9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
για το πανι τι εχεις να πεις ? αυτη η αντιδραση ειναι σκετη αρρωστια δεν ειναι αγαπη στον συλλογο ......
οσο για αυτους που φυγαν βλακεια τους ...οπως πολυ μεγαλυτερη βλακεια ειναι και η στηριξη στο χαντ μπωλ με επισοδεια στην λαμια
100.000 προστιμο και 9 εγωνιστικες κεκλεισμενων....οπως ακομη μεγαλυτερη βλακεια ειναι οι 20 που βγηκαν απο γνωστο σημειο της θυρας 4 να κανουν μανουρες με αεκ και το καψιμο του σαχα 100.000 και 2 κεκλεισμενων..... η φυγη αυτων στο 80 δεν εκανε ζημια στην ομαδα απλα εδειξε λαθος νοοτροπια ενος μερους του κοσμου μας ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 90 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΚΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.....
οσο για αυτους που φυγαν βλακεια τους ...οπως πολυ μεγαλυτερη βλακεια ειναι και η στηριξη στο χαντ μπωλ με επισοδεια στην λαμια
100.000 προστιμο και 9 εγωνιστικες κεκλεισμενων....οπως ακομη μεγαλυτερη βλακεια ειναι οι 20 που βγηκαν απο γνωστο σημειο της θυρας 4 να κανουν μανουρες με αεκ και το καψιμο του σαχα 100.000 και 2 κεκλεισμενων..... η φυγη αυτων στο 80 δεν εκανε ζημια στην ομαδα απλα εδειξε λαθος νοοτροπια ενος μερους του κοσμου μας ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 90 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΚΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.....
χωρις σχολια....bob έγραψε:για αυτό πολλά φυτά (όπως λέτε κάποιοι τα ''καθαρόαιμα'') πανηγύρισαν ντεμέκ γκολ της αεκουλας,για αυτό με το που έμαθαν ότι νικάει ο βάζελος ούτε γεια είπαν και την έκαναν...μετά σας φταίει το πανί...κοιτάξτε λίγο και τα μούτρα σας!
κατέβηκε και ξανανέβηκε!ερωτηση το πανο κατεβηκε ή οχι????????

bob κρατηστε το πανο να το ανεβασετε στο παλατακι στα ματς με ρουλη ....

Με ποιο δικαιωμα ο ποδοσφαιριστης που κοστιζει 1 εκ. ευρω στον κοσμο του ΠΑΟΚ δεν πανηγυριζει τα γκολ του;
Προς τι ο ορος "καθαροαιμα" ποιος ειναι ο "μπασταρδος" που το εφηυρε;
don pablo τι ειμαι; Για πες μου, γιατι εχω περιεργεια να μαθω και μετα πλυσου κ με την ευκαιρια.
Τι εγινε, το ποστ του Τιμου εγινε ξαφνικα ειρωνικο; Με λενε Ριζο;
Αντι να νιωσετε ντροπιασμενοι που 30 δευτερολεπτα μετα τον αποκλεισμο της ομαδας μας απο το Τσαμπιονς Λιγκ στο ματς με τον βαζελο ο παικτης σου χειροκροτουσε τους οπαδους του, εσεις λετε οτι σεβομαστε λιγοτερο εναν παικτη απο τους αντιπαλους.
Μηπως να σκεφτειτε λιγο γιατι οι αντιπαλοι τον σεβονται περισσοτερο;
Μηπως τελικα και "εμεις" αυτο δεν καναμε οταν στην θυρα των επισημων περσυ φωναζαν το ονομα του οντας παικτης βαζελου;
Παμε παρακατω. Μιλατε με απιστευτο μενος για καποιους που δεν τον γουσταραμε. Εμεις ομως εχουμε βαλει τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα οπως λετε και εσεις κ τον δεχτηκαμε, ενω θα μπορουσαν να γινουν πολλα πραγματα. Τελικα ποιοι ειναι αυτοι που βαζουν τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα;
Και στο τελος η bonus ερωτηση. Εχετε τα @@ ρε να παραδεχτειτε αν τα 3 χρονια που ηταν παικτης του βαζελου, τον βριζατε στην Τουμπα ή οχι; Ξαφνικα τι εγινε; Μπρος στα γκολ του ξεχασαμε τα ιδανικα μας και τα πιστευω μας; Τα γκολ του 1εκ ευρω τα πληρωνουμε δεν ειναι τζαμπα, θα μπορουσαμε να βρουμε αλλον παικτη, αν το πατε στο αγωνιστικο. Προς τι λοιπον η μεταστροφη; Νιωετε καλα με τον εαυτο σας για την κωλοτουμπα; Μηπως πλεον τον στηριζετε μονο γιατι θελετε να εμμενετε στην αποψη σας την περσινη οταν ερχοταν, κ ονειρευοσασταν 20 γκολ και πρωταθληματα;
Και για το παλικαρι που ειπε οτι καποιοι δεν χαιρομαστε οταν βαζει γκολ. Για σημερα εγω ισως χαρηκα περισσοτερο και απο σενα...
