Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η Ελλάδα σαν επιλογή για ένα παίχτη ή προπονητή είναι τελευταία.

Τα περί τρομερών λαών και τα έρχομαι σε ομάδα με ιστορία και γουστάρω την Ελλάδα είναι ΦΙΦΕΣ και ΠΑΠΑΣ.

Ας ελπίσουμε να έρθει κόουτς με κάκαλα ,όραμα και στυγνός επαγγελματίας!!!
black death

Δημοσίευση από black death »

"Εγώ ήμουν πολύ καλά μαζί του, γιατί δούλευα πολύ στις προπονήσεις. Ως ομάδα, λειτουργούσαμε σωστά και αυτοί που ήταν δυσαρεστημένοι ήταν αυτοί που δεν είχαν διάθεση να δουλέψουν. Όποιος δεν πήγαινε καλά στις προπονήσεις δεν έπαιζε. Αυτός νομίζω πως είναι ένας απαράβατος κανόνας του κ. Μπόλονι".

Εμένα αυτό μου άρεσε και δεν μου άρεσε την ίδια στιγμή, πάντως... 8-)
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

:lol: πες σκουλήκι ολιβιε τι εννοεις,πηρες χαρτάκι απο την γυναικα σου και λες μλκιες ε? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

black death έγραψε:"Εγώ ήμουν πολύ καλά μαζί του, γιατί δούλευα πολύ στις προπονήσεις. Ως ομάδα, λειτουργούσαμε σωστά και αυτοί που ήταν δυσαρεστημένοι ήταν αυτοί που δεν είχαν διάθεση να δουλέψουν. Όποιος δεν πήγαινε καλά στις προπονήσεις δεν έπαιζε. Αυτός νομίζω πως είναι ένας απαράβατος κανόνας του κ. Μπόλονι".

Εμένα αυτό μου άρεσε και δεν μου άρεσε την ίδια στιγμή, πάντως... 8-)
Γιατί να μη σε άρεσε? ... Δηλαδη οι αδιάφοροι θα παιζουν και αυτοι που σκοτωνονται και χυνουν ιδρωτα και αιμα θα ειναι στην απέξω?
"Α Ξ Ι Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α" ... ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ...
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ...
(για αυτό καταλήξαμε εκεί που καταλήξαμε... σαν χώρα).
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Έξω οι δημόσιοι υπάλληλοι παίχτες επιτέλους από τον ΠΑΟΚ.........στυλ Φιλομένο.
Άιντε..........προπονητή που να αξιοποιεί αυτούς που δουλεύουν θέλουμε όχι πάλι προπονητή με συμπάθειες και εμμονές.
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία.

Ζαγοράκη δυστυχώς από ότι βλέπω δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου και είσαι πολύ επιρρεπής σε αυτά.

Έπρεπε χθες να είχες ανακοινώσει προπονητή, αλλά χθες!

Είχες ένα χρόνο να κλείσεις νωρίτερα όποιον γουστάρεις ώστε να έρχεται και στην Τούμπα και να παρακολουθεί την ομάδα και να ξέρει τώρα τι παίχτες χρειάζεται.
Διαβάζουμε πράγματα τρελά. Δεν ανανεώνεις συμβόλαια παιχτών γιατί θέλεις λες την έγκριση του προπονητή. Και που θα τον ξέρει ο Μπολονι τον Τσιριλο και τον Ελ Ζαρ? Ότι να ναι προγραμματισμός και φέτος. Έχεις μάθει όλα τα φόρουμ με τους 200 κλωνους και τα ΑΡΔ να σε χαϊδεύουν τα αυτιά και έχεις και το ευλόγησον για κάθε γκάφα που κάνεις.

600 χιλιάδες μαζί με το τιμ σημαίνει: όλα τα τιμ παίρνουν 150-200 χιλιάδες πάνω κάτω, δηλαδή διαθέτεις λιγότερα από 500χιλ. καθαρά για προπονητή.

