5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από Zorro4 »

teod1980 ... επειδη και την διαβασα και την ακουσα την συνεντευξη του... απορώ πραγματικά πως κάθεσαι και τον ερμηνευεις ετσι, όπως σε βολεύει.

ΟΚ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΧΑΒΟΣ .. ΚΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ... ΜΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ... :lol: :lol: :lol: :lol: ... :shock: :o

Ο.Κ. κοιτα να δεις ... και εγω που νομιζα πως εβγαλε OFFSIDE όλους όσους έκραζαν τον Μάκη.
ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ...
... ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΩ ΤΟ IQ ΜΟΥ. ;)
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
- Ο Χάβος δε θα συνεχίσει ως προπονητής στον ΠΑΟΚ. Θέλεις να κάνεις ένα σχόλιο;
«Σίγουρα είναι κρίμα που έφυγε. Πιστεύω ότι έκανε μια παρά πολύ καλή δουλειά από τη στιγμή που ήρθε στη ομάδα. Σίγουρα πιστεύω ότι μπορούσε να συνεχίσει. Να του είχαν δώσει ακόμη μια ευκαιρία. Αλλά του εύχομαι καλή τύχη. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, οι παίκτες περνάνε, οι προπονητές περνάνε, αυτό που συνεχίζει για πάντα είναι ο ΠΑΟΚ. Του εύχομαι καλή επιτυχία, επειδή είναι και καλός άνθρωπος».
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Λοιπόν εγώ δεν είπα ότι τον λυπηθηκε...αλλά δεν θα απαξίωνε εναν ανθρωπο που συνεργαστηκε 10 μηνες μαζί του και τα πήγανε σχετικά καλά...
Η αόπψη μου εστιάζεται στο ότι η κρίση του για τον χαβο δεν είναι τόσο καθαρά προπονητική γιατί ότι είχε να πει θα το έλεγε οταν ηταν στην ομαδα...δεν ειναι λύπηση...οτε του κανει πλατες
Ετσι το βλεπω...στην τελική μία καλή κουβεντα ειπε δεν τον ανεδειξε σε προπονητάρα...
Αν με βαση αυτη τη κουβεντα του Παμπλο πρεπει να πιστευουμε οτι πρεπει να μεινει ο χαβος τοτε να σταματησουμε να ψαχνουμε....στην τελικη μονο ο ιδιος ξερει τι ειπε και πως το ειπε...και πως το μεταφραζουν και το αποδιδουν τριτοι...
Ειπα την αποψη μου γιατι μου φανηκε οτι το ψιριζουμε παρα πολυ για να αποδειξουμε τι; Οτι κανει ο χαβος για τον ΠΑΟΚ;

υγ. Δεν ειρωνευτηκα πουθενα το ατομο σου παντως...σου επιστρεφω την ειρωνεια....
Στην τελική πες μας: Εσυ πιστευεις οτι ο χαβος πρεπει να συνεχισει στον ΠΑΟΚ; Αν εγω παιρνω την γνωμη του οπως με βολευει εσυ τι κανεις;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καλα ας ξεκινουσε προετοιμασια ο μαικ και αμα ο γκαρσια δεν φωναζε ''μπερετα σε αγαπω'' μεσα ιουλη εμενα να μη με λενε σερα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ο Γκαρσια τρεφει μεγαλο σεβασμο για τον ανθρωπο ζαγορακη.Δεν θα τον αδειασει ΠΟΤΕ.Οποιος θελει να καταλαβει,καταλαβαινει.

Αδερφε χρηστο ,μιλαω για κατα φαντασια πληροφοριες οχι για να σε προσβαλω γιατι πολυ απλα ο Γκαρσια δεν ειχε καμια κακη γνωμη για τον Σαντος.Επαγγελματικα,υπηρχε ανησυχια απο τον Σαντος για τον Γκαρσια..Αν ο Γκαρσια δεν τον σεβοταν,δε θα επαιζε ποτε.Αυτη λοιπον η κοντρα που λες δεν υπηρχε ποτε οπως την εννοεις.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΡΕ ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ... ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ?
ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?
ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΦΡΑΣΗ ΦΡΑΣΗ ...

- Ο Χάβος δε θα συνεχίσει ως προπονητής στον ΠΑΟΚ. Θέλεις να κάνεις ένα σχόλιο;
«Σίγουρα είναι κρίμα που έφυγε.

