Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από teod1980 »

Ντάξει κι εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ''ρομαντικό'' και ξημερωβραδιαζόμουν έξω από την Τούμπα μέρες καλοκαιριού του 2006, αλλά και άλλες πολλές στιγμές έχω κλάψει, αλλά αυτή τη φορά δε μου καίγεται καρφί...
Γιατί δυστυχώς πάλι αν χρειαστεί θα συγχωρέσουμε ''για το καλό του ΠΑΟΚ''...μακάρι όχι αλλά θα γίνει...

Ούτε βρίζω ούτε δικαιολογώ....
Αδιαφορώ και πιστεύω ότι είναι το καλύτερο...για να είμαστε και καλά με τον εαυτό μας μελλοντικά και να μην ψάχνουμε δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα...

ΠΑΟΚ συνεχίζουμε...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Γι αυτο σου λεω Αποστολη οτι κανεις δεν βαζει το κεφαλι στον τακο.... γτ θα μπλεξει!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

psykoman έγραψε:H Σουρωτη ειναι φήμη;
Στο μυαλο μου μεσα περασαν οτι τον εσφαξαν τον ανθρωπο;
πιασανε καποιους απο εκεινο το εγκληματικο πεσιμο οι αστυνομικοι....για το ματς ΠΑΟΚ-αρη δεν λες στους πιτσιρικους ?
εδω ακουσα αρειανους να λενε οτι στο ημιχρονο εφυγαν ζαγορ - ζησης για να μην ειναι μπροστα στο "πεσιμο"
απο τους ηλιθιους με τα κρανη ......τι θες να πεις οτι ηταν γνωστες ζαγορ κια ζησης για το πεσιμο ?
Άβαταρ μέλους
opaoktsis4

Δημοσίευση από opaoktsis4 »

Μπράβο Ζήση.. Κατάφερες να στρέψεις όλο τον ΠΑΟΚ εναντίον σου. Και όλα αυτά γιατι;; Επειδή σου πήρε τη θέση ο Ζαγόρ περσυ εε;; Ήταν που θα τιμούσες το συμβόλαιο σου με την εθνική ξεφτίλα. Μόλις έκλεισε για του λόγου σου η πόρτα του ΠΑΟΚ. Κάτσε κάτω στο κότερο και δούλεψε γι αυτόν που περσυ σου στέρησε το πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο χειροκρότημα για τον άνθρωπο ωρε παλικάρια.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ακόμα να δω οποιαδήποτε διάψευση από ζήση ...

ΠΙΚΡΑ μεγάλη τουλάχιστον για εμένα αδέρφια ...

Τόσο μεγάλη πίκρα έχω χρόνια να ζήσω στα του ΠΑΟΚ ...

Καλώς κακώς την αγάπη για τον ΠΑΟΚ την έχουμε ψηλά και την συνδέουμε με κάποια πρόσωπα. Έχει αποδειχτεί πολλαπλώς πλέον ότι κάνουμε λάθος ... Δυστηχώς ή ΕΥΤΥΧΩΣ όταν το καταλάβουμε εντελώς

Μεγάλη προδοσία αν γίνει του ζήση ... όμοιά της μόνο του Φασούλα και ίσως του Δημόπουλου.
Αν με ρωτούσατε ακόμα και μετά από χρόνια θα την θεωρώ την μεγαλύτερη όμως ...

Δεν έπαιξα εγώ ΠΑΟΚ πάνω από Όλα
Δεν φόρεσα εγώ φανέλα θύρα 4
Δεν έγινα εγώ πρόεδρος του ΠΑΟΚ !!!

Εσύ το έκανες ζήση και τώρα είσαι λέει υποψήφιος για υπάλληλος στον ΣΠΑΝΑΘΑ που σε έκανε πέρσι να κοιμηθείς 1 μήνα ... Μπράβο ζήση ....
Σε είχα τόσο ψηλά ... και άξιζες τελικά τόσο λίγο !!!!

Για αυτό και η ΠΙΚΡΑ είναι τόσο μεγάλη ...

Αναγνωρίζω πάντα ελαφρυντικά σε θέματα επαγγελματισμού και ρομαντισμού από την μεριά την δική μας των οπαδών. Αλλά αυτό που κάνει ο Ζήσης είναι ανήκουστο ...

Δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε έχω ζήσει στον ΠΑΟΚ εδώ και 33 χρόνια που ζω τον ΠΑΟΚ από κοντά !!!

Πραγματικά λυπάμαι πολύ !!! Ελπίζω ακόμα να μην γίνει ............

