Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
προσωπικά δε βλέπω τι συνεισφέρουμε είτε με το να κλαιγόμαστε, είτε με το να αφορίζουμε το Bρυζα. Το βιντεάκι πιο πάνω αρκεί χωρίς σχόλια και χωρίς τίποτε. ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του και τέλος.
ούτε προδότη τον θεωρώ ούτε τίποτε. Το βιντεάκι πιο πάνω με καλύπτει
ούτε προδότη τον θεωρώ ούτε τίποτε. Το βιντεάκι πιο πάνω με καλύπτει
Γιαυτο λεω οτι δεν ξερουμε τιποτα. Αν υιοθετησουμε τη θεωρια της πουστιας απο πλευρας παε ενδεχομενως ο Βρυζας δεν ειπε τιποτα (για Ζαγορακη ή οποιονδηποτε αλλο) για να μη βαλει φυτιλι και φυσικα στην περιπτωση αυτη ο μονος χαμενος θα ηταν ο ΠΑΟΚ και κανενας αλλος. Οντως θα ηταν μεγαλη μλκια μια κοντρα δυο ανθρωπων να βλαψει ολη την ομαδα. Τα πραγματα πρεπει να τα βλεπουμε σφαιρικα.barlow4 έγραψε:clough
οταν βγαινεις και φωναζεις ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα καντο πραξη.αν του επαιξαν πουστια ας εβγαινε να το πει.δεν θα εχανε εφοσον μπορουσε να το αποδειξει.δεν προστατευεις τον ΠΑΟΚ αν αφηνεις πουστηδες να τον λυμαινονται.
ως τοτε ας παρει τον εγωισμο του και σε αλλη παραλια.το ξαναειπα.δεν θα κανει ο λαος τον ντετεκτιβ για να μαθει τι εγινε.τα μισολογα ειναι αδεφιστικα.και για να ειμαι δικαιος και ο ζαγορακης για την ιστορια αυτη μισολογα ειπε.
Εμενα η σκεψη μου και ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης...
Ο παναθηναικος του γοντικα του πολεμη και δεν ξερω εγω...
Πληρουν της προυποθεσεις για τον βρυζα..
Εαν ναι για εμενα προσωπικα παντα μιλαω εχω μεγαλους ενδιασμους μετα....
Ο παναθηναικος του γοντικα του πολεμη και δεν ξερω εγω...
Πληρουν της προυποθεσεις για τον βρυζα..
Εαν ναι για εμενα προσωπικα παντα μιλαω εχω μεγαλους ενδιασμους μετα....
- Federacion
μιλάμε για μιά ομαδα με ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ
ΠΟΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ τα τελευταια 2 χρόνια ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΑΘΑΣ κ ΕΝΑ ΟΦΣΑΙΝΤ
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
-
barlow4 έγραψε:clough
οταν βγαινεις και φωναζεις ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα καντο πραξη.αν του επαιξαν πουστια ας εβγαινε να το πει.δεν θα εχανε εφοσον μπορουσε να το αποδειξει.δεν προστατευεις τον ΠΑΟΚ αν αφηνεις πουστηδες να τον λυμαινονται.
ως τοτε ας παρει τον εγωισμο του και σε αλλη παραλια.το ξαναειπα.δεν θα κανει ο λαος τον ντετεκτιβ για να μαθει τι εγινε.τα μισολογα ειναι αδεφιστικα.και για να ειμαι δικαιος και ο ζαγορακης για την ιστορια αυτη μισολογα ειπε.
