Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.navigator11 έγραψε:περί ευκαιρίας κι άλλης στο χάβο το σκέφτηκες πολύ;σε ... τρομάζει το άγνωστο της επιλογής νέου προπονητή;;πάνω που τα είχες βρεί με το μάκαρο;;;
5. Pablo Gabriel García Pérez
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
τέτοια επίθεση δεν την καταλαβαίνω. δεν μπορεί να εκφράσει την άποψή του?navigator11 έγραψε:περί ευκαιρίας κι άλλης στο χάβο το σκέφτηκες πολύ;σε ... τρομάζει το άγνωστο της επιλογής νέου προπονητή;;πάνω που τα είχες βρεί με το μάκαρο;;;
Μα είναι εμφανές... Όταν ΜΙΛΆΕΙ ο Pablo ξαφνικά με καλα λόγια για τον ΜΆΚΗ...
Ένας παίκτης που ´εχει ζήσει απο κοντα και εχει συνεργαστεί με τεράστιες προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου... Και δείχνει πόσο άσχετοι είναι οι προπονηταραδες της κερκίδας ... Τι μένει;
Βγάζουμε ΜΑΛΑΚΆ και τον Pablo και καθαρίζουμε.
Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτα ρε Παύλο;
εμείς που σε στηριξαμε; Γιατί μας δίνεις έτσι στεγνά; 
Ένας παίκτης που ´εχει ζήσει απο κοντα και εχει συνεργαστεί με τεράστιες προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου... Και δείχνει πόσο άσχετοι είναι οι προπονηταραδες της κερκίδας ... Τι μένει;
Βγάζουμε ΜΑΛΑΚΆ και τον Pablo και καθαρίζουμε.

Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτα ρε Παύλο;

- navigator11
απλά ως προπονητής-οπαδός της πούτσ@ς εκφράζω κι εγώ την ανησυχία μου.ευλόγως ή αδίκως θα δείξει το εγγύς μέλλον.
υγ στις συναντήσεις με τον-τους υποψήφιο-ους προπονητές πρέπει από νωρίς να ξεκαθαριστούν τα πράγματα.τα λεφτά δεν περισσεύουν για νέες περιπέτειες και φέτος ελέω δυσθυμιών.
υγ στις συναντήσεις με τον-τους υποψήφιο-ους προπονητές πρέπει από νωρίς να ξεκαθαριστούν τα πράγματα.τα λεφτά δεν περισσεύουν για νέες περιπέτειες και φέτος ελέω δυσθυμιών.
χαχαχα γεια σου ρε ναβι, πλακα κανει ρε το παιδι το φαγατεnavigator11 έγραψε:περί ευκαιρίας κι άλλης στο χάβο το σκέφτηκες πολύ;σε ... τρομάζει το άγνωστο της επιλογής νέου προπονητή;;πάνω που τα είχες βρεί με το μάκαρο;;;
Εγώ συμφωνώ με το Ζορο.
Ο Γκαρσία είπε ότι ο Χάβος ίσως άξιζε 2ης ευκαιρίας.
Με τη δική μου λογική ήταν σαν να παραδεχόταν οτι η χρονιά ήταν περισσότερο ευθύνη των παικτών. Οτι οκ, έκανε λάθη ο Χαβος αλλά εμείς τα κάναμε μούσκεμα. Αλλωστε το είχε πει για γηρασμένο ρόστερ.
Αν έχει δίκιο ο Γκαρσία δε το ξέρω. Μπορεί να τον βολεύει μια κατάσταση με χαλαρες προπονήσεις και ολα στον αυτόματο πιλότο. Αλλά, μπορεί και όχι. Μπορεί πράγματι να πίστευε οτι ο Χαβος είχε κάτι να δωσει .
Σιγουρα η δηλωση του ειναι πολύ πολυ ενδιαφέρουσα.
Ο Γκαρσία είπε ότι ο Χάβος ίσως άξιζε 2ης ευκαιρίας.
Με τη δική μου λογική ήταν σαν να παραδεχόταν οτι η χρονιά ήταν περισσότερο ευθύνη των παικτών. Οτι οκ, έκανε λάθη ο Χαβος αλλά εμείς τα κάναμε μούσκεμα. Αλλωστε το είχε πει για γηρασμένο ρόστερ.
