Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
MacTiger
ο Κατσικοκέρης είναι 23 χρονών, ταλέντο δε τον λες..αν στα 23 του έφτασε μέχρι τον Πλατανιά πότε θα κάνει καριέρα?
Ο Τριανταφυλλάκος είναι 19 κ ακούγονται τα καλύτερα από όσους τον παρακολούθησαν..παίζει να φύγει και εξωτερικό.
ο Κατσικοκέρης είναι 23 χρονών, ταλέντο δε τον λες..αν στα 23 του έφτασε μέχρι τον Πλατανιά πότε θα κάνει καριέρα?
Ο Τριανταφυλλάκος είναι 19 κ ακούγονται τα καλύτερα από όσους τον παρακολούθησαν..παίζει να φύγει και εξωτερικό.
Σωστός!DaFFy_NaSH έγραψε:παίρνετε? ποιοί παίρνουμε?
Δεν ξέρω αν θα δώσουν 100.000 για τον Τριανταφυλλάκο η όχι. Δηλαδή θέλεις να μου πεις οτι αν βρεθεί κάποιος ελπιδοφόρος νεαρός ο οποίος έχει τα φόντα να γίνει καλός πρέπει να αφεθεί έτσι; Τι σχέση εχει το παιδομάζωμα της κούλας; Το οτι έχουν στείλει σκάουτερ ευρωπαικές ομάδες για τον παίκτη σου λέει κάτι; Τεσπα εμενα στα @@ μου για τον τριανταφυλλάκο και τον κάθε τριανταφυλλάκο. Απλά διαφωνώ μαζί σου οτι δεν αξίζει να δαπανήσει η ομάδα για νέους ελπιδοφόρους παίκτες. Δεν γινετε να θέλεις να βγάζεις παίκτες και να βασίζεσε μόνο στις ακαδημίες, ειδικά σε ακαδημίες επιπέδου ελλαδιστάν... (εκτός αν αποκτήσαμε φυτώρια αγιαξ/αρσεναλ κτλ τοτε πάω πασο...
- MacTiger
- Επικοινωνία:
Για να μην παραξηγηθώ δεν λέω ότι πρόκειτε για τους νέους ΜΕΣΣΙ και C.RONALDO...
Απλώς για τον μεν Κατσικοκέρη δες τι έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια πόσες φορές έχει βγεί πρώτος σκόρερ.Πιστεύω ότι έστω μια δοκιμή έπρεπε να γίνει.Όσο για την ηλικία στην Ελλάδα είσαι μέχρι τα 27 ταλέντο είσαι.ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ο Κουτσιανικούλης που έπαιζε πριν τον ΤΕΛΗ;Ο ΣΑΛΠΙ δεν είχε παίξει Λαρισα και Καβάλα ως δανεικός;Ο Νικολαίδης πριν τον Απόλλων Αθ. που έπαιζε;Όσο για τον έτερο τον Τριανταφυλλάκο διάβασα ότι θα είναι αύριο στην Τούμπα για να παίξει φιλικό με την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ.Παρόλα αυτά διάβασα και κάποιες δηλώσεις του ότι θέλει να πάει στην Κούλα γιατί πιστεύει ότι θα χρησιμοποιήσουν πολλούς νεους παίκτες!!!!
Επειδή ξέρω ότι κάπου κούρασα με τα λεγόμενα ταλέντα(ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι) που διαβάσαμε ότι παρακολούθησαν οι ΚΩΝ/ΔΗΣ,ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΙΚΟΣ αυτοί ξέρουν καλύτερα απο όλους μας αν πρέπει να γίνει κάποια κίνηση απόκτησης τους.ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 

- DaFFy_NaSH
Νταξ όχι και ταλέντο στα 23.. τόσο είμαι και γω και έχω φτάσει στο φουλ του ταλέντου μου (κατανάλωση αλκοολ) pa = ca για τους FMακιδες... Το συκώτι πότε θα τερματίσει δεν ξέρω γιατι έχω ακούσει φήμες οτι "ψιλοχαλάει" με το αλκοόλ... Τεσπα στο θέμα μας... Μακάρι να παρουμε κοψοχρονια τον 30φυλλάκο γιατι απ'ότι έχω δει στα αρκετά ματς που τον είδα κ απ'όσα μου έχει πει επαγγ. σκάουτερ έχει καλό και ελπιδοφόρο μέλλον.
ΥΓ: Ασχετο με το θέμα αλλα ΑΝ κάποιος έχει κάποια γνώση η πληροφορία και μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Απο φέτος στην τοπική ομάδα με την οποία ασχολούμε ενεργά θα επαναλειτουργήσει ακαδημία με πάνω απο 20 πιτσιρίκια κάτω των 14 και θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για την ένταξη στο Football Prints του ΠΑΟΚ ή έστω κάποια επαφή για συνεργασία, ωστε αν κάποιο απο αυτα -τα πολλα για ένα μικρο χωριουδάκι- πιτσιρίκια εξελιχθει σε ελπιδοφόρο παίκτη να φύγει πακέτο για την καψούρα μας και να μην επωφεληθουν αλλόθρησκοι όπως παλαιότερα.. Περιμένω pm αν κάποιος γνωρίζει σχετικά.
