειχνε ανα πάσα στιγμή πως ότι κάνει γνωρίζει πολύ καλά για ποιό λόγο το κάνει. Πίσω στην Ελλάδα, ο Βρύζας απο ποδοσφαιριστής ακόμα είχε υιοθετήσει τον τρόπο ζωής της Θεσσαλονίκης και είχε γίνει μέρος της ζωής του η Τούμπα, τα καφέ της περιοχής, οι γνωστές ποδοσφαιροπαρέες, το κέντρο, συνήθειες που ακολουθεί ακόμα και σήμερα. Συνήθειες που δείχνει ότι του αρέσουν και εφόσον πάρει τη λάθος απόφαση πρόκειται για πράγματα που ΠΟΤΕ στη ζωή του δεν θα μπορέσει να ξανακάνει...
Με δυο λόγια, πρέπει να αποφασίσει, ΠΑΟΚ ή καριέρα. Αν αποφασίσει ΠΑΟΚ ουσιαστικά θα πρέπει να βάλει τέλος μέσα στο μυαλό του σε οποιεσδήποτε βλέψεις άλλου τύπου. Αν αποφασίσει καριέρα, όλο αυτό που συμβαίνει είναι φυσιολογικό. Αν θέλεις να ακολουθήσεις καριέρα προπονητή ή τεχνικού διευθυντή είναι φυσικό επακόλουθο πως αν είσαι καλός στη δουλειά σου θα ενδιαφερθούν για σένα οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Αν δεν έχεις σκοπό να πάς εκεί τότε για τι είδους καριέρα μιλάμε, θα βολοδέρνεις στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο...?? Πρέπει λοιπόν να αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη ζωή του, να ταυτιστεί οριστικά με τον ΠΑΟΚ ή να ακολουθήσει μια πορεία καθαρά επαγγελματική... Σεβαστά και τα δύο... Απλά σε περίπτωση που διαλέξει την καριέρα (και μεταξύ μας, καριέρα δεν είναι ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ) θα πρέπει να ξεχάσει τη Θεσσαλονίκη, την Τούμπα, τα χαλαρά καφεδάκια με φίλους και παρεούλες με κους-κους και στοιχηματάκι στα καφέ της Άνω Τούμπας και να συνηθίσει στον χλευασμό, το μπινελίκι και τη ροχάλα ή στην καλύτερη περίπτωση στην αδιαφορία (κάτι που προσωπικά το αποκλείω μιας και ο ΠΑΟΚτσης θα νιώσει ιδιαίτερα προδομένος, νομίζω πολύ χειρότερα απ'ότι ένιωσαν κάποιοι και για το Σαλπιγγίδη)...
Διαλέγεις και παίρνεις Ζήση, δικαίωμα σου... Άντρας είσαι, παίρνεις τις αποφάσεις σου και τις εφαρμόζεις γνωρίζοντας εκ των προτέρων και τις συνέπειες...

Αντι επιλόγου, θέλω να πω ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΥΩ ότι ο Βρύζας δεν βρίσκεται σε "ανοιχτή γραμμή" με τον Γόντικα αυ΄τες τις τελευταίες μέρες. Μπορώ να δεχτώ ότι στο τέλος ο Βρύζας στο τέλος ίσως επιλέξει τον παναθηναϊκό. Απλά θα τον ξεγράψω μια για πάντα. Όμως δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπορεί ο Ζήσης Βρύζας να φερθεί σαν αδερφή. Να παίζει κρυφτούλι με τον ΠΑΟΚ και να δίνει διαβεβαιώσεις στον βαζελο σαν υποτελής φραγκοφονιάς. Αυτό δεν το πιστεύω για το Ζήση Βρύζα που έχω γνωρίσει και είχς την τιμή να διατελέσει πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι ο Βρύζας αν είχε ανακοινώσει την απόφασή του στον γόντικα (έλεος δηλαδή...!!) θα την είχε ανακοινώσει και στον Θόδωρο Ζαγοράκη και δεν θα τον άφηνε να μάθει τα νέα απο τις εφημερίδες. Αυτή θα ήταν μια αντρική συμπεριφορά, όχι ΠΑΟΚκτσήδικη αλλά αντρική. Αν αυτά που γράφουν οι αθηναϊκές φυλλάδες είναι αληθή, τότε θα μιλάμε για μια πούστικη συμπεριφορά. Και κάτι τέτοιο δεν το πιστεύω για το Ζήση Βρύζα ή πιο σωστά ΔΕΝ ΘΕΛΩ να το πιστεύω για το Ζήση Βρύζα...

