Ζήσης Βρύζας
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Re: Ζήσης Βρύζας
Πραγματικά έχω μείνει άναυδος τις τελευταίες μέρες με το θέμα του Ζήση Βρύζα. Δεν ξέρω από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω. Δυστυχώς αν τελικά πάει στο βάζελο, πήγε δεν υπάρχει θέμα για αυτό, όπως και ότι δεν αναιρεί οτιδήποτε έκανε για την Παοκάρα μας στο παρελθόν. Πάντα θα θυμόμαστε το γκόλ στο μαντρί της Άρσεναλ, πάντα θα θυμόμαστε το γκόλ εναντίον του Άρη και το μπλουζάκι θύρα 4, πάντα θα θυμόμαστε εμείς όπως και όλη η Ελλάδα το γκόλ του εναντίον της Ρωσίας το 2004. Όμως τελικά αποδεικνύεται ένας στυγνός επαγγελματίας ή μάλλον τώρα το βλέπουμε εμείς αυτό, και ως παίχτης προφανώς ήταν, απλά λόγο των δύσχερων οικονομικών της τότε εποχής εθελοτυφλούσαμε. Δεν είναι κακό να είσαι επαγγελματίας κάθε άλλο δεν δέχομαι όμως να παίζεις με το όνομα του Πάοκ της ομάδας που σε άνδρωσε και σε έκανε άνδρα.
Μπράβο στο Ζάγορ για την κίνηση που έκανε. Για την πρόταση επιστροφής του. Τώρα θα αρχίσει επιτέλους το κουβάρι να ξετυλίγεται σιγά σιγά. Θα δούμε. Προσωπικά θέλω να γυρίσει κάθως κρίθηκε επιτυχημένη η προηγούμενη θητεία του.
Μπράβο στο Ζάγορ για την κίνηση που έκανε. Για την πρόταση επιστροφής του. Τώρα θα αρχίσει επιτέλους το κουβάρι να ξετυλίγεται σιγά σιγά. Θα δούμε. Προσωπικά θέλω να γυρίσει κάθως κρίθηκε επιτυχημένη η προηγούμενη θητεία του.
+φωνώ απόλυταmpafos4 έγραψε:Κωλοτουμπα?Τι λετε?...........μαλλον καπου μπερδευτηκατε!
Ο μονος λογος,για τον οποιο μπορει να μην παει-και να αθετησει τη συμφωνια του-στον Παναθηναϊκο ειναι οι αντιδρασεις του κοσμου......ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!Εαν ενοιωθε ετσι δεν θα συζητουσε καν.
- trel@menos
ακομα και να ρθει τελικα νομιζω οι σχεσεις του με τον κοσμο δεν θα ναι οι ιδιες με πριν. ο ζαγορ του προσφερε μια σανιδα σωτηριας εκει που πηγαινε να πνιγει. γι αυτο ας του αναψει και μια λαμπαδα.
μακαρι να ερθει παντως. αλλα κολοτουμπα εγω τουλαχιστον δεν θα κανω.
μακαρι να ερθει παντως. αλλα κολοτουμπα εγω τουλαχιστον δεν θα κανω.
Ο Ζαγορακης σε εφερε και σε ανεδειξε,ο Ζαγορακης προσπαθει παλι να σε σωσει..................Για να δουμε......
Προς τους μικρούς ηλικιακά του φόρουμ (αν επιτρέπετε)...Μη λέτε μεγάλες κουβέντες, άκαμπτες και απόλυτες...Μεγαλώνοντας θα καταλάβετε ότι τα πράγματα έχουν πολλές οπτικές γωνίες...Μην παρεξηγηθείτε.. 

Θα ήταν τραγωδία να πάει ο Βρύζας στο βάζελο.
Εδώ δε μιλάμε για περίπτωση ποδοσφαιριστή που παίρνει μεταγραφή αλλα για πρώην διοικητικό στέλεχος, μπροστάρη της αναγέννησης του ΠΑΟΚ, για άτομο που εκτέλεσε καθήκοντα προεδρου!
Δύσκολη,πολύ δύσκολη, σκεδον αδύνατη η οποια επανοφορα στα διοικητικά του ΠΑΟΚ.
Σαφώς και το γνωρίζει o Βρύζας αυτό. Αλλα γιατί μια τέτοια κίνηση εκ μέρους τού;
Δυο οι απαντήσεις:
1. Είναι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν περιθώρια συνύπαρξης στον ΠΑΟΚ οποτε τραβάει το δρόμο του μακράν του ΠΑΟΚ.
