Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από gika »

Ε και πάλι αποκάλεσα τσατσάκι έναν υπάλληλο του Πιλάφιου, που είναι υπάλληλος του σάπιου βαζελοκατεστημένου...

Άρα στα ίδια είμαστε... :opaokara: :opaokara:

ΥΓ: Καλά θα κάνω λίγο υπομονή και θα τον κράξω μετά.. :D
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Sera4 έγραψε:το επεξεργαστηκα επειδη δεν υπαρχει καμια επισημη ειδηση...οταν θα υπαρξει θα κλεισει και το παρων τοπικ...προς το παρον αποκαλεσες τσατσακι τον βοηθο προπονητη της εθνικης...
Εδω μπηκε πρωτοσελιδο ολοκληρος βοθρος για τον βοηθο της εθνικης και σε πειραξε το τσατσακι;

Πως διαγραφεται ο λογαριασμος μου; Δεν θελω απλα ban. Θελω να σταματησω να υπαρχω εδω μεσα!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το κειμενο στην κεντρικη δεν περιεχει ουτε μια υβριστικη λεξη...οποιος δε γουσταρει απλα δεν ξαναμπαινει δεν χρειαζονται ουτε μπαναρισματα ουτε διαγραφες χωρις λογο...απλα μην ξαναμπεις ξεχνα το σαιτ και τελειωσαμε αυτα τα κλαψιαρικα αλλου...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κριμα ρε μαγκα. 3 χρονια μπαινω καθημερινα κι ας μην πολυμιλαω.
Παιρνω την κλαψα μου και την κανω.

Μονο προσεξε. Ειναι πολυ δυσκολο να κρινεις/διακρινεις.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν κρινω κανεναν ασιμε...δεν σε υποχρεωνει κανεις να φυγεις...αν δεν θελω να συμμετασχω σε ενα σαιτ απλα δεν μπαινω τωρα το να καθομαι και να λεω δημοσια και διαγραψτε και δεν θελω να εχω σχεση η γνωμη μου ειναι οτι γυρναει λιγο σε μαρθα βουρτση...εγω ουτε σε μπαναρω ουτε σε διαγραφω αν δε θες να ξαναγραψεις μην ξαναγραψεις αν θες να ξαναγραψεις γραψε κανεις δε σε εμποδιζει δε χρειαζεται να το κανεις θεμα ουτε εσυ ουτε εγω...
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Στο φινάλε ο Σάντος κλήθηκε να σχολιάσει αν αποπροσανατολίζουν την εθνική αφενός το θέμα που προέκυψε με τους διεθνείς και την Ομοσπονδία αφετέρου η φημολογούμενη αποχώρηση του Ζήση Βρύζα. "Σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν. Σχετικά με το πρώτο σκέλος είναι κάτι που αφορά τους παίκτες και τα συμβόλαιά τους. Μίλησαν αρκετή ώρα μεταξύ τους, τους μίλησα και εγώ. Τους εξήγησα ότι πάνω απ' όλα στην εθνική πρέπει να σκέφτονται την ομάδα και ότι αν θέλουν μπορούν να το κυνηγήσουν πάλι μετά".

Όπως καταλαβαίνετε ο Πορτογάλος απέφυγε με ωραιότατη... ντρίμπλα να τοποθετηθεί σχετικά με το μέλλον του άμεσου συνεργάτη του, καθώς μετά την απάντησή του για τα συμβόλαια των διεθνών αποχώρησε.

πηγή: www.contra.gr
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ακου φιλαρακο μια και καλη.

Επελεξα το sait αυτο γιατι μενω 1000 χιλομετρα απο την Τουμπα και ειναι οτι πιο ΚΟΝΤΙΝΟ και ΑΜΕΣΟ εχω στον ΠΑΟΚ.

Εννοειται πως μου αρεσει η ελευθερια που υπαρχει στη σκεψη και στο γραψιμο απο καθε μελος και επειδη δοξα το Θεο γραφη και αναγνωση γνωριζω αρκετα χρονια ειναι ΓΕΛΟΙΟ να αρχισουμε να παιζουμαι ξαφνικα με τις λεξεις και τις εννοιες.

Ο κοσμος θελει εκτονωση, να πει το παραπονο του, τον καϊμο του την σκασιλα του.

Αυτα.
Φιλικα και Αδελφικα.

Τελικα μετα απο τοσο κλαψιμο και μαρθα βουρτση μηπως ειμαι ΑΕΚ? :lol: :shock: :mrgreen: :opaokara: :o
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δε διαφωνουμε καπου 8-)

τωρα για την τελευταια προταση τι να σε πω πρεπει να κανεις βαθυ διαλογισμο :twisted:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

bob έγραψε:εγώ συνεχίζω και λέω ότι κάποιοι θα κάνουν κωλοτούμπες αν τυχόν δεν πάει ή κάποτε γυρίσει σε εμάς!

Υ.Γ.Χωρίς πλάκα αυτό το υστερόγραφο πάει προς μοντ και αντμιν,οταν ήταν να γυρίσει ο κοντός γιατί δεν βγάλατε κείμενο για επαγγελματίες και π0υτσ€ς μπλε?

Και εγώ θα αναμένω ανακοινώσεις απο τους συνδέσμους στην περίπτωση που ανακοινωθεί και τυπικά η συμφωνία.
Θα έχουν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον αυτή την φορά.