Ζήση Βρύζα σε θέλω πίσω στον ΠΑΟΚ... Να χτίσουμε όλοι μαζί όλα όσα ονειρευτήκαμε... Πλέον είναι στο δικό σου χέρι να κάνεις το βήμα... Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να επιλέξεις να δηλώνεις "επαγγελματίας" και όχι ΠΑΟΚ... Αλλά δεν μπορώ ούτε καν να διανοηθώ ότι μπορεί να φερθείς πούστικα στον ΠΑΟΚ, αδερφίστικα...
Μια φιλική συμβουλή... Μην σβήσεις μέσα σε λίγες μέρες αυτά που με κόπο έχτισες μέσα σε τόσα χρόνια... Όποιος το έκανε, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο το μετάνιωσε...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οτι ναναι..
σιγα μη βγαλει ανακοινωση που να αναφερει το ΠΑΟΚ.ουτε καν ανακοινωση δεν πιστευω οτι θα βγαλει.θα βγει μια ανακοινωση απο τη ζελα οτι αναλαμβανει και τερμα.μετα καμια συνεντευξη με κανα δυο υπονοουμενα στη χειροτερη και στην ακομα χειροτερη ελαχιστο ρομαντσο για τον ΠΑΟΚ.
ζορρο καταλαβαινω την πικρα σου.υπο αλλες συνθηκες ισως και εγω να πικραινομουν.αλλα πιστευω πως ο καιρος εχει γυρισματα και εμεις στα γυρισματα εχουμε ταλεντο τα τελευταια χρονια.δεν θα μου κανει εντυπωση να επιστρεψει σαν παοκτσακι καποια στιγμη.αλλωστε για καθε ασωτο εδω μεσα εχουν γραφτει τα ιδια.ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα.οχι προσωπολατρεια.στον ΠΑΟΚ δεν περισσευει κανεις.αν συμφερει τον ΠΑΟΚ γιατι οχι κλπ.αλλωστε αποκλειεις αν τελικα παει στη ζελα μετα απο μερικα χρονια να κανει μια ηρωικη εξοδο απο εκει και να μας επιστρεψει ηρωας?εγω οχι.το ξαναειδαμε.και δεν συγκρινω περιπτωσεις.απλα και μονο ως προς την αντιδραση αναφερω οτι οταν εφυγε ο σαλπιγγιδης οι αντιδρασεις και τα γραφομενα εδω μεσα και γενικα ηταν εκατονταδες φορες χειροτερα.
εδω καποιοι λιγουρευονταν με τις παραπανω δικαιολογιες τον καστιγιο.τι να λεμε.
οποτε μη χαλιεσαι.ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

