Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από eorptol »

Ευτυχώς που το διευκρινήσεις γιατί έτοιμος ήταν ο βάρβαρος ν σκισει ζαγορακη ζηκο κλπ. :) :)
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Δεν μιλάω με άτομα που δεν ξέρουν που πέφτει το γήπεδο και τον βλέπουν τον ΠΑΟΚ από το ίντερνετ και όποιος μπαίνει και έχει αντίθετη γνώμη από τον Ζαγοράκη τον λένε σκουλήκι κτλ. και έχουν ερωτευθεί τα πρόσωπα και όχι τον ΠΑΟΚ.
Εγώ είμαι καψούρης με τον ΠΑΟΚ φίλε σόρυ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

βαρβατε λεγε οτι θες ρε συ.αλλα φτανει με το εγω σου.
αντε γιατι σκορπισες παντου τεστοστερονη και μολις εκανα παρκε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Varvatos έγραψε:Δεν μιλάω με άτομα που δεν ξέρουν που πέφτει το γήπεδο και τον βλέπουν τον ΠΑΟΚ από το ίντερνετ και όποιος μπαίνει και έχει αντίθετη γνώμη από τον Ζαγοράκη τον λένε σκουλήκι κτλ. και έχουν ερωτευθεί τα πρόσωπα και όχι τον ΠΑΟΚ.
Εγώ είμαι καψούρης με τον ΠΑΟΚ φίλε σόρυ.
εσυ εισαι καψουρης με το (νεος προπονητης και μεταγραφολογια) αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ για σενα ευτυχως που σε αυτο το φορουμ μπορουμε να δουμε καποια πραγματα για τον καθενα και μην περνας για τοσο χαζο τον κοσμο του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

eorptol έγραψε:Ευτυχώς που το διευκρινήσεις γιατί έτοιμος ήταν ο βάρβαρος ν σκισει ζαγορακη ζηκο κλπ. :) :)
Τον Ζήκο-Χαντζηχρήστο στην ταινία "Της Κακομοίρας" :?: :mrgreen:

ΥΓ1. Το γήπεδο του ΠΑΟΚ πέφτει στην άνω-κάτω τρούμπα ή κάτι τέτοιο :!: :roll:

ΥΓ2.Ας χαλαρόσουμε λιγάκι ;)
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Varvatos έγραψε:....Ο δεύτερος του Ζήκου (να βγάλει και κάτι και αυτός) και μοιάζει τον Τόκο στην φάτσα (φθηνός και προσιτός)...
Δε μπορώ να πω...Τις κέρδισες επάξια τις διακοπές...

Πραγματικά, νομίζεις ότι θα μπαίνεις εδώ μέσα και θα πετάς ότι μ@λ@κία σου κατέβει και όλα καλά..?
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

οποιος και να ερθει μετα απο κανα τριμηνο και κανα δυο στραβα κραξιμο θα φαει και ας ειναι και ο μουρινιο, Π.Α.Ο.Κ εισαι :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όποιος έβριζε τον Γκαρσία μετά το ματς με ΑΕΚ -και την κόκκινη- έφευγε με μπαν.
Όποιος πει κακια κουβέντα για τη διοίκηση ή αφήσει να εννοηθεί κάτι, φεύγει με μπαν.
Όποιος όμως έβριζε με χυδαίο τρόπο και συνέχεια τον πρώην προπονητή μας ήταν cool ε;

Πιστεύω ότι οι πρακτικές του ban πρεπει είτε να εφαρμόζονται παντού, είτε πουθενά.
(Και κατά τη γνώμη μου καλύτερα πουθενά εκτός αν δεν γίνεται αλλιώς..)

Από τη στιγμή που σε άλλα θέματα δεν άνοιγε μύτη, έτσι έπρεπε να γίνει και εδώ. Αφού τα ποστ του βαρβάτου έθιξαν ορισμένους, μπορούσαν απλά να σβηστούνε. (και για αυτο υπάρχει και το θαυμαστικό- δεν χρειαζονται 2 σελίδες συζητηση)

Τεσπα...
Εσείς αποφασίζετε. Αλλά κάποιες συμπεριφορές (μελών και διαχειριστών) είναι απλά άκυρες.

ΥΓ: Ξεκαθαρίζω ότι καταδικάζω ορισμένες συμπεριφορές και απόψεις. Όχι πρόσωπα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Το θέμα μίνι-κούπερ έληξε πριν καν αρχίσει μέσω διαψεύσεων από τα δημοσιογραφικά μας σάιτ..
:pano:
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Είναι πάντως ευχάριστο το ότι τα έχεις ξεκαθαρισμένα στο μυαλό σου...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ρε συ νικο δεν εχει αδικο.δεν ηταν και για μπαν.ξεμπαναρε τον λεω εγω.νταξ βλεπει μπιλτερμπεργκ και σορος πισω απο το ζαγορακη αλλα τι να γινει.ο καθενας με το κοντο του και το μακρυ του.κ εμεις μαζι.δεν ακολουθουμε και γραμμη.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Εξαρτάται τι θεωρείς εσύ και ο γκίκα και το κάθε μέλος τι είναι σοβαρό, και τι όχι...Ο γκίκα για παράδειγμα θεωρεί πολύ σοβαρό παράπτωμα να χαρακτηρίζεται κάπως ο προπονητής του ΠΑΟΚ και αναφέρει μετά μανίας κάθε τέτοια δημοσίευση...Εγώ θεωρώ ότι όταν κάποιος ξερόλας πετάει λάσπη (με στυλ βέβαια "να σας ανοίξω και λίγο τα μάτια πρόβατα"), είναι σοβαρό παράπτωμα...Πολύ περισσότερο όταν τρώει επί 2 σελίδες κράξιμο και η μόνη απάντηση που έχει, είναι ότι αυτός είναι πιο ΠΑΟΚ από όλους εμάς (που δεν ξέρουμε κατά που πέφτει η Τούμπα)...
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας τους με τον κ. Θόδωρο Σαββίδη στον οποίο και εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του. (paokfc.gr
Τρίτη, 31 Μάιος 2011 12:17)

Έχω μια υποψία. Λέτε;

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us
Άβαταρ μέλους
Clough

Δημοσίευση από Clough »

οχι...και δεν πρεπει. Δεν ειναι αυτο που χρειαζομαστε..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οσο δεν συγκεκριμενοποιουνται ας πουμε μεσω των κανονισμων του φορουμ ποιες συμπεριφορες ειναι κατακριτεες τοσο το μπαναρισμα για αποψεις θα ειναι λαθος.
πρωτα απο ολους εγω τον ειρωνευτηκα ρε νικο.δεν μου φανηκε να ηταν και τοσο ενοχλητικος.ουτε στραβωνε με την ειρωνια.τεσπα τι σου λεω.εγω στη θεση σου δεν θα μπαναρα για υποκειμενικες κρισεις.μονο αν φαινοταν οτι δημιουργει προβλημα εσκεμμενα.πραγμα που στην περιπτωση του δεν ισχυε.
δεν ξερω αν το αντιλαμβανεσαι αλλα το να κρινεις την αποψη του αλλου τοσο αυστηρα σε βαζει σε επικινδυνα μονοπατια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”