Μπάμπης Μιχαηλίδης
Re: Μπάμπης Μιχαηλίδης
Το θέμα είναι ότι αν συνεχιστεί η παράδοση του να αναλαμβάνει ο βοηθός την ομάδα αμέσως μετά την απόλυση του προπονητή, το πρόβλημα είναι τεράστιο...
Νομίζω πως και ευτυχώς δλδ. ο Μπάμπης Μιχαηλίδης δεν έχει βοηθό.PAPA TSIBIKOS έγραψε:Μιχαηλιδηςβοηθος του ΧΑΒΟΥ
ο οποιος ηταν βοηθος του ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ
Κυλισε ο τενζερης και βρηκε το καπακι.''ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ'' ελεγε ο γιγαντας ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ.
![]()
![]()
![]()
Οπότε κουράγιο,φάγαμε το γάιδαρο στην ουρά θα κολλήσουμε?
- ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ
ο μιχαηλίδης δούλεψε στον ΠΑΟΚ σαν μεταφραστής-γυμναστής- βοηθός ,ενός ολλανδού προπονητή δεν θυμάμαι το όνομα του, και στη συνεχεια σαν γυμναστής.Στον ΠΑΟΚ δούλεψε περίπου από τα τέλη 80 έως μέσα με τέλη 90 απαράδεκτος σαν γυμναστής εποχή μπορμπόκη , λαγωνίδη , σκαρτάδου η ομάδα έτρεχε ένα ημίχρονο και μετά σερνόταν αυτό ήταν και το μεγάλο μειονέκτημα που είχε ο ΠΑΟΚ μετά πήγε ηρακλή όπου έφυγε νύχτα. για να καταλάβετε επόχει θωμά βουλινού, οταν λέω στον πατέρα μου ότι προσλάβαμε τον μιχαηλίδη απάντησε -τρελάθηκε ο ζαγοράκης
- Federacion
αύριο να σαι έτοιμος, σε περίπτωση ήττας μια νέα καριέρα ξεκινάει για σένα
το κόλπο είναι απλό και δοκιμασμένο, εσύ θα το παίζεις υπηρεσιακός, κι άσε τους Κολκαίους τους Δουκαίους και την λοιπή αυλή να μας πείσουν για την πρωτόγνωρη προπονητική αξία σου
μέχρι να σε πάρουμε χαμπάρι θα χει πάει Δεκέμβριος
το κόλπο είναι απλό και δοκιμασμένο, εσύ θα το παίζεις υπηρεσιακός, κι άσε τους Κολκαίους τους Δουκαίους και την λοιπή αυλή να μας πείσουν για την πρωτόγνωρη προπονητική αξία σου
μέχρι να σε πάρουμε χαμπάρι θα χει πάει Δεκέμβριος
ετοιμάσου, μια νέα καριέρα ξεκινάει για σένα
Υ.Γ.
και που σαι, να χεις έτοιμο κανένα δικό μας παιδί για μετά
Υ.Γ.
και που σαι, να χεις έτοιμο κανένα δικό μας παιδί για μετά
στην όλη αυτήν κατάσταση δεν νομίζω να μας φταίει ο Μιχαηλίδης που παίρνει 1000 ευρώ τον μήνα.. αυτήν τουλάχιστον είναι η άποψη μου. 

Πλάκα κάνω(αν και με αυτά που έχουμε δει τελευταία ποτέ δεν ξέρεις).
Υ.Γ. Μεταξύ μας,ούτε ο Χάβος φταίει...
Υ.Γ. Μεταξύ μας,ούτε ο Χάβος φταίει...
- PRAKTORINOS
Μάλλον, τρελαθήκατε όλοι, οικογενειακώς!ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ έγραψε:ο μιχαηλίδης δούλεψε στον ΠΑΟΚ σαν μεταφραστής-γυμναστής- βοηθός ,ενός ολλανδού προπονητή δεν θυμάμαι το όνομα του, και στη συνεχεια σαν γυμναστής.Στον ΠΑΟΚ δούλεψε περίπου από τα τέλη 80 έως μέσα με τέλη 90 απαράδεκτος σαν γυμναστής εποχή μπορμπόκη , λαγωνίδη , σκαρτάδου η ομάδα έτρεχε ένα ημίχρονο και μετά σερνόταν αυτό ήταν και το μεγάλο μειονέκτημα που είχε ο ΠΑΟΚ μετά πήγε ηρακλή όπου έφυγε νύχτα. για να καταλάβετε επόχει θωμά βουλινού, οταν λέω στον πατέρα μου ότι προσλάβαμε τον μιχαηλίδη απάντησε -τρελάθηκε ο ζαγοράκης
Ετσι πες του πατέρα σου.
Τι γενικότητες και αοριστίες και αυθαιρεσίες είναι αυτές
στην παρουσίαση της διαδρομής του Μπ. Μιχαηλίδη,
"Αλέχανδρε" του (ύποπτα) μοναδικού ποσταρίσματος;
- GREATANASTASIOS
- abc_o_ karpouzas
- PAPA TSIBIKOS
Μπορεί να είναι "νεοσός"
Ακόμα, μπορεί να μην έχει κάνει μαθήματα παλαιοντολογίας

Ακόμα, μπορεί να μην έχει κάνει μαθήματα παλαιοντολογίας