Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από lefis »

εμένα δεν με πείραξε που ο ζαγορ πηγε στην αεκ.για τον α ή β λόγο δεν μπορουσε να ερθει σε εμας και πηγε εκει οκ. ο αλλος ομως διετελεσε προεδρος του ΠΑΟΚ. αυτή ειναι η μεγάλη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Φίλε teratios, φανταστικό το κείμενό σου...Πραγματικό και αληθινό, "ρομαντικό" όπως λές...

Δεν βάζω το "αλλά", γιατί πραγματικά πιστεύω σε αυτά που έγραψες...Θεωρείς όμως δεδομένο ότι ο Ζήσης (ή ο κος Βρύζας), δεν αισθάνεται τίποτε απ'όλα αυτά...Εγώ θα θεωρήσω (για χάρη του αντίλογου) ότι ο Ζήσης είναι ΠΑΟΚ σαν και εμάς...Ήταν ΠΑΟΚ, έπαιξε στον ΠΑΟΚ, δούλεψε για τον ΠΑΟΚ, είχε την ύψιστη τιμή να ηγηθεί του ΠΑΟΚ... Και τα διαγράφει όλα αυτά με τη μία (επιπλέον, ξέροντας την αντίδραση του κόσμου) για να γίνει υπάλληλος ενός σάπιου (και θνήσκοντος) συστήματος...

Η λογική εξήγηση είναι ότι είναι ανάξιος λόγου, φιλοχρήματος, "επαγγελματίας" και αυτός, "προδότης" του κόσμου που τον πίστεψε.

...Η λογική έγραψα...Μάλλον η προφανής..Όσο προφανής είναι και η εξήγηση ότι η Μήδεια ήταν απλά μια καριόλα που σκότωσε τα παιδιά της...

Για μένα, θα αφήσω μια πολύ μικρή πιθανότητα, οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ το μυαλό (όχι στο δικό μου ή το δικό σου), να είναι τόσο σοβαροί που να ξεπερνούν το "ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα"...Ο πατέρας σου, η μάνα μου, ή τα παιδιά μας μπορεί να ξεπερνούν την ιδέα...Προσωπικά, μπορεί να ειπράξω τη χλεύη, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής και να πω ότι έτσι σκέφτομαι...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

ronaldo έγραψε:
geoavr έγραψε:Ronaldo αν δεν βαριέσαι ψάξε κανά 2 σελίδες πίσω σε δικό μου ποστ να δειs αν αμοίβετε ο Ζαγοράκης.
Αλοίμονο δεν γνωρίζετε αν πληρώνετε η όχι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΟΚ ?
Και ποιός καθορίζει την αμοιβή του ? Ο ίδιος? :D :D :D
Στην αεκ πήγε γιατί ο Μπάτμαν του χρωστούσε πολλά λεφτά πριν πάει στην Λέστερ και τα διεκδικούσε.
Αυτό είναι παλιά και γνωστή ιστορία.

ναι το διάβασα μόλις το ποστ σου
ότι δηλαδή δεν αμοίβεται ο ζαγοράκης που κάθεται τρία χρόνια πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και ασχολείται αποκλειστικά με αυτό

προσωπικά δεν ξέρω τι πιστεύει ο καθένας και πόσο ρομαντικά τα βλέπει αλλά η λογική λέει ότι δεν υπάρχει άνθρωπος να μην πληρώνεται για να κάνει κάτι(εκτός από καλογέρους και διάφορους άλλους ιδεολόγους)
Εγώ φίλε Ronaldo θα στο θέσω διαφορετικά.Αν ήσουν πρώην ποδοσφαιριστής που έχει βγάλει στα 12-13 χρόνια μπάλας 2-3 εκατ.ευρώ( 1 έκατ.πήρε πήρε καθαρά μόνο από Μπολόνια) με ένα ξεφτίλα επιτόκιο 5% έχεις κάθε χρόνο 100-150 χιλ. τόκους γιά να ζήσεις. Θα πας να δουλέψεις πχ προπονητής σε κανένα χωριό για 30-40 χιλ. ή θα ασχοληθείς με την καψούρα σου και θα είσαι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και αμισθί έστω.
Ο Ζαγοράκης όταν και αν ο ΠΑΟΚ βρει το δρόμο του θα πάρει τα δεδουλευμένα (700000) που έχει λαμβάνειν σαν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.
Και ο Ζήσης παρεπιμπόντως περίπου το ίδιο κομπόδεμα έχει κάνει αλλά ποτέ δεν δούλεψε αμισθί και τώρα ετοιμάζετε να κάνει την πατάτα.
Διαφορετικοί άνθρωποι,διαφορετικές αντιδράσεις.Μην τα γενικεύεις όλα και ναι μπορεί κάποιος να δουλεύει(δεν σκάβει κιόλας) χωρίς να πληρώνετε.
Ίσως και γιατί δεν θέλει κάποιοι που τον αποκαλούν ''Θοδωράκη'' από ανατολικά η δυτικά να βγουν και να πουν στραβοστόμικα ''Πόσα παίρνεις από τον ΠΑΟΚ μας Θοδωράκη''.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ronaldo έγραψε:
geoavr έγραψε:Ronaldo αν δεν βαριέσαι ψάξε κανά 2 σελίδες πίσω σε δικό μου ποστ να δειs αν αμοίβετε ο Ζαγοράκης.
Στην αεκ πήγε γιατί ο Μπάτμαν του χρωστούσε πολλά λεφτά πριν πάει στην Λέστερ και τα διεκδικούσε.