arisk έγραψε:Καταρχήν δε με αφορά ούτε στο ελάχιστο τι λέγεται και τι γράφεται στα ΜΜΕ της Αθήνας... Οι άνθρωποι έχουν αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη και δεν έχουν κανένα ενδοιασμό γι'αυτό... Μετά απλώς κάνουν την πάπια... Να αρχίσω να αναφέρω παραδείγματα είναι περιττό, υπάρχουν άπειρα, όμως για το "φαίνεσθαι", θα θυμίσω την περίπτωση Αμπτούν που έγραφαν πριν κανα-δυο βδομάδες όλες οι φυλλάδες της Αθήνας ότι εκλεισε στον παναθηναϊκό οριστικά και τώρα γράφουν ότι είναι περίεργος χαρακτήρας (τώρα το θυμήθηκαν??) και δεν υπάρχει θέμα απόκτησής του, την περίπτωση Σαλπιγγίδη που είχε "υπογράψει" στον παναθηναϊκό καμια δεκαπενταριά φορές πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, καθώς και το θέμα Βιερίνια που εδώ και κανα εξάμηνο είναι καθοδόν για Πειραιά και ακόμα δεν έχει φτάσει (και ούτε θα φτάσει ποτέ)...
Με όλα τα παραπάνω δεν θέλω να πώ ότι ο Βρύζας θα έρθει στον ΠΑΟΚ, ούτε ότι δεν θα πάει στον παναθηνϊκό... Θέλω απλά να πώ ότι 9 στις 10 φορές δεν έχουν καμία υπόσταση αυτά που γράφονται και λέγονται στο (μπουρδέλο που λέγεται) αθήνα... Και ποτέ κανένας δεν βγήκε να ζητήσει συγνώμη βέβαια για τίποτα...
Στο αυτό καθεαυτό θέμα Βρύζα, θεωρώ ότι δεν είναι τόσο απλό μιας και πρόκειται για μια απόφαση ζωής... Είχα την τύχη να γνωρίσω τον άνθρωπο Ζήση Βρύζα όταν αγωνιζόταν στην Περούτζια. Τότε είχε βοηθήσει μια ομάδα φοιτητών να μεταβούμε στην Ιταλία και να παρακολουθήσουμε της προπονήσεις της Περούτζια του Σέρζε Κόσμι επι μια εβδομάδα. Μιλάμε για ένα σεμνό και σοβαρό παιδί, χωρίς έπαρση, φιλικός, προσιτός που όμως ήξερε να κρατάει τις αποστάσεις και σου έδειχνε ανα πάσα στιγμή πως ότι κάνει γνωρίζει πολύ καλά για ποιό λόγο το κάνει. Πίσω στην Ελλάδα, ο Βρύζας απο ποδοσφαιριστής ακόμα είχε υιοθετήσει τον τρόπο ζωής της Θεσσαλονίκης και είχε γίνει μέρος της ζωής του η Τούμπα, τα καφέ της περιοχής, οι γνωστές ποδοσφαιροπαρέες, το κέντρο, συνήθειες που ακολουθεί ακόμα και σήμερα. Συνήθειες που δείχνει ότι του αρέσουν και εφόσον πάρει τη λάθος απόφαση πρόκειται για πράγματα που ΠΟΤΕ στη ζωή του δεν θα μπορέσει να ξανακάνει...
Με δυο λόγια, πρέπει να αποφασίσει, ΠΑΟΚ ή καριέρα. Αν αποφασίσει ΠΑΟΚ ουσιαστικά θα πρέπει να βάλει τέλος μέσα στο μυαλό του σε οποιεσδήποτε βλέψεις άλλου τύπου. Αν αποφασίσει καριέρα, όλο αυτό που συμβαίνει είναι φυσιολογικό. Αν θέλεις να ακολουθήσεις καριέρα προπονητή ή τεχνικού διευθυντή είναι φυσικό επακόλουθο πως αν είσαι καλός στη δουλειά σου θα ενδιαφερθούν για σένα οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Αν δεν έχεις σκοπό να πάς εκεί τότε για τι είδους καριέρα μιλάμε, θα βολοδέρνεις στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο...?? Πρέπει λοιπόν να αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη ζωή του, να ταυτιστεί οριστικά με τον ΠΑΟΚ ή να ακολουθήσει μια πορεία καθαρά επαγγελματική... Σεβαστά και τα δύο... Απλά σε περίπτωση που διαλέξει την καριέρα (και μεταξύ μας, καριέρα δεν είναι ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ) θα πρέπει να ξεχάσει τη Θεσσαλονίκη, την Τούμπα, τα χαλαρά καφεδάκια με φίλους και παρεούλες με κους-κους και στοιχηματάκι στα καφέ της Άνω Τούμπας και να συνηθίσει στον χλευασμό, το μπινελίκι και τη ροχάλα ή στην καλύτερη περίπτωση στην αδιαφορία (κάτι που προσωπικά το αποκλείω μιας και ο ΠΑΟΚτσης θα νιώσει ιδιαίτερα προδομένος, νομίζω πολύ χειρότερα απ'ότι ένιωσαν κάποιοι και για το Σαλπιγγίδη)...
Διαλέγεις και παίρνεις Ζήση, δικαίωμα σου... Άντρας είσαι, παίρνεις τις αποφάσεις σου και τις εφαρμόζεις γνωρίζοντας εκ των προτέρων και τις συνέπειες...

Αντι επιλόγου, θέλω να πω ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΥΩ ότι ο Βρύζας δεν βρίσκεται σε "ανοιχτή γραμμή" με τον Γόντικα αυ΄τες τις τελευταίες μέρες. Μπορώ να δεχτώ ότι στο τέλος ο Βρύζας στο τέλος ίσως επιλέξει τον παναθηναϊκό. Απλά θα τον ξεγράψω μια για πάντα. Όμως δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπορεί ο Ζήσης Βρύζας να φερθεί σαν αδερφή. Να παίζει κρυφτούλι με τον ΠΑΟΚ και να δίνει διαβεβαιώσεις στον βαζελο σαν υποτελής φραγκοφονιάς. Αυτό δεν το πιστεύω για το Ζήση Βρύζα που έχω γνωρίσει και είχς την τιμή να διατελέσει πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι ο Βρύζας αν είχε ανακοινώσει την απόφασή του στον γόντικα (έλεος δηλαδή...!!) θα την είχε ανακοινώσει και στον Θόδωρο Ζαγοράκη και δεν θα τον άφηνε να μάθει τα νέα απο τις εφημερίδες. Αυτή θα ήταν μια αντρική συμπεριφορά, όχι ΠΑΟΚκτσήδικη αλλά αντρική. Αν αυτά που γράφουν οι αθηναϊκές φυλλάδες είναι αληθή, τότε θα μιλάμε για μια πούστικη συμπεριφορά. Και κάτι τέτοιο δεν το πιστεύω για το Ζήση Βρύζα ή πιο σωστά ΔΕΝ ΘΕΛΩ να το πιστεύω για το Ζήση Βρύζα...

