geoavr έγραψε:
2)Ο Ζαγοράκης έχει ένα υπόλοιπο από τον καιρό που έπαιζε σαν παίκτης από το συμβόλαιο που του είχε κάνει ο Γούμενος ύψους 700000 ευρώ που είναι παγωμένα.Δηλαδή ο ίδιος δεν τα έχει κάνει απαιτητά.Ο άλλος ''μεγάλος Παοκτσής'' ο Άγγελος τα εισπράτει διακανονισμένα και ακόμα και τώρα παίρνει λεφτά από τον ΠΑΟΚ.Σε μιά συνέντευξη τύπου πριν από 2 χρόνια όταν ο οικονομικός διευθυντής ανέφερε όλα τα χρέη της ομάδος προς τρίτους και έφτασε στα 700000 ευρώ δεν ανέφερε σε ποιόν αλλά γύρισε προς τον Ζαγοράκη και αυτός είπε ''ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ''.Οι άλλοι (Βιολίδης-Μηλιορίδης κτλ) γέλασαν με νόημα.
Ο Ζαγοράκης ΔΕΝ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ από τον ΠΑΟΚ και σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξη τύπου είπε σε δημοσιογράφο ''Πλάκα κάνεις ? '' και έκοψε το θέμα εκεί.
Μιλάμε γιά τους 2 πυλώνες της ανασύνταξης του ΠΑΟΚ και βλέπουμε ότι ο ένας είναι πλήρως εξοφλημένος και αμοιβόμενος και στον άλλο χρωστάει ο ΠΑΟΚ 700000 ευρώ και δεν αμοίβεται ούτε ευρώ.
Δεν ξέρω φίλε geoavr, αν ισχύει αυτό αλλά είναι πολύ πιθανό και μπορεί ο έλεγχος που θα γίνει από την επιτροπή να μας το πεί. Μιλάμε για δεδουλευμένα ως ποδοσφαιριστής. Ούτε ως πρόεδρος, ούτε ως παράγοντας ή κάτι αλλο. Να μας πούνε γιατί κάτι μου λέει ότι έχεις δίκιο.
Όπως ο έλεγχος θα δείξει αν ο Ζαγοράκης αμείβαιτε ή όχι.
Όσον αφορά κάποιοι που θέλουν να εξισώσουν κάποια πράγματα απλώς τους επινθυμιζω ότι ο Ζαγοράκης όταν πήγε στην ΑΕΚ από την Αγγλία πρώτα χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ και εισέπραξε το όχι από τον τότε προπονητή μας τον Μπάγιεβιτς.
Όπως όταν έφυγε από την Μπολόνια για να γυρίσει στην Ελλάδα ως είδωλο και mvp του Euro2004 είχε πολύ καλύτερη πρόταση από τον βάζελο με πολλά περισσότερα χρήματα. Τελικά γύρισε εκεί που επιθυμούσε. Δηλαδή στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ όχι του Γούμενου (που ήταν ΠΑΟΚάκι) αλλά στον ΠΑΟΚ του κόσμου του (που ήταν ΠΑΟΚΑΡΑ).
Και το 2007 θυμίζω όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ένα βήμα από την καταστροφή με δεδομένα και προοοπτικές 100,000 φορές χειρότερα από ότι είναι σήμερα μπορούσε άνετα να πάει στην ΕΠΟ με μισθό γαμάτο και να πουλάει τρέλα ή μπορούσε να πάει στο Κατάρ και να κολλήσει όχι απλώς τα τελευταία του ένσημα αλλά με συμβολαιάρα που δεν είχε κάνει ποτέ στην ζωή του.
Για τον Ζαγοράκη αυτοί που δεν τον γουστάρετε πολλά ,πορείτε να του πείτε...ότι είναι λίγος (για σας), ότι δεν το έχει το επικοινωνιακό, ότι δεν κάνει σωστή διαχείριση κ.λ.π. Αλλά να μου πείτε ότι είναι σαν ένας από τους άλλους μόνο και μόνο για να τον φέρετε στα μέτρα σας έ όχι δεν το δέχομαι με τίποτα.
Οσο για το Ζήση περιμένω μέχρι την Κυριακή. Ελπίζω να διαψεύσει όλο το κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί απλά δεν έχει λογική ρε φούστη μου...