Ζήσης Βρύζας
- navigator11
Re: Ζήσης Βρύζας
όντως νικόλα.γενικά πάντως σε πλήθος εκτιμήσεων του besuch κείμαι υπέρ του γιατι τα βλέπει ψύχραιμα τα πράγματα.πιθανώς αν και απευκταία και στην περίπτωση αυτή.είς αναμονή των εξελίξεων ...
Για κωλοτουμπα, ε; Μα το ειπα..."μακαρι να γυρισει"!
ΑΝ το κανει αυτο σημαινει οτι προτιμησε το συναισθημα - την ιδεα - την καψουρα απο τα φραγκα - τη μοστρα - τα απωθημενα του.
ΑΝ το κανει αυτο οι περισσοτεροι θα αναιρεσουν τις βαριες κουβεντες...κωλοτουμπα δεν το λεω ομως αυτο...την κωλοτουμπα ελπιζω να την κανει ο βρυζας και να μας κλεισει τα στομματα.
ΑΝ το κανει αυτο σημαινει οτι προτιμησε το συναισθημα - την ιδεα - την καψουρα απο τα φραγκα - τη μοστρα - τα απωθημενα του.
ΑΝ το κανει αυτο οι περισσοτεροι θα αναιρεσουν τις βαριες κουβεντες...κωλοτουμπα δεν το λεω ομως αυτο...την κωλοτουμπα ελπιζω να την κανει ο βρυζας και να μας κλεισει τα στομματα.
- PAOKfanAthens
ρε συ Ζήση δεν ξηγιεσαι καλά...πάνω που γίναμε φίρμες και μας παίζει ως το αλτζαζίρα, αλλάζεις ρότα και λες πως παίζει να γυρίσεις στον ΠΑΟΚ;...και μεις τι θα απογίνουμε, ρε;...μας πετάς στο καλάθι των αχρήστων σαν παίχτες του big brother που τελείωσε το παιχνίδι;...και τι να τα κάνω τώρα τα σήκουελς Νο. 2 και Νο. 3 που είχα στα σκαριά;...τι να σου πω ρε φίλε, με απογοητεύεις τελείως...
ready and waiting για την Τσουκαχάρα μου
ready and waiting για την Τσουκαχάρα μου
Τι γινεται ρε γαμωτο?Μηπως ειμαστε ολοι θυματα μιας πανεξυπνης πλεκτανης?Μηπως ειμαστε και γαμω τους ξερολες?Μηπως ειμαστε και γαμω τους μαλακες?(Sorry admins αλλα εχουν γραφει τοσα που δεν νομιζω να ενοχλει αυτο)?Τεινω να πιστεψω πως ισχυει το τελευταιο!Ρε αδερφια μην διχαζεστε χωρις ουσιασικο λογο!Ο Βρυζας ειναι ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ γαμω την τρελα μου!Και του εχουμε ηδη σκασει ολα τα καντηλια του Αγ.ΟρουςΧ5 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΣΗΜΟ!Και τωρα διαβαζω πως υπαρχει πιθανοτητα να γυρισει...Απο το υπεροχο κειμενο του teratios2 θα κρατησω μονο το σημειο που ελεγε "ακομα και τωρα κανε με ρομπα...κτλ κτλ κτλ".Σε παρακαλω ρε Ζηση κανε μας ολους ρομπες ξεκουμπωτες!Να μην εχουμε μουρη να κυκλοφορησουμε ρε!Και ακομα περισσοτερο!
Για εμενα μεχρι να υπαρξει επισημη ανακοινωση του απο οποιαδηποτε πλευρα ισχυει μονο το παρακατω.
Ε ρε γλεντια και να μας γραψει ολους στα @@ του και να μεινει στην Εθνικη
Για εμενα μεχρι να υπαρξει επισημη ανακοινωση του απο οποιαδηποτε πλευρα ισχυει μονο το παρακατω.
