33. Στέφανος Αθανασιάδης
- PAOKfanAthens
Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης
Αντε μπας κι αρχισουμε να βλεπουμε με αλλο ματι σιγα-σιγα την εθνικη αθηνων....
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΛΑΟΥΣ!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΛΑΟΥΣ!
μπραβο κλαους ο μεγαλος προπονητης σαντος δεν ειναι εμπαθης οπως λετε μερικοι οριστε καλεσε τον κλαους αν και στον ΠΑΟΚ δεν τον υπολογιζε......
λιγο σεβασμος,λιγο ματι,τιποτα...
τι αλλο θα διαβασω..ακομα και ο ιδιος ο κλαους εχει δηλωσει οτι ο δανεισμος του εκανε καλο..Αν καποιος πρεπει να κριτικαρετε που ο κλαους δεν αξιζε να παιζει στον ΠΑΟΚ ,ειναι οι υπευθυνοι των τμηματων υποδομης που ειχαν μια φουρνια ταλεντων με την οποια δεν δουλεψαν ουτε στο ελαχιστο..
Επεισης, ο Σαντος εχει πει στην διοικηση οταν ηταν στον ΠΑΟΚ οτι ο κλαους αν αλλαξει καποια πραγματα θα παιξει εθνικη..
Μανατζερ και ποδοσφαιρο = ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
τι αλλο θα διαβασω..ακομα και ο ιδιος ο κλαους εχει δηλωσει οτι ο δανεισμος του εκανε καλο..Αν καποιος πρεπει να κριτικαρετε που ο κλαους δεν αξιζε να παιζει στον ΠΑΟΚ ,ειναι οι υπευθυνοι των τμηματων υποδομης που ειχαν μια φουρνια ταλεντων με την οποια δεν δουλεψαν ουτε στο ελαχιστο..
Επεισης, ο Σαντος εχει πει στην διοικηση οταν ηταν στον ΠΑΟΚ οτι ο κλαους αν αλλαξει καποια πραγματα θα παιξει εθνικη..
Μανατζερ και ποδοσφαιρο = ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
- Federacion
+++xristos14 έγραψε:Μπράβο ρε Κλαους..κατάλαβε ο Σαντος τη μαλακία του..καλή επιτυχία!
Δεν είναι θέμα εμπάθειας αλλά παιδείας και πολλών άλλων μαζί που ο Σάντος γνώριζε τον τρόπο να μεταδώσει σε έναν παίχτη που τον πιστεύει.eorptol έγραψε:μπραβο κλαους ο μεγαλος προπονητης σαντος δεν ειναι εμπαθης οπως λετε μερικοι οριστε καλεσε τον κλαους αν και στον ΠΑΟΚ δεν τον υπολογιζε......
Και ο Βιερίνια μικρός μας ήρθε αλλά στην Εθνική τους δεν παίζει και όχι επειδή δεν αξίζει ή δεν χωράει αλλά επειδή όλα είναι θέμα σωστού προγραμματισμού και timing αν θέλετε.
Βλέπε Κουτσιανικούλης που η πρόοδος του ήταν ελάχιστη ο οποίος πήρε συμμετοχές όχι όμως και παιχνίδια.
Ο Κλάους ως δανεικός δεν έμεινε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ενώ ήταν μόνιμα ενεργός μια σαιζόν που σίγουρα του έδωσε πολύτιμες εμπειρίες για να γίνει ποιο σκληροτράχηλος στο παιχνίδι του και κυρίως στην ψυχολογία του.
Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και ο ίδιος ο παίχτης που όπου και αν σταθεί θα μιλήσει με τα καλύτερα για τον μεγάλο δάσκαλο Φερνάντο Σάντος αρκεί να τον ρωτήσει κάποιος το τι γνώμη έχει για τον πραγματικά μεγάλο προπονητή και δάσκαλο.
Βέβαια πέρα απο τα παραπάνω φιλολογικά είναι και θέμα χαρακτήρα του παίχτη εγωισμού του καθώς επίσης και σεβασμού που δίνει πάνω στις συμβουλές που δέχεται.
Ο Αθανασιάδης Στάφανος είναι ένα απο τα ποιο ταπεινά παιδιά της ομάδας με πολύ πλούσια προσόντα επιθετικού που θα κάνει μεγάλη καριέρα διότι δεν έχει καβαλήσει καλάμι όπως τόσοι και τόσοι παίχτες ή αν αλλάξει θρησκεία και πάψει να πιστεύει στον ΠΑΟΚ.
«Η καλύτερη χρονιά…»
28 Μαι 2011 11:59, Από PAOK24
Από του πιο ευτυχισμένους Έλληνες είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης ο οποίος μετά από μία καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ κλήθηκε και στην εθνική Ελλάδας.
Ο Κλάους που βρίσκεται στην Καστοριά για λίγες ημέρες, μίλησε στην SportDay και όσον αφορά την κλήση στην εθνική ανέφερε:
«Δεν είχα κανένα σημάδι το προηγούμενο διάστημα ότι μπορεί να κληθώ στην εθνική ομάδα. Μπορεί βαθειά μέσα μου να ήταν ένα όνειρο, αλλά πραγματικά δεν το περίμενα. Δεν είχα μιλήσει με οποιονδήποτε για να με προϊδεάσει. Ένιωσα τεράστια χαρά και πραγματικά ευχαριστώ τον κ. Σάντος για την ευκαιρία που μου δίνει…».
