Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bane1980 έγραψε:Δηλαδή (κρίνοντας από την τελευταία παράγραφο όπου σχολιάζεται η προτίμησή του όσον αφορά στο σχήμα) θα πάρουμε επιτέλους ΔΕΚΑΡΙ ;;;!!!!;;;!!!
Όχι ακριβώς δεκάρι παλαιάς κοπής αλλά κάτι σαν τον Ίβιτς στο πιό νέο και πιό γρήγορο.Από φυσική κατάσταση από 2,5 παιγνίδια (2 με γαύρο και λίγο με βάζελο στην Καλογρέζα) σκυλιά στο τρέξιμο.Παίζει το σύστημα του Σάντος (4-2-3-1) , κατοχή χώρου και όχι μπάλας αλλά από την μέση και μπροστά πολύ δουλεμένοι.Από αριστερά θυμάμαι τον παικταρά τον Γιοβάνοβιτς και σέντερ φορ τον Μποκανί.
Εγώ περιμένω σφιχτοδεμένη ομάδα στυλ Σάντος αλλά με πολύ περισσότερο επιθετικό πλουραρισμό που θα βασίζεται στην πολύ δουλειά και το δέσιμο στις προπονήσεις.
Άντε να δούμε και τις υπογραφές και να ξεκινήσουν και τα διαρκείας.Φέτος δεν ξέρω αλλά έχω πολύ καλή προαίσθηση...
Παιδια μολις ακουσα στο ραδιο (ΜΕΝΩ ΡΟΥΜΑΝΙΑ) οτι θελουν να κανουν προταση στον Boloni για την εθνικη Ρουμανιας. Δεν ειναι σιγουρο απλα στο ραδιο το ειπαν. Για οτι νεοτερο θα ενημερωσω...!!
navigator11 έγραψε:πρώτα όλων,την ... ευχοδοσία για μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα ας την αφήσουμε στην μπάντα μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του (όποιου) μπόλονι.συμφωνώ με το μανιακό.το ζήτημα δεν είναι ο μπόλονι.αυτός έχει αποδείξει πως μπορεί να αναδεικνύει πιτσιρικάδες.υπάρχουν τέτοιοι ΟΝΤΩΣ στον ΠΑΟΚ όμως;αυτό είναι το μέγα ερώτημα.μακάρι να υπάρχει πρόσφορο έδαφος.εχω επιφυλάξεις ωστόσο.
νομιζω οτι δεν υπαρχει προπονητης που να αναδεικνυει πιτσιρικαδες και να μην ξερει να διαλεγει ταλεντα.
εαν ο μεταγραφικος σχεσιασμος το επιτρεπει πιστευω οτι θα μπορεσει να φερει 2-3 αγνωστα γαλλακια 18-19 ετων.
και να καλυψει αυτο το κενο που ακουω οτι υπαρχει σημερα στις ακαδημιες μας. οτι υπαρχει δηλαδη πολυ ταλεντο αλλα σε μικροτερες ηλικιες και η δουλεια δεν θα φανει τωρα αλλα σε 2-3 χρονια.
και γαλλακια και ρουμανακια(κατεξοχην φτηνοι παιχτες υποτιμημενοι πολυ καλοι μπαλαδοροι) και πορτογαλακια ακομα...οσο αναφορα στις ακαδημιες μας ισχυει αυτο που λες οτι στις μικροτερες ηλικιες υπαρχει περισσοτερο ταλεντο αλλα στις θεσεις των μπακ σταφυλλιδης και κωνσταντινιδης ειναι κατι παραπανω απο εξαιρετικες προοπτικες μακαρι να εχουν την τυχη να δουλεψουν μαζι του στην προετοιμασια...τωρα για αποστολοπουλο(φετος τον ειχαμε δανεικο παιζει εθνικη ελπιδων) που επισης λενε θα συμμετασχει δεν εχω αποψη...τελος παντων μακαρι να κλεισει και ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες μπροστα στο θεμα του προπονητη...
οπως ειχα πει και περισυ επρεπε να τον ειχαμε κυνηγησει τον συγκεκριμενο για να τον κλεισουμε...επισης θετικο οτι κανει δουλεια και με μικρο μπατζετ...πιστευω καλυπτει ολα τα κριτηρια...
Ποια είναι η μικρή διαφορά στο οικονομικό, τι συζήτησε ο Ρουμάνος με τον Κωνσταντινίδη για το τεχνικό τιμ, πότε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για το τελικό ραντεβού με τον Ζαγοράκη
Από το βράδυ της Τετάρτης (1/6), μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας. Το αν θα ανοίξει την πόρτα των αποδυτηρίων και φορέσει την "ασπρόμαυρη" στολή θα εξαρτηθεί τη διευθέτηση μικρών ζητημάτων που σε πρώτη ανάγνωση δεν μπορούν να χαλάσουν τη συμφωνία. Τo olaPAOK.gr επιχειρεί να τα καταγράψει θέλοντας να διευκρινίσει όλες τις πτυχές της διαπραγμάτευσης ΠΑΟΚ-Μπόλονι.