Ε ρε γλεντια και να μας γραψει ολους στα @@ του και να μεινει στην Εθνικη

Maedhros έγραψε:Ρε ξεκολλατε λιγο απο τη ζωη σας με τους αφορισμους,τα προδοτιλικια,τα κραξιματα και τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας!Εχει ακουσει ή διαβασει κανενας μας κατι επισημο? 2 κωλοφυλλαδες και 5 site εγραψαν για προταση του βαζελου στον Ζηση η οποια δεν ξερουμε καν αν ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!και αρχισαμε απευθειας να βγαζουμε αφρους απο το στομα? Περιμενετε να υπαρξουν ανακοινωσεις ή διαψευσεις απο επισημα χειλη και μετα αρχιζουμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του...Γιατι με τοσα που εχει πει ο καθενας μας αν ολη η ιστορια ειναι μουφα θα ξερναμε απο τις κωλοτουμπες στο τελος...
Ο Ζησης Βρυζας ειναι Πρωην και οχι Νυν παραγοντας και προεδρος του ΠΑΟΚ.Στις 12.30 που ποσταρω ειναι βοηθος προπονητη της εθνικης.Τελος.Αν καθε δημοσιευμα που γραφεται ειναι αληθες τοτε ο Κεζμαν,ο Ρικελμε,ο Κρεσπο και ο Βιγιανουεβα ειναι μελη της ομαδας μας.Ειναι?Μεχρι να υπαρξει επισημη ανακοινωση του απο τον βαζελο ή απο οποιαδηποτε ομαδα του ΠΟΚ τα αισθηματα μου προς το προσωπο του ειναι τα ιδια με προχθες...
ΑΝ ειναι αληθινα τα σεναρια τοτε ρε Ζηση με πικραινεις πολυ...Αλλα επειδη ο ΠΑΟΚτσης εχει αποδειξει οτι δεν ειναι αχαριστος σε ευχαριστω για το γκολ στο Χαιμπουρι,για το ρολο που επαιξες στο χτισιμο αυτης της ομαδας,για το οτι δεν πηδηξες απο το καραβι οταν αυτο βουλιαζε και καταφερες να το ξαναβαλεις σε ροτα,και κυριως γιατι εστω και αθελα σου,εστω και με ασχημο τροπο ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΟΦΟΤΕΡΟ...Προσωπολατρεια τελος δεν λεμε τοσο καιρο?Ε αν γινει η κινηση σου τελικα θα βοηθησει προς αυτη την κατευθυνση...
Δεν ειμαι ουτε Ζαγοροσκυλο,ουτε Βρυζοσκυλο,ουτε Αγγελοσκυλο,ουτε Μπαλαφοσκυλο ουτε τιποτα.Ειμαι ΠΑΟΚ.Μονο αυτο.Τα προσωπα θα πηγαινουν και θα ερχονται συνεχως.
Ο ΠΑΟΚ ομως θα ειναι εδω και μετα απο εμας.
Γιε του Φεανορ, ρομπα θα μας κανει αν ερθει στον ΠΑΟΚ. Το να μεινει εθνικη θα ειναι μια μεσοβεζικη λυση για να κρατησει τις αποστασεις...(αποψη μου)
-
Μάλιστα επέστρεψα απο έξω και το σιγουράκι γίνεται κρύος ιδρώτας.
Ζήση Βρύζα δεν κατάλαβα τι σκέφτεσαι και χρειάζεσαι 48 ώρες?
Λαγός= Στιφάδο και Θεσσαλονίκη σε καρτ ποστάλ
ή
ΠΑΟΚ= γκολ στο 87ο λεπτό όπως στο Χάιμπουρι.
Και άσε τις ηθικές δεσμεύσεις με την Εθνική και τα 48αωρα σου.
Πες 4 φορές ΠΑΟΚ σ αγαπώ ΠΑΟΚ είσαι ο ένας κωλοτούμπες στον ΝΑΟ θα κάνουμε για ΣΕΝΑ!

Ζήση Βρύζα δεν κατάλαβα τι σκέφτεσαι και χρειάζεσαι 48 ώρες?
Λαγός= Στιφάδο και Θεσσαλονίκη σε καρτ ποστάλ
ή
ΠΑΟΚ= γκολ στο 87ο λεπτό όπως στο Χάιμπουρι.
Και άσε τις ηθικές δεσμεύσεις με την Εθνική και τα 48αωρα σου.
