Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 73-70 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 73-70 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
εγω πιστευω οτι εμεις θα ειμαστε στα προκριματικα της ευρωλιγκας αλλα ελπιζω καποιοι παικτες να μην φορανε του χρονου την φανελλα που τοσο δοξαστηκε....
ειναι ντροπη για τον συλλογο
ειναι ντροπη για τον συλλογο
Δεν υπάρχει ομάδα μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. ... το ότι βγήκαμε τρίτοι στην κανονική περίοδο προσωπικά δε με λέει τίποτα ... όπως ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και αν ακόμα βγούμε τρίτοι και στα play-offs (που είναι και το πιο πιθανό) ... αν με τους παίκτες που έχουμε βγήκαμε τρίτοι, φαντάζομαι τι χάλι έχουν οι άλλες ομάδες ... υποθέτω πως αν μαζέψω καμιά δεκαριά πιτσιρικάδες απο το Ποσειδώνιο μπορεί και να κερδίσουν κάποιες απο τις ομάδες που παίζουν Α1... η αλήθεια είναι πως φέτος έπειτα απο πολλά χρόνια αποφάσισα να σταματήσω να βλέπω μπάσκετ διότι δεν αντέχουν άλλο τα ματάκια μου και τα μυαλά μου ... έκανα το λάθος σήμερα και κάθισα να δω το ματς ... αφού δεν πήραμε τουλάχιστον 20 πόντους διαφορά στο ημίχρονο με το πτώμα το οποίο παίζαμε ... δεν βρίσκω το λόγο να συζητάμε κάτι άλλο ... θα ήταν αν μη τι άλλο υποτιμητική για την ανθρώπινη νοημοσύνη η κριτική ενός αγώνα που έχασες απο καποιους Μπάβσιτς-Σλούκα-Χαραλαμπίδη ...
- cristiano4
μην κανετε συγκρισεις με το παρελθον,εγώ με το μπάτζετ που ειχαμε φέτος ειμαι ικανοποιημένος,με τοσα χρηματα καλυτερη ομάδα δεν κάνεις,μαχη δινει ο σουλης,πυλαια αν το πάνε οι διαιτητές νορμαλ και οχι παπαριες δεν μας κερδιζουν
- Aureliano Buendia
Πλέον και επίσημα, νιωθω πως τα έχω χάσει.
Αδυνατώ να αντιληφθώ ορισμένα σχόλια ρε παιδιά, ειλικρινά.
Όλοι την έχουμε δει Σιζέφσκι και Ντον Νέλσον.
Ρε παιδιά, να γράφετε καμιά ανάλυση και στα τόπικς της Ευρωλίγκας εφόσον το έχετε τόσο πολύ το άθλημα και ωρύεστε για το μπασκετ αλάνας που βλέπετε και την καταφανή έλλειψη συστημάτων, τα οποία εξάλλου τόσο εύκολα διακρίνετε δια γυμνού οφθαλμού.
Στο ποδόσφαιρο δηλαδή σας καύλωσε το διαστημικό ποδόσφαιρο που παίξαμε φέτος με συνεχείς αλλαγές θέσεων, ασφυκτικό πρεσινγκ, κομπιουτερίστικο passing game και περίτεχνες ατομικές ενέργειες...
Αναλογικά δηλαδή να το πάρουμε σε κάθε post game τόπικ ποδοσφαίρου, θα έπρεπε να αποχωρεί καμιά εκατοντάδα μέλη από το φόρουμ και από το οπαδιλίκι γενικά.
Και από τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ και από το φρικιαστικό - αηδιαστικό κλωτσοσκούφι που λέγεται Σούπερ Λιγκ, το οποίο σε βαθμό υπερπολλαπλάσιο από το μπάσκετ θυμίζει άλλο άθλημα σε σύγκριση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα.
Αλλά ξέχασα, εκεί το μισό-μηδέν είναι αρκετό και μας νοιάζει η νίκη όπως έρθει.
Εδώ, το ότι η ΠΑΟΚάρα παλεύει και είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα ξάφνου δεν είναι αρκετό.
Θέλουμε και ποιοτικό μπάσκετ.
Παιδιά, αν δεν έμπαινε το σουτ του Μπακαούκα στη Μίκρα, ελπίζω να μην είχαμε γιορτές και πανηγύρια, αλλά μία ώριμη αυτοκριτική για το handball παιδικής χαράς που παίξαμε στα τελευταία λεπτά
Λοιπόν, άντε κανα χιλιαρικάκι στην Πυλαία την Τετάρτη και κανονίστε, αν τυχόν ρίξουμε καμιά εικοσάρα, δεν θέλω τίποτα πανηγύρια και χαζομαρίτσες στο φόρουμ.
