Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
-
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Για
μένα είναι ο παίκτης που μπορει να γίνει ο "Πρελεβιτς" του ποδοσφαίρου. Είναι μεγάλη αξία, σε καλή ηλικία,και ικανός να σηκώσει όλη την ομάδα. Τέτοιοι παίκτες αποτελούν δέλεαρ και για άλλους καλούς παίκτες να έρθουν στον ΠΑΟΚ
μένα είναι ο παίκτης που μπορει να γίνει ο "Πρελεβιτς" του ποδοσφαίρου. Είναι μεγάλη αξία, σε καλή ηλικία,και ικανός να σηκώσει όλη την ομάδα. Τέτοιοι παίκτες αποτελούν δέλεαρ και για άλλους καλούς παίκτες να έρθουν στον ΠΑΟΚ
Απο όλους εσας που συζητατε οικονομικού περιεχομένου θεματακια υπάρχει κάποιος απο εσας που να ´εχει κρατήσει ποτε, διαχείρηση επιχείρησης ή να χαμε να λέγαμε;
Τα κουκιά που ακούω να λέτε με θυμίζουν μπακαλικο παρα ΑΕ.
Κάπως έτσι το δούλεψαν και οι πολιτικοί μας το θεματακι της οικονομίας μας και είδατε την κατάντια μας.
Τα κουκιά που ακούω να λέτε με θυμίζουν μπακαλικο παρα ΑΕ.
Κάπως έτσι το δούλεψαν και οι πολιτικοί μας το θεματακι της οικονομίας μας και είδατε την κατάντια μας.
ναι, την εντολη λαου περιμενει ο Τεο. Οπως και την εντολη λαου περιμενει για το ποιον θα διωξει.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Δημοσίευσηαπό ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- » Πέμ Μάιος 26, 2011 5:23 pm
Παικτης σειρας, υπερεκτιμημενος,ακριβοπληρωμενος,''μπερδεμενος''.Τι εισαι ρε κοντε; σεντερ φορ; εξτρεμ;περειφεριακος; μπακ -χαφ; πες μας για ξερουμε;.800χιλ. για 2 γκολ[γαυρο-κροατια] σαν πολλα δεν ειναι; Ολοι μαζι οι επιθετικοι ,εσυ, ο μουσλι,ο φιλομενο,ο αθανασιαδης,ο παπαζογλου,βαλατε 17γκολ,μας στοιχισατε κοντα στα 2.5εκ και ολοι μαζι ειστε σε προσφορα μια τριχα απο τα αρχ...ια του βιερινα......Διωξτους ολους,κρατα βιερινια, και φερε ενα πραγματικο σεντερ φορ να δουμε ''ασπρη μερα''.......Υ.Γ.φτανει πια με τα ''καλο παιδι και παοκτσακι'....' και γω καλος ειμαι...αρρωστο παοκι, αλλα δεν εχω την απαιτηση να παιζω στον ΠΑΟΚ....
Τα γραψα πιο πανω ..το βαζω και δω...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ θα μας αλλαξει επιπεδο..Εντολη λαου...ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ....

edit
.......
.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Πέμ 26 Μάιος 2011, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: edit
Δε ξέρω.. μ αυτήν τον έπιασε ο φακός στο παλατάκι.. αν κι εγώ την περίμενα κάπως έτσι :

Ας παίζει καλά στο χόρτο, κι ας παίζει μπάλα μ'όποια θέλει στο κρεβάτι...
ΥΓ: Με συγχωράτε που αποπροσανατολίζω λίγο τη συζήτηση... εσκεμμένα το έκανα...

Ας παίζει καλά στο χόρτο, κι ας παίζει μπάλα μ'όποια θέλει στο κρεβάτι...
ΥΓ: Με συγχωράτε που αποπροσανατολίζω λίγο τη συζήτηση... εσκεμμένα το έκανα...

- PAPA TSIBIKOS
Parolos έγραψε:edit
.......

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Πέμ 26 Μάιος 2011, 22:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Παιδιά το θέμα της αρραβωνιαστικιας είναι σοβαρότατο.
Πρέπει να είναι θεά ... Γιατί αν του γυαλισει καμμιά Γερμανίδα ...νάρα... παει τον χάσαμε.
Πρέπει να είναι θεά ... Γιατί αν του γυαλισει καμμιά Γερμανίδα ...νάρα... παει τον χάσαμε.
Δηλαδή εάν πει οτι "για πάρτη της δεν το κουνάω από εδώ", θα του πείτε "όχι, γιατί δεν μας γεμίζει το μάτι" ;;;
Ρε, αφήστε το παλικάρι να κάνει ό,τι γουστάρει στην προσωπική του ζωή και κυρίως επιτρέψτε του να έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ζωή...Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος..!
ΥΓ. Κανα φοιτητριοπιπίνι περίμενα κι εγώ, αλλά μάλλον θέλει..."εμπειρία" το θέμα (δεν κρατήθηκα)

Ρε, αφήστε το παλικάρι να κάνει ό,τι γουστάρει στην προσωπική του ζωή και κυρίως επιτρέψτε του να έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ζωή...Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος..!
ΥΓ. Κανα φοιτητριοπιπίνι περίμενα κι εγώ, αλλά μάλλον θέλει..."εμπειρία" το θέμα (δεν κρατήθηκα)

bane1980 έγραψε:
ΥΓ. Κανα φοιτητριοπιπίνι περίμενα κι εγώ, αλλά μάλλον θέλει..."εμπειρία" το θέμα (δεν κρατήθηκα)![]()

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
χααχαχχαχα δε νομιζω να ειναι αυτη ???????????????
ασε που του ριχνει και 5 χρονακια
ασε που του ριχνει και 5 χρονακια
-
Δημοσίευσηαπό obanebane » Πέμ Μάιος 26, 2011 9:49 pm
Μαλλον η μανα της να υποθεσω?
Ρε obanebane.... το γαμ...ες.... .ειπαμε..αλλα οχι και μανα της...γουστα ειναι αυτα...το μαλλι φταει.....το χτενισμα....αντε αντε..μια χαρα κοπελα ειναι....
Δημοσίευσηαπό obanebane » Πέμ Μάιος 26, 2011 9:49 pm
Μαλλον η μανα της να υποθεσω?

Εγω παιδιά σταματώ εδώ την κουβέντα γιατί τον αγαπώ πολυ...
Περί ορεξεως ...

Περί ορεξεως ...