πραγματικα συμφωνω πολυ με τον clough μπορει οντως κατι να εγινε και ο ιδιος να μη θελει να το πει γιατι ετσι νομιζει οτι θα κανει καλο στην ομαδα δεν συμφωνω αλλα το καταλαβαινω....εξαλλου ποσεσ φορεσ εχουμε δει να γινονται πουστιες που δεν αποδεικνυονται.τωρα γτ αμα ειναι αληθεια θα φαω τρελη φρικη γτ ο βρυζας ειναι το πουλεν μου δε δεχομαι απο τη μια να μου φορασ μπλουζιτσα ο παοκ πανω απο ολα να υποκλινεσαι στον κοσμο και να καλεις για ενοτητα και να πηγαινεις στο βαζελο.αλλα μεχρι εδω μιλαει το συναισθημα.ο ανθρωπος μπορει οντωσ να το ειδε επαγγελματικα να ειπε δεν εχω η με τις παρουσες συνθηκες δε μπορω να δωσω τπτ στον ΠΑΟΚ οποτε αφου γουσταρω να ειμαι τ.δ παω εκει που μου δινουν τα καλυτερα.και δεν εχει να κανει με την αγωγη του η μα τις αξιες του.εχει μια οικογενεια πρεπει να δουλευει ζει απο αυτο.....ενας ανθρωπος οσα λεφτα και να εχει ειναι καλο να συνεχιζει να δουλευει και να μην τρωει τα ετοιμα.τωρα αν ειναι προδοτης επι τις ουσιεσ δεν εγκατελειψε τον ΠΑΟΚ αλλα την εθνικη τωρα αμα εμεις ειχαμε το ονειρο απατηλο οτι θα γυρισει και ολα θα ειναι μελι γαλα δε φταιει αυτος.φαουλ τεραστιο βεβαια η ηθικη δεσμευση την οποια ειχε με την εθνικη και θα επρεπε να συνεχισει να εχει....αλλα δεν πειραζει ο.κ ο ΠΑΟΚ και εμεις θα επιβιωσουμε και χωρις την προσδοκια του...μακαρι να ειναι μαι τεραστια μουφα αυτη η ιστορια....αν οχι ενας ανθρωπος που απο ερασιτεχνης εγινε επαγγελματιας κατα συνειδηση...καλη τυχη να εχει

Μεγαλε τα ειπες σε δυο σειρες οπως ειναι!Federacion έγραψε:μιλάμε για μιά ομαδα με ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ
- desperando
- Επικοινωνία:
αντε και δημαρχος στον δημο Αθηνων.Λυπαμαι γιατι αποδεικτικες ενας ακομα αναξιος που διετέλεσε προεδρος στονΠΑΟΚ. το οτι δεν σεβαστηκες τον ΠΑΟΚ το εδειξες το καλοκαιρι που δεν μπορουσες να περιμενεις ουτε να περασει ενα απο τα σημαντικοτερα ματς του ΠΑΟΚ. να σου πω και την αληθεια δεν με πείραξε και πολυ απλα γιατι αποδεικτηκες πολυ λιγος για να εισαι μελος της οικογενειας του ΠΑΟΚ στον ΠΑΟΚ αξιζουν να βρισκοντε μονο ανθρωποι που εχουν ηθος και τιμη και εσυ δεν εισαι ενας τετοιος, το μονο που εχω να σου πω ειναι καλη αποτυχια στην καριερα που εσυ διαλεξες να κανεις
Μολις πριν λίγο στη γαμω-ΝΕΤ ... Είπαν στις ειδήσεις για συμφωνία με 3ετες συμβόλαιο.
ΜΠΡΆΒΟ ΡΕ ΖΉΣΗ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ... ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΕΚΕΊ ΨΗΛΆ ΠΟΥ ΣΕ ΕΊΧΑ.
Από γίγαντας, φανταζεις νάνος.
ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΜΟΥ ΣΧΌΛΙΟ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ...
... ΜΈΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΌΜΕΝΟ ΑΓΏΝΑ ΤΩΝ 4 ΙΕΡΏΝ ΓΡΑΜΜΆΤΩΝ, ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΣΟΥ.
ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΊ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ ΤΗΝ ΞΕΦΤΊΛΑ ΣΟΥ.
ΜΠΡΆΒΟ ΡΕ ΖΉΣΗ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ... ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΕΚΕΊ ΨΗΛΆ ΠΟΥ ΣΕ ΕΊΧΑ.
Από γίγαντας, φανταζεις νάνος.
ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΜΟΥ ΣΧΌΛΙΟ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ...
... ΜΈΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΌΜΕΝΟ ΑΓΏΝΑ ΤΩΝ 4 ΙΕΡΏΝ ΓΡΑΜΜΆΤΩΝ, ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΣΟΥ.
ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΊ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ ΤΗΝ ΞΕΦΤΊΛΑ ΣΟΥ.
-
Ρε ξεκολλατε λιγο απο τη ζωη σας με τους αφορισμους,τα προδοτιλικια,τα κραξιματα και τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας!Εχει ακουσει ή διαβασει κανενας μας κατι επισημο? 2 κωλοφυλλαδες και 5 site εγραψαν για προταση του βαζελου στον Ζηση η οποια δεν ξερουμε καν αν ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!και αρχισαμε απευθειας να βγαζουμε αφρους απο το στομα? Περιμενετε να υπαρξουν ανακοινωσεις ή διαψευσεις απο επισημα χειλη και μετα αρχιζουμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του...Γιατι με τοσα που εχει πει ο καθενας μας αν ολη η ιστορια ειναι μουφα θα ξερναμε απο τις κωλοτουμπες στο τελος...
