Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 5/6 19:00 nova3
Re: Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 5/6 19:00 nova3
τώρα να πώ οτι το έβλεπα (για 10η φορά) πάλι χτες και σκέφτηκα το ίδιο με εσένα? έχει μέσα ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ
καλά βέβαια θα μπορούσα να βάλω και από τα τελευταία rambo και rocky όπου ο φιλόσοφος stallone δίνειθ ρέστα...

-
Trikaliotis
Τον ρόλο του Ντιρκ σε εμάς να φανταστώ πως θα τον παίξει ο Μπούλιαν που λέγαμε ότι του μοιάζει κιόλας???palok έγραψε:το ποστάρω κι εδώ λέγοντας YES WE CAN!!!!
[youtube]3Y_SHyVpS-k&feature=player_embedded[/youtube]
Πάντως, από το 1988 που έχω καλές μνήμες από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, δε θυμάμαι ποτέ σημαντικό παιχνίδι που να καταφέραμε να το γυρίσουμε κατά τη διάρκεια του. Ήξερες π.χ πως έτσι και χάνεις με 6 πόντους 3 λεπτά πριν το τέλος, πάει έχασες!!! Οπότε σημαντικό είναι στο μεθαυριανό ματς, αν μας βγεί το παιχνίδι, να καταφέρουμε να κρατήσουμε μια καλή διαφορά προς τα τελευταία λεπτά για να έχουμε και το ψυχολογικό πλεονέκτημα..
Υ.Γ. Κώστας και Αουρελιάνο πρέπει να έπαθαν τέτοιο σοκ, που δεν έχουν κουράγιο ούτε να πληκτρολογήσουν μια πρόταση..
νομίζω οτι διαφορά σε εκτός έδρας ματς πάνω από 6 πόντους (εννοώ μέσα στο παιχνίδι- όχι για τελικό αποτέλεσμα) πρέπει να έχουμε να πάρουμε από την γλυφάδα όταν ο denis ήταν 100 κιλά από το πολύ φαί...
PS: ο aureliano τον κόβω για διαβαλκανικό
PS2: ο λαρισαίος μάλλον του πεσε βαρύ το συνεχές του ποστάρισμα με το devotion...

PS: ο aureliano τον κόβω για διαβαλκανικό
PS2: ο λαρισαίος μάλλον του πεσε βαρύ το συνεχές του ποστάρισμα με το devotion...
[youtube]2HWUakp-S7Q[/youtube] για σένα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
Όσο για τα κιλά μου θα φεύγω για γυμναστήριο τώρα, θα τρομάξεις όταν με δεις
Ο Λαρισαίος ούτε ένα τραγούδι από Κατσιμιχαίους δεν έβαλε στο fb αυτήν την εβδομάδα μάλλον είναι χάλια
Όσο για τα κιλά μου θα φεύγω για γυμναστήριο τώρα, θα τρομάξεις όταν με δεις
Ο Λαρισαίος ούτε ένα τραγούδι από Κατσιμιχαίους δεν έβαλε στο fb αυτήν την εβδομάδα μάλλον είναι χάλια
λαρισαίε μη μασάς ρε, την κυριακή θα μαστε καλά...
PS: όσο για τα γυμναστήρια, σε έχω για πλάκα ψευτοrocky του ωραιοκάστρου ...
[youtube]hqOBR_Xbw2I[/youtube]
PS: όσο για τα γυμναστήρια, σε έχω για πλάκα ψευτοrocky του ωραιοκάστρου ...
[youtube]hqOBR_Xbw2I[/youtube]
-
Dimg4
3-1 και τελειωνει το παραμυθι. Μας εδειξαν οτι δεν μπορουν παραπανω. Μπραβο για τη μεχρι τωρα πορεια, μια ηττα στο παλατακι δεν αναιρει την φετινη προσπαθεια.
Οχι Τιμο, η προσπαθεια που γινεται απο τα παιδια δεν ειναι για 4η θεση... και οχι απο τον ανυπαρκτο σκωλικα να χασεις την τριτη θεση...