Πες 4 φορές ΠΑΟΚ σ αγαπώ ΠΑΟΚ είσαι ο ένας κωλοτούμπες στον ΝΑΟ θα κάνουμε για ΣΕΝΑ!

Φιλε Besuch διαβαζω πολυ καιρο το forum αλλα ποσταρω σπανια και μονο οταν εχω κατι να πω.Και εισαι απο τα ατομα την αποψη των οποιων διαβαζω παντα ασχετως μεγεθως κειμενου.
Το ιδιο πραγμα λεμε.Μακαρι να γυρισει και απο τα "προδοτη,πουλημενε,λαμογιο,μπλα μπλα μπλου μπλου" να αρχισουμε τα "ΠΑΟΚτσακι εισαι ρε,εγραψες τα φραγκα στα @@ σου και γυρισες,να θυμηθουμε τις φανελες με Περουτζια και μπλα μπλα μπλου μπλου".Πολυ θα το χαρω.Οχι γιατι καποιοι συνοπαδοι μας θα κανουν κωλοτουμπα αλλα γιατι η επιστροφη του θα βοηθησει ακομα περισσοτερο στην γιγαντωση ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ.Γιατι αυτο δεν ειναι το ζητουμενο γαμω την τρελα μου?Ο ΠΑΟΚ μας δεν ειναι?Στα παπαρια μου αν τον προεδρο τον λενε Ζαγορακη,Βρυζα, Παπαδοπουλο,Σκορδοπουτσογλου ή οπως να΄ναι!Οποιος και να ειναι θελω να με κανει περηφανο οπως με κανει ο Θοδωρος με την σημερινη του προταση στο Ζηση!Και ναι ρε τους θελω και τους 2 μαζι!Γινεται?Ελπιζω πως θα υπερισχυσει η λογικη και θα βρεθει η χρυση τομη.
ΠΑΟΚ δεν με εκανε κανενας απο αυτους.Ουτε η 5αρα στην Τρναβα ουτε το επος του Λονδινου.ΠΑΟΚ με εκανε ο Σαβιτς, ο Μπανε, ο Κορφας, ο Πετζα, ο Μπερι, ο Μπουντουρης και ολοι οι υπολοιποι των αρχων των 90's.Και ακομα περισσοτερο ΠΑΟΚ με εκανε ο λαος του.Εσυ,εγω,ο απεναντι και ο παραπερα.Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
Ζηση σε παρακαλω κανε με να αλλαξω ενα μονο γραμμα απο την υπογραφη του προφιλ μου...
Το ιδιο πραγμα λεμε.Μακαρι να γυρισει και απο τα "προδοτη,πουλημενε,λαμογιο,μπλα μπλα μπλου μπλου" να αρχισουμε τα "ΠΑΟΚτσακι εισαι ρε,εγραψες τα φραγκα στα @@ σου και γυρισες,να θυμηθουμε τις φανελες με Περουτζια και μπλα μπλα μπλου μπλου".Πολυ θα το χαρω.Οχι γιατι καποιοι συνοπαδοι μας θα κανουν κωλοτουμπα αλλα γιατι η επιστροφη του θα βοηθησει ακομα περισσοτερο στην γιγαντωση ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ.Γιατι αυτο δεν ειναι το ζητουμενο γαμω την τρελα μου?Ο ΠΑΟΚ μας δεν ειναι?Στα παπαρια μου αν τον προεδρο τον λενε Ζαγορακη,Βρυζα, Παπαδοπουλο,Σκορδοπουτσογλου ή οπως να΄ναι!Οποιος και να ειναι θελω να με κανει περηφανο οπως με κανει ο Θοδωρος με την σημερινη του προταση στο Ζηση!Και ναι ρε τους θελω και τους 2 μαζι!Γινεται?Ελπιζω πως θα υπερισχυσει η λογικη και θα βρεθει η χρυση τομη.