Δηλαδή με αυτά τα λεφτά κλείνεις τον κανένα. Αφού περάσει πάλι ένας μήνας και φάμε πάλι τις χυλόπιτες μας στο τέλος θα σε πιάσει πάλι πανικός και θα φέρεις πάλι κανένα Μπερέτα.

Μακάρι να διεψευτώ. Αλλά Ζαγοράκη. Με αυτά τα λεφτά δύσκολα παίρνεις Κουπερ και Μπολονι κτλ. Για κανένα Μπάγεβιτς είσαι σφιχτά σφιχτά.

Μακάρι να με διαψεύσεις Ζαγοράκη.
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

Σχετικα καλο βιογραφικο (για τον ΠΑΟΚ, βεβαια) εχει ο Μπολονι αλλα αυτο που με ανησυχει ειναι οτι με την Λανς την οποια ανελαβε πριν απο 6 μηνες δεν τα πηγε καθολου καλα. Οταν την ανελαβε η Λανς ηταν 3 βαθμους μεσα στην ζωνη υποβιβασμου με ενα εξτρα παιχνιδι και τελικα η Λανς υποβιβαστηκε... ανετα με 11 βαθμους διαφορα απο την 17η θεση που θα την εσωζε και ο Μπολονι πηγε να φαει ξυλο απο παιχτη στα αποδυτηρια. Ολα αυτα δεν ειναι και τοσο κολακευτικα.
Αντικειμενικα ειναι ξεκαθαρα χειροτερος απο Κουπερ και υπαρχει περιπτωση να μας βγει Μπερετα κι αυτος αλλα φυσικα αν δεν υπαρχουν αλλα λεφτα τι να κανουμε...
Κι επισης συμφωνω με τον φιλο παραπανω που λεει οτι η Ελλαδα ειναι μια απο τις τελευταιες επιλογες για προπονητες και παιχτες και ειδικα για ομαδα που δεν παιζει καν στο Τσαμπιονς Λιγκ.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Σωστος ο βαρβατος.....
black death

Δημοσίευση από black death »

Zorro4 έγραψε:Γιατί να μη σε άρεσε?
Γιατί στην Ελλάδα είμαστε. Πώς θα τα ξύνουν κάποιοι παίχτες ελεύθερα; Είναι πολύ πιθανό τέτοιοι προπονητές να μην κλείσουν σεζόν εδώ πέρα.
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Μα εγώ παρακαλάω κάθε μέρα ο Ζαγοράκης να με βγάλει λάθος.
Δεν θέλω να είμαι ούτε σωστός ούτε να κάνω τον εξυπνάκια και ούτε ότι τα ξέρω όλα, αλλά δεν μπορώ ρε φίλε να βλέπω για δεύτερη χρονιά όλες τις ομάδες να έχουν προπονητή και να ξεκινούνε τον προγραμματισμό τους και την χρόνιά τους και εμείς εδώ και ένα χρόνο να ψάχνουμε προπονητή.
Δηλαδή είναι δυνατόν να μπούμε πάλι στον Ιούνιο και να ψαχνόμαστε και να λέμε ότι μέχρι το τέλος της βδομάδας θα κλείσει ο προπονητής και να περνάνε πάλι οι βδομάδες και να περιμένουμε.
Γελάει ο κόσμος.
Αντί να ασχολούμαστε τώρα με μεταγραφές και να κάνουμε προτάσεις σε παίχτες κάνουμε σε προπονητές.
Πότε θα σταματήσει αυτό.
Τι σεξπιρικές ανακοινώσεις είναι αυτές. Βγείτε και πείτε στα ίσα ότι οι Χ παίχτες δεν πουλιούνται στο ΠΟΚ και τέλος. Δηλαδή αυτός που έβγαλε την ανακοίνωση μέσα από την ΠΑΕ παίρνει λεφτά για εκπρόσωπος επικοινωνίας.

Κάνε μία κίνηση ρε Ζαγοράκη να βγούμε όλοι να σε πούμε μπράβο και ότι σε παρεξηγήσαμε. Ξύπνα.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

δεν θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνουνε πρώτες επαφές με μπόλονι !