Καταρχήν, πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε διετή συνεργασία, για την οποία υπάρχει μικρή διαφορά στο οικονομικό. Ο Κωνσταντινίδης προσέφερε 420.000 ευρώ στον Ρουμάνο για κάθε έτος συνεργασίας και εκείνος ζήτησε 500.000. Η διαφορά είναι βέβαιο ότι θα καλυφθεί, θα πρέπει όμως να διευκρινιστεί ακόμη το οικονομικό σκέλος των συνεργατών του Ρουμάνου. Στην ΠΑΕ υπολογίζουν ότι οι συνολικές αποδοχές του Μπόλονι με το τεχνικό τιμ θα κυμανθούν κοντά στις 600.000 ευρώ.
Ο "σίγουρος" βοηθός και ο γνωστός Καρύδας
Στη συζήτηση που είχαν Κωνσταντινίδης και Μπόλονι, ο Ρουμάνος μίλησε για τον βοηθό προπονητή που θα φέρει μαζί του, έναν άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του. Άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με τις θέσεις του γυμναστή (ίσως ο Ρουμάνος θελήσει να έχει δύο) και του προπονητή τερματοφυλάκων. Για την πρώτη, είναι πολύ πιθανό ο Ρουμάνος να διατηρήσει στην ομάδα τον Νίκο Καρύδα, τον οποίο γνωρίζει καλά, αφού ο γυμναστής του "Δικεφάλου" έχει παρακολουθήσει προπονήσεις του Μπόλονι στο παρελθόν. Πιθανόν και ο προπονητής τερματοφυλάκων να είναι της επιλογής του ΠΑΟΚ, αφού ο Μπόλονι δεν πρότεινε κάποιον. Κατά συνέπεια, η επιλογή θα γίνει πιθανότατα από την ΠΑΕ (και δεν αποκλείεται ο Στέφανος Αϊβαλιώτης να συνεχίσει στο πόστο του).
Επικεφαλής και των Ακαδημιών
Σε ό,τι έχει να κάνει με την συζήτηση για το αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ, αυτό που προέκυψε είναι ότι ο Μπόλονι θα έχει την εποπτεία και των τμημάτων Υποδομής και ακόμη ότι θα ρίξει μεγάλο βάρος στην ανάδειξη νέων παικτών.
Ίσως έρθει το Σαββατοκύριακο
Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν σε απευθείας τετ-α-τετ με τον Θόδωρο Ζαγοράκη στην αρχή της νέας εβδομάδας, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Ρουμάνος να έρθει στην Θεσσαλονίκη και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πάντως, στον Παντελή Κωνσταντινίδη ο Μπόλονι έλεγε ότι θα χρειαστεί μία-δύο μέρες να τελειώσει με τα τυπικά της λύσης συνεργασίας του με την Λανς και να μαζέψει τα πράγματά του από την Γαλλία.
Παντως οι πρωην παικτες του τον κατηγορουν οτι αυτος φταιει που επεσαν κατηγορια, κατηγορουν την τακτικη του και το οτι επαιξε (στο τελευταιο ματς αν καταλαβα καλα) το συστημα 4-6-0! Κατι μου θυμιζει αυτο το συστημα...
Εγώ πάλι καμμία προαίσθηση δεν έχω.
Ο τύπος έχει καλό βιογραφικό άρα στην εκκίνηση δείχνει καλή επιλογή...όμως το να πετύχει ένας προπονητής σε μιά ομάδα εξαρτάται από πολλές παραμέτρους οπότε ας μην βιαζόμαστε και κυρίως ας μην ενθουσιαζόμαστε.
ΧάβοΔερμιτζάκης σίγουρα δεν είναι.
αυτο που λενε οτι δουλευει με νεους παικται οκ καλο αλλα σε ελλαδα παικται καλοι δεν υπαρχουν
μακαρι να φερει και κανα παικταρα απο γαλλια που κατεμε ειναι η καλυτερη χωρα για μεταγραφες που ειναι σχετικα φτηνες και συνηθως οι παικται ειναι καλοι .. οπως ντουγκλαο αμπτουν
Maximus έγραψε:Παντως οι πρωην παικτες του τον κατηγορουν οτι αυτος φταιει που επεσαν κατηγορια, κατηγορουν την τακτικη του και το οτι επαιξε (στο τελευταιο ματς αν καταλαβα καλα) το συστημα 4-6-0! Κατι μου θυμιζει αυτο το συστημα...
Ωχ... όχι πάλι τα ίδια..... αυτή η επιμονή να βρουν έναν κλώνο του καρπουζά εδώ και 1 χρόνο είναι το λιγότερο εκνευριστική..