Αν έχει δίκιο ο Γκαρσία δε το ξέρω. Μπορεί να τον βολεύει μια κατάσταση με χαλαρες προπονήσεις και ολα στον αυτόματο πιλότο. Αλλά, μπορεί και όχι. Μπορεί πράγματι να πίστευε οτι ο Χαβος είχε κάτι να δωσει .
Σιγουρα η δηλωση του ειναι πολύ πολυ ενδιαφέρουσα.
Επαναλαμβάνω ό,τι έγραψα και στην κεντρική.
Όταν τού πήραν τη συνέντευξη στο νοσοκομείο, δεν είχε συνέλθει ακόμα από τη νάρκωση.
Όταν τού πήραν τη συνέντευξη στο νοσοκομείο, δεν είχε συνέλθει ακόμα από τη νάρκωση.
Παμπλάρα θέλεις να συμμετάσχεις και εσύ στις διαπραγματεύσεις της διοίκησης για τον νέο προπονητή να μην έχουμε πάλι τα περσινά καταμεσής του θέρους; Αλλά ίσως μπλεχτεί το πράμα γιατί και ο έτερος Πάμπλο φαίνεται να έχει γνώμη για τον προπονητή...Kolokotronis_4 έγραψε:τέτοια επίθεση δεν την καταλαβαίνω. δεν μπορεί να εκφράσει την άποψή του?navigator11 έγραψε:περί ευκαιρίας κι άλλης στο χάβο το σκέφτηκες πολύ;σε ... τρομάζει το άγνωστο της επιλογής νέου προπονητή;;πάνω που τα είχες βρεί με το μάκαρο;;;

Κουρδε θυμάσαι απο τι λοιμα χασαμε πέρσι με Bereta, κατα την προετοιμασία;
Θυμασαι που είχε παραγκωνησει εντελώς τον Garcia και έβαζε σε οποία θέση ήθελε όποιον ήθελε;
Θυμάσαι που τον έδωσαν 30 DVD και δεν είχε δει ούτε ένα;
Θυμάσαι ποιος ήταν υπεύθυνος που κάηκε φέτος ο Σαλπιγγίδης;
Θυμάσαι το trust που έκαναν οι Ιταλοί της ομάδας που ήταν και αναντικαταστατοι;
Θύμασαι τι δήλωσε ο Garcia για τον Bereta ? ... "Καλός είναι αλλα δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ."
Πιστεύεις αληθεια πως αυτός έφαγε τον Bereta, όταν όλοι ανησυχουσαμε που τρωγαμε 3μπαλα απ ομάδες 3ης κατηγορίας στη Γερμανία; Και δεν μπορούσε η ομάδα που ήταν μοντέλο μόλις 2 μήνες πριν είχε γίνει μπουρδελο, χωρις αρχή και τέλος;
Τα θυμάσαι όλα αυτα;... Εγω δεν μπορώ να ξεχάσω αδελφε μου...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΈΝΑΣ ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ ΠΑΊΚΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ´ΕΧΕΙ ΆΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ.
ΌΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΉΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΛΆΒΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΝ ... ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΆΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝ ´ΕΧΕΙ.
Θυμασαι που είχε παραγκωνησει εντελώς τον Garcia και έβαζε σε οποία θέση ήθελε όποιον ήθελε;
Θυμάσαι που τον έδωσαν 30 DVD και δεν είχε δει ούτε ένα;
Θυμάσαι ποιος ήταν υπεύθυνος που κάηκε φέτος ο Σαλπιγγίδης;
Θυμάσαι το trust που έκαναν οι Ιταλοί της ομάδας που ήταν και αναντικαταστατοι;
Θύμασαι τι δήλωσε ο Garcia για τον Bereta ? ... "Καλός είναι αλλα δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ."
Πιστεύεις αληθεια πως αυτός έφαγε τον Bereta, όταν όλοι ανησυχουσαμε που τρωγαμε 3μπαλα απ ομάδες 3ης κατηγορίας στη Γερμανία; Και δεν μπορούσε η ομάδα που ήταν μοντέλο μόλις 2 μήνες πριν είχε γίνει μπουρδελο, χωρις αρχή και τέλος;
Τα θυμάσαι όλα αυτα;... Εγω δεν μπορώ να ξεχάσω αδελφε μου...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΈΝΑΣ ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ ΠΑΊΚΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ´ΕΧΕΙ ΆΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ.
ΌΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΉΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΛΆΒΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΝ ... ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΆΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝ ´ΕΧΕΙ.
φίλε Zorro ντάξει είπαμε τεράστιος ο Γκαρσία σαν παίκτης και προσωπικότητα αλλά στο θέμα Μπερέτα έχει μεγάλη ευθύνη, τη μεγαλύτερη σίγουρα.
Στην προετοιμασία όλες οι ομάδες σέρνονται, είναι κοινό μυστικό..θυμάσαι πέρσι που η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιντερ και η Μιλαν τρώγανε τριάρες απ' το βάζέλο του Μαρίνου και του Καντέ?
Οι πληροφορίες λένε ότι δοκίμαζε σχήματα στα φιλικά και στο τελευταίο φιλικο δοκίμασε 4-3-3 στο οποίο δε χωρούσε ο Γκαρσια..την ίδια μέρα άρχισε η γκρίνια του Γκαρσια, η συνέχεια γνωστή.Θυμάσαι κι άλλες φορές που καθότανε πάγκο ο Γκαρσια επί καρπουζά τι γινόταν μετά "δε με σέβονται", "απαράδεκτα πράγματα" κτλ κτλ.
Δε λέω ότι στη δευτεραθλήτρια που έχει προκριματικά ch.league ο Μπερέτα ήταν η καλύτερη επιλογή..και σίγουρα τα'κανε λίγο μαντάρα η διοίκηση ειδικά με την καθυστέρηση Κονσεισαο-Κοστα, αλλά για τον Μπερετα τουλάχιστον όσες φορές κλήθηκε να χτίσει ομάδες απ'την αρχή μια χαρά τα πήγε (Σιενα, Τσεζενα,Μπρεσια).
Και μην αγιοποιούμε τον Γκαρσια, στο όλο περσινό συνοθύλλευμα των προπονητών το έβαλε το χεράκι του και με το παραπάνω και μας στοίχισε και αγωνιστικά και οικονομικά.
Στην προετοιμασία όλες οι ομάδες σέρνονται, είναι κοινό μυστικό..θυμάσαι πέρσι που η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιντερ και η Μιλαν τρώγανε τριάρες απ' το βάζέλο του Μαρίνου και του Καντέ?
Οι πληροφορίες λένε ότι δοκίμαζε σχήματα στα φιλικά και στο τελευταίο φιλικο δοκίμασε 4-3-3 στο οποίο δε χωρούσε ο Γκαρσια..την ίδια μέρα άρχισε η γκρίνια του Γκαρσια, η συνέχεια γνωστή.Θυμάσαι κι άλλες φορές που καθότανε πάγκο ο Γκαρσια επί καρπουζά τι γινόταν μετά "δε με σέβονται", "απαράδεκτα πράγματα" κτλ κτλ.
Δε λέω ότι στη δευτεραθλήτρια που έχει προκριματικά ch.league ο Μπερέτα ήταν η καλύτερη επιλογή..και σίγουρα τα'κανε λίγο μαντάρα η διοίκηση ειδικά με την καθυστέρηση Κονσεισαο-Κοστα, αλλά για τον Μπερετα τουλάχιστον όσες φορές κλήθηκε να χτίσει ομάδες απ'την αρχή μια χαρά τα πήγε (Σιενα, Τσεζενα,Μπρεσια).
Και μην αγιοποιούμε τον Γκαρσια, στο όλο περσινό συνοθύλλευμα των προπονητών το έβαλε το χεράκι του και με το παραπάνω και μας στοίχισε και αγωνιστικά και οικονομικά.
ότι θέλει θα πει ο garcia για ανθρώπους που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με το ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. εσάς θα ρωτήσει? μήπως μεγαλοποιείται λίγο τα λόγια του Garcia και τα δίνετε περισσότερο βάρος από αυτό που πρέπει?