Και θα περιμένω ανακοινώσεις απο όλους τους συνδέσμους αυτή την φορά.
Ελπίζω να είναι πάνω απο 30 οι σύνδεσμοι μας που θα κάνουν σχετικές ανακοινώσεις.

υγ

και επειδή όσο και ρεαλιστής να είμαι είμαι και λίγο χαζορομαντικός μερικές φορές και ελπίζω να μην κλείσει την ύστατη στιγμή θα κάνω πολλές κωλοτούμπες απο την χαρά μου αν συμβεί αυτό που λες και θα είμαι και υπερήφανος κιόλας για τις κωλοτούμπες μου.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Asimos έγραψε:Ακου φιλαρακο μια και καλη.

Επελεξα το sait αυτο γιατι μενω 1000 χιλομετρα απο την Τουμπα και ειναι οτι πιο ΚΟΝΤΙΝΟ και ΑΜΕΣΟ εχω στον ΠΑΟΚ.

Εννοειται πως μου αρεσει η ελευθερια που υπαρχει στη σκεψη και στο γραψιμο απο καθε μελος και επειδη δοξα το Θεο γραφη και αναγνωση γνωριζω αρκετα χρονια ειναι ΓΕΛΟΙΟ να αρχισουμε να παιζουμαι ξαφνικα με τις λεξεις και τις εννοιες.

Ο κοσμος θελει εκτονωση, να πει το παραπονο του, τον καϊμο του την σκασιλα του.

Αυτα.
Φιλικα και Αδελφικα.

Τελικα μετα απο τοσο κλαψιμο και μαρθα βουρτση μηπως ειμαι ΑΕΚ? :lol: :shock: :mrgreen: :opaokara: :o
Έλα ρε ασιμε ασε τα χαζα γιατί να φύγεις ; Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε ο καθένας με τις ιδιαιτερότητες του ....
Α και αεκ δεν είσαι μην ανησυχείς ..... :D :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

gash04 έγραψε:
bob έγραψε:εγώ συνεχίζω και λέω ότι κάποιοι θα κάνουν κωλοτούμπες αν τυχόν δεν πάει ή κάποτε γυρίσει σε εμάς!

Υ.Γ.Χωρίς πλάκα αυτό το υστερόγραφο πάει προς μοντ και αντμιν,οταν ήταν να γυρίσει ο κοντός γιατί δεν βγάλατε κείμενο για επαγγελματίες και π0υτσ€ς μπλε?

Και εγώ θα αναμένω ανακοινώσεις απο τους συνδέσμους στην περίπτωση που ανακοινωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Ελπίζω να είναι πάνω απο 30 οι σύνδεσμοι μας που θα κάνουν σχετικές ανακοινώσεις.

υγ

και επειδή όσο και ρεαλιστής να είμαι είμαι και λίγο χαζορομαντικός μερικές φορές και ελπίζω να μην κλείσει την ύστατη στιγμή και θα κάνω πολλές κωλοτούμπες απο την χαρά μου.

32 θε είναι ούτε λιγότεροι ούτε περισσοτοι.... :) :)
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Φίλε elpaoki αυτό δεν είναι προδοσία , είναι εσχάτη προδοσία.(ακόμα και αν δεν πάει , μόνο που το σκέφτεται αρκεί)

Και μην τον βάζεις , τον νενέκο , στην ίδια θέση με τον Ζαγοράκη.

Ο Ζαγόρ είναι παλικάρη και κιμπάρης σε όλα του και δίπλα του γίνανε πολλοί "μάγκες".
*φιλη....
εχεις δικιο ομως καλο ειναι να κραταμε και μια πισινη γιατι μετα απο καποια χρονια δεν ξερεις τι θα γινει....και μετα θα αρχισουν οι κολοτουμπες.σιγουρα ομως δεν μπορουμε να μην αναγνωρισουμε το εργο του και θεωρω οτι αυτος μαζι με τον ζαγορ οδηγησαν τον ΠΑΟΚ εκει που ειναι...αυτο πρεπει να το βλεπουνε καποιοι που βριζαν τον ζαγορ και θεοποιουσαν τον βρυζα...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ακόμη να κλειδώσει? Δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξής του.

Να ανοίξουμε ένα για τον Φασούλα κι ένα για τον Γούναρη!

Άιντε με τους γενίτσαρους μπουχτήσαμε, έχουμε ματσάρα μεθαύριο στη σκουληκότρυπα!! Πολύ ασχοληθήκαμε..
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Άνοιξε τα Ιταλέ.Να έχουμε τόπικ για εκτόνωση. :twisted:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

eorptol έγραψε:
gash04 έγραψε:

υγ

και επειδή όσο και ρεαλιστής να είμαι είμαι και λίγο χαζορομαντικός μερικές φορές και ελπίζω να μην κλείσει την ύστατη στιγμή και θα κάνω πολλές κωλοτούμπες απο την χαρά μου.

32 θε είναι ούτε λιγότεροι ούτε περισσοτοι.... :) :)
32?
ΟΚ για την ακρίβεια 32 ποιο κάτω θα είναι ήττα.

υγ

48 ώρες μετά την γνωστοποίηση του κλείσει δεν κλείσει στον ζέλο ο Ζήσης Βρύζας μας, κλειδώνει και το παρόν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”