ρομαντικός ΠΑΟΚτσής που λένε και οι αλόθρησκοι

υγ. καμία σχέση η υπόθεση βρύζα με οτιδήποτε άλλο έχουμε ζήσει στο παρελθόν ... Δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του στην Τούμπα όπως έκανε και ο ακατανόμαστος ... Λυπάμαι που το γράφω αλλά έτσι είναι ...
Και το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει ...
Δεν τρώω ότι είναι τα λεφτά ... Για να κάνεις κάτι τέτοιο εκτός από τα λεφτά πρέπει να είσαι και πολύ ... ΣΚΑΡΤΟΣ
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

εγώ συνεχίζω και λέω ότι κάποιοι θα κάνουν κωλοτούμπες αν τυχόν δεν πάει ή κάποτε γυρίσει σε εμάς!

Υ.Γ.Χωρίς πλάκα αυτό το υστερόγραφο πάει προς μοντ και αντμιν,οταν ήταν να γυρίσει ο κοντός γιατί δεν βγάλατε κείμενο για επαγγελματίες και π0υτσ€ς μπλε?
prince_483

Δημοσίευση από prince_483 »

......ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!Η ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ-ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΦΥΣΙΚΑ- ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΥΖΑΣ(?) ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ....ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΙ! ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ D.A.A.T. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ (ΕΝΑ P.M. ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ)!!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΔΩΛΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΡΥΖΑ ΣΤΟ ΧΑΙΜΠΟΥΡΙ ΕΓΙΝΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ...
ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Θα κλειδωθεί και θα ανοίξει σε λίγο...Μια βόλτα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

bob έγραψε:Υ.Γ.Χωρίς πλάκα αυτό το υστερόγραφο πάει προς μοντ και αντμιν,οταν ήταν να γυρίσει ο κοντός γιατί δεν βγάλατε κείμενο για επαγγελματίες και π0υτσ€ς μπλε?
απο την μερια των μοντ δεν βγαινουν κειμενα...απο εκει και περα αν καποιος θελει να γραψει κατι το στελνει σε μειλ και δημοσιευεται στην κεντρικη απο οσο ξερω...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΒοΒ ... ο κοντός μας είχε πληρώσει... ο Ζήσης πάει να την βγάλει πούδρα... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Διαγράφηκαν κάποιες δημοσιεύσεις...Θερμή παράκληση : Οι λόγοι που έφυγε ο Ζαγόρ και ο Ζήσης δεν είναι γνωστοί (κάποιοι ωστόσο έχουν πληροφόρηση, αλλά δεν μπορούν να δημοσιοποιήσουν τίποτα)...Ας μην αναφερόμαστε σε θέματα, που μόνο παρεξήγηση και περισσότερα νεύρα δημιουργούν σε αυτή τη φάση... Δε γνωρίζω αν μπορέσουμε ποτέ να κάνουμε αυτή τη συζήτηση, σίγουρα όμως δεν είναι της παρούσης...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ χχχχ;; ΠΟΥ ΜΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ;;;

Το λάθος ήταν δικό μας που τον δεχτήκαμε, τον αγαπήσαμε και τον στηρίξαμε...

Τέλος το παραμύθι τώρα...

Καιρός να επιστρέψουμε λίγο στην πραγματικότητα και σε σοβαρότερα προβληματα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 03 Ιουν 2011, 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: φρονιμα...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

niko70 έγραψε:(κάποιοι ωστόσο έχουν πληροφόρηση, αλλά δεν μπορούν να δημοσιοποιήσουν τίποτα)
Τοτε επιχειρηματα τυπου "μη μιλας εσυ επειδη δεν ξερεις αυτα που δεν μπορω να πω εγω" προκαλουν ακομη μεγαλυτερο ΧΑΟΣ στις συζητησεις.

Ασε που στα ματια του απλου κοσμου που εχει ενα γαμω pc και μια κωλοσυνδεση "σας" κανει ΙΔΙΟΥΣ και ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΟΥΣ με αυτους που βριζετε (εσεις που ξερετε) και εμεις (που δεν ξερουμε) δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι (εσεις που ξερετε αλλα δεν μπορειτε να πειτε) βριζεται σαν να ξερετε αυτο που εμεις δεν ξερουμε.

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΕΣ; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΩΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Sera μου επεξεργάστηκες ποστ γιατί αποκάλεσα ΥΠΑΛΛΗΛΟ του βάζελου ΤΣΑΤΣΑΚΙ;;; :shock: :shock: :shock:

Άντε από αύριο ban σε όποιον βρίζει τον Φασούλα, τον Κόκκαλη, τον Μαρινάκη και όλους τους λοιπούς σάπιους ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΒΡΩΜΟΟΜΑΔΕΣ...

Τέσπα, όπως είπα και πριν, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ, σε σχέση με το τι θα κάνει ο κάθε τυχάρπαστος βοηθός της Εθνικής με θητεία στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το επεξεργαστηκα επειδη δεν υπαρχει καμια επισημη ειδηση...οταν θα υπαρξει θα κλεισει και το παρων τοπικ...προς το παρον αποκαλεσες τσατσακι τον βοηθο προπονητη της εθνικης...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”