2. Του είναι θώλο το τοπίο και ξενοκοιτάζει για να ξεκαθαριστεί το πράγμα προκαλώντας επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ.
(Φυσικά δεν αποκλείω και την περίπτωση σύγχυσης kαι αφέλειας)
Μακάρι νάναϊ το δεύτερο - ως λιγότερο ανώδυνο. Παραμένει όμως προβληματικό όχι μονο από πλευράς Βρύζα. Αλλα και από πλευράς επισημου ΠΑΟΚ διότι φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα χειρισμού σε καίριο ζήτημα σχεδιασμού του συλλόγου.
Τέλος πάντων: για μένα το καλύτερο θα ήταν να παραμείνει ακόμη στη εθνική. Είναι τόσο λεπτό το θέμα που μια βεβιασμένη επιστροφή στο ΠΑΟΚ θα ήταν ρίσκο. Εκτος αν "ξεκαθαριστουν" όλα όσα χώριζαν μέχρι τώρα.
Εδώ δε μιλάμε για περίπτωση ποδοσφαιριστή που παίρνει μεταγραφή αλλα για πρώην διοικητικό στέλεχος, μπροστάρη της αναγέννησης του ΠΑΟΚ, για άτομο που εκτέλεσε καθήκοντα προεδρου!
Δύσκολη,πολύ δύσκολη, σκεδον αδύνατη η οποια επανοφορα στα διοικητικά του ΠΑΟΚ.
Σαφώς και το γνωρίζει o Βρύζας αυτό. Αλλα γιατί μια τέτοια κίνηση εκ μέρους τού;
Δυο οι απαντήσεις:
1. Είναι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν περιθώρια συνύπαρξης στον ΠΑΟΚ οποτε τραβάει το δρόμο του μακράν του ΠΑΟΚ.
2. Του είναι θώλο το τοπίο και ξενοκοιτάζει για να ξεκαθαριστεί το πράγμα προκαλώντας επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ.
(Φυσικά δεν αποκλείω και την περίπτωση σύγχυσης kαι αφέλειας)
Μακάρι νάναϊ το δεύτερο - ως λιγότερο ανώδυνο. Παραμένει όμως προβληματικό όχι μονο από πλευράς Βρύζα. Αλλα και από πλευράς επισημου ΠΑΟΚ διότι φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα χειρισμού σε καίριο ζήτημα σχεδιασμού του συλλόγου.
Τέλος πάντων: για μένα το καλύτερο θα ήταν να παραμείνει ακόμη στη εθνική. Είναι τόσο λεπτό το θέμα που μια βεβιασμένη επιστροφή στο ΠΑΟΚ θα ήταν ρίσκο. Εκτος αν "ξεκαθαριστουν" όλα όσα χώριζαν μέχρι τώρα.
ο Γοντικας πιεζε το Ζηση για συναντηση...και αυτο μεταφερθηκε σαν συμφωνια στον κοσμο
απο την αλλη
ο Τεο συναντηθηκε μαζι του πριν 2 μερες και αυτο βγαινει τωρα και μαλιστα μετα απο την κινηση που κανανε οι δικοι μας στην Αθήνα
καλα ειναι να μην τσιμπαμε τοσο γρηγορα αυτα που σερβιρουν διαφοροι
το καταλαναινω βεβαια, καψουρηδες με τον Π.Α.Ο.Κ. ειμαστε και οι καψουρηδες ετσι ενεργουν
ομως καμμια φορα λεγονται πραγματα που μενουν και ισως χωρις λογο
ο ενας δηλαδη διαρρεει οτι τον εχει κλεισει
και ο δικος μας κανει αθορυβα τη δουλεια του
θα δουμε
ή παει στον ΠΑΟ
ή ολα ειναι επικοινωνιακα τρικ του παραπανω
ή γυριζει
το τι θα κανει ο Ζήσης σιγουρα το ξερει απο τωρα,αλλα δεν μπορει να μιλησει πριν τον αγωνα
υπαρχει και η 9η θεση στο ΔΣ της ΠΑΕ που κατι προφανως περιμενει;
δεν σκαω
οτι ειναι να γινει θα γινει
μετα θα ειμαστε σοφοτεροι
(αν γυρισει ΔΕΝ θελω εξηγησεις γιατι εφυγε, αν δεν θελησει βεβαια να δωσει)
απο την αλλη
ο Τεο συναντηθηκε μαζι του πριν 2 μερες και αυτο βγαινει τωρα και μαλιστα μετα απο την κινηση που κανανε οι δικοι μας στην Αθήνα
το καταλαναινω βεβαια, καψουρηδες με τον Π.Α.Ο.Κ. ειμαστε και οι καψουρηδες ετσι ενεργουν
θα δουμε
ή παει στον ΠΑΟ
ή γυριζει
το τι θα κανει ο Ζήσης σιγουρα το ξερει απο τωρα,αλλα δεν μπορει να μιλησει πριν τον αγωνα
δεν σκαω
(αν γυρισει ΔΕΝ θελω εξηγησεις γιατι εφυγε, αν δεν θελησει βεβαια να δωσει)
ουτε επιτυχημενη κρινω τη θητεια του στον ΠΑΟΚ,ουτε και εντελως αποτυχημενη..ουτε κρυο,
ουτε ζεστη,πραγματικα ομως..και οχι σαν κατι τυπους που μολις τους παρατησε η γκομενα,
θυμουνται οτι ηταν βρωμιαρα,δεν εκανε καλο κρεβατι,και η μπεσαμελ της εκανε σβωλους..