Μάξιμε, αν αληθεύει ότι είναι και αυτός " όλοι άμυνα κι μπροστά ότι να 'ναι" ετοιμάσου για νέες μαραθώνιες αντιπαραθέσεις στο τόπικ
Περα απο την πλακα τo 4-6-0 ειναι το συστημα του μελλοντος συμφωνα με το εγκυρο zonalmarking. Ο πρωτος προπονητης που το εφαρμοσε σαν βασικο σχημα της ομαδας του (ισως και ο μονος) ηταν ο Σπαλετι στην Ρομα σε μια εκπληκτικη χρονια που ειχαν κανει οι Ρωμαιοι στην οποια εριχναν πολλα γκολ. Ο πιο προωθημενος ηταν ο μεσοεπιθετικος Τοτι. Το συστημα για αγνωστους λογους κατερρευσε εναντια στην Μαντσεστερ στην γνωστη 7αρα. Επισης εχω την εντυπωση οτι στο Βραζιλια-Βελγιο στο μουντιαλ του 2002 οπου σφαχτηκαν οι Βελγοι (τους ακυρωθηκε καθαρο γκολ στο 60' με το σκορ στο 0-0 κι ενω ηταν καλυτεροι), το Βελγιο επαιζε χωρις καθαρο επιθετικο αλλα με αρκετους μεσους που εβγαιναν εναλλαξ μπροστα. Για το τελευταιο δεν ειμαι απολυτα σιγουρος, αλλα αυτη η εντυπωση μου ειχε μεινει.
Θα το γράψω τώρα και όποιος παρακολούθησε αυτά που έλεγα ΚΑΙ πέρυσι ΚΑΙ φέτος, δεν θα έχει λόγο να με βρίσει .
Λοιπόν, ο Μπόλονι είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ προπονητής απο όλους όσους είχαμε την προηγούμενη 25ετία.
ΔΕΝ λέω οτι θα πετύχει στον ΠΑΟΚ στάνταρ. Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο να το πει οποιοσδήποτε πριν δούμε αποτελέσματα στην πράξη. Μιλάω για προπονητική ποιότητα και ως άτομο. Μπορεί και να αποτύχει πλήρως απο τον Ιούλιο δεν ξέρω.
Στο κάτω κάτω οι ομάδες αποτελούνται απο δεκάδες άτομα και η εναρμόνιση τους είναι πολύ πολύ δύσκολη.
Εγώ τώρα δεν κρίνω τη πιθανή συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Κρίνω το άτομο που βλέπω ως θεατής στα δρώμενα του ποδοσφαίρου.
Και κρίνοντας την όψη του, έχοντας παρακολουθήσει τη στανταρ ως κάτοικος Βελγίου τα προηγούμενα χρόνια και βλέποντας και το αρκετά καλό βιογραφικό του (δεν είναι και τέλειο δα), έχω εδώ και καιρό κρίνει - ως προς τα δικά μου μέτρα- οτι είναι η επιλογή που θα έκανα εγώ αν έκανα κουμάντο.
Δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος απο την επιλογή, ακόμα κι αν αποτύχει, γιατί αντιλαμβάνομαι οτι τα μέτρα και σταθμά που ακολούθησε η διοίκηση, συμπίπτουν με αυτά που ήθελα εγώ ως φίλαθλος.
Και ομολογώ οτι οι Ανατολικο ευρωπαίοι, ούγγροι και πολωνοί ( και οχι μόνο), μου είναι πολύ συμπαθείς, γιατί είναι πολύ αδικημένοι ως λαοί απο το μεσαίωνα ακόμα, αφού είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο ίδιο πνευματικό και κοινωνικό επίπεδο με τους δυτικευρωπαίους, ενώ ανταπεξήλθαν σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες ανά τους αιώνες, και ποτέ δεν χάλασαν την ποιότητα τους. Μ αρέσει η τιθασευμένη ιδιοσυγκρασία τους, αλλά και το Βαλκανικό ταμπεραμέντο που έχουν.
Αν ήμουν Θόδωρος, θα έλεγα "τουμπεκί και σεβασμός στο νέο προπονητή κι όποιος δεν γουστάρει πούλο".
Τέτοια πίστη έχω για τη συνεργασία με αυτόν.
"τουμπεκί και σεβασμός στο νέο προπονητή κι όποιος δεν γουστάρει πούλο".
Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει.
Πρέπει να στηριχτεί απο τη διοίκηση με κάθε κόστος.
nikos55 έγραψε: Το συστημα για αγνωστους λογους κατερρευσε εναντια στην Μαντσεστερ στην γνωστη 7αρα. Επισης εχω την εντυπωση οτι στο Βραζιλια-Βελγιο στο μουντιαλ του 2002 οπου σφαχτηκαν οι Βελγοι (τους ακυρωθηκε καθαρο γκολ στο 60' με το σκορ στο 0-0 κι ενω ηταν καλυτεροι), το Βελγιο επαιζε χωρις καθαρο επιθετικο αλλα με αρκετους μεσους που εβγαιναν εναλλαξ μπροστα. Για το τελευταιο δεν ειμαι απολυτα σιγουρος, αλλα αυτη η εντυπωση μου ειχε μεινει.