Ο Ζησης Βρυζας ειναι Πρωην και οχι Νυν παραγοντας και προεδρος του ΠΑΟΚ.Στις 12.30 που ποσταρω ειναι βοηθος προπονητη της εθνικης.Τελος.Αν καθε δημοσιευμα που γραφεται ειναι αληθες τοτε ο Κεζμαν,ο Ρικελμε,ο Κρεσπο και ο Βιγιανουεβα ειναι μελη της ομαδας μας.Ειναι?Μεχρι να υπαρξει επισημη ανακοινωση του απο τον βαζελο ή απο οποιαδηποτε ομαδα του ΠΟΚ τα αισθηματα μου προς το προσωπο του ειναι τα ιδια με προχθες...
ΑΝ ειναι αληθινα τα σεναρια τοτε ρε Ζηση με πικραινεις πολυ...Αλλα επειδη ο ΠΑΟΚτσης εχει αποδειξει οτι δεν ειναι αχαριστος σε ευχαριστω για το γκολ στο Χαιμπουρι,για το ρολο που επαιξες στο χτισιμο αυτης της ομαδας,για το οτι δεν πηδηξες απο το καραβι οταν αυτο βουλιαζε και καταφερες να το ξαναβαλεις σε ροτα,και κυριως γιατι εστω και αθελα σου,εστω και με ασχημο τροπο ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΟΦΟΤΕΡΟ...Προσωπολατρεια τελος δεν λεμε τοσο καιρο?Ε αν γινει η κινηση σου τελικα θα βοηθησει προς αυτη την κατευθυνση...
Δεν ειμαι ουτε Ζαγοροσκυλο,ουτε Βρυζοσκυλο,ουτε Αγγελοσκυλο,ουτε Μπαλαφοσκυλο ουτε τιποτα.Ειμαι ΠΑΟΚ.Μονο αυτο.Τα προσωπα θα πηγαινουν και θα ερχονται συνεχως.
Ο ΠΑΟΚ ομως θα ειναι εδω και μετα απο εμας.
Ο Ζησης Βρυζας ειναι Πρωην και οχι Νυν παραγοντας και προεδρος του ΠΑΟΚ.Στις 12.30 που ποσταρω ειναι βοηθος προπονητη της εθνικης.Τελος.Αν καθε δημοσιευμα που γραφεται ειναι αληθες τοτε ο Κεζμαν,ο Ρικελμε,ο Κρεσπο και ο Βιγιανουεβα ειναι μελη της ομαδας μας.Ειναι?Μεχρι να υπαρξει επισημη ανακοινωση του απο τον βαζελο ή απο οποιαδηποτε ομαδα του ΠΟΚ τα αισθηματα μου προς το προσωπο του ειναι τα ιδια με προχθες...
ΑΝ ειναι αληθινα τα σεναρια τοτε ρε Ζηση με πικραινεις πολυ...Αλλα επειδη ο ΠΑΟΚτσης εχει αποδειξει οτι δεν ειναι αχαριστος σε ευχαριστω για το γκολ στο Χαιμπουρι,για το ρολο που επαιξες στο χτισιμο αυτης της ομαδας,για το οτι δεν πηδηξες απο το καραβι οταν αυτο βουλιαζε και καταφερες να το ξαναβαλεις σε ροτα,και κυριως γιατι εστω και αθελα σου,εστω και με ασχημο τροπο ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΟΦΟΤΕΡΟ...Προσωπολατρεια τελος δεν λεμε τοσο καιρο?Ε αν γινει η κινηση σου τελικα θα βοηθησει προς αυτη την κατευθυνση...
Δεν ειμαι ουτε Ζαγοροσκυλο,ουτε Βρυζοσκυλο,ουτε Αγγελοσκυλο,ουτε Μπαλαφοσκυλο ουτε τιποτα.Ειμαι ΠΑΟΚ.Μονο αυτο.Τα προσωπα θα πηγαινουν και θα ερχονται συνεχως.
Ο ΠΑΟΚ ομως θα ειναι εδω και μετα απο εμας.