Ζήση Βρύζα σε θέλω πίσω στον ΠΑΟΚ... Να χτίσουμε όλοι μαζί όλα όσα ονειρευτήκαμε... Πλέον είναι στο δικό σου χέρι να κάνεις το βήμα... Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να επιλέξεις να δηλώνεις "επαγγελματίας" και όχι ΠΑΟΚ... Αλλά δεν μπορώ ούτε καν να διανοηθώ ότι μπορεί να φερθείς πούστικα στον ΠΑΟΚ, αδερφίστικα...
Μια φιλική συμβουλή... Μην σβήσεις μέσα σε λίγες μέρες αυτά που με κόπο έχτισες μέσα σε τόσα χρόνια... Όποιος το έκανε, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο το μετάνιωσε...

μπραβο πολυ ωραιο κειμενο συμφωνω......αλλα το ξαναλεω η κρυο αιμα και επαγγελματιας και σκυμμενο κεφαλι οταν μπαινει στην τουμπα...η ψηλα το κεφαλι ψυχη και δουλεια γιατι ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα......ετσι ελεγε....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

darklord έγραψε:Δεν το εχω μονο για τον κοντο, το ιδιο σκεπτικο ειχα για ολους οσους γυρνανε απο ποκ συμπεριλαμβανομενου και του Γεωργιαδη κ.α.
Απλα αυτο ειναι το σκεπτικο μου, φορεσες φανελας (πλεον... και κοστουμι!) ομαδας του ΠΟΚ; Τελειωσες απο τον ΠΑΟΚ.

Κατα τα αλλα μακαρι φιλε μπαφο να ειμαστε εδω σε 2-3 χρονια κ να σου θυμιζω αυτην την συζητηση μας
Δεν ειναι ακριβως ετσι για καποιους απο μας αλλα ΟΚ.Δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας.Γεροι να ειμαστε,εδω θα ειμαστε να τα λεμε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

barlow4 έγραψε:οτι ναναι..
σιγα μη βγαλει ανακοινωση που να αναφερει το ΠΑΟΚ.ουτε καν ανακοινωση δεν πιστευω οτι θα βγαλει.θα βγει μια ανακοινωση απο τη ζελα οτι αναλαμβανει και τερμα.μετα καμια συνεντευξη με κανα δυο υπονοουμενα στη χειροτερη και στην ακομα χειροτερη ελαχιστο ρομαντσο για τον ΠΑΟΚ.
ζορρο καταλαβαινω την πικρα σου.υπο αλλες συνθηκες ισως και εγω να πικραινομουν.αλλα πιστευω πως ο καιρος εχει γυρισματα και εμεις στα γυρισματα εχουμε ταλεντο τα τελευταια χρονια.δεν θα μου κανει εντυπωση να επιστρεψει σαν παοκτσακι καποια στιγμη.αλλωστε για καθε ασωτο εδω μεσα εχουν γραφτει τα ιδια.ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα.οχι προσωπολατρεια.στον ΠΑΟΚ δεν περισσευει κανεις.αν συμφερει τον ΠΑΟΚ γιατι οχι κλπ.αλλωστε αποκλειεις αν τελικα παει στη ζελα μετα απο μερικα χρονια να κανει μια ηρωικη εξοδο απο εκει και να μας επιστρεψει ηρωας?εγω οχι.το ξαναειδαμε.και δεν συγκρινω περιπτωσεις.απλα και μονο ως προς την αντιδραση αναφερω οτι οταν εφυγε ο σαλπιγγιδης οι αντιδρασεις και τα γραφομενα εδω μεσα και γενικα ηταν εκατονταδες φορες χειροτερα.
εδω καποιοι λιγουρευονταν με τις παραπανω δικαιολογιες τον καστιγιο.τι να λεμε.
οποτε μη χαλιεσαι.ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