αν είναι έτσι και περιμένουνε να κλείσει σε μια εβδομάδα μέσα ο πρώτος στόχος τους ,καληνύχτα !

φιάσκο !
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Varvatos έγραψε:Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία.

Ζαγοράκη δυστυχώς από ότι βλέπω δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου και είσαι πολύ επιρρεπής σε αυτά.

Έπρεπε χθες να είχες ανακοινώσει προπονητή, αλλά χθες!

Είχες ένα χρόνο να κλείσεις νωρίτερα όποιον γουστάρεις ώστε να έρχεται και στην Τούμπα και να παρακολουθεί την ομάδα και να ξέρει τώρα τι παίχτες χρειάζεται.
Διαβάζουμε πράγματα τρελά. Δεν ανανεώνεις συμβόλαια παιχτών γιατί θέλεις λες την έγκριση του προπονητή. Και που θα τον ξέρει ο Μπολονι τον Τσιριλο και τον Ελ Ζαρ? Ότι να ναι προγραμματισμός και φέτος. Έχεις μάθει όλα τα φόρουμ με τους 200 κλωνους και τα ΑΡΔ να σε χαϊδεύουν τα αυτιά και έχεις και το ευλόγησον για κάθε γκάφα που κάνεις.

600 χιλιάδες μαζί με το τιμ σημαίνει: όλα τα τιμ παίρνουν 150-200 χιλιάδες πάνω κάτω, δηλαδή διαθέτεις λιγότερα από 500χιλ. καθαρά για προπονητή.

Δηλαδή με αυτά τα λεφτά κλείνεις τον κανένα. Αφού περάσει πάλι ένας μήνας και φάμε πάλι τις χυλόπιτες μας στο τέλος θα σε πιάσει πάλι πανικός και θα φέρεις πάλι κανένα Μπερέτα.

Μακάρι να διεψευτώ. Αλλά Ζαγοράκη. Με αυτά τα λεφτά δύσκολα παίρνεις Κουπερ και Μπολονι κτλ. Για κανένα Μπάγεβιτς είσαι σφιχτά σφιχτά.

Μακάρι να με διαψεύσεις Ζαγοράκη.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

γιαυτο μονο γνωστης της ελλαδας πρεπει να ερθει :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Προσωπικά πιστεύω ότι επαφές έχουν γίνει, ο Μπολόνι θα έχει δει-μάθει την ομάδα -έστω και λίγο-.. Περιμένανε απλά να τελειώσει το συμβόλαιο και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τη Λανς και τώρα πάμε για το yes or no.

Συνάντηση με Κων/νίδη που ουσιαστικά θα του γίνει επίσημα η πρόταση.. Αν πει ναι, θα έρθει Ελλάδα για υπογραφές, αν πει όχι, είμαι σίγουρος ότι υπάρχει εναλλακτική.

Σε ένα τέτοιο στάδιο βρίσκεται το πράγμα. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Eπίσης μεγάλη σημασία έχει ( προεκτείνοντας λίγο το συλλογισμου του βαρβατου) αν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο...

Αντε και ο Μπολόνι δε δεχόταν να συζητήσει πιο νωρίς... άρα αναγκαστικά ξεκινάς τώρα.
Αν φας καμιά χυλόπιτα πάλι, έχεις 2ο προπονητή να χτυπήσεις τη πόρτα στο τσακ μπαμ?
Η θα ψάχνεις πάλι στα τυφλά?
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

gika έγραψε:Προσωπικά πιστεύω ότι επαφές έχουν γίνει, ο Μπολόνι θα έχει δει-μάθει την ομάδα -έστω και λίγο-.. Περιμένανε απλά να τελειώσει το συμβόλαιο και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τη Λανς και τώρα πάμε για το yes or no.

Συνάντηση με Κων/νίδη που ουσιαστικά θα του γίνει επίσημα η πρόταση.. Αν πει ναι, θα έρθει Ελλάδα για υπογραφές, αν πει όχι, είμαι σίγουρος ότι υπάρχει εναλλακτική.

Σε ένα τέτοιο στάδιο βρίσκεται το πράγμα. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον.
I hope so :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”