http://www.youtube.com/watch?v=0IlHPshX ... re=related
Rizla έγραψε:
Το ιδιο...Rizla έγραψε:Μην τους ακους ρε Σαλπι,του χρονου που θα βαλεις 20 τεμαχια τα τραμπολινα θα πανε συννεφο εδω μεσα...
Rizla έγραψε:
Το ιδιο...Rizla έγραψε:Μην τους ακους ρε Σαλπι,του χρονου που θα βαλεις 20 τεμαχια τα τραμπολινα θα πανε συννεφο εδω μεσα...
Τσιφλικαδες... ερωτηση για αν ειμαι ΠΑΟΚτσης... συνεχισε να κονσερβοποιεις, αυτο κανεις δυστυχως για αυτο και η διχονια. Γιατι απλα δεν επικρατει η δικη σου ... "ομοφωνια"Argonaut4 έγραψε:darklord έγραψε:Argonaut4 έγραψε:Kοιτάχτε που καταντήσαμε να θεωρείτε επιτυχία ότι δεν βρίζουμε μερικούς παίκτες στο γήπεδο ή γιατί οι τσιφλικάδες που δεν θέλανε τον Σάλπι .....τελικά δε προέβησαν σε άλλες αντιδράσεις....και το ότι νταξ μωρέ το αμάξι και καλά το σπάσανε αυτοί που βρίζουνε όλους τους παίχτες....οι κουκουλοφόροι κατά το παναθηναικίζειν........οι αντιεξουσιαστές.
Για κλάμματα είμαστε!!
Δε μπορούμε να έχουμε μια γαμημένη ομοψυχία και στήριξη στην ομάδα μια φορά?
Σαν ομοφωνια οριζεις το να επικρατησει η αποψη σου; Αυτη ειναι η ομοφωνια που θελεις;
Μηπως τελικα ηταν λαθος η κινηση που προκαλεσε την διχονια, εξαρχης; Ποιοι προειδοποιουσαν για αυτο;
Θα μας τρελάνεις εσύ......να μου πεις ΠΑΟΚτσής είσαι![]()
Οι τσιφλικάδες προειδοποίησαν κιόλας ......αααα μάλιστα ακόμα χειρότερη κατάντια!!!!
Βέβαια ήταν λάθος κίνηση που ο Ζαγόρ έφερε τον Σάλπι......μαλακία έκανε....έπρεπε να κάνει δημοψήφισμα πόσοι τον γουστάρουν.
Που και αυτό να έκανε το 98% των οπαδών μας θα τον ήθελε!!!
Δε ξέρω ΠΑΟΚτσή που να μη παρακάλαγε όλη τη χρονιά να γυρίσει ο Σάλπι με προπονητή τον Σάντος αλλά μετά έφυγε ο Σάντος και μείναμε με τους τυχαίους που τον βάζανε να παίζει όπου νανε!!
Εγω προσωπικα δεν διαφωνω σε αυτα που λες. Εκτος αν τα επικροτεις πλεον για να δικαιολογησεις τα τωρινα!nninik έγραψε:μαλλον επιλεκτικη μνημη εχουμε..για οσους ξεχνανε,απλα να θυμισω δυο τρεις περιπτωσεις..
ο κωστακης ορφανος,σκοραρε στην τουμπα σαν παιχτης του ολυμπιακου,κ γυρισε να μας κανει
χειρονομια στη θ2..λιγο μετα,τον υποδεχθηκαμε με ανοιχτες αγκαλες..τον κωστακη..
ο γου χου,τη χρονια που ολοι κοιτουσαν πηδηξουν απο το καραβι,δεχθηκε μια επισκεψη
απο αντιπροσωπεια συνδεσμων,εδω στη χαλκιδικη..τους εδωσε το λογο του,πως θα μεινει..
την επομενη ανακοινωνονταν απο την ομαδα του δημοσιου..3,5 χρονια μετα,επεστρεφε να
κλεισει την καριερα του στον ΠΑΟΚ..με το περιβραχιονιο του αρχηγου κι ολας..την
κερκοπορτα της Τουμπας,την ανοιξε ο γιαννης γουναρης στον ολυμπιακο...λιγα
χρονια μετα,γινονταν μελος στον συνδεσμο βετερανων..στο μπασκετ,φορεσε τη φανελα
μας ο ντινος αγγελιδης..ο χρηστος ταπουτος (με το "7" κι ολας!!!!!!!)..προπονητης
ανελαβε ο σουμποτιτς (!!!!)..και φυσικα δεν εχει ανοιξει ρουθουνι..τα καλοκαιρια
του '90,του '91 (πριν συμφωνησει ο ο ιβκοβιτς),πηγαινε κοσμος στη σιβηρη κ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ
τον ξανθο να ερθει στον ΠΑΟΚ..ενταξει,να την ακουσει ο σαλπι,μια,δυο,τρεις,πεντε,δεκα,
να καταλαβει οτι το καλοκαιρι του 2006 εκανε μαλακια,οκ..αλλα πλεον η φαση εχει
αρχισει κ κουραζει..γινεται γραφικο..θυμιζει τους φλωριτζιναλ με τον μπαεβιτς..