αυτη ακριβως ειναι η πραγματικοτητα...εδω θα ειμαστε και θα τα δουμε εφοσον παιχτει τετοιο σεναριο...και ηταν πιεσμενος και δεν εφταιγε αυτος ο ζαγορακης που γυρισε και τον εφυγε και ηταν νεος στο κουρμπετι και παρασυρθηκε και δεν υπηρχαν οι συνθηκες στον ΠΑΟΚ να δουλεψει σωστα,για το καλο της ομαδας και ενα λαθος εκανε εν βρασμω ηταν θολωμενος και το μετανιωσε και παραταει τα φραγκα για να γυρισει κλπ....και παλι ΠΑΟΚΑΡΑ απο κουνια ο ζησαρος και μην τον βριζετε γραφικοι εσεις που δε θελετε το καλο της ομαδας...ειναι γνωστο το στορυ πλεον...

υγ δεν εχει να κανει με προσωπα εχει να κανει με νοοτροπια....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

darklord έγραψε:Δεν το εχω μονο για τον κοντο, το ιδιο σκεπτικο ειχα για ολους οσους γυρνανε απο ποκ συμπεριλαμβανομενου και του Γεωργιαδη κ.α.

Αν συνεχίσουμε να αναγορεύουμε σε προδότες όσους φεύγουν απο τον ΠΑΟΚ
και πάνε αλλού φοβάμαι οτι θα ξεμείνουμε απο φίλους...

Υγ Προδότες και ο Ζαγόρ (2000-2004) και ο Σβούρας? :o
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μπορεις αν θελεις να τα βαζεις ολα σσε ενα τσουβαλι.δικαιωμα σου.ο ζαγορακης απο την αγγλια πηγε στην αεκ και ο ΠΑΟΚ δεν εχει ενδιαφερθει οταν αυτος ηθελε να επιστρεψει.ο κωνσταντινιδης ποτε δεν ηταν κατι σημαντικο για τον ΠΑΟΚ ουτε και ο γεωργιαδης.αν ειχε φυγει ο τουρσουνιδης που ηταν εμβληματικη φυσιογνωμια θα μπορουσες να συγκρινεις.δεν ειναι ολοι το ιδιο σημαντικοι.
εσυ δηλαδη φοβασαι μην ξεμεινει ο ΠΑΟΚ απο φιλους και κανεις την καρδια σου πετρα?
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Να το πω αλλιώς να το καταλάβετε κάποιοι.

Όταν έφυγε ο Θόδωρος, είχαμε από πίσω τον Ζήση... και τον εξισώσαμε μαζί του.
Τον αγαπήσαμε και τον αισθανθήκαμε ηγέτη μας, να πάρει το καράβι της ομάδας και να το οδηγήσει.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ... ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ.
Αυτά τα δυο πρόσωπα ήταν τα μοναδικά που μπορούσαν να ενώσουν και να συσπειρώσουν, τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ.
ΠΛΕΟΝ ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ 2 ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ... ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ... ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ.... Πιστεύω αυτό ισχύει στην συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.
Έπεσε πολύ στα μάτια μου ο Ζήσης, αδέλφια... ΜΕ ΠΙΚΡΑΝΕ ΠΟΛΥ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.

Να μας έχουν στο περίμενε, ποδοσφαιριστές και προπονητές που θα περάσουν από την ομάδα σαν κομήτες να το δεχτώ.
Να μας το κάνει όμως κάποιος της οικογένειας μας, που τον έχουμε τόσο ψηλά στη συνείδηση μας... και μάλιστα να είναι ΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΕΝΟΣ για αυτή του την απόφαση σε σχέση με αλλόθρησκη προσφορά ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Αρχιζω οχι απλα να ειμαι ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ για το τι θα πράξει στη συνέχεια... αλλά να κλίνω και προς το ... να μη γυρίσει πίσω.
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

darklord έγραψε:Ε καλα ρε παιδια δεν το ξερετε το θεμα πως θα παει; Κλασσικα το 90% αυτων που τον βριζουν εδω θα τον υποδεχτουν πισω σε ενα-δυο χρονια "Καλως το ΠΑΟΚτσακι τον Ζηση που γυρισε στην ομαδα της καρδιας του". Θα βγαλουν "ειδηση" και οι ΑΡΔ οτι για να ερθει απερριψε προταση του γαυρού 1000000 τον χρονο οποτε "Να ειδατε το ΠΑΟΚτσακι ο Ζησης, απερριψε τον γαυρο για να ερθει εδω" κλπ κλπ
Καλά παλικάρι μου...
Πολύ ραδιόφωνο ακούς και κάποιοι μυαλοπώλες σε δασκάλεψαν!
Νυχτωμένος είσαι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”