Παμε ρε ΠΑΟΚ με σοβαροτητα, και δεν μπορουμε να χασουμε απο αυτους!
Παμε ρε ΠΑΟΚ με σοβαροτητα, και δεν μπορουμε να χασουμε απο αυτους!
- Federacion
κλασσικός ΠΑΟΚ είναι να κάνει το break και να χάσει το 5ο ματς στη Πυλαία...
Αν ειναι να γινει κατι τετοιο καλυτερα να χασουμε τη κυριακη.
Υ.Γ Μου τελειωσαν και τα τασακια
Υ.Γ Μου τελειωσαν και τα τασακια
Νέο λουκέτο στο "Παλατάκι"
Α1 Μπάσκετ 03 Ιουν. 2011 16:31 - Από Νίκος Ευθυμιάδης
α) για ρίψεις προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας ενός κινητού τηλεφώνου, δύο αναπτήρων, δύο αυγών και μιας κροτίδας με ήχο και λάμψη, η οποία τραυμάτισε τον κ. Δαμιανίδη, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μία (1) αγωνιστική ημέρα και πρόστιμο 7.700,00€ επαυξημένες κατά άρθρο 26 (υποτροπή) ήτοι ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για (1+1=) δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και συνολικό πρόστιμο (7.700,00 + 3.850,00) = 11.550,00€, β) για υβριστικό σύνθημα περιορισμένης έντασης, πρόστιμο 500,00€ και γ) για ρίψεις χαρτοταινιών κατά την διάρκεια του αγώνα, εξαιτίας των οποίων υπήρξαν συνεχείς διακοπές του αγώνα, πρόστιμο 800,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 1-6-2011.
olapaok.gr
Α1 Μπάσκετ 03 Ιουν. 2011 16:31 - Από Νίκος Ευθυμιάδης
α) για ρίψεις προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας ενός κινητού τηλεφώνου, δύο αναπτήρων, δύο αυγών και μιας κροτίδας με ήχο και λάμψη, η οποία τραυμάτισε τον κ. Δαμιανίδη, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μία (1) αγωνιστική ημέρα και πρόστιμο 7.700,00€ επαυξημένες κατά άρθρο 26 (υποτροπή) ήτοι ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για (1+1=) δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και συνολικό πρόστιμο (7.700,00 + 3.850,00) = 11.550,00€, β) για υβριστικό σύνθημα περιορισμένης έντασης, πρόστιμο 500,00€ και γ) για ρίψεις χαρτοταινιών κατά την διάρκεια του αγώνα, εξαιτίας των οποίων υπήρξαν συνεχείς διακοπές του αγώνα, πρόστιμο 800,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 1-6-2011.
olapaok.gr
-
bristol
- Federacion
αρα το 5ο κ κρισιμότερο ματς κεκλεισμένων.
Ενσταση μου μυρίζει...
Ενσταση μου μυρίζει...
τα αισχη στο σεφ δεν θα τιμωρηθουν????????????????????αν το δικο μας ειναι για 1 κεκλεισμενων αυτων ποσο ειναι??????????
- Federacion
μη μου στεναχωριέσαι..
2-2 η σειρά
κ παμε για επική ανατροπή σε άδειο γήπεδο.
θα έχει ο ενστασιακός πάλι τα θεματάκια του αλλα δε πειράζει..ξύδι.
2-2 η σειρά
κ παμε για επική ανατροπή σε άδειο γήπεδο.
θα έχει ο ενστασιακός πάλι τα θεματάκια του αλλα δε πειράζει..ξύδι.
ετσι ομως και γινει η ανατροπη οπως λες μετα ο ενστασιακος δεν θα μπορει να κρυφτει...πιστευω πως οι παικτες πρεπει απο αυτο και μονο να δωσουν και την ψυχη τους για αυτο το ματς και μετα στο αδειο παλατακι να το κανουν για τον κοσμο και για τους ιδιους....