Κάνεις τεράστιο λάθος φίλε όσον αφορά την άποψη μου... Και εγώ θέλω νέα παιδιά στην ομάδα... Και μάλιστα θεωρώ ότι υπάρχει η δυνατότητα να μειωθεί σημαντικά το μπάτζετ χωρίς να πουλήσεις πρωτοκλασσάτους παίκτες και χωρίς να αλλοιώσεις την εικόνα της ομάδας, απλά προωθώντας νέα παιδιά (καταρχήν) σε συμπληρωματικούς ρόλους... Και τι εννοώ με αυτό... Πχ φέτος είχες 5 επιθετικούς (Μούσλι, Σάλπι, Φιλομένο, Παπαζογλου, Αθανασιάδης)... Αντι να έχεις για 4ο-5ο επιθετικό το Φιλομένο με 400.000, μπορείς να έχεις το Μωυσιάδη με 50.000 (κέρδος πάνω απο 300.000 και ουσιαστικά κανένα αγωνιστικό κόστος αφού ο 4ος επιθετικός ελάχιστα αγωνίστηκε και φέτος)... Φέτος ξεκίνησες με 5 στόπερ (Κοντρέρας, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σαβίνι, Ζουέλα)... Απο αυτούς, ο Μαλεζάς έπαιξε λίγο, ο Σαβίνι ακόμα πιο λίγο, ο Ζούέλα καθόλου (ως στόπερ)... Αντί να έχεις τον Σαβίνι ως 4ο με 350.000 και τον Ζουέλα ώς 5ο με 250.000, μπορείς να έχεις δυο ταλέντα με συνολικά 100.000 (κέρδος πάνω απο 400.000 και ουσιαστικά κανένα αγωνιστικό κόστος αφού ο 4ος στόπερ ελάχιστα αγωνίστηκε και φέτος)...
Το ίδιο μπορεί να γίνει σε πολλές θέσεις της ενδεκάδας με ελάχιστο κόστος αγωνιστικά, σημαντικό όφελος οικονομικά και αρκετές πιθανότητες ανάδειξης νέων ταλέντων...
Αυτό στο οποίο διαφωνώ και κράζω είναι τα παιχνιδάκια των ΑΡΔ στα οποία πολλοί απο εμάς είναι πρόθυμοι να τσιμπήσουν που ξέρουν τη λαχτάρα των ΠΑΟΚτσήδων να δουν νέα παιχτάκια απο τα σπλάχνα της ομάδας και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες... Έφερα σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Κάτσε, που μόλις μείναμε απο αμυντικά χαφ τον παρουσίαζαν σαν τον κλώνο του Βιτόλο, ένα παίκτη που τρώει σίδερα στις προπονήσεις και της 1ης ομάδας, ένα παίκτη έτοιμο να αγωνιστεί... Και ξαφνικά μπαίνει μέσα ο Κάτσε, παίζει 10-20 λεπτά και μετά επιστρέφει όπως ήρθε, στην 2η ομάδα... Δηλαδή διατυμπάνιζαν ότι το παιδί ήταν έτοιμο να παίξει, μπήκε μέσα δεν πήγε καλά και μετά τον ξαναέστειλαν απο εκεί που ήρθε κρίνοντας απο 10 λεπτά ότι το παιδί δεν μπορεί (ενώ πρίν το δεκάλεπτο έκριναν ότι μπορούσε)...
Αυτά τα πράγματα είναι γελοία... Εντελώς όμως... Και εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι να τα φάμε...
Όσον αφορά τον Ιντζίδη και τον κάθε Ιντζίδη, αν τον έχεις δει σε αρκετά ματς αγωνιζόμενο και τον γνωρίζεις (χαίρομαι πολύ αυτούς που τρέχουν παντού και παρακολουθούν και τη 2η ομάδα, όπως και τις προπονήσεις της 1ης), τότε κανένα πρόβλημα και εγώ μαζί σου, ο Ιντζίδης στην 1η ομάδα... Αυτό που διαφωνώ (εύλογα) είναι το να μην έχει δεί ποτέ κάποιος τον Ιντζίδη (ή τον όποιο Ιντζίδη) και να εκφέρει γνώμη ότι τρώει σίδερα και πρέπει να πάρει θέση στην 1η ομάδα μόνο και μόνο επειδή άκουσε απο τον Κόλκα, το Μίνο ή τον Τσορμπατζόγλου ότι "βγάζει μάτια" στην 2η ομάδα, στην προετοιμασία ή όπου αλλού θυμηθούν...
Νομίζω λοιπόν ότι δεν λέω κάτι παράλογο...