θελει να'ρθει?ας ερθει,πιο πολυ για ελ σιντ..να τον βλεπουμε εμεις που για καποιο
(ανεξηγητο,για μενα προσωπικα) λογο τον γουσταρουμε..δεν θελει?ας παει στην
παιανια,να ψωνιζει μπισερα κ μουν,κ βερον κ αμπουμπακαρι κ ζουελα κ μπουσαιντι..
κι αν δεν τα βρει ο βαζελος με τον φερειρα,ας τους παει τον μπερετα..
frankly,dear,I don't give a damn..
υγ. κι αμα δεν του αρεσει ο μινος,εχουν αυτοι μενιο σακελλαροπουλο..
θα περασει καλα..
ουτε ζεστη,πραγματικα ομως..και οχι σαν κατι τυπους που μολις τους παρατησε η γκομενα,
θυμουνται οτι ηταν βρωμιαρα,δεν εκανε καλο κρεβατι,και η μπεσαμελ της εκανε σβωλους..
θελει να'ρθει?ας ερθει,πιο πολυ για ελ σιντ..να τον βλεπουμε εμεις που για καποιο
(ανεξηγητο,για μενα προσωπικα) λογο τον γουσταρουμε..δεν θελει?ας παει στην
παιανια,να ψωνιζει μπισερα κ μουν,κ βερον κ αμπουμπακαρι κ ζουελα κ μπουσαιντι..
κι αν δεν τα βρει ο βαζελος με τον φερειρα,ας τους παει τον μπερετα..
frankly,dear,I don't give a damn..
υγ. κι αμα δεν του αρεσει ο μινος,εχουν αυτοι μενιο σακελλαροπουλο..
θα περασει καλα..
Να μιλησουμε για τη λεξη "ΔΙΑΨΕΥΣΗ" ... ΓΙΑ ΟΧΙ? ...niks έγραψε:ο Γοντικας πιεζε το Ζηση για συναντηση...και αυτο μεταφερθηκε σαν συμφωνια στον κοσμο
απο την αλλη
θα δουμε
ή παει στον ΠΑΟ
ή γυριζει
δεν σκαω
(αν γυρισει ΔΕΝ θελω εξηγησεις γιατι εφυγε)

karl +1926
Αυτό για όσους είναι ΥΠΕΡΑΝΩ ...
karl έγραψε:Θα ήταν τραγωδία να πάει ο Βρύζας στο βάζελο.
Αυτό για όσους είναι ΥΠΕΡΑΝΩ ...

και φυσικα,δεν ειμαι υπερανω..δοξα τω θεω,υποστηριζω μια ομαδα που η λεξη
"υπερανω",δεν μου κανει καμμια αισθηση..απλα,οπως και οι λιγο μεγαλυτεροι
εδω μεσα,εχει σπασει η χολη μου,και δεν μου κανει εντυπωση αυτο το σκηνικο
αλλαξοκωλιας που εχει στηθει..εδω ζησαμε για να δουμε τον ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ
οχι απλα με αλλη φανελα,αλλα να ερχεται κ σαν αντιπαλος του ΠΑΟΚ..
τι να λεμε τωρα..ολους τους αλλους,μπορω να τους φανταστω με φανελα αλλης ομαδας,
και ειλικρινα,θα στεναχωρεθω λιγο,αλλα δεν θα πεσω κ σε καταθλιψη..
απο τον βιειρινια ως τον κοντρερας,με φανελα απο του ρουλη,μεχρι του
γαυρου..για μενα,ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα..
