Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής
συνεχιζε να ξεφτελιζεις τον ΠΑΟΚ με υπονουμενα για τον Ζηκο.Μπραβο..Εχεις πολυ ΠΑΟΚ μεσα σου.
- Federacion
αυτα τα "βαρβάτα" βρείτε τον κ τα καλωσορισες ουρουγουανε μου σπάνε τα νεύρα.
οποιος ξέρει κάτι να μιλάει καθαρά.
οποιος ξέρει κάτι να μιλάει καθαρά.
- cristiano4
αρχισαν ολοι με τις πηγες τους....αναθεμα αν πεσει μεσα κανενας με αυτους που εχουν αναφερει
Και εσύ τι είσαι εκπρόσωπος τύπου του Ζαγοράκη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ? ή φίλος του Χρυσόστομου Γκαγκάτση ? Εγώ ξεφτιλίζω τον ΠΑΟΚ? Εγώ δεν ζω από τον ΠΑΟΚ!D.A.A.T. έγραψε:συνεχιζε να ξεφτελιζεις τον ΠΑΟΚ με υπονουμενα για τον Ζηκο.Μπραβο..Εχεις πολυ ΠΑΟΚ μεσα σου.
Εγώ κύριε πληρώνω και είμαι μέτοχος και κινδύνευσε και η ζωή μου για τον ΠΑΟΚ και δεν θα μου πει κανένας τι να πω.
Αν τα κάνανε αυτά άλλοι θα τους κυνηγούσαν με τις βούρδουλες.
Μπορείς να μιλάς κόσμια τουλάχιστον και με σεβασμό στην ομάδα...ειρωνείες και αοριστολογίες δε βοηθάνε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 31 Μάιος 2011, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Federacion
- PAPA TSIBIKOS
Ποιοι άλλοι μέτοχε βαρβάτε???<<θα τους κυνηγούσαν>>
στο ίδιο τσουβάλει??? μπράβο???

δεν ειμαι ουτε εκπροσωπος τυπου ΠΑΟΚ,ουτε φυσικα φιλος του Γκαγκατση.Απλα σεβομαι τον προεδρο και θεωρω δεδομενο οτι δεν κανει μεταγραφες για να παιρνουν προμηθειες οι μανατζερ.Αν εσυ θεωρεις πως ο ΠΑΟΚ λειτουργει ετσι,εισαι αξιος της μοιρας σου.Varvatos έγραψε:Και εσύ τι είσαι εκπρόσωπος τύπου του Ζαγοράκη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ? ή φίλος του Χρυσόστομου Γκαγκάτση ? Εγώ ξεφτιλίζω τον ΠΑΟΚ? Εγώ δεν ζω από τον ΠΑΟΚ!D.A.A.T. έγραψε:συνεχιζε να ξεφτελιζεις τον ΠΑΟΚ με υπονουμενα για τον Ζηκο.Μπραβο..Εχεις πολυ ΠΑΟΚ μεσα σου.
Εγώ κύριε πληρώνω και είμαι μέτοχος και κινδύνευσε και η ζωή μου για τον ΠΑΟΚ και δεν θα μου πει κανένας τι να πω.
Δηλαδη αν θα παρουμε προπονητη του ζηκου ειναι κατακριτεο?
Αφου πληρωνεις πανε διοικησε..Οχι σαν βαρβατος αλλα επωνυμα..αλλο αποψη,αλλο λασπη
-
Άσε μας ρε βαρβάτε, έχεις κανένα στοιχείο γι' αυτά που λες, ή παπαγαλίζεις ό,τι ακούς από εδώ κι από εκεί;
Μάθατε κάποιοι πετάτε δηλητήριο από 'δω κι από 'κεί κι όποιον πάρει ο χάρος, και θα λέω ότι γουστάρω να 'ούμ κι αν σας ζητήσει κανείς το λόγο είναι βαλτός απ' τη διοίκηση κ.λπ...
Μάθατε κάποιοι πετάτε δηλητήριο από 'δω κι από 'κεί κι όποιον πάρει ο χάρος, και θα λέω ότι γουστάρω να 'ούμ κι αν σας ζητήσει κανείς το λόγο είναι βαλτός απ' τη διοίκηση κ.λπ...

''Πρώτα Μπόλονι και μετά Κούπερ
Από Απόστολος Παγώνης
Τρίτη, 31 Μαϊου 2011 18:05
Αναχώρησε για το εξωτερικό ο Παντελής Κωνσταντινίδης με σκοπό να κλείσει το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ άμεσα. Πρώτος σταθμός η Γαλλία για τον Λάζλο Μπόλονι. Αύριο ραντεβού με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Την περιοδεία του στην Ευρώπη ξεκίνησε ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (31/5) με πρώτο σταθμό την Γαλλία.
Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην Λίλ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, σε συνάντηση με τον Λάζλο Μπόλονι και αναμένεται να είναι μαραθώνια. Οι δύο άνδρες είχαν τις τελευταίες ημέρες σχεδόν καθημερινή επαφή με αποτέλεσμα να κλειστεί το τελικό ραντεβού για σήμερα(31/5).
Σε ανοιχτή γραμμή με Ζαγοράκη
Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί την συνεργασία με τον Ρουμάνο τεχνικό καθώς στο πρόσωπο του βλέπουν τον άνθρωπο που μπορεί να δημιουργήσει μια ποιοτική ομάδα. Όλο λοιπόν το βάρος πέφτει πάνω στον Μπόλονι με τον Κωνσταντινίδη να βρίσκεται ήδη σε ανοιχτεί γραμμή με Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενημερώνει τον Θόδωρο Ζαγοράκη για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Αύριο με Κούπερ
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ταύτιση απόψεων ο επόμενος προορισμός του Κωνσταντινίδη σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι η Ισπανία. Ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» θα συναντηθεί με τον Έκτορ Ράουλ Κούπερ προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας των δύο πλευρών.''
http://www.gazzetta.gr/article/item/198 ... eta-kouper
Από Απόστολος Παγώνης
Τρίτη, 31 Μαϊου 2011 18:05
Αναχώρησε για το εξωτερικό ο Παντελής Κωνσταντινίδης με σκοπό να κλείσει το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ άμεσα. Πρώτος σταθμός η Γαλλία για τον Λάζλο Μπόλονι. Αύριο ραντεβού με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Την περιοδεία του στην Ευρώπη ξεκίνησε ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (31/5) με πρώτο σταθμό την Γαλλία.
Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην Λίλ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, σε συνάντηση με τον Λάζλο Μπόλονι και αναμένεται να είναι μαραθώνια. Οι δύο άνδρες είχαν τις τελευταίες ημέρες σχεδόν καθημερινή επαφή με αποτέλεσμα να κλειστεί το τελικό ραντεβού για σήμερα(31/5).
Σε ανοιχτή γραμμή με Ζαγοράκη
Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί την συνεργασία με τον Ρουμάνο τεχνικό καθώς στο πρόσωπο του βλέπουν τον άνθρωπο που μπορεί να δημιουργήσει μια ποιοτική ομάδα. Όλο λοιπόν το βάρος πέφτει πάνω στον Μπόλονι με τον Κωνσταντινίδη να βρίσκεται ήδη σε ανοιχτεί γραμμή με Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενημερώνει τον Θόδωρο Ζαγοράκη για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Αύριο με Κούπερ
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ταύτιση απόψεων ο επόμενος προορισμός του Κωνσταντινίδη σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι η Ισπανία. Ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» θα συναντηθεί με τον Έκτορ Ράουλ Κούπερ προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας των δύο πλευρών.''
http://www.gazzetta.gr/article/item/198 ... eta-kouper
ΕΣΥ ποιανού εκπρόσωπος είσαι....ρε τι κόλλημα αυτο όλο κάτι ξέρουν υπονοούμενα ζαγορολιμπερεικα ....λίγη υπομονή κα όλοι θα πάρουμε θέση θετική κα αρνητική μέχρι και τα μικρά παοκτσακα απο 2 χρόνων και πάνω θα πάρουν θέση βαρβατε αν ξέρεις κάτι πεστο κα αυτο με τον ζηκο είναι μεγάλη χαζομαρα δηλαδή ο ζαγορακης δίνει στους φίλους του χαρτζηλικι ; Να πετάμε λάσπη έτσι στον ανεμιστηρα είναι το μόνο εύκολο....Varvatos έγραψε:Και εσύ τι είσαι εκπρόσωπος τύπου του Ζαγοράκη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ? ή φίλος του Χρυσόστομου Γκαγκάτση ? Εγώ ξεφτιλίζω τον ΠΑΟΚ? Εγώ δεν ζω από τον ΠΑΟΚ!D.A.A.T. έγραψε:συνεχιζε να ξεφτελιζεις τον ΠΑΟΚ με υπονουμενα για τον Ζηκο.Μπραβο..Εχεις πολυ ΠΑΟΚ μεσα σου.
Το ότι είσαι μέτοχος δεν σημαίνει ότι σε κάνει να έχεις δικαίωμα να πετάς λάσπη κανε την κριτική σου μέχρι εκει δεν είσαι μόνο ΕΣΥ μέτοχος είναι άλλοι 15000 ......
-
Για τον Κούπερ, ακούγεται ότι ο μάνατζερ του είναι στην Αθήνα για να συζητήσει με το βάζελο...