Θα προέχει το πινακάκι που θα αναλύει τη σχέση γκολ - ευρώ του Σάλπι.
Παρένθεση: το ακόμη πιο αστείο είναι ότι πάμε να πείσουμε εαυτούς πως νοσταλγούμε τις παλιές καλές εποχές όχι επειδή είμασταν στην κορυφή αλλά επειδή το άθλημα είναι λέει χειρότερο από τότε
.
Παγκόσμια πρωτοτυπία, το μπάσκετ λοιπόν είναι το μόνο άθλημα που δεν έχει εξελικτική πορεία, κάθε πέρσι και καλύτερα
Υγ 1: Για το παιχνίδι από αύριο...
Υγ 2: Δεν λέω τα παραπάνω για να θίξω κανέναν συγκεκριμένα, όπως πχ τον φίλο Βροχοποιό, απλώς εκφράζω τη διαφωνία και τον εκνευρισμό μου με μία τάση που έχω παρατηρήσει εδώ και πολύ καιρό.
Αδυνατώ να αντιληφθώ ορισμένα σχόλια ρε παιδιά, ειλικρινά.
Όλοι την έχουμε δει Σιζέφσκι και Ντον Νέλσον.
Ρε παιδιά, να γράφετε καμιά ανάλυση και στα τόπικς της Ευρωλίγκας εφόσον το έχετε τόσο πολύ το άθλημα και ωρύεστε για το μπασκετ αλάνας που βλέπετε και την καταφανή έλλειψη συστημάτων, τα οποία εξάλλου τόσο εύκολα διακρίνετε δια γυμνού οφθαλμού.
Στο ποδόσφαιρο δηλαδή σας καύλωσε το διαστημικό ποδόσφαιρο που παίξαμε φέτος με συνεχείς αλλαγές θέσεων, ασφυκτικό πρεσινγκ, κομπιουτερίστικο passing game και περίτεχνες ατομικές ενέργειες...
Αναλογικά δηλαδή να το πάρουμε σε κάθε post game τόπικ ποδοσφαίρου, θα έπρεπε να αποχωρεί καμιά εκατοντάδα μέλη από το φόρουμ και από το οπαδιλίκι γενικά.
Και από τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ και από το φρικιαστικό - αηδιαστικό κλωτσοσκούφι που λέγεται Σούπερ Λιγκ, το οποίο σε βαθμό υπερπολλαπλάσιο από το μπάσκετ θυμίζει άλλο άθλημα σε σύγκριση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα.
Αλλά ξέχασα, εκεί το μισό-μηδέν είναι αρκετό και μας νοιάζει η νίκη όπως έρθει.
Εδώ, το ότι η ΠΑΟΚάρα παλεύει και είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα ξάφνου δεν είναι αρκετό.
Θέλουμε και ποιοτικό μπάσκετ.
Παιδιά, αν δεν έμπαινε το σουτ του Μπακαούκα στη Μίκρα, ελπίζω να μην είχαμε γιορτές και πανηγύρια, αλλά μία ώριμη αυτοκριτική για το handball παιδικής χαράς που παίξαμε στα τελευταία λεπτά

Λοιπόν, άντε κανα χιλιαρικάκι στην Πυλαία την Τετάρτη και κανονίστε, αν τυχόν ρίξουμε καμιά εικοσάρα, δεν θέλω τίποτα πανηγύρια και χαζομαρίτσες στο φόρουμ.
Θα προέχει το πινακάκι που θα αναλύει τη σχέση γκολ - ευρώ του Σάλπι.
Παρένθεση: το ακόμη πιο αστείο είναι ότι πάμε να πείσουμε εαυτούς πως νοσταλγούμε τις παλιές καλές εποχές όχι επειδή είμασταν στην κορυφή αλλά επειδή το άθλημα είναι λέει χειρότερο από τότε

Παγκόσμια πρωτοτυπία, το μπάσκετ λοιπόν είναι το μόνο άθλημα που δεν έχει εξελικτική πορεία, κάθε πέρσι και καλύτερα

Υγ 1: Για το παιχνίδι από αύριο...
Υγ 2: Δεν λέω τα παραπάνω για να θίξω κανέναν συγκεκριμένα, όπως πχ τον φίλο Βροχοποιό, απλώς εκφράζω τη διαφωνία και τον εκνευρισμό μου με μία τάση που έχω παρατηρήσει εδώ και πολύ καιρό.