υγ 1 μονο τον γκαρσια δυσκολευομαι,αλλα αυτο ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας..
υγ 2 θα στεναχωριομουν,αν εβλεπα την παλια κολονα της θ1 σε αλλο γηπεδο..
ναι,εκει θα με πειραζε..
η' το μακη το μαναβη,να οργανωνει αλλη κερκιδα..
"υπερανω",δεν μου κανει καμμια αισθηση..απλα,οπως και οι λιγο μεγαλυτεροι
εδω μεσα,εχει σπασει η χολη μου,και δεν μου κανει εντυπωση αυτο το σκηνικο
αλλαξοκωλιας που εχει στηθει..εδω ζησαμε για να δουμε τον ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ
οχι απλα με αλλη φανελα,αλλα να ερχεται κ σαν αντιπαλος του ΠΑΟΚ..
τι να λεμε τωρα..ολους τους αλλους,μπορω να τους φανταστω με φανελα αλλης ομαδας,
και ειλικρινα,θα στεναχωρεθω λιγο,αλλα δεν θα πεσω κ σε καταθλιψη..
απο τον βιειρινια ως τον κοντρερας,με φανελα απο του ρουλη,μεχρι του
γαυρου..για μενα,ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα..
υγ 1 μονο τον γκαρσια δυσκολευομαι,αλλα αυτο ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας..
υγ 2 θα στεναχωριομουν,αν εβλεπα την παλια κολονα της θ1 σε αλλο γηπεδο..
ναι,εκει θα με πειραζε..
η' το μακη το μαναβη,να οργανωνει αλλη κερκιδα..
μπορει και ναι μπορει και οχιZorro4 έγραψε:
Να μιλησουμε για τη λεξη "ΔΙΑΨΕΥΣΗ" ... ΓΙΑ ΟΧΙ? ...
π.χ. αν ειχε ηδη συμφωνησει με τον Τεο; (λεω εγω τωρα

ή μετα θα επρεπε σε καθε φημολογια που βγαζουν οι αλλοθρησκοι να απανταει
τωρα γιατι βιαστηκε να διαψευσει σε μας ειναι ενα αλλο θεμα- διαψευση η οποια ορθως δημιουργει ολο αυτο το ζητημα των τελευταιων ημερων
δεν ξερω και περιμενω
- PAPA TSIBIKOS
Σωστά το λες <<στρατιώτης>>και στον πόλεμο θυσιάζωνται οι στρατιώτες και δοξάζωνται οι στρατηγοί.paok kerkyra έγραψε:Το σπίτι σου ειναι στην Τούμπα είσαι στρατιώτης του ΠΑΟΚ οτι έγινε έγινε γύρνα γιατί απο τον πόλεμο δεν πρέπει να λείπει κανείς!!! ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!! ας βάλουν στην άκρη οτι έγινε να μην μας απασχολίσει ξανά ποτέ και μια γροθιά ολοι μαζί να γ@μησουμε το βρωμερό ποκ του χρόνου...
Για πολλούς από εμάς ποτέ δεν θα είναι στις καρδιές μας ο Ζήσης που ξέραμε και θαυμάζαμε ποτέ δεν θα είναι ένας στρατηγός του ΠΑΟΚ παρά μόνο ένας έμμιστος υπάλληλος, ένας τεχνοκράτης που απλά θα κάνει την δουλεία του και θα ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
Το γυαλί ράγισε και ίσως θα ήταν καλήτερα να παραμείνει στην εθνική και μάλλον αυτό θα πράξει.
-
Καλά σου λένε Ζήση, μείνε στην εθνική, στον ΠΑΟΚ θα έρθεις με κάνα 1/10 των χρημάτων του βάζελου και θα λέμε ότι σου κάναμε και χάρη.

Μετά από τρεις μέρες και 50+ σελίδες στο νήμα είμαστε ακόμα (περίπου) εκεί που ήμασταν πριν. Στην αναμονή μιας ανακοίνωσης, είτε από το βάζελο για συμφωνία , είτε από Βρυζα οτι συνεχίζει στην εθνική, και έχει προστεθεί από χτες και η πιθανότητα να έχουμε ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ για επιστροφή του.
Εγώ είμαι ΠΑΟΚ , και τώρα με πρόεδρο τον Ζαγοράκη, και πριν με πρόεδρο τον Βρύζα αλλά και πιο πριν με πρόεδρο τον κάθε προηγούμενο.