Πιστεύω ότι έκανε μια παρά πολύ καλή δουλειά από τη στιγμή που ήρθε στη ομάδα.

Σίγουρα πιστεύω ότι μπορούσε να συνεχίσει. Να του είχαν δώσει ακόμη μια ευκαιρία.

Αλλά του εύχομαι καλή τύχη. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, οι παίκτες περνάνε, οι προπονητές περνάνε, αυτό που συνεχίζει για πάντα είναι ο ΠΑΟΚ.

Του εύχομαι καλή επιτυχία, επειδή είναι και καλός άνθρωπος».

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ? ... ΑΠΛΕΣ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
ΤΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ?

Πραγματικα ειναι εντυπωσιακο... να εχουμε εκτος απο λογιστες, οικονομολογους , προπονητες,... και ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ - ΨΥΧΟΕΡΕΥΝΗΤΕΣ που θα μας πουν και τι εννοει ο καθε ενας που μιλαει.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Θεωρεις οτι σε τετοια ερωτηση υπηρχε ποτε περιπτωση να απαντησει :
Καλος ανθρωπος αλλα λιγος προπονητης..Μεγαλο λαθος της διοικησης που τον κρατουσε 6 μηνες ενω σε μια εβδομαδα προσπαθουσε να με πεισει οτι ειμαι αριστερο χαφ και τελικα οταν σηκωθηκα και εφυγα μου ειπαν δεν υπαρχει μπακιρι και κανε υπομονη.Φυσικα ηταν ασχημο που στο πιο κρισιμο ματσ της χρονιας με εβαλε παλι αριστερο χαφ και καναμε κλαρινο αλλα τι να κανεις..

Ο Γκαρσια δν θα αδειασει τον Ζαγορ ποτε.μπορω να ποσταρω την συνομιλια χαβου-γκαρσια πριν το ματσ με την βιγιαρεαλ αλλα δεν εχει νοημα.

Φυσικα το τι θα γινοταν εαν εμενε ο Ιωακημ και αν θα παρεμεινε ο Γκαρσια δεν θα το πω γιατι ειναι υποθεση.Αλλα επετρεψε μου να πιστευω πως η δηλωση του ειμαι εμμεση στηριξη στην διοικηση γιατι πιστευει στην νεα χρονια.

Δεν χρειαζεται απαντησεις τυπου θα μας τρελανεις,\..Αντιλαμβανομαι πληρως τι δηλωσε,τι πιστευεις,τα επιχειρηματα σου απλα εγω το βλεπω καπως διαφορετικα και το εξηγω παραπανω.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Α ρε Μάκη, ... στο βωμό των κριτών των πάντων .. ούτε ο GARCIA δεν γλιτώνει... :lol:
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ... :(
"ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο GARCIA ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ? ... ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ?" :opaokara:

ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ... επιστρατευτηκαν όλοι οι επεξηγηματικοι μηχανισμοι για να βγουν λαδι όσοι βγήκαν offside. :mrgreen:

ΠΟΙΟΣ GARCIA ΡΕ ... ΑΣΕ ΤΩΡΑ ... ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ... ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΧΑΒΟ ΣΕ ΜΑΣ. :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΖΟΡΡΟ ΠΕΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.... ;)

ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ;;; ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;;;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΕΤΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ;;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΕΡΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΧΑΒΟ.

ΛΕΕΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΠΕΡΕΤΑ, ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΕΤΑ... ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΟ, ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΟ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ 8-) (Η ΑΠΛΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ)...

ΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.. :D ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΕΤΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ, ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... :D ΜΙΑ ΕΤΣΙ, ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ...

Α ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΡΙΖΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Petm έγραψε:αν ένας παίκτης έχει πρόβλημα με ένα προπονητή τότε τελειώνεις τον παίκτη όπως και αν λέγεται αυτός.

αυτό τώρα πολύ πολύ περιληπτικά για να μη το κουράζουμε....