ΥΓ: Ασχετο με το θέμα αλλα ΑΝ κάποιος έχει κάποια γνώση η πληροφορία και μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Απο φέτος στην τοπική ομάδα με την οποία ασχολούμε ενεργά θα επαναλειτουργήσει ακαδημία με πάνω απο 20 πιτσιρίκια κάτω των 14 και θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για την ένταξη στο Football Prints του ΠΑΟΚ ή έστω κάποια επαφή για συνεργασία, ωστε αν κάποιο απο αυτα -τα πολλα για ένα μικρο χωριουδάκι- πιτσιρίκια εξελιχθει σε ελπιδοφόρο παίκτη να φύγει πακέτο για την καψούρα μας και να μην επωφεληθουν αλλόθρησκοι όπως παλαιότερα.. Περιμένω pm αν κάποιος γνωρίζει σχετικά.
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που περισσότερο εντυπωσιάζουν παρά προσφέρουν ουσία. Κυρίως νέοι. Αυτοί λέγονται μεν ταλέντα, αλλά παραμένουν ως τέτοια χωρίς ιδιαίτερη εξέλιξη στην "ανδρική" τους ηλικία.
Ενδιαφέρθηκε όντως για τον 22χρονο της «Λάουτερν»
Η ιστοσελίδα reviersport ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Γιόνας Μαρτζ που αγωνίζεται στους νέους της Καϊζερσλάουτερν και η είδηση έκανε το γύρο όλων των ιστοσελίδων της χώρας.Δεν είναι ψέμα!
Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και οι ασπρόμαυροι ασχολήθηκαν με την περίπτωση του.Ωστόσο μάλλον δεν θα προχωρήσει το θέμα
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής χάρη στις καλές γνωριμίες του μάνατζέρ του, θα βρεθεί στην Ισπανία για να δοκιμαστεί από τη Βιγιαρεάλ και τίποτα παραπάνω.Άλλωστε έχει αγωνιστεί ως τώρα στις Under 19 των Χοφενχάιμ, Μόναχο 1860 και Καϊζερσλάουτερν αλλά δεν έχει καταφέρει να παίξει ούτε σε έναν αγώνα των επαγγελματικών ομάδων στις οποίες ήταν μέλος.
transfernews.gr
Η ιστοσελίδα reviersport ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Γιόνας Μαρτζ που αγωνίζεται στους νέους της Καϊζερσλάουτερν και η είδηση έκανε το γύρο όλων των ιστοσελίδων της χώρας.Δεν είναι ψέμα!
Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και οι ασπρόμαυροι ασχολήθηκαν με την περίπτωση του.Ωστόσο μάλλον δεν θα προχωρήσει το θέμα
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής χάρη στις καλές γνωριμίες του μάνατζέρ του, θα βρεθεί στην Ισπανία για να δοκιμαστεί από τη Βιγιαρεάλ και τίποτα παραπάνω.Άλλωστε έχει αγωνιστεί ως τώρα στις Under 19 των Χοφενχάιμ, Μόναχο 1860 και Καϊζερσλάουτερν αλλά δεν έχει καταφέρει να παίξει ούτε σε έναν αγώνα των επαγγελματικών ομάδων στις οποίες ήταν μέλος.
transfernews.gr
- DaFFy_NaSH
Τι 'χες γιάννη τι 'χα πάντα... Φετος έχω απογοητευτεί γενικά, απο τη μία τα ονόματα που ακούγοντε (αν κ ακομα δεν εχουν βγεί πολλά στη φόρα λόγω του θέματος του προπονητή) απο την άλλη η πλήρης ανικανότητα των ΑΡΔ ωστε να βγάλουν έστω και ένα όνομα που να αξίζει να ασχοληθούμε.. Τα πρώτα ονόματα που έρχοντε στο μυαλλό και επιβαιβεώνουν τα λεγόμενα μου: Ιάκομπ, Καπετάν(ι)ος.. Τωρα αυτος ο Μαρτζ της λαουτερν ο οποίος ειναι 22 χρονών και δεν έχει αγωνιστεί επαγγελματικά ακόμα (μεχρι και ο κάτσε έχει παίξει επαγγελματικό αγώνα)... Τα μόνα ονόματα που ίσως άξιζε η κόντευε έστω σε πιθανό στόχο είναι ο Μάντζιος και ο Λίμα. Για τον δεύτερον αποτι κατάλαβα δεν υπάρχει ενδιαφέρον, για τον πρώτο δεν ξέρω τι παίζει. Προσοχή δεν λέω οτι ο Μάντζιος είναι (η δεν είναι) καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ αλλα ιακομπ και καπετανος δεν είναι παντως. Τον Λίμα να πω την "αμαρτία" μου θα τον ήθελα πολύ.. Όσο τον είδα μ'άρεσε, σχόλια απο φίλους ΠΑΟΚτσήδες που άκουσα ήταν πολύ κολακευτικά, απότι ξέρω έχει και καλό αριστερό ποδάρι και καλή σέντρα. Αν μείνει ελεύθερος απο την γριά θα μάρεζε να κινηθούμε και δεν θα θεωρηθεί και πουστιά.. Τεσπα.. Απο τα φαινόμενα (που καμια φορά απατούν) καταλαβαίνω οτι έρχετε δύσκολο και βαρύ καλοκαίρι...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- pagotatzis