αυτό που ονειρεύομαι είναι να δυναμώσει ο ΠΑΟΚ ακόμα πιο πολύ να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα, οικονομικά και μη, και να τον δω να κατακτήσει πάλι τους τίτλους που τόσο του αξίζουν!!
Τώρα στο θέμα που προέκυψε με τον Βρύζα....
δεν περνάει μέρα που να μη βρίζουμε τους αρδ που μας ταΐζουν παπάδες με τη σέσουλα, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί να πιστεύουμε τις φυλλάδες του βαζελου που μιλούν για συμφωνία όταν κάποιοι δικοί μας λένε ότι μετά από πολλές αρνήσεις τελικά απλά δέχτηκε να τους δει απο κοντά (είτε για να τους πει το όχι κατάμουτρα, είτε να τους ξεφορτωθεί ή και για να ακούσει τι έχουν να πούνε, δεν ξέρω και μάλλον δεν θα το μάθω και ποτέ).
Το οτι το είπε η νετ δε μου λέει κάτι...
Το ότι έτρεξε να κάνει διάψευση πριν δύο μήνες και τώρα είπε οτι έχουμε αγώνα με τη Μάλτα που προέχει, εμένα προσωπικά δεν μου αποδεικνύει οτι η δουλειά είναι κλεισμένη. Μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους.
Ένας τρόπος ερμηνείαςθα μπορούσε να είναι οτι από σεβασμό τότε στους Φίλαθλους του ΠΑΟΚ ήθελε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση ώστε να μην τρέφουν φρούδες ελπίδες (γιατί αν όχι όλοι η περισσότεροι το ήλπιζαν), ένας άλλος είναι οτι όντως σκέφτεται την πρόταση του βάζελου... και πάλι δεν το ξέρω
Συμπεράσματα θα βγάλω όταν δω επιτέλους την ανακοίνωση.
Πάντως έτσι καθαρά απο διαίσθηση τα ποσοστά που δίνω μετά και την πρόταση του ΠΑΟΚ είναι
45% να παραμείνει εθνική
47% να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ
8% να πάει στον βαζελο
Αντε να δούμε τι θα δούμε
υγ. το ξέρω πλάτιασα συγνώμη
Εγώ είμαι ΠΑΟΚ , και τώρα με πρόεδρο τον Ζαγοράκη, και πριν με πρόεδρο τον Βρύζα αλλά και πιο πριν με πρόεδρο τον κάθε προηγούμενο.
αυτό που ονειρεύομαι είναι να δυναμώσει ο ΠΑΟΚ ακόμα πιο πολύ να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα, οικονομικά και μη, και να τον δω να κατακτήσει πάλι τους τίτλους που τόσο του αξίζουν!!
Τώρα στο θέμα που προέκυψε με τον Βρύζα....
δεν περνάει μέρα που να μη βρίζουμε τους αρδ που μας ταΐζουν παπάδες με τη σέσουλα, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί να πιστεύουμε τις φυλλάδες του βαζελου που μιλούν για συμφωνία όταν κάποιοι δικοί μας λένε ότι μετά από πολλές αρνήσεις τελικά απλά δέχτηκε να τους δει απο κοντά (είτε για να τους πει το όχι κατάμουτρα, είτε να τους ξεφορτωθεί ή και για να ακούσει τι έχουν να πούνε, δεν ξέρω και μάλλον δεν θα το μάθω και ποτέ).
Το οτι το είπε η νετ δε μου λέει κάτι...
Το ότι έτρεξε να κάνει διάψευση πριν δύο μήνες και τώρα είπε οτι έχουμε αγώνα με τη Μάλτα που προέχει, εμένα προσωπικά δεν μου αποδεικνύει οτι η δουλειά είναι κλεισμένη. Μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους.
Ένας τρόπος ερμηνείαςθα μπορούσε να είναι οτι από σεβασμό τότε στους Φίλαθλους του ΠΑΟΚ ήθελε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση ώστε να μην τρέφουν φρούδες ελπίδες (γιατί αν όχι όλοι η περισσότεροι το ήλπιζαν), ένας άλλος είναι οτι όντως σκέφτεται την πρόταση του βάζελου... και πάλι δεν το ξέρω
Συμπεράσματα θα βγάλω όταν δω επιτέλους την ανακοίνωση.
Πάντως έτσι καθαρά απο διαίσθηση τα ποσοστά που δίνω μετά και την πρόταση του ΠΑΟΚ είναι
45% να παραμείνει εθνική
47% να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ
8% να πάει στον βαζελο
Αντε να δούμε τι θα δούμε
υγ. το ξέρω πλάτιασα συγνώμη