Προς τι ο ορος "καθαροαιμα" ποιος ειναι ο "μπασταρδος" που το εφηυρε;
don pablo τι ειμαι; Για πες μου, γιατι εχω περιεργεια να μαθω και μετα πλυσου κ με την ευκαιρια.
Τι εγινε, το ποστ του Τιμου εγινε ξαφνικα ειρωνικο; Με λενε Ριζο;
Αντι να νιωσετε ντροπιασμενοι που 30 δευτερολεπτα μετα τον αποκλεισμο της ομαδας μας απο το Τσαμπιονς Λιγκ στο ματς με τον βαζελο ο παικτης σου χειροκροτουσε τους οπαδους του, εσεις λετε οτι σεβομαστε λιγοτερο εναν παικτη απο τους αντιπαλους.
Μηπως να σκεφτειτε λιγο γιατι οι αντιπαλοι τον σεβονται περισσοτερο;
Μηπως τελικα και "εμεις" αυτο δεν καναμε οταν στην θυρα των επισημων περσυ φωναζαν το ονομα του οντας παικτης βαζελου;
Παμε παρακατω. Μιλατε με απιστευτο μενος για καποιους που δεν τον γουσταραμε. Εμεις ομως εχουμε βαλει τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα οπως λετε και εσεις κ τον δεχτηκαμε, ενω θα μπορουσαν να γινουν πολλα πραγματα. Τελικα ποιοι ειναι αυτοι που βαζουν τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα;
Και στο τελος η bonus ερωτηση. Εχετε τα @@ ρε να παραδεχτειτε αν τα 3 χρονια που ηταν παικτης του βαζελου, τον βριζατε στην Τουμπα ή οχι; Ξαφνικα τι εγινε; Μπρος στα γκολ του ξεχασαμε τα ιδανικα μας και τα πιστευω μας; Τα γκολ του 1εκ ευρω τα πληρωνουμε δεν ειναι τζαμπα, θα μπορουσαμε να βρουμε αλλον παικτη, αν το πατε στο αγωνιστικο. Προς τι λοιπον η μεταστροφη; Νιωετε καλα με τον εαυτο σας για την κωλοτουμπα; Μηπως πλεον τον στηριζετε μονο γιατι θελετε να εμμενετε στην αποψη σας την περσινη οταν ερχοταν, κ ονειρευοσασταν 20 γκολ και πρωταθληματα;
Και για το παλικαρι που ειπε οτι καποιοι δεν χαιρομαστε οταν βαζει γκολ. Για σημερα εγω ισως χαρηκα περισσοτερο και απο σενα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος darklord την Πέμ 26 Μάιος 2011, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξεμπουκωσε σήμερα ο Μήτσος... Και με πανο παρακαλώ...
Επειδή έχω θέμα με τα γουρια... Μπορούν να το ανεβάζουν σε κάθε αγώνα να βλέπουμε τέτοιο ΠΑΟΚ και τέτοιο Μητσο;
Υγ
Όταν διαβάζω αυτο με τα χιλιόμετρα-Παοκομετρα ... Θυμάμαι μια φορά στα 13 μου που την είχαμε πετάξει 4-5 πάνω στα θρανίο να δουμε τίνος ήταν πιο μεγάλη ...
Quiz ...
Ποσά χιλιόμετρα μπορεί άραγε να ´εχει κάνει ένας 20χρονος ΠΑΟΚτσης απο την Θεσσαλονίκη... Σε αντιθεση με ενα 40χρόνο ΠΑΟΚτση απο την Αυστραλία;
Επειδή έχω θέμα με τα γουρια... Μπορούν να το ανεβάζουν σε κάθε αγώνα να βλέπουμε τέτοιο ΠΑΟΚ και τέτοιο Μητσο;

Υγ
Όταν διαβάζω αυτο με τα χιλιόμετρα-Παοκομετρα ... Θυμάμαι μια φορά στα 13 μου που την είχαμε πετάξει 4-5 πάνω στα θρανίο να δουμε τίνος ήταν πιο μεγάλη ...

Quiz ...
Ποσά χιλιόμετρα μπορεί άραγε να ´εχει κάνει ένας 20χρονος ΠΑΟΚτσης απο την Θεσσαλονίκη... Σε αντιθεση με ενα 40χρόνο ΠΑΟΚτση απο την Αυστραλία;
Dark lord ... Οποίος πει ότι δεν τον έβρισε τον Σαλπιγγίδη ... Είναι ψεύτης.
Εγώ τουλαχιστον δεν γνωρίζω κανένα.
Προς ολους... Χαλάρωστε λίγο και μη πετάτε προσβλητικές κουβέντες στους αντίθετες απόψεις.
Προσπαθήστε να πείσετε με επιχειρήματα για την άποψη σας.
Μεγάλα παιδιά είμαστε... Και ΠΑΟΚ.
Εγώ τουλαχιστον δεν γνωρίζω κανένα.
Προς ολους... Χαλάρωστε λίγο και μη πετάτε προσβλητικές κουβέντες στους αντίθετες απόψεις.