-« Στέφανε μιλάς για τον Σάντος που πολλοί κατηγόρησαν όταν εισηγήθηκε να πας δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό. Λένε ότι σε αδίκησε…»
«Το έχω πει πολλές φορές και πρέπει να το ξαναπώ. Εκείνος ο δανεισμός μου έκανε μεγάλο καλό. Δεν το λέω επειδή έτσι πρέπει… Το νιώθω και είναι η αλήθεια. Ήταν πολύ ωφέλιμος για την καριέρα μου., Αυτό αποδείχθηκε και φέτος με τον ΠΑΟΚ».
- «Νιώθεις μετά από αυτή την κλήση, ότι κλείνει καλά με μία ιδιαίτερη σεζόν για εσένα;»
«Πραγματικά ήταν η καλύτερη χρονιά μου. Έπαιξα στον ΠΑΟΚ, πήρα χρόνο, βοήθησα, έβαλα γκολ και να που τώρα θα παίξω και στην εθνική. Πρέπει να πω ότι αυτό που τώρα γίνεται είναι ένα όνειρο ζωής για εμένα…»
-« Όπως καταλαβαίνεις όμως, δημιουργούνται και περισσότερες απαιτήσεις από εσένα και για το μέλλον..»
«Το ξέρω και το αντιλαμβάνομαι. Νιώθω όμως ότι έχω και εγώ ένα ακόμη κίνητρο παραπάνω για να βελτιώνομαι, να γίνω καλύτερος και να προσφέρω στον ΠΑΟΚ και στην εθνική ομάδα».
28 Μαι 2011 11:59, Από PAOK24
Από του πιο ευτυχισμένους Έλληνες είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης ο οποίος μετά από μία καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ κλήθηκε και στην εθνική Ελλάδας.
Ο Κλάους που βρίσκεται στην Καστοριά για λίγες ημέρες, μίλησε στην SportDay και όσον αφορά την κλήση στην εθνική ανέφερε:
«Δεν είχα κανένα σημάδι το προηγούμενο διάστημα ότι μπορεί να κληθώ στην εθνική ομάδα. Μπορεί βαθειά μέσα μου να ήταν ένα όνειρο, αλλά πραγματικά δεν το περίμενα. Δεν είχα μιλήσει με οποιονδήποτε για να με προϊδεάσει. Ένιωσα τεράστια χαρά και πραγματικά ευχαριστώ τον κ. Σάντος για την ευκαιρία που μου δίνει…».
-« Στέφανε μιλάς για τον Σάντος που πολλοί κατηγόρησαν όταν εισηγήθηκε να πας δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό. Λένε ότι σε αδίκησε…»
«Το έχω πει πολλές φορές και πρέπει να το ξαναπώ. Εκείνος ο δανεισμός μου έκανε μεγάλο καλό. Δεν το λέω επειδή έτσι πρέπει… Το νιώθω και είναι η αλήθεια. Ήταν πολύ ωφέλιμος για την καριέρα μου., Αυτό αποδείχθηκε και φέτος με τον ΠΑΟΚ».
- «Νιώθεις μετά από αυτή την κλήση, ότι κλείνει καλά με μία ιδιαίτερη σεζόν για εσένα;»
«Πραγματικά ήταν η καλύτερη χρονιά μου. Έπαιξα στον ΠΑΟΚ, πήρα χρόνο, βοήθησα, έβαλα γκολ και να που τώρα θα παίξω και στην εθνική. Πρέπει να πω ότι αυτό που τώρα γίνεται είναι ένα όνειρο ζωής για εμένα…»
-« Όπως καταλαβαίνεις όμως, δημιουργούνται και περισσότερες απαιτήσεις από εσένα και για το μέλλον..»
«Το ξέρω και το αντιλαμβάνομαι. Νιώθω όμως ότι έχω και εγώ ένα ακόμη κίνητρο παραπάνω για να βελτιώνομαι, να γίνω καλύτερος και να προσφέρω στον ΠΑΟΚ και στην εθνική ομάδα».
Μαλακία δεν έκανε.Το λέει και ο παίκτης.Μέγας προπονητής είναι ο Σάντος αδελφέ.Μέγας.Federacion έγραψε:+++xristos14 έγραψε:Μπράβο ρε Κλαους..κατάλαβε ο Σαντος τη μαλακία του..καλή επιτυχία!

- Federacion
μεγας + μαγκας συμφωνω.
παρολαυτα εξακολουθω ν πιστευω πως δεν τον πολυπίστευε τον πιτσιρικα.
μπραβο στον κλαους που εβαλε σε ολους τα γυαλια.
παρολαυτα εξακολουθω ν πιστευω πως δεν τον πολυπίστευε τον πιτσιρικα.
μπραβο στον κλαους που εβαλε σε ολους τα γυαλια.
Σιγουρα δεν τον πιστευε γιατι ο Σαντος ηθελε τα σεντερ φορ να εχουν γερο σκαρι (Μπακαγιοκο, Αναστασακος κλπ). Ο Κλαους ειναι αλλο στυλ, δεν παει στην επαφη και εκτελει με τη μια, παρολα αυτα καλος επιθετικος ειναι αυτος που καρφωνει τη μπαλα οποτε ειναι φυσιολογικη η κληση στην εθνικη.
- ΑποστόληςΑ
Έχει καλά πλασαρίσματα και τελική προσπάθεια με την μία που είναι προσόν που λίγοι έχουν. Βέβαια όταν η μπάλα είναι εκτός περιοχής η ανυπαρξία του είναι εμφανής. Πρέπει να βελτιώσει την πίεση που ασκεί στους αντίπαλους αμυντικούς και την εκρηκτικότητά του στην αντεπίθεση.
Ντεπούτο σήμερα με μισάωρο.Καλή παρουσία γενικά...πάμε για γκολάκια τώρα που "ξεπαρθένεψες"!!!