ΠΑΟΚ δεν με εκανε κανενας απο αυτους.Ουτε η 5αρα στην Τρναβα ουτε το επος του Λονδινου.ΠΑΟΚ με εκανε ο Σαβιτς, ο Μπανε, ο Κορφας, ο Πετζα, ο Μπερι, ο Μπουντουρης και ολοι οι υπολοιποι των αρχων των 90's.Και ακομα περισσοτερο ΠΑΟΚ με εκανε ο λαος του.Εσυ,εγω,ο απεναντι και ο παραπερα.Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
Ζηση σε παρακαλω κανε με να αλλαξω ενα μονο γραμμα απο την υπογραφη του προφιλ μου...
Κωλοτουμπα?Τι λετε?...........μαλλον καπου μπερδευτηκατε!
Ο μονος λογος,για τον οποιο μπορει να μην παει-και να αθετησει τη συμφωνια του-στον Παναθηναϊκο ειναι οι αντιδρασεις του κοσμου......ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!Εαν ενοιωθε ετσι δεν θα συζητουσε καν.
Ποτε δεν καταλαβα τη θεοποιηση αυτου του ανθρωπου.....Μουσλιμοβιτς,τα βλεπεις?.....Μελετησε την περιπτωση Βρυζα και σε βλεπω σε 3-4 χρονια τεχνικο διευθυντη στον ΠΑΟΚ.........
Ο μονος λογος,για τον οποιο μπορει να μην παει-και να αθετησει τη συμφωνια του-στον Παναθηναϊκο ειναι οι αντιδρασεις του κοσμου......ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!Εαν ενοιωθε ετσι δεν θα συζητουσε καν.
Ποτε δεν καταλαβα τη θεοποιηση αυτου του ανθρωπου.....Μουσλιμοβιτς,τα βλεπεις?.....Μελετησε την περιπτωση Βρυζα και σε βλεπω σε 3-4 χρονια τεχνικο διευθυντη στον ΠΑΟΚ.........
- Sick Bastard
Win win κίνηση ο Ζαγόρ.
Αν έρθει ο Βρύζας ξανά στον ΠΑΟΚ, win και μάλιστα θα ρθει και με λίγο κουτσουρεμένα τα φτερά του.
Αν πάει στο βάζελο, ειδικά μετά από άρνηση πρότασης του ΠΑΟΚ, τον έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ. Another win για τον Ζαγόρ.
Ότι κι αν γίνει πάντως, οι τελευταίες 40 σελίδες του νήματος, έχουν πολύ πλάκα, χωρίς ειρωνία.
Αν έρθει ο Βρύζας ξανά στον ΠΑΟΚ, win και μάλιστα θα ρθει και με λίγο κουτσουρεμένα τα φτερά του.
Αν πάει στο βάζελο, ειδικά μετά από άρνηση πρότασης του ΠΑΟΚ, τον έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ. Another win για τον Ζαγόρ.
Ότι κι αν γίνει πάντως, οι τελευταίες 40 σελίδες του νήματος, έχουν πολύ πλάκα, χωρίς ειρωνία.
σε σφαλιαρες να τη δω η σε Μελλισανιδης?H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:15 σελίδες κωλοτούμπας
Έρχονται και άλλες ανάποδες
![]()
Η απόλυτη παράνοια
Δεν γίνονται ρε αδέρφια αυτά τα πράγματα !!!
Από εχθές στις 2300 μέχρι σήμερα ήρθε ο κόσμος ανάποδα ....
Ή για να το πω καλύτερα ήρθε ο κόσμος στην θέση του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Βρύζας με το τρυφύλλι διοικητικό στέλεχος και υπάλληλος του ΣΠΑΝΑΘΑ που πέρσι του έβαλε κωλοδάχτυλο.
Καλά κάναμε κάποιοι από εμάς και πάθαμε πλάκα μόνο στην σκέψη.
Δεν το χωρούσε ο νούς μας και για αυτό το λόγο τα εκπληκτικά κείμενα όπως του Τεράτιου για αυτό και λέγαμε δεν είναι δυνατόν.
Και ξαφνικά προκύπτει ότι έχουν συναντηθεί οι ΖΖ από την Πέμπτη και τα έχουν πει ...
Και την ίδια ώρα όλες οι βαζελοφυλάδες του ΠΟΚ έκαναν και τα πλάνα τους για την συνεργασία με την διοίκηση και τον Βέλιτς ....
Αν δεν είνα όλα αυτά γαμό τις ταινίες του κινηματόγραφου τότε τι ΕΙΝΑΙ ???