ότι δηλαδή δεν αμοίβεται ο ζαγοράκης που κάθεται τρία χρόνια πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και ασχολείται αποκλειστικά με αυτό

προσωπικά δεν ξέρω τι πιστεύει ο καθένας και πόσο ρομαντικά τα βλέπει αλλά η λογική λέει ότι δεν υπάρχει άνθρωπος να μην πληρώνεται για να κάνει κάτι(εκτός από καλογέρους και διάφορους άλλους ιδεολόγους)
και ποιος σου είπε ότι ασχολείται αποκλειστικά με το ΠΑΟΚ?
αν κανεις μια γύρα στα παπαροsite θα μάθεις και για επιχειρήσεις και για επενδύσεις κτλ κτλ.

ο Ζαγοράκης δε φαίνεται να πληρώνεται από το ΠΑΟΚ

αν πληρωνότανε να είσαι σίγουρος ότι θα το είχαμε μάθει με κάθε λεπτομέρεια.

Μερικοί άνθρωποι είναι απλός ΠΑΟΚ , τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.

αυτό βεβαια δε σημαίνει ότι είναι κακό για το βρuζα που καθάριζε ένα 10αρίκο 15αρίκο το μηνα όσο ήταν τεχνικός διευθυντής .

PS: και αυτές οι συγκρίσεις Ζαγοράκης-Bρυζα (αν και κατανοώ τα παιδιά για τι πικρία τους) είναι άσκημες. δε πρέπει να γίνονται. ο καθένας με το χαρακτήρα του και με αυτά που έχει προσφέρει, ότι έχει προσφέρει, είτε μεγάλο, είτε mικρό. παοκομετρα και προσφερομετρα όταν πεθάνουμε μονο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Παρ 03 Ιουν 2011, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον είπαμε............................

Αρε γλέντια που θα κάνω να ειναι παπας τρελος.....................................
Αρε κωλοτουμπες που θα δουμε τοτε....................................................
Μην εκτιθεστε μεχρι να εχουμε κατι χειροπιαστό......................................
Παψτε να προτρεχετε καθε φορα και να τσιμπατε σε οτι σας ταΐζουν............

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μεχρι τοτε quiet please
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ronaldo έγραψε:
Zorro4 έγραψε:ΟΜΩΣ Ο ΕΝΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ) ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΧΙ... είναι ή δεν είναι έτσι?
ΜΕΤΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ... ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.
Πριν ατα παιχνίδια με Φενερ... ΣΩΣΤΑ? ...
ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ Ο ΖΑΓΟΡ ?... ΕΓΩ ΟΧΙ[/size]

περίμενε λίγο ο ζαγοράκης δηλαδή δεν έχει οικονομικές απολαβές που είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ?
και πως συντηρείτε?τρώει αυτά που είχε βγάλει σαν αθλητής?

δεν νομίζω να ισχύει αυτό

και ο ζαγοράκης είχε πηδήξει από το καράβι και γύρισε πρόεδρος
ο βρύζας μπορεί να γυρίσει πρόεδρος?

το αν θα πηγαινε ο ζαγοράκης στον βαζελο αν ήταν εκτός ΠΑΟΚ δεν το ξέρουμε
σαν παίχτης πάντως είχε πάει στην ΑΕΚ

προσωπικά νομίζω ότι όλοι επαγγελματίες είναι
μπορεί να τα βλέπω και λάθος τα πράγματα
ΚΑΛΑ ΡΕ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ? ... ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ "ΤΣΑΜΠΑΝΤΑΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ?
Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ... ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
Ο ΒΡΥΖΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΖΕΛΑ... ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ?

ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΖΑΓΟΡ... ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΤΟΤΕ... ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΟΥΛΑ...
ΑΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗ ΠΕΤΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Ο Κος Βρυζας εχει υπογραψει στον βαζελο.

Ειδη η αντιπολιτευση του βαζελου του ροκανιζει την καρεκλα, ( ετσι )
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Petm έγραψε:
ronaldo έγραψε:

και ποιος σου είπε ότι ασχολείται αποκλειστικά με το ΠΑΟΚ?
αν κανεις μια γύρα στα παπαροsite θα μάθεις και για επιχειρήσεις και για επενδύσεις κτλ κτλ.

ο Ζαγοράκης δε φαίνεται να πληρώνεται από το ΠΑΟΚ

αν πληρωνότανε να είσαι σίγουρος ότι θα το είχαμε μάθει με κάθε λεπτομέρεια.

Μερικοί άνθρωποι είναι απλός ΠΑΟΚ , τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.

αυτό βεβαια δε σημαίνει ότι είναι κακό για το βρuζα που καθάριζε ένα 10αρίκο 15αρίκο το μηνα όσο ήταν τεχνικός διευθυντής .

PS: και αυτές οι συγκρίσεις Ζαγοράκης-Bρυζα (αν και κατανοώ τα παιδιά για τι πικρία τους) είναι άσκημες. δε πρέπει να γίνονται. ο καθένας με το χαρακτήρα του και με αυτά που έχει προσφέρει, ότι έχει προσφέρει, είτε μεγάλο, είτε mικρό

Petm εγω θα ενεργήσω σαν το δικηγόρο του διαόλου και θα κανω μια απλη ερωτηση και οποιος κατάλαβε κατάλαβε?

Γιατι τα προιοντα της Boutique του ΠΑΟΚ ειναι υπερκοστολογημενα και συνεπαγεται υπερτιμημένα σε σχέση με άλλον ΠΑΕ? Οποιος μου δωσει μια λογικη απαντηση κερδιζει ενα παστελι :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

κρατα καλύτερα το παστέλι fidel, τσάμπα θα το χάσεις :)

καλά ρε αθεόφοβοι τώρα αφήσατε τα κυλικεία και πιάσατε τη boutique :lol: eleoooooos
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ρε Fidel τι πίνεις παλληκάρι μου?Με τη καλή έννοια πάντα!!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

σόρυ αν κουράζω αλλά νομίζω κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να λέγονται για να καταλαβαινόμαστε
κανένας πρόεδρος στην ιστορία επαγγελματικής ομάδας δεν δουλεύει με μισθό
δεν πάει κανένας πρόεδρος δηλαδή κάθε πρώτη του μηνός να πάρει το μηνιάτικο

αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι πρόεδροι δουλεύουν χωρίς οικονομικά οφέλη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο
αν το κάνει ο ζαγοράκης αυτό και δεν έχει οικονομικά οφέλη και είναι ο μοναδικός ή έστω ένας από τους ελάχιστους τι να πω μπράβο του

θα είναι όμως μια μεγάλη εξαίρεση στον κανόνα

το κλείνω εδώ για να μην κουράζω
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Argonaut4 έγραψε:Ρε Fidel τι πίνεις παλληκάρι μου?Με τη καλή έννοια πάντα!!
:D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

δεν κουράζεις ρονάλντο. απλός ούτε εσύ μπορείς να αποδείξεις το ένα , ούτε εμείς μπορούμε να αποδείξουμε ότι κάποιος δεν είναι ελέφαντας.

βασιζόμαστε στο ότι δε φαίνεται επίσημα ο Ζαγοράκης να πληρώνεται και στο ότι αν γινόταν αυτό θα είχε γίνει βούκινο με κάθε λεπτομέρεια. εξάλλου επιτροπή διαφάνειας του ΑΣ είναι εν δράση.....
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ....
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

fidel έγραψε:...Γιατι τα προιοντα της Boutique του ΠΑΟΚ ειναι υπερκοστολογημενα και συνεπαγεται υπερτιμημένα σε σχέση με άλλον ΠΑΕ? Οποιος μου δωσει μια λογικη απαντηση κερδιζει ενα παστελι :lol: :lol:
Γιατί; Το γάλα σε όλα τα σούπερ μάρκετ την ίδια τιμή έχει; :lol: Εδω να φανταστείς μια 6αδα νερά "Τζ*****κα" κοστίζει 1,79 σε ενα σούπερ μάρκετ και 3,12 σε ενα άλλο :o

Υ.Γ.1: Στα παστέλια δεν ξέρω τί τιμές παίζουν.
Υ.Γ.2: Είμαι οφ τόπικ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”