Σχόλια για Liberofm
Re: Σχόλια για Liberofm
η αληθεια ειναι οτι μια δοση μαζοχισμου χρειαζεται για να τους ακουσεις αλλα απο την αλλη πρεπει να τους ακους για να ξερεις τι ταμπακο φουμερνουν που λεγαν και οι παλιοι.
- PAPA TSIBIKOS
Συμφωνώ.Kolokotronis_4 έγραψε:το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι που στέλνουν sms, και παίρνουν τηλέφωνο.Federacion έγραψε:Ετυχε, καθώς ήμουν μόνος μου στ αμάξι ν ακούσω λιμπερο.
Δεν ακούω (σχεδον) ποτε αθλητικά ραδιοφωνα κ ήταν ενα μικρό σοκ.
πιο κιτς πεθαινεις ειναι το συμπερασμα μου.
ρε παιδες, τ ακουει πολυς κόσμος αυτο;
απορώ που τα βρίσκει τα φράγκα και πληρώνει τόσο προσωπικό, εκτός και αν μοιράζει φέσια.....
ο μεγαλύτερος ραδιοφωνικός παπατζής της θεσσαλονίκης.
Αλλά η ΠΑΕ τους έχει επιλέξει ως χορηγούς επικοινωνίας

Πριν τα πλέυ ωφ ο τζιπάκιας-μουσάκιας έλεγε ότι ο Μπέος θα πάρει τον ΠΑΟΚ μαζί με του άραβες

Αυτές τις λυκοφυλίες της ΠΑΕ δεν μπόρεσα να τις καταλάβω ποτέ

- Federacion
δινει ακομη και στον σαραντη πανταζη στο γκολ εξεδρα sportday οπως κανουν ολες οι ομαδες ......δεν ειναι καν λυκοφιλιες ειναι επαγγελματικη συνναλαγη δυστυχως με παρενεργειες γιατι οι ολοι αυτοι ειναι αρπαχτικα και πουλανε ιντριγκα για να τα κονομανε απο τα sms.....PAPA TSIBIKOS έγραψε:Συμφωνώ.Kolokotronis_4 έγραψε:το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι που στέλνουν sms, και παίρνουν τηλέφωνο.Federacion έγραψε:Ετυχε, καθώς ήμουν μόνος μου στ αμάξι ν ακούσω λιμπερο.
Δεν ακούω (σχεδον) ποτε αθλητικά ραδιοφωνα κ ήταν ενα μικρό σοκ.
πιο κιτς πεθαινεις ειναι το συμπερασμα μου.
ρε παιδες, τ ακουει πολυς κόσμος αυτο;
απορώ που τα βρίσκει τα φράγκα και πληρώνει τόσο προσωπικό, εκτός και αν μοιράζει φέσια.....
ο μεγαλύτερος ραδιοφωνικός παπατζής της θεσσαλονίκης.
Αλλά η ΠΑΕ τους έχει επιλέξει ως χορηγούς επικοινωνίαςκαι τους επιτρέπει να κληρώνουν διαρκείας και απλά εισητήρια , οθώντας πολλούς συνοπαδούς μας να μετέχουν στις εκπομπές τους.
Πριν τα πλέυ ωφ ο τζιπάκιας-μουσάκιας έλεγε ότι ο Μπέος θα πάρει τον ΠΑΟΚ μαζί με του άραβες![]()
Αυτές τις λυκοφυλίες της ΠΑΕ δεν μπόρεσα να τις καταλάβω ποτέ
- navigator11
έχω προβληματιστεί.ο παπαροκράχτης του σάντος μεγαλοδιευθυντής έχει ερωτηματικά σε σχέση με τα τεκταινόμενα στον ΠΑΟΚ.έχει πέσει εκπαραθύρωση,ε;τουλάχιστον,παρότι γνωρίζει πολλά
,δεν τα εξωτερικεύει.

Πιο παπατζή και πιο λ@μόγιο (με ντοκουμέντα βλέπε 4χ4 από Σπανουδάκη) από τον μουσάτο διευθυντή του Libero αποκλείεται να υπάρχει φίλε navigator... αλλά και οι εκπομπές του είναι ένα σίχαμα μέσα στην αοριστολογία και στην κωλοτούμπα και απορώ με τον μαζοχισμό κάποιων συνοπαδών μας. Αλλά εμείς ως κόσμος φταίμε που κάτι τέτοια καρναβάλια τους έχουμε κάνει όχι μόνο μάγκες αλλά και πλούσιους...
ριχνει ενα γλυψιμο στον τσιωλη που δεν περιγραφεται.οσο δε για τις μπηχτες για αυτους που παιζουν αμυντικο ποδοσφαιρο ενω ο τσιωλης ειναι φουλ επιθεση.......βγαλτε τις σφουγγαριστρες στην αριστοτελους
- PAPA TSIBIKOS
Τα σάλια του τζιπάκια ξεχύλισαν από τα ηχεία μου.......στον ρούλη όλα καλά...... και σε εμάς μπουδλέλο.
Και ο Δούκας βγήκε δύο φορές και μίλησε στον ίκτερο φμ......βρε εκεί στην ΠΑΕ, βάλτε τους στον πάγο!!!
Και ο Δούκας βγήκε δύο φορές και μίλησε στον ίκτερο φμ......βρε εκεί στην ΠΑΕ, βάλτε τους στον πάγο!!!
Καλά ακούει Παοκτσής το καραγκιόζη το Ζαγόρα?Έλεος..τελευταία φορά που άκουσα είχε βάλει έναν καθυστερημένο να θάβει την ΠΑΕ για ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους και ο μουσάτος και καλά παρίστανε τον συνήγορο..ούτε ο Καμόρα δεν αντέχεται πλέον με τη γκρίνια του.
Μόνο ο Ράγκα ακούγεται άνετα από δάυτους
Μόνο ο Ράγκα ακούγεται άνετα από δάυτους
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
εντωμεταξύ είναι τόσο χέστες που στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται στην αριστοτέλους, ούτε μία μικρή ταμπέλα με το όνομα του κωλοσταθμού τους δεν έχουν τα @@ να βάλουν.
Τι φοβάστε ρε καθυστερημένες αδερφές?

Τι φοβάστε ρε καθυστερημένες αδερφές?

- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Αρκετά ενδιαφέρουσες απόψεις του Δημήτρη Τζορμπατζόγλου και του Χρήστου Ραγκάτζη για το θέμα με τον Βρύζα, αλλά και γενικότερα τα του ΠΑΟΚ στο παρόν και το εγγύς μέλλον. Όποιος έχει την υπομονή ας τα ακούσει.
Ετσι κι αλλιώς η ματιά του καθενός προσφέρει αφορμές για δημιουργικό προβληματισμό.
Εδώ το ηχητικό:
[youtube]ULC96iTMdlw[/youtube]
Ετσι κι αλλιώς η ματιά του καθενός προσφέρει αφορμές για δημιουργικό προβληματισμό.
Εδώ το ηχητικό:
[youtube]ULC96iTMdlw[/youtube]
σε σχέση με άλλους και εκτός λιμπερο ο ραγκατσης οχι μονο ακουγεται αλλα ειναι πραγματικη οασηeorptol έγραψε:πραγματικα μονο ο ραγκατσης αντεχεται ........
και γω τον παω τον ραγκα... αξιζει να τον ακουσεις... ο μονος απο λιμπερο....
Αντε και συριγοοοοοοοοο
Αντε και συριγοοοοοοοοο