Το φαντάζεσθε τι έχει να γίνει;;

Ελπίζω να κάνεις χιούμορ.. Αλλιώς θα είδες ότι έκανε 2 αναγκαστικές αλλαγές και στην 3η έβαλε το αλάνι που χαιρετάει.......ΑποστόληςΑ έγραψε:Ούτε σήμερα ο κακομοίρης ο Κουτσια, ούτε καν ο El Zhar.
nninik έγραψε:ετοιμαζει νεο τριετες πλανο,φερνει στο προπονητικο team φιλους του,πρωην
συμπαικτες κ συνεργατες (νεος βοηθος ο χρηστος χιονας,σκαουτερ ο σακης μπασμπανας,
προπονητης τερματοφυλακων ο αποστολος τερζης,γυμναστης ο δημητρης νολης...)..
στην πρωτη στραβη,κατηγορει ευθεως τους ποδοσφαιριστες δηλωνοντας πως "δεν γινεται
να θες να φας κουκια,στο τραπεζι να εχεις φακες,κ να λες οτι ειναι φαβα.."..καθιερωνει
νεα στυλιστικη προταση,αφου μετα τον στρατηγο με το καφε δερματινο κ τα ασορτι
μποτακια,εχουμε πλεον τον συνταγματαρχη (οπως ηταν κ το παρατσουκλι του σαν
παικτης,λογω του αρχοντικου του στυλ..) με το αναποδο φλα'ι' κ τα ασορτι doc martens..
καθιερωνει το 2-3-5 ως διαταξη της ομαδας,με την οποια ο ΠΑΟΚ περναει στους ομιλους,
οπου φερνει εντυπωσιακα αποτελεσματα!βρισκει τροπο να χωρεσει χαλκια κ κρεσιτς στην
ιδια ενδεκαδα,κ ετσι δεν γκρινιαζει κανεις τους-ουτε η κερκιδα..η ομαδα τερματιζει
δευτερη στην κανονικη διαρκεια,κ λιγο πριν τα play-off γινεται λαυρος κατα της
super league δηλωνοντας "ειναι μια αδικη διαδικασια!εχω δουλεψει στα μεγαλυτερα
ευρωπαικα πρωταθληματα,κ αυτο δεν συμβαινει πουθενα,μονο στην ελλαδα.."
στα ημιτελικα του τσου λου,αποκλειεται απο την μπαρτσα,αν κ ειχε παρει 0-0 στο
πρωτο παιγνιδι,στο καμπ νου,μενοντας με 7 παικτες στο τελευταιο ημιωρο,στη
ρεβανς ομως,χανει 0-3 απο 3 κεφαλιες (κρκιτς,τσαβι,κ ινιεστα τα γκολ)..
τα υπολοιπα μετα το ματς..αντε ΠΑΟΚαρα..
Εκτός εάν θέλεις να μοστράρεις κάποιους άλλους σε πιθανούς πελάτες...ΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι ρε Γιάννη, εννοώ ότι δεν ξεκίνησαν. Θεωρώ ότι έπρεπε ο ένας εκ των δύο να ξεκινήσει.
Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: "Το μέλλον το ξέρει ο Θεός. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε. Δεν θέλω να πω κάτι για το μέλλον μου."