ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ TOPIC Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ... ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ...cristiano4 έγραψε:το μόνο που μπορει να κάνει τον Σάκη για να μένει είναι να τον αλλάξει καμια θέση...σεντερ μπακ ας πούμε αλλιως χλωμο τον βλέπω... εκτος αν γινει κανα θαυμα,ποτέ δεν ξέρεις,με απογοητευσε τελειως αυτος ο παιχτης
Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής
Ωραία αυτή η λογική...έχω και γω ένα ξαδερφάκι που παίζει σέντερ-φορ τον ελεύθερο χρόνο του με κόστος μόνο τις πορτοκαλάδες του....που να τραβιόμαστε τώρα να φέρνουμε ακριβούς παίκτες.DC έγραψε: Εγώ λέω ότι αν κάνει τα αποδυτήρια κόλαση σε 2-3 μήνες και τον "φύγουνε" με καμιά εξαψήφια χοντρή αποζημίωση, θα αναπολούμε τον Χάβο και τα 100 του χιλιάρικα.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αν κλεισει ειναι η μεγαλυτερη κινηση που εχει κανει ο ζαγορακης απο τοτε που ρθε στον ΠΑΟΚ.ξενο προπονηταρα που δεν ξερει ουτε απο ΟΑΚΑ ουτε απο μοακα. ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ!
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Bono έγραψε:Ωραία αυτή η λογική...έχω και γω ένα ξαδερφάκι που παίζει σέντερ-φορ τον ελεύθερο χρόνο του με κόστος μόνο τις πορτοκαλάδες του....που να τραβιόμαστε τώρα να φέρνουμε ακριβούς παίκτες.DC έγραψε: Εγώ λέω ότι αν κάνει τα αποδυτήρια κόλαση σε 2-3 μήνες και τον "φύγουνε" με καμιά εξαψήφια χοντρή αποζημίωση, θα αναπολούμε τον Χάβο και τα 100 του χιλιάρικα.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ξυπνησα την κορη μου ρε αλητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε ναι ήμαρτον.
Άσε που στο φινάλε πιο ακριβοί μας βγήκαν Μπερετοδερμιτζακοχάβοι...
Άσε που στο φινάλε πιο ακριβοί μας βγήκαν Μπερετοδερμιτζακοχάβοι...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ΈΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ
Boloni πάνω από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
Ladislau Boloni μην μείνουν για πολύ στο δρόμο, αφού αποβάλλεται από φακού. Ρουμανική προπονητής συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.
Forum: ■ Εξωτερικών
πρόεδρος Boloni συναντήθηκε με τον ΠΑΟΚ, ο Παντελής Κωνσταντινίδης και μετά από επτά ώρες συνεδρίασης συνάψει συμφωνία με τους Έλληνες.
Προπονητής 58 ετών θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και θα έχει μισθό των 600.000 ευρώ ανά σεζόν.
Για την Μπολόνια, αυτή είναι η πρώτη περιπέτεια στην Ελλάδα, μετά από την καριέρα που έχει ετοιμάσει για την Νάνσυ, η ρουμανική εκπρόσωπος, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρεν, Μονακό, Αλ Τζαζίρα, Σταντάρ Λιέγης, Al-Wehda και φακό.
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/ ... alonic.htm
Boloni πάνω από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
Ladislau Boloni μην μείνουν για πολύ στο δρόμο, αφού αποβάλλεται από φακού. Ρουμανική προπονητής συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.
Forum: ■ Εξωτερικών
πρόεδρος Boloni συναντήθηκε με τον ΠΑΟΚ, ο Παντελής Κωνσταντινίδης και μετά από επτά ώρες συνεδρίασης συνάψει συμφωνία με τους Έλληνες.
Προπονητής 58 ετών θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και θα έχει μισθό των 600.000 ευρώ ανά σεζόν.
Για την Μπολόνια, αυτή είναι η πρώτη περιπέτεια στην Ελλάδα, μετά από την καριέρα που έχει ετοιμάσει για την Νάνσυ, η ρουμανική εκπρόσωπος, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρεν, Μονακό, Αλ Τζαζίρα, Σταντάρ Λιέγης, Al-Wehda και φακό.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Fuck you σε οποιον απεβαλλε Μπολονι και τον παρατησε στον δρομο να περιμενει.Ladislau Boloni μην μείνουν για πολύ στο δρόμο, αφού αποβάλλεται από φακού.
ΥΓ: Parasandalos rules.
Oνειρο ήταν και πάει ο Μπόλονι
Στον ΠΑΟΚ Γλυφάδας ο Γκουλής
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ του είχε κάνει κρούση εδώ και αρκετό καιρό, με μια δελεαστική πρόταση. Έτσι εκείνος αποφάσισε να πει το «ναι» και να αναλάβει το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν.
Ο κ. Γκουλής έχει περάσει από τις Ελευσίνα, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρα, Θρασύβουλο, Εθνικό, Ιωνικό και ΟΦΗ.
http://www.sport-fm.gr/article/479569
υ.γ. και μη πει κανείς αυτά δε γίνονται...ο Χάβος καλύτερο βιογραφικό είχε?
Στον ΠΑΟΚ Γλυφάδας ο Γκουλής
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ του είχε κάνει κρούση εδώ και αρκετό καιρό, με μια δελεαστική πρόταση. Έτσι εκείνος αποφάσισε να πει το «ναι» και να αναλάβει το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν.
Ο κ. Γκουλής έχει περάσει από τις Ελευσίνα, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρα, Θρασύβουλο, Εθνικό, Ιωνικό και ΟΦΗ.
http://www.sport-fm.gr/article/479569
υ.γ. και μη πει κανείς αυτά δε γίνονται...ο Χάβος καλύτερο βιογραφικό είχε?
Αλ Τζαζίρα???PARASANDALOS έγραψε:ΈΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ
Λοιπόν, εγώ δε θέλω προπονητή που έκανε χωριό με τους Ταλιμπάν..φέρτε πίσω Μάκη Χάβο ρε
- Caballo Viejo