Προσπαθήστε να πείσετε με επιχειρήματα για την άποψη σας.
Μεγάλα παιδιά είμαστε... Και ΠΑΟΚ.
Δεν χρειαζεται να μαντεψεις κατι το οποιο το βλεπεις καθε χρονο τετοια μερα.Μαλλον,εχεις ξεχασει τι εγινε περισυ στον τελευταιο αγωνα με την ΑΕΚ,στην υποτιθεμενη φιεστα.Μεχρι και οι παικτες ειχαν βγει και ειχαν παρακαλεσει τον κοσμο να μην μπει μεσα μετα το τελος του αγωνα.......αλλα τα ζωα δεν καταλαβαινουν απο τετοια.....!Sera4 έγραψε:ναι μαντεψαν οτι τα νθρωποειδη θα μπουν να ξεβρακωσουν τον μουσλι στο τελος για αυτο εφυγαν απο το 80...μαλιστα...πολυ ωραια...
Οσο κοστισε ο Σαλπιγγιδης στην ομαδα φετος,κοστισαν και οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ!Βαλτε τις τιμωριες κατω και πειτε μου ποσο χρεωσαν την ΠΑΕ,τα "αδερφια" μας.........Ακομα περιμενω καποιον να μου πει γιατι μπηκαν μεσα με την ΑΕΚ..................
- georgedoulk
Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σαλπιγγίδης, σκόραρε φέτος 12 γκολ σε 54 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Περίπου 1 γκολ ανα 4 ματς δηλαδή και ανακυρήχθηκε πρώτος σκόρερ του Π.Α.Ο.Κ.
Δεν έδωσε δικαίωμα με την συμπεριφορά του είτε μέσα είτε έξω απο το γήπεδο. Σε ολα τα παιχνίδια που έπαιξε ακόμα και οταν εχασε μεγάλες ευκαιρίες ή δεν απέδωσε συνολικά καλά, τα έδωσε όλα και ετρεξε περισσοτερο απο το μέσο ορο των συμπαίκτών του και των αντιπάλων.
Την φωνή του φέτος ούτε που την ακούσαμε για διαμαρτυρία. Απο οτι ακούγεται η ΠΑΕ του ωφείλει λεφτά.
Γιατί τα βάζετε μαζί του;;;;
Δεν ντρέπεστε;;;;
Δεν βαρεθήκατε;;;;
Αει σιχτιρ. Εγώ σας βαρέθηκα.
Δεν έδωσε δικαίωμα με την συμπεριφορά του είτε μέσα είτε έξω απο το γήπεδο. Σε ολα τα παιχνίδια που έπαιξε ακόμα και οταν εχασε μεγάλες ευκαιρίες ή δεν απέδωσε συνολικά καλά, τα έδωσε όλα και ετρεξε περισσοτερο απο το μέσο ορο των συμπαίκτών του και των αντιπάλων.
Την φωνή του φέτος ούτε που την ακούσαμε για διαμαρτυρία. Απο οτι ακούγεται η ΠΑΕ του ωφείλει λεφτά.
Γιατί τα βάζετε μαζί του;;;;
Δεν ντρέπεστε;;;;
Δεν βαρεθήκατε;;;;
Αει σιχτιρ. Εγώ σας βαρέθηκα.
Eδω,σημερα,υπηρχαν ανθρωποι που χειροκροτουσαν και χαιροταν οταν τραυματιστηκε ο Χαλκιας.......στο Σαλπιγγιδη θα κολλησουν.......
Ντροπη! Ξερεις ποσα χιλιομετρα εκαναν τα "αδερφια"???? επιτρεπεται να κανουν οτι θελουν αφου χιλιομετρα! Να καινε αντιπαλους παικτες, να διακοπτουν ματς επειδη ετσι γουσταρουν και να βριζουν παικτες με ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ φανελα αφου κανουν χιλιομετρα! Τι ξερεις εσυ τωρα ρε μπαφε? Το ΠΑΟΚομετρο σου ποσα χιλιομετρα γραφει?mpafos4 έγραψε:Οσο κοστισε ο Σαλπιγγιδης στην ομαδα φετος,κοστισαν και οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ!Βαλτε τις τιμωριες κατω και πειτε μου ποσο χρεωσαν την ΠΑΕ,τα "αδερφια" μας.........Ακομα περιμενω καποιον να μου πει γιατι μπηκαν μεσα με την ΑΕΚ..................
Γιατι εγω τι εκανα γαμω την τρελα μου?........Με ελικοπτερο πηγαινα?.............ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!
Όχι, η Νεάπολη.dj_timo έγραψε:Το καθαροαιμα το χρησιμοποιησε η θυρα 4 σε ανακοινωση της.
Κάτι μου λέει ότι το καλοκαίρι που έρχεται θα χρειαστεί να προσλάβουμε συμβασιούχο συντονιστή να κάνει stage ελέγχοντας ειδικά αυτό το νήμα. Ευτυχώς υπάρχει και το "συζήτηση πολιτισμένη".
Θυμίζω το θέμα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ. Παρακαλώ μείνετε σε αυτό.