Πολλες υπερβολες και απο τους μεν και απο τους δε.Οκ το επιπεδο του μπασκετ πλεον στην ελλαδα αυτο ειναι δεν μπορω να καταλαβω τι περιμενουν καποιοι φιλοι απο ομαδες με budget ισο με τον 10 παικτη του βαζελου ή του γαυρου.Απο εκει και περα εχω πει και αλλες φορες εδω μεσα οτι ο σουλης παιρνει πολλα συν κυριως οσον αφορα την αμυντικη λειτουργια της ομαδας αλλα και την διατηρηση μια υποτυποδους συνοχης για μια ομαδα με πολλες προσθαφαιρεσεις στο ροστερ αλλα παιρνει και πολλα μειον για την επιθετικη λειτουργια και σε πολλα σημεια και για την διαχειριση του ροστερ.Τραγικο λαθος η παραμονη στο παρκε του ντοζιερ με 3 φαουλ στο μεσο της τριτης περιοδου και δεν μπορω να καταλαβω την επιμονη στον καλλε και την περιθωριοποιηση του μπουλιαν ειδικα οταν εχουν ως αντιπαλο τον ταπουτο.Ειναι δυνατον να κυνηγαει τον ταπουτο ο καλλες στο τριποντο?
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
γ@μώ τη τρέλα μου ρε π@@στη! γ@μώ και ξαναγ@μώ!
φτουουουου καριόληδες, σκατοκώληδες
σκουλήκια θα λιώσετε στο Παλάτι μας,
Π-Ξ-Σ στους ρουφιάνους της αστυνομίας και της μασονίας
φτουουουου καριόληδες, σκατοκώληδες
σκουλήκια θα λιώσετε στο Παλάτι μας,
Π-Ξ-Σ στους ρουφιάνους της αστυνομίας και της μασονίας
Παιδιά, επειδή βλέπω οτι πολλές διαφωνίες υπάρχουν, τουλάχιστον απο μέρους μου να ξεκαθαρίσω οτι ούτε ακυρώνω την όποια προσπάθεια γίνεται απο την ομάδα, ούτε αφορίζω κανέναν. Το είπα άλλωστε οτι θεωρώ τον Σούλη απο τους καλύτερους που θα μπορούσαμε να έχουμε. Αλλά, συγγνώμη, θα επιμείνω στην προτροπή μου για τη τσουγκράνα. Γιατί επίτηδες τη διάλεξα για να είναι και λίγο γελοία ώς έκφραση, και ως ένδειξη μαύρου χιούμορ.
Απλά έχει δύο χρόνια που βλέπω οτι ενώ προσπαθούμε για κάτι τίμιο και καλό στο μπάσκετ, όσο μπορούμε, στο τέλος πάντα το διαλύουμε απο ΜΑΛΑΚΙΕΣ που είναι καθαρά θέμα λεπτομερειών. Ε όμως έχουν μαζευτεί τόσες λεπτομέρειες που με έχουν σκάσει ως οπαδό. Ούτε καλύτερες και πιο πολλές γνώσεις έχω απο κανέναν και ΚΥΡΙΩΣ δεν θέλω να φύγει κάποιος γιατί είμαι οπαδός-προπονητής.
Θέλω να ξεμπουκώσουν για να σταματήσουν να αδικούν τον εαυτό τους με μαλακίες του δημοτικού που κάνουν σε κρίσιμα ματς. Και πέρυσι πιστεύω μπορούσαμε να βγούμε τρίτοι, και χάσαμε τουλάχιστον 4 ματς εκτός έδρας απο βολές. Ε αυτό είναι ασόβαρο.
Δεν μίλησα ούτε για ριμπάουντ, αφού δεν έχουμε ψηλό, ούτε για αστοχία, αφού έχουμε μέτριους σουτέρ.
Μίλησα για την ανάγκη να σοβαρευτούμε και να μη κάνουμε σα τσίρκο, μόνο στις κρίσιμες στιγμές. Δηλαδή σε όλο το ματς πάμε καλά, και στο τέλος κάνουμε οτι μας κατέβει. Ε αυτό λέγεται έλλειψη πλάνου και συστήματος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και ναι το χρεώνω στον προπονητή γιατί και πέρυσι συνέβαινε. Ούτε τίτλους θέλω, ούτε αεροπλανική μπασκετάρα. Θέλω απλά να προσέχουν για να έχουν. Και ούτε η Ευρωλίγκα με νοιάζει όπως είπα. Αλλά δεν μπορώ τον αυτό-εξευτελισμό, οχι απέναντι στο ρουλη ή τον Χ αντίπαλο, αλλά απέναντι στην ίδια την ομάδα μας.
