Marcos António Elias Santos
Ο Μάρκος Αντόνιο δεν αυτοπροτάθηκε αλλά ο Ζήσης τον είχε σταμπάρει από καιρό. Απλά δεν βγήκε έντεχνα τίποτε προς τα έξω . Όσο για το συμβόλαιο έχει ήδη υπογραφεί και σύντομα θα ανέβει η είδηση στη επίσημη σελίδα της ΠΑΕ. Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει 250.000€ για τον παίκτη , τα υπόλοιπα 150.000 θα τα δώσει η Οσέρ. Σκεφτείτε ότι από τον Κνολ γλιτώσαμε 170000. Είμαστε σχεδόν μία μία οικονομικά, αλλά με πολύ καλύτερο παίκτη στη θέση του σέντερ μπακ.
γιατι πρεπει να συγκρινουμε καθε φορα τον ζαγορ με το γουμενο?πηρε λεφτα ρε φιλε?και να σε ρωτησω και κατι.επειδη δεν ειμαι χαζος ,και επειδη κοντευω να βγω συνταξη κανοντας υπομονη,αυτη η ομαδα που βλεπεις να ετοιμαζουν,ειναι το πλανο τριετιας,η μια ομαδα που πρεπει φετος να βγει ευρωπη.εγω νομιζω το πρωτο.αν εσυ νομιζεις το δευτερο δικαιωμα σου!γιατι αν ειχαν πλανο θα ειχαν τελειωσει!δες λιγο περα απο τον ζαγορακη,που στο κατω κατω ,ολοι τον γουσταρουμε
- steliospaoknikaia
Βρε ας ειναι υγειης ο Αραμπατζης και αυτο να 'ναι το προβλημα μας...
Παμε για τρελα πραγματα φετος...ο Σαντος δειχνει να εχει μπει για τα καλα στο κλιμα του ΠΑΟΚ και η ομαδα εμπεδωνει τη φιλοσοφια του.
Ανεξαρτητως αποτελεσματων πιστευω οτι θα δουμε μπαλα φετος. Αυτο ειναι το λιγοτερο αλλα και το πιο ευχαριστο...

Παμε για τρελα πραγματα φετος...ο Σαντος δειχνει να εχει μπει για τα καλα στο κλιμα του ΠΑΟΚ και η ομαδα εμπεδωνει τη φιλοσοφια του.
Ανεξαρτητως αποτελεσματων πιστευω οτι θα δουμε μπαλα φετος. Αυτο ειναι το λιγοτερο αλλα και το πιο ευχαριστο...

- trel@menos
ρε τι λετε???εκανε λαθοι προχτες αλλα στα φιλικα ηταν τοπ!!!!
βασικα οχι στην φαση του γκολ,που ο καθενας δεν θα μπορουσε να διωξει με τα φαλτσα που ειχε η γαμημενη η μπαλα, αλλα σε μια φαση που πηρε μια κεφαλια το χανουμι πηγε η καρδια μου στην κουλουρη....δεν δικαιουτε αμυντικος να χανει τετοια κεφαλια...στα φιλικα εδειχνε ανικητος ψηλα!
προτιμω μαλεζα απο μπιζερα να πω εγω!!επαιξε πολυ καλα στα φιλικα και αξιζει ευκαιρια.....
ηδωμεν!!ετσι κι αλλιως με τον πανθρακικο παιζεις.....

βασικα οχι στην φαση του γκολ,που ο καθενας δεν θα μπορουσε να διωξει με τα φαλτσα που ειχε η γαμημενη η μπαλα, αλλα σε μια φαση που πηρε μια κεφαλια το χανουμι πηγε η καρδια μου στην κουλουρη....δεν δικαιουτε αμυντικος να χανει τετοια κεφαλια...στα φιλικα εδειχνε ανικητος ψηλα!
προτιμω μαλεζα απο μπιζερα να πω εγω!!επαιξε πολυ καλα στα φιλικα και αξιζει ευκαιρια.....
ηδωμεν!!ετσι κι αλλιως με τον πανθρακικο παιζεις.....

- thanasisp04