κανω λαθος?
Argonaut4 έγραψε:...
Δε ξέρω ΠΑΟΚτσή που να μη παρακάλαγε όλη τη χρονιά να γυρίσει ο Σάλπι με προπονητή τον Σάντος αλλά μετά έφυγε ο Σάντος και μείναμε με τους τυχαίους που τον βάζανε να παίζει όπου νανε!!
Ti σχεση εχει το βιντεο δεν καταλαβα...darklord έγραψε:Μην ξεχασεις να φερεις τα ιδια τραμπολινα που ξεμειναν απο περυσι.
http://www.youtube.com/watch?v=0IlHPshX ... re=relatedRizla έγραψε:
Η αντιπάθεια προς έναν παίκτη το μόνο που δηλώνει είναι σύμπλεγμα (κόμπλεξ). Όσο πιο βαθιά η αντιπάθεια τόσο πιο μεγάλο το σύμπλεγμα! Είτε αυτό λέγεται Σαλπιγγίδης, είτε λέγεται Σισέ, είτε λέγεται Μιραλάς.darklord έγραψε:οτι για να μην συμπαθεις τον Σαλπιγγιδη, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, οπως και το οτι συμπαθεις τον Σαλπιγγιδη ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://transfernews.gr/news/neue-press-salpi.html
Μη γραφεις μονο για να γραφεις. Ριζο ποτε δε με ειπανε και επειδη δε με ξερεις δεν ξερεις και ποτε ειρωνευομαι και ποτε οχι. Μπες στου Βιερινια το τοπικ και δες τοσα χρονια τα σχολια μου και θα καταλαβεις αν ηθελα ποτε να πουληθει η οχι. Δηλαδη ολοι εδω μεσα το καταλαβαν οτι ειρωνευτηκα το ποστ του γκικα περι πωλησης σαλπι στη γερμανια και εσυ οχι. Δικο σου προβλημα.darklord έγραψε:Με ποιο δικαιωμα ο ποδοσφαιριστης που κοστιζει 1 εκ. ευρω στον κοσμο του ΠΑΟΚ δεν πανηγυριζει τα γκολ του;
Προς τι ο ορος "καθαροαιμα" ποιος ειναι ο "μπασταρδος" που το εφηυρε;
don pablo τι ειμαι; Για πες μου, γιατι εχω περιεργεια να μαθω και μετα πλυσου κ με την ευκαιρια.
Τι εγινε, το ποστ του Τιμου εγινε ξαφνικα ειρωνικο; Με λενε Ριζο;
Αντι να νιωσετε ντροπιασμενοι που 30 δευτερολεπτα μετα τον αποκλεισμο της ομαδας μας απο το Τσαμπιονς Λιγκ στο ματς με τον βαζελο ο παικτης σου χειροκροτουσε τους οπαδους του, εσεις λετε οτι σεβομαστε λιγοτερο εναν παικτη απο τους αντιπαλους.
Μηπως να σκεφτειτε λιγο γιατι οι αντιπαλοι τον σεβονται περισσοτερο;
Μηπως τελικα και "εμεις" αυτο δεν καναμε οταν στην θυρα των επισημων περσυ φωναζαν το ονομα του οντας παικτης βαζελου;
Παμε παρακατω. Μιλατε με απιστευτο μενος για καποιους που δεν τον γουσταραμε. Εμεις ομως εχουμε βαλει τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα οπως λετε και εσεις κ τον δεχτηκαμε, ενω θα μπορουσαν να γινουν πολλα πραγματα. Τελικα ποιοι ειναι αυτοι που βαζουν τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα;
Και στο τελος η bonus ερωτηση. Εχετε τα @@ ρε να παραδεχτειτε αν τα 3 χρονια που ηταν παικτης του βαζελου, τον βριζατε στην Τουμπα ή οχι; Ξαφνικα τι εγινε; Μπρος στα γκολ του ξεχασαμε τα ιδανικα μας και τα πιστευω μας; Τα γκολ του 1εκ ευρω τα πληρωνουμε δεν ειναι τζαμπα, θα μπορουσαμε να βρουμε αλλον παικτη, αν το πατε στο αγωνιστικο. Προς τι λοιπον η μεταστροφη; Νιωετε καλα με τον εαυτο σας για την κωλοτουμπα; Μηπως πλεον τον στηριζετε μονο γιατι θελετε να εμμενετε στην αποψη σας την περσινη οταν ερχοταν, κ ονειρευοσασταν 20 γκολ και πρωταθληματα;
Και για το παλικαρι που ειπε οτι καποιοι δεν χαιρομαστε οταν βαζει γκολ. Για σημερα εγω ισως χαρηκα περισσοτερο και απο σενα...