Και στη μπάλα δεν έπεφτε τόσο κράξιμο γιατί ακριβώς δεν πιστεύω οτι ο Σούλης είναι τόσο ανύπαρκτος στον τομέα του όσο ο Χάβος! Ούτε τόση πίεση έχει όσο στη μπάλα, ούτε τέτοια ποσά διακυβεύονται, ούτε είναι και τόσο δύσκολο να κάνεις σοβαρή ομάδα! Αξιοπρεπή, όχι ΝΒΑ!
Απλά έχει δύο χρόνια που βλέπω οτι ενώ προσπαθούμε για κάτι τίμιο και καλό στο μπάσκετ, όσο μπορούμε, στο τέλος πάντα το διαλύουμε απο ΜΑΛΑΚΙΕΣ που είναι καθαρά θέμα λεπτομερειών. Ε όμως έχουν μαζευτεί τόσες λεπτομέρειες που με έχουν σκάσει ως οπαδό. Ούτε καλύτερες και πιο πολλές γνώσεις έχω απο κανέναν και ΚΥΡΙΩΣ δεν θέλω να φύγει κάποιος γιατί είμαι οπαδός-προπονητής.
Θέλω να ξεμπουκώσουν για να σταματήσουν να αδικούν τον εαυτό τους με μαλακίες του δημοτικού που κάνουν σε κρίσιμα ματς. Και πέρυσι πιστεύω μπορούσαμε να βγούμε τρίτοι, και χάσαμε τουλάχιστον 4 ματς εκτός έδρας απο βολές. Ε αυτό είναι ασόβαρο.
Δεν μίλησα ούτε για ριμπάουντ, αφού δεν έχουμε ψηλό, ούτε για αστοχία, αφού έχουμε μέτριους σουτέρ.
Μίλησα για την ανάγκη να σοβαρευτούμε και να μη κάνουμε σα τσίρκο, μόνο στις κρίσιμες στιγμές. Δηλαδή σε όλο το ματς πάμε καλά, και στο τέλος κάνουμε οτι μας κατέβει. Ε αυτό λέγεται έλλειψη πλάνου και συστήματος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και ναι το χρεώνω στον προπονητή γιατί και πέρυσι συνέβαινε. Ούτε τίτλους θέλω, ούτε αεροπλανική μπασκετάρα. Θέλω απλά να προσέχουν για να έχουν. Και ούτε η Ευρωλίγκα με νοιάζει όπως είπα. Αλλά δεν μπορώ τον αυτό-εξευτελισμό, οχι απέναντι στο ρουλη ή τον Χ αντίπαλο, αλλά απέναντι στην ίδια την ομάδα μας.
Και στη μπάλα δεν έπεφτε τόσο κράξιμο γιατί ακριβώς δεν πιστεύω οτι ο Σούλης είναι τόσο ανύπαρκτος στον τομέα του όσο ο Χάβος! Ούτε τόση πίεση έχει όσο στη μπάλα, ούτε τέτοια ποσά διακυβεύονται, ούτε είναι και τόσο δύσκολο να κάνεις σοβαρή ομάδα! Αξιοπρεπή, όχι ΝΒΑ!
- kotsos
Ασχέτως με το αποτέλεσμα και την απεριόριστη επιθυμία μου να βγούμε ευρωλίγκα, μόνο και μόνο που με πενταροδεκάρες, αναποδιές και πενιχρότατη υποστήριξη έχουμε καταφέρει να ζούμε και πάλι τέτοιες μπασκετικές στιγμές, οπαδικά θα πρέπε να ήμασταν ικανοποιημένοι - λυσσασμένοι για το ματς της Τετάρτης.
Παρακαλούνται οι νοσταλγοί του ροκ-εντ-ρολ να βάλουν στο βίντεο την ομάδα του '92 καθώς μάλλον απαγορεύεται γι αυτούς οποιαδήποτε προσπάθεια που μας βγάζει από τη μιζέρια εάν δεν προσεγγίζει το τέλειο. Δυστυχώς το φόρουμ έχει εξελιχθεί σε άντρο μίρλας και γρουσουζιάς, πεδίο ανάπτυξης λογιστικών εφαρμογών και παντελής απουσίας οπαδικού ενθουσιασμού.