με την ίδια λογική ρίξτε τα και στο βιερινηα που είπε ότι του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο του δερμιτζάκη κτλ κτλ κτλ
PS: αν κάθεται κάποια διοίκηση και παίρνει αποφάσεις με βάση τα λόγια ενός παίκτη τότε αυτός που θέλει άλλαγμα είναι η διοίκηση και όχι ο παίκτης. δε πιστεύω ότι κάτι τέτοιο γίνετε έτσι κι αλλιώς όπως γίνετε συζήτηση για ένα ανύπαρκτο θέμα
με την ίδια λογική ρίξτε τα και στο βιερινηα που είπε ότι του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο του δερμιτζάκη κτλ κτλ κτλ
PS: αν κάθεται κάποια διοίκηση και παίρνει αποφάσεις με βάση τα λόγια ενός παίκτη τότε αυτός που θέλει άλλαγμα είναι η διοίκηση και όχι ο παίκτης. δε πιστεύω ότι κάτι τέτοιο γίνετε έτσι κι αλλιώς όπως γίνετε συζήτηση για ένα ανύπαρκτο θέμα
Μάλλον αυτή είναι μια διαφορά μας φίλε Petm..εσένα σ'ενδιαφέρει ο Γκαρσια, εμένα μ'ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ και τι έχει να προσφέρει ο γκαρσια και ο κάθε Γκαρσια στον ΠΑΟΚ.
Τι έκανε η διοίκηση?Μετά τα προπέρσινα και τα τιμή και δόξα εσύ τι λες να'κανε?Να διωχνε τον Γκαρσια για να κρατήσει τον ανυπόληπτο και "λίγο" Μπερετα?Αν το'κανε αυτό δεν θα υπήρχε διοίκηση μετά από λίγο
Τι έκανε η διοίκηση?Μετά τα προπέρσινα και τα τιμή και δόξα εσύ τι λες να'κανε?Να διωχνε τον Γκαρσια για να κρατήσει τον ανυπόληπτο και "λίγο" Μπερετα?Αν το'κανε αυτό δεν θα υπήρχε διοίκηση μετά από λίγο
εντάξει χρηστοs14 στείλε μου ένα σκονάκι τι πρέπει να λέει ο garcia για άτομα που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με το ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή και σε εμενα ένα άλλο σκονάκι το τι πρέπει να σκέφτεται ένας σωστός Παοκτσής....
PS:έχεις πάρει τα λόγια του garcia για μάκη xavo, έχεις μπερδέψει τη απόλυση του μπερέτα από το Ζαγοράκη, έβαλες και λίγο παοκομετρο μέσα και τα έχεις κάνει όλα ένα αχταρμά.
PS:έχεις πάρει τα λόγια του garcia για μάκη xavo, έχεις μπερδέψει τη απόλυση του μπερέτα από το Ζαγοράκη, έβαλες και λίγο παοκομετρο μέσα και τα έχεις κάνει όλα ένα αχταρμά.
Αν έχει κάτι να πει ο Γκαρσια για το καλό της ομάδας με μεγάλη χαρά να τον ακούσουμε, από κει και πέρα γιατί πρέπει να τον θεοποιήσουμε και ότι λέει να είναι νόμος?Δεν ξέρουμε ότι είναι δύστροπος?Και με βάση ότι είδα με τον Γκαρσια και τον καρπουζά έχω τις επιφυλάξεις μου για αυτά που είπε ο Γκαρσια για τον Μπερέτα.
Και δε θα εκπλαγώ καθόλου αν ο πρώτος που μαλώσει με τον Μπόλονι ή τον όποιο Μπόλονι θα είναι ο Γκαρσία.
Τέσπα φίλε μου δε θέλω να μαλώνουμε, απλά διαφωνούμε..δεν το συνεχίζω..τέλος
Και δε θα εκπλαγώ καθόλου αν ο πρώτος που μαλώσει με τον Μπόλονι ή τον όποιο Μπόλονι θα είναι ο Γκαρσία.
Τέσπα φίλε μου δε θέλω να μαλώνουμε, απλά διαφωνούμε..δεν το συνεχίζω..τέλος
αν ένας παίκτης έχει πρόβλημα με ένα προπονητή τότε τελειώνεις τον παίκτη όπως και αν λέγεται αυτός.
αυτό τώρα πολύ πολύ περιληπτικά για να μη το κουράζουμε....
αυτό τώρα πολύ πολύ περιληπτικά για να μη το κουράζουμε....