κι εγώ αυτό που έχω εισπράξει από τη διοίκηση ζαγοράκη στις ποικίλες ... "εμπνεύσεις" πάμπλο εδώ και μία 3ετία είναι ΚΑΤΑΦΑΝΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΡΟΛΩΝ κ ΧΑΪΔΕΜΑ ίνα μη θορυβηθή ο ... λαός,που του αποδίδει δόξα και τιμή (κι εγώ μαζί αλλά αποκλειστικά και μόνο αγωνιστικά).
Zorro4 έγραψε:Κουρδε θυμάσαι απο τι λοιμα χασαμε πέρσι με Bereta, κατα την προετοιμασία;
Θυμασαι που είχε παραγκωνησει εντελώς τον Garcia και έβαζε σε οποία θέση ήθελε όποιον ήθελε;
Θυμάσαι που τον έδωσαν 30 DVD και δεν είχε δει ούτε ένα;
Θυμάσαι ποιος ήταν υπεύθυνος που κάηκε φέτος ο Σαλπιγγίδης;
Θυμάσαι το trust που έκαναν οι Ιταλοί της ομάδας που ήταν και αναντικαταστατοι;

Θύμασαι τι δήλωσε ο Garcia για τον Bereta ? ... "Καλός είναι αλλα δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ."
Πιστεύεις αληθεια πως αυτός έφαγε τον Bereta, όταν όλοι ανησυχουσαμε που τρωγαμε 3μπαλα απ ομάδες 3ης κατηγορίας στη Γερμανία; Και δεν μπορούσε η ομάδα που ήταν μοντέλο μόλις 2 μήνες πριν είχε γίνει μπουρδελο, χωρις αρχή και τέλος;
Τα θυμάσαι όλα αυτα;... Εγω δεν μπορώ να ξεχάσω αδελφε μου...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΈΝΑΣ ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ ΠΑΊΚΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ´ΕΧΕΙ ΆΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ.
ΌΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΉΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΛΆΒΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΝ ... ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΆΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝ ´ΕΧΕΙ.
αλήθεια ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΛΕΧΕΣΤΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΕΤΑ,όπως την περιγράφεις;εκτός κι αν παραβρέθηκες στη γερμανία,ών αυτόπτης μάρτυς της προετοιμασίας,των εγκληματικών πρακτικών του μαφιόζου κατά τη διάρκειά της (άκου να τολμήσει να δοκιμάσει 4-3-3 χωρίς πάμπλο σε ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ) και της απολύτως δικαιολογημένης ... καταλυτικής παρέμβασης του πάμπλο,που αποδείχτηκε πως τελικά "έσωσε" τη χρονιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 30 Μάιος 2011, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

gika έγραψε:ΖΟΡΡΟ ΠΕΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.... ;)

ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ;;; ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;;;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΕΤΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ;;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΕΡΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΧΑΒΟ.

ΛΕΕΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΠΕΡΕΤΑ, ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΕΤΑ... ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΟ, ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΟ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ 8-) (Η ΑΠΛΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ)...

ΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.. :D ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΕΤΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ, ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... :D ΜΙΑ ΕΤΣΙ, ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ...

Α ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΡΙΖΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ηταν αρχη της χρονιας.Πιστεψε τον για οτι θες.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πιστευεις τον εαυτο σου και τα ματακια σου και να παιρνεις αποψεις απο ανθρωπους που εκτιμας.Κατι τετοιο ειναι το θεμα Γκαρσια-Ζαγορακη.

Πολύ παράξενη εξέλιξη είχε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκάρσια.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=3174

Ο Ουρουγουανός μέσος ξεκίνησε το πρόγραμμα κανονικά και συμμετείχε στην προπόνηση μέχρι ενός σημείου.

Ήταν σε μία συγκεκριμένη άσκηση όπου παίζοντας με τους βασικούς ο Μάκης Χάβος (με την βοήθεια του μεταφραστή) ξεκίνησε να του μιλάει και να του κάνει κάποιες υποδείξεις.

Σε εκείνη την στιγμή ο Γκαρσία έβγαλε την φανέλα του εκνευρισμένος και αποχώρησε από το γήπεδο. Ο Χάβος φώναξε τον Ίβιτς για να αντικαταστήσει τον Ουρουγουανό.

Ο Γκαρσία λίγο αργότερα αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις αρνούμενος να πει το οτιδήποτε.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γκαρσία είχε έναν διάλογο με τον Χάβο, με τον υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας, με τον οποίο είχε διαφωνία σε θέμα τακτικής, ο Χάβος του είπε «αν δεν έχεις διάθεση, μπορείς να φύγεις» κι ο Γκαρσία έφυγε...