Τα σχόλια άσχημα σχόλια προς το Σούλη είναι περισσότερο προσβλητικά για τον ίδιο το γράφων παρά για τον παραλήπτη τους.
Ας είναι, όπως κάθε μόδα έτσι και οι τρεντο-οπαδοί θα ανακαλύψουν άλλο χόμπι στην πορεία..
Σχετικά με το ματς οι απορίες μου συγκεντρώνονται στη μη συμμετοχή του Μπούλιαν μιας και ο Καλλές έδειχνε αέρινος στο παρκέ και στο λίγο χρόνο που πήρε ο Δέδας, το καλό του σουτ μας έλειψε. Ο Στίγγερς είναι πολύ δυναμικός (και σήμερα τυχερός) αλλά και πολύ επιπόλαιος και αυτό το πληρώσαμε αρκετά. Ο Ντοζίερ φορτώθηκε με φάουλ από νωρίς, με το τέταρτο να είναι πιο αστείο και από ταινία του Βέγγου, ουσιαστικά αχρηστεύτηκε στην Δ' περίοδο και εκεί γύρισε το ματς.
Την τετάρτη το παλατάκι θα πρέπει να βράζει, όσοι δεν το χουν ας κάτσουν μέσα να δουν λαζόπουλο..
Παρακαλούνται οι νοσταλγοί του ροκ-εντ-ρολ να βάλουν στο βίντεο την ομάδα του '92 καθώς μάλλον απαγορεύεται γι αυτούς οποιαδήποτε προσπάθεια που μας βγάζει από τη μιζέρια εάν δεν προσεγγίζει το τέλειο. Δυστυχώς το φόρουμ έχει εξελιχθεί σε άντρο μίρλας και γρουσουζιάς, πεδίο ανάπτυξης λογιστικών εφαρμογών και παντελής απουσίας οπαδικού ενθουσιασμού.
Τα σχόλια άσχημα σχόλια προς το Σούλη είναι περισσότερο προσβλητικά για τον ίδιο το γράφων παρά για τον παραλήπτη τους.
Ας είναι, όπως κάθε μόδα έτσι και οι τρεντο-οπαδοί θα ανακαλύψουν άλλο χόμπι στην πορεία..
Σχετικά με το ματς οι απορίες μου συγκεντρώνονται στη μη συμμετοχή του Μπούλιαν μιας και ο Καλλές έδειχνε αέρινος στο παρκέ και στο λίγο χρόνο που πήρε ο Δέδας, το καλό του σουτ μας έλειψε. Ο Στίγγερς είναι πολύ δυναμικός (και σήμερα τυχερός) αλλά και πολύ επιπόλαιος και αυτό το πληρώσαμε αρκετά. Ο Ντοζίερ φορτώθηκε με φάουλ από νωρίς, με το τέταρτο να είναι πιο αστείο και από ταινία του Βέγγου, ουσιαστικά αχρηστεύτηκε στην Δ' περίοδο και εκεί γύρισε το ματς.
Την τετάρτη το παλατάκι θα πρέπει να βράζει, όσοι δεν το χουν ας κάτσουν μέσα να δουν λαζόπουλο..
- trel@menos
ρε παιδες ασχετο αλλα αυτος ο μπαβσιτς ετσι κυκλοφορει εξω στον κοσμο? μιλαμε ο τυπος ειναι να τον εχεις φωτογραφια να τρομαζεις τα μικρα παιδια να τρων το φαι τους.
kotsos έγραψε:Ασχέτως με το αποτέλεσμα και την απεριόριστη επιθυμία μου να βγούμε ευρωλίγκα, μόνο και μόνο που με πενταροδεκάρες, αναποδιές και πενιχρότατη υποστήριξη έχουμε καταφέρει να ζούμε και πάλι τέτοιες μπασκετικές στιγμές, οπαδικά θα πρέπε να ήμασταν ικανοποιημένοι - λυσσασμένοι για το ματς της Τετάρτης.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ο μπασκετικός αγκόπ, προσωποποίηση της ηλιθιότηταςtrel@menos έγραψε:ρε παιδες ασχετο αλλα αυτος ο μπαβσιτς ετσι κυκλοφορει εξω στον κοσμο? μιλαμε ο τυπος ειναι να τον εχεις φωτογραφια να τρομαζεις τα μικρα παιδια να τρων το φαι τους.