Δεν μπορώ να πιστέψω ποτέ ότι όλα αυτά είναι τυχαία !!!! Δεν γίνεται ...
Αν το έχουν σχεδιάσει οι δύο τους τότε μπράβο τους .... Υποκλίνομαι ...
Με εναν σμπάρο πετυχαίνουν :
1. Να βάλουν τεράστιο εξωαγωνιστικό κολοδάχτυλο στον βάζελο και να πάρουν εν μέρει το αίμα τους πίσω ...
2. Να ξεσηκώσουν όσους από εμάς έχουμε πιστέψει το όραμα ΟΛΩΝ ΜΑΣ το οποίο σε μεγάλο βαθμό είδε σάρκα και οστά στον Ζαγόρ στην αρχή και στον Ζήση στην συνέχεια.
3. Να κάνουν όσους αντιρισίες να λουφάξουν
Αν το έχουν σχεδιάσει δεν υπάρχει ....
Τελειώνουμε ως παόκια επαναλαμβανόμενα ... Να δω τι θα γράψει η κωλο sport day !!!
Από εχθές στις 2300 μέχρι σήμερα ήρθε ο κόσμος ανάποδα ....
Ή για να το πω καλύτερα ήρθε ο κόσμος στην θέση του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Βρύζας με το τρυφύλλι διοικητικό στέλεχος και υπάλληλος του ΣΠΑΝΑΘΑ που πέρσι του έβαλε κωλοδάχτυλο.
Καλά κάναμε κάποιοι από εμάς και πάθαμε πλάκα μόνο στην σκέψη.
Δεν το χωρούσε ο νούς μας και για αυτό το λόγο τα εκπληκτικά κείμενα όπως του Τεράτιου για αυτό και λέγαμε δεν είναι δυνατόν.
Και ξαφνικά προκύπτει ότι έχουν συναντηθεί οι ΖΖ από την Πέμπτη και τα έχουν πει ...
Και την ίδια ώρα όλες οι βαζελοφυλάδες του ΠΟΚ έκαναν και τα πλάνα τους για την συνεργασία με την διοίκηση και τον Βέλιτς ....
Αν δεν είνα όλα αυτά γαμό τις ταινίες του κινηματόγραφου τότε τι ΕΙΝΑΙ ???
Δεν μπορώ να πιστέψω ποτέ ότι όλα αυτά είναι τυχαία !!!! Δεν γίνεται ...
Αν το έχουν σχεδιάσει οι δύο τους τότε μπράβο τους .... Υποκλίνομαι ...
Με εναν σμπάρο πετυχαίνουν :
1. Να βάλουν τεράστιο εξωαγωνιστικό κολοδάχτυλο στον βάζελο και να πάρουν εν μέρει το αίμα τους πίσω ...
2. Να ξεσηκώσουν όσους από εμάς έχουμε πιστέψει το όραμα ΟΛΩΝ ΜΑΣ το οποίο σε μεγάλο βαθμό είδε σάρκα και οστά στον Ζαγόρ στην αρχή και στον Ζήση στην συνέχεια.
3. Να κάνουν όσους αντιρισίες να λουφάξουν
Αν το έχουν σχεδιάσει δεν υπάρχει ....
Τελειώνουμε ως παόκια επαναλαμβανόμενα ... Να δω τι θα γράψει η κωλο sport day !!!
Την ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ έστω και την τελευταία στιγμή ... ΑΛΛΟΣ πρέπει να την κάνει.
Το καλό που τον θέλω. Το ξέρει ότι τον αγαπάμε και τον περιμένουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Έχει αργήσει ήδη ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ να απαντήσει... και ακόμα και αυτό... εμένα με έχει στραβώσει πολύ!
ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΖΗΣΗ ... ΑΡΓΕΙΣ!!!!

Το καλό που τον θέλω. Το ξέρει ότι τον αγαπάμε και τον περιμένουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Έχει αργήσει ήδη ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ να απαντήσει... και ακόμα και αυτό... εμένα με έχει στραβώσει πολύ!
ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΖΗΣΗ ... ΑΡΓΕΙΣ!!!!