Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από navigator11 »

gash04 έγραψε:Εμένα η απορία μου είναι Νάβι αν θα του ταιριάζει του Ζήση μας η φανέλα με το τρίφυλλο στην μπλούζα ειδικά όταν θα τον δούμε στον πάγκο του ΠΑΟ στην Τούμπα.

αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ,ούτε που θα το θυμάσαι κωστή μετά.σε καμιά στραβή πάλι,βλέπω να έχουμε κλασικό κυνήγι μαγισσών ...

υγ ελπίζω η "προδοσία" του ζήση να μην ασκήσει την παραμικρή επιρροή στον τρόπο αξιολόγησης του διοικητικού έργου τη νέα χρονιά από πλευράς μας.το εμπεδώσαμε πως μόνο ο πρόεδρος είναι αγνό παοκτσάκι και ενδιαφέρεται πραγματικά για το σύλλογο.δεν ξέρω αν πάντως θα αποδειχτούν αυτά αρκετά ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν θα επιστρέψει τελικά gash04.
Αντιθέτως βγήκανε τα φαντάσματα.

Ξεκλειδώνει για λίγες ημέρες αλλά και γιατί είναι υπερφορτωμένο το θέμα συζήτησης νέα για τις άλλες ομάδες.

υγ

Ακούστηκε ότι πριν λίγο έκλεισε...
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

darklord έγραψε:Οσο οι ΠΑΟΚτσηδες συνεχιζουν να δεχονται πισω στην ομαδα ατομα που την εχουν προδοσει με τον χειροτερο τροπο, αλλο τοσο θα δινουν το δικαιωμα και το αλλοθι και σε αλλους να το επαναλαβουν.
Ο Ζησης ηταν μερος του συστηματος για την επιστροφη του Σαλπιγγιδη, θα κολωσει να σκεφτει οτι ακομα και μετα το περασμα του απο τον βαζελο δεν εχει κλεισει η πορτα του ΠΑΟΚ για αυτον;
Ο Βιερινια και ο καθε Βιερινια θα κολωσει να παει στον γαυρο και τον βαζελο για να παιξει Τσαμπιονς Λιγκ, οταν ξερει οτι στα 30 του μπορει να γυρισει εδω και να λατρευτει;

Τα ματια μας τα βγαζουμε μονοι μας, και ολες οι αλλες αναλυσεις ειναι να΄χαμε να λεγαμε...
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
Ή ΤΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ Ή ΟΧΙ.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Σκατα.........
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

[youtube]RgdyKNqf4mg[/youtube]

[youtube]PsPI43fbNNE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ο Ζαγοράκης μάλλον το έργο βρύζα-βάζελου το γνώριζε από καιρό.Και γι΄αυτό πήρε τα μέτρα του
με το πρωτοσέλλιδο των ΣΠΟΡ που μόνο τυχαίο και δημοσιογραφική γκάφα δεν ήταν.(το έκραξα χοντρά).

Τον πίεσε τον εκνεύρισε και τον έσπρωξε σε μία διάψευση που τα αποτελέσματά της αποτυπώνωνται σήμερα στην πλατιά μάζα του κόσμου του ΠΑΟΚ.

ΥΓ.Ζαγοράκη δεν περίμενα να έχεις τόσο "σατανικό" μυαλό ;)
μπράβο σου....... έτσι να το πας το καράβι πλέων......το παλούκι με παλούκι βγαίνει :opaokara:
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

αν δεν παει στον βαζελο εχει να πεσει η κωλοτουμπα συννεφο
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

ΟΕΟ-ΟΕΟ-ΟΕΟ,ΓΡΑΨ'ΤΟΝ ΣΤ'@@ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΡΕ ΣΥ ΤΕΟ
ΑΣ'ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ
ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ
ΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ
ΚΑΙ ΜΕΣ'ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ..
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

navigator11 έγραψε:
jibbie έγραψε:
navigator11 έγραψε:στο πιο πλήρες και δομημένο κείμενο που θα αποστείλεις και με σεβασμό θα διαβάσω παρακαλώ παράθεσε και ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι ο βρύζας συναίνεσε στο εκ πιλάβιου ΤΡΥΠΗΜΑ.
οχι..σηκωτο τον πηγαν..ελεος.
εγώ φίλε μου είμαι παντελώς ανίκανος στο να διαβάζω πίσω από τις ... κουρτίνες.για να το υποστηρίζετε όμως με τέτοια θέρμη,έτσι θα έγιναν τα πράγματα.προσχεδιασμένα όλα λοιπόν.είχε ήδη συμφωνήσει από πέρυσι κιόλας με γόντικα,έστω κι αν δεν ήτο τότε στο βάζελο αυτός ο απίθανος.
κοιτα, εχεις δειξει οτι ξερεις να συζητας..γιατι παρεκτρεπεσαι; :lol: δεν πηρα ποτε μερος σε θεωριες συνομωσιας, οποτε μη μου καταλογιζεις πραγματα που δεν ειπα. προσωπικα απλα δε μπορω να δεχτω οτι ο κυριος βρυζας πηγε στην εθνικη με το ζορι..κι αυτο ισοδυναμει με συναινεση. plain greek ;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το τοπικ του βρυζα εχει ανοιξει...ο,τι αποψεις υπαρχουν να μεταφερθουν εκει... :ugeek:
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Ο Ζαγοράκης μάλλον το έργο βρύζα-βάζελου το γνώριζε από καιρό.Και γι΄αυτό πήρε τα μέτρα του
με το πρωτοσέλλιδο των ΣΠΟΡ που μόνο τυχαίο και δημοσιογραφική γκάφα δεν ήταν.(το έκραξα χοντρά).

Τον πίεσε τον εκνεύρισε και τον έσπρωξε σε μία διάψευση που τα αποτελέσματά της αποτυπώνωνται σήμερα στην πλατιά μάζα του κόσμου του ΠΑΟΚ.

ΥΓ.Ζαγοράκη δεν περίμενα να έχεις τόσο "σατανικό" μυαλό ;)
μπράβο σου....... έτσι να το πας το καράβι πλέων......το παλούκι με παλούκι βγαίνει :opaokara:
Σου φαινεται εσενα ο Ζαγορ, ικανος για τετοιες σκεψεις; τι να πω...μακαρι! :opaokara:
makiz

Δημοσίευση από makiz »

εγω λεω να αφησουμε αυτους που εφυγαν και να προστατευσουμε αυτους που εχουμε....μην τους χασουμε στο τελος και αυτους....
και αυτοι που γυρησαν αν δεν εχουν να προσφαιρουν κατι ουσιαστικο.....the mpoul...
(και να αφησουν κανα φραγκο οχι τζαμπα)
Άβαταρ μέλους
f1rm4

Δημοσίευση από f1rm4 »

δεν πιστευω τα δημοσιευματα περι συμφωνιας βαζελου-βρυζα μαγκες.... αλανι απο τα λιγα ειναι ο βρυζας! θελω να κι εγω τις κωλοτουμπες καποιων που αρχισαν ηδη να λενε τα περι προδοσιας κτλ κτλ κτλ...
Άβαταρ μέλους
Federacion

ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ.
τι κωλοτουμπα ρε δον
αν δεν πάει
ενα μπραβο κ συνεχίζουμε όπως τον νιώθαμε
"δικό μας"
αν πάει
τελείωσε απο μας
κλείσαμε