Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από novito »

Sera4 έγραψε: υπονοεις τιποτα για την εμφανιση μου??? :twisted: :twisted:
αυτος μπροστα σου ειναι Θεος μεταξυ μας... :twisted:

υ.γ. ο αρσενικος μας χαιρετησε για παντα... ε, οχι και πολλαπλους λογαριασμους και τρελιτσα....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μηπως να ανοιγαμε ενα τοπικ ''Λαζλο Μπολονι'' ? Τις τελευταιες μερες στα διαφορα ''φιλα'' προσκειμενα σε εμας sites εχουν γραφτει περισσοτερα για αυτον σε σχεση με προπονητες που εχουν κατσει στον παγκο της ομαδας.Εγω πραγματικα αν με ρωτησεις πχ. ποιος απο τους μπερεττα, μπολονι υπηρξαν προπονητες στον ΠΑΟΚ, αυθορμητα τον δευτερο θα πω .
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

fidel έγραψε:
................. Ατζέντης που δραστηριοποιείται στη Γερμανία πρότεινε και τον 42χρονο προπονητή της Χόφενχαϊμ, Μάρκο Πεζάιουλι......................

http://www.transfermarkt.co.uk/en/marco ... _1928.html

πηγη: http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =128673005

Τα σχόλια δικά σας........................................
τον pezzaiuoli τον έχουν για τον νέο Löw
δεν ξέρω αλλα μου φαίνεται μεγάλος ρίσκο άσε που δεν πιστεύω ότι έρχεται στην ελλάδα.
όσοι φύγανε εξωτερικό από γερμανία καταστράφηκαν!

το πρωί ο πετρωτός στο 103 είπε ότι στη λίστα το νούμερο ένα είναι ο latinos από ισπανία αλλα το κασέ του είναι παρα πολύ ψιλό και για αυτό κοιτάνε τον μπόλονι διότι είναι πιο εφικτός στόχος

για τον τσέχο που λένε δεν πιστεύω να είναι ο Ζέμαν διότι είναι και σε μια ηλικία ο άνθρωπος !
νομίζω ότι είναι αυτός
http://www.transfermarkt.de/de/hasek-iv ... _3263.html
Εικόνα
Dip Myalo

Δημοσίευση από Dip Myalo »

Θα επαναλάβω την άποψη μου για τον Martín Lasarte, όπως την έγραψα σε άλλο σημείο, που ακουστηκε σημερα σαν στόχος.

"Πέρυσι στην πρώτη του χρονιά πήρε το πρωτάθλημα της Segunda división, παρά τα χίλια προβλήματα της ομάδας, και εδειξε να προσαρμόζεται εύκολα.
Φέτος στην Primera ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά στην πορεία ξέμεινε από δυνάμεις η ομάδα. Αμφισβητήθηκε πολύ στην αρχή, αλλά έχει κερδίσει πλέον τον σεβασμό οπαδών και δημοσιογράφων.
Αν είναι αυτός, δεν νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί δυνατό όνομα, αλλά προσωπικά τον προτιμώ χίλιες φορές από τους υπόλοιοπους που ακούγονται, κυρίως λόγω χαρακτήρα, εγγυημένα θα κερδίσει τον σεβασμό των παικτών (ενώ κάποιοι άλλοι προβλέπεται να φάνε μπουκέτα αν τελικά έρθουν)."
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Sera4 έγραψε:8.2 Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή administrators του Paokmania.gr/Forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή /και φυλετική προσβολή.

υπονοεις τιποτα για την εμφανιση μου??? :twisted: :twisted:
χαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
DON_DS

Δημοσίευση από DON_DS »

O πρώην transfermaniac και νυν γυναίκα του προέδρου,
έγραψε στο facebook ότι ο Σβούρας έφυγε κιόλας από Γαλλία και πάει (δεν λέει που...) για το Νο1 στόχο.
Άντε βρες άκρη τώρα... :geek:
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Για κάποιους έφυγε χθες και για άλλους φεύγει αύριο..μήπως μπέρδεψε τη πτήση και χάθηκε ο Σβούρας?
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ο νούμερο ένα στόχος είναι latin στην ispania.to έγραψα πιο πάνω.
παγωτατζής speaking :D
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Άντε γ@μώ την τρέλα μου να τελειώνουμε...

Καλύτερα έναν προπονητή του 6/10 από τώρα -ενώ ήδη ξέρει την ομάδα- παρά έναν προπονητή του 7/10 που θα κλείσει σε είκοσι μέρες.

ΑΝΤΕ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

6,2 να τ αφήσω;
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Στην Λανς ο Γκαρσία, ανοίγει ο δρόμος για τον Μπόλονι

Πριν από λίγη ώρα η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας L' eguipe έκανε γνωστό πως ο Γκαρσία συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της Λανς και θα αντικαταστήσει τον Μπόλονι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. "Η συμφωνία επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και ο 48χρονος Γκαρσία θα αντικαταστήσει τον Ρουμάνο Μπόλονι" αναφέρεται στην ιστοσελίδα. http://www.lequipe.fr/Football/breves20 ... ineur.html

http://paokrevolution.blogspot.com/2011/06/blog-post_2
και απο το site της ομαδας
http://www.rclens.fr/infos_2011/06/01_c ... creContenu
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

δεν τα πετανε ετσι αυτα ρε κριστιανο. στην αρχη το καταλαβα σαν ανταλλαγη του παμπλο με τον μπολονι και με πηγε το σκατο στην καλτσα. καλα που διαβασα το αρθρο και γλιτωσα το εμφραγμα.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

:lol: ,καλή εξέλιξη αυτή τουλάχιστον να ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή αν θα είναι ο Μπόλονι ο νέος ή πάμε για άλλα
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

πια lyon και πράσινα άλογα , στο ΠΑΟΚ θα έρθει μονο και μονο επειδή είναι κολλητός του φίλου που γνώριζε το μπατζανάκη που είχε βαφτίσει το κουρέα του γιατρού που έκανε πλαστική στην χοντρή θεία του θ.Z. λαιμαι....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”