...με ένα κιλό μαρούλια ήθελε να κάνει κέϊκ
το παιχνιδι σημερα πραγματι δεν ηταν για βραβειο ποιοτητας εστω ομως και ετσι για εμενα ηταν πολυ συναρπαστικο και μεχρι το τελος ειχε αγωνια και αυτο λεει πολλα για το μεγαλειο του αθληματος .εχουμε καλους παικτες και αυτοι μας εφεραν εως εδω αλλα οχι και ανυπαρκτος ο χαραλαμπιδης και ο σλουκας.ειδικα τον τελευταιο πολυ θα τον ηθελα στην ομαδα μας και πραγματικα αν ειχαμε ενα πλειμεικερ που ξερει να κουμανταρει το παιχνιδι τωρα θα ειμασταν 2-0 νικες.ο ντοζιερ και ο θοδωρας ηταν πολυ καλοι αλλα ο μαρσαλ ηταν σημερα εκτος παιχνιδιου.απο την αλλη και η ομαδα δεν δουλεψε πολυ ομαδικα ισως ομως αυτο ειναι το αποτελεσμα της συνυπαρξης μαρσαλ στιγγερς και χριστουγεννα.η αμυνα μας στη περιφερεια ηταν κακη και επαιζαν συνεχεια στο πικ εν ρολλ με το σλουκα κοντρα στα αργα ποδια του θοδωρα.στην επιθεση το λεω απο την αρχη της χρονιας να δωσουν χωρο στα γρηγορα ποδια του μαρσαλ με καποιο σκριν ψηλα για να μπουκαρει στο ενας με ενας και οχι να βολοδερνει στο 3ποντο αλλα δεν το βλεπω σχεδον ποτε.πιστευω ομως πως αν ειχαμε ενα καλο κουμανταδορο που να παιζει το πικ εν ρολ, ο μαρσαλ ο ντοζιερ και ειδικα ο θοδωρας θα ειχαν ευκολο εργο στη επιθεση. κουραγιο τη τεταρτη, γεματο το παλατακι και 

Aureliano Buendia πες τα αγόρι μου.
Τώρα σας χάλασε η ποιότητα.
Και τι ποιότητα είχαμε τα προηγούμενα χρόνια? Είχαμε καλύτερους απ΄τον Μάρσαλ και τον Ντόζιερ?
Και αφού μας έχετε πρήξει οι νοσταλγοί του Λέβιγκστον και του Μπέρι να πούμε και το άλλο.
Όταν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε τον Παναθηνα'ι'κό και τον Ολυμπιακό 40 πόντους είχαν ποιότητα αυτοί?
Μας ένοιαζε?
Ενώ η ποιότητα στην...σούπερλιγκα ε...τρομερή (ποδοσφαιρικός είμαι). Κοντρόλ με το καλάμι, ντρίπλα -τι είναι αυτό- επιθετικοί-εργάτες με 3 γκολ.
Τώρα σας χάλασε η ποιότητα.
Και τι ποιότητα είχαμε τα προηγούμενα χρόνια? Είχαμε καλύτερους απ΄τον Μάρσαλ και τον Ντόζιερ?
Και αφού μας έχετε πρήξει οι νοσταλγοί του Λέβιγκστον και του Μπέρι να πούμε και το άλλο.
Όταν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε τον Παναθηνα'ι'κό και τον Ολυμπιακό 40 πόντους είχαν ποιότητα αυτοί?
Μας ένοιαζε?
Ενώ η ποιότητα στην...σούπερλιγκα ε...τρομερή (ποδοσφαιρικός είμαι). Κοντρόλ με το καλάμι, ντρίπλα -τι είναι αυτό- επιθετικοί-εργάτες με 3 γκολ.
Τα τελευταια χρονια, κακα τα ψεματα, οι αγωνες ΠΑΟΚ-Αρης εχουν χασει την αιγλη τους. Σαν να βλεπεις Παραολυμπιακους αγωνες ειναι...
Αλλα φυσικα λογω των τοσων προβληματων φετος και παλι δοξα τω Θεω να λεμε που φτασαμε ως εδω.
Αν βγουμε τελικα Ευρωλιγκα που πιστευω θα τα καταφερουμε, εστω και με 5 παιχνιδια, πρεπει να αλλαξουν πολλα στην ομαδα μας,
Αλλα φυσικα λογω των τοσων προβληματων φετος και παλι δοξα τω Θεω να λεμε που φτασαμε ως εδω.
Αν βγουμε τελικα Ευρωλιγκα που πιστευω θα τα καταφερουμε, εστω και με 5 παιχνιδια, πρεπει να αλλαξουν πολλα στην ομαδα μας,