Αν και η ΠΑΕ προσπάθησε να «σβήσει» το θέμα, λέγοντας ουσιαστικά ότι ο Ουρουγουανός αποχώρησε με την άδεια του προπονητή, το βέβαιο είναι ότι (και) αυτή η συμπεριφορά του Γκαρσία θα απασχολήσει τη διοίκηση,

Δεν χρειαζεται να συνεχισουμε την κουβεντα.απλα διαφωνουμε.Η ουσια ειναι οτι γλυτωσαμε.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

και κατι τελευταιο.Βρειτε δηλωσεις παικτη σε συνεντευξη που παραδεχτηκε οτι δεν εκανε ο μπερετα.δεν λεγονται αυτα δημοσια.Ολοι λενε απλα για νεα φιλοσοφια
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

"Ο Γκαρσια δν θα αδειασει τον Ζαγορ ποτε.μπορω να ποσταρω την συνομιλια χαβου-γκαρσια πριν το ματσ με την βιγιαρεαλ αλλα δεν εχει νοημα.

Φυσικα το τι θα γινοταν εαν εμενε ο Ιωακημ και αν θα παρεμεινε ο Γκαρσια δεν θα το πω γιατι ειναι υποθεση.Αλλα επετρεψε μου να πιστευω πως η δηλωση του ειμαι εμμεση στηριξη στην διοικηση γιατι πιστευει στην νεα χρονια."

αυτό πάλι περί απόλυτης αφοσίωσης και στήριξης των επιλογών ζαγοράκη ΑΔΥΝΑΤΩ να το ΑΦΟΜΟΙΩΣΩ.τί πάει να πεί δηλαδίς;νομίζω αναφέρεις μερικά πόστς πρίν πως οι σάντος-ζήσης είχαν ... "ενστάσεις" σχετικά με το μέλλον του πάμπλο στην ομάδα το καλοκαίρι του 2009.εξ όσων γνωρίζουμε (;) ο πρόεδρος τελικά τον κράτησε στην ομάδα (αν ισχύει κάτι άλλο,ας με διορθώσετε).και λοιπόν;οποιαδήποτε "παλαβομάρα" αποφασίζει να κάνει ο ζαγόρ (πχ αν είχε βάλει στο μάτι για τη θέση του προπονητή φέτος το σούλη παπαδόπουλο) θα βρίσκει πάντοτε σύμμαχο τον "ευγνώμονα" πάμπλο,επειδή τον κράτησε στον ΠΑΟΚ;προς αποφυγή παρεξηγήσεων,στα γραφόμενα του DAAT αναφέρομαι.μη βγεί κανένας μυστήριος και γράψει την λαλακία του πάλι ...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

DAAT για το άρθρο που παραθέτεις...

Νομίζω ενισχύεις το επιχείρημα μου!

Όταν ο Γκαρσία -που πέρασε τόσα και τόσα στην αρχή με το Χάβο- φτάνει σε σημείο να πει τόσο κολακευτικά λόγια σημαίνει ότι ο Χάβος άξιζε.

Τεσπα...

Ο Χάβος αποτελει παρελθόν από την ομάδα. Όλα τα άλλα είναι για λαική κατανάλωση. Μακάρι να δουλέψει και να έρθει σε λίγα χρόνια πιο έτοιμος...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως νόημα να ψειρίζεις δημόσιες δηλώσεις ψάχνοντας να βρεις την αλήθεια έστω και αν αυτές προέρχονται απ' το στόμα του Πάμπλο.
Προσωπικά ποτέ δεν έδωσα βάση σε πολλές τέτοιες και να θυμίσω πρόχειρα τις δηλώσεις Ζήση όταν αναφερόταν πως δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Ζαγοράκη για να κουνήσει μαντήλι μερικούς (πολύ λίγους) μήνες μετά.
Δημόσιες δηλώσεις που είναι κοντά στην αλήθεια (στην προσωπική αλήθεια αυτού που τις λέει) φαίνονται.....
Το τι αληθινά πιστεύει ο κάθε παίκτης της ομάδας για τον εκάστοτε προπονητή δεν το μαθαίνεις ποτέ με τέτοιον τρόπο.
Πιθανόν αυτά που είπε ο Πάμπλο και να τα πιστεύει όμως δεν καταλαβαίνω τι αξία έχουν απ' τη στιγμή που ο Χάβος είναι πλέον παρελθόν....έτσι κρίθηκε απ' αυτούς που ήταν αρμόδιοι να κρίνουν και σ' αυτούς καλώς ή κακώς δεν συμπεριλαμβανόταν ο Γκαρσία--->end of story.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”