dj_timo έγραψε:μακαρι να ισχυει το θεμα βιερινια για γαυρο... μακαριgika έγραψε:Μακάρι... Να επαληθευτεί... Μακάρι..
Ιστορικο ποστ πραγματικα, κολαφος για την φημη του PAOKmania και ορισμενων μελων που το απαρτιζουν.
dj_timo έγραψε:μακαρι να ισχυει το θεμα βιερινια για γαυρο... μακαριgika έγραψε:Μακάρι... Να επαληθευτεί... Μακάρι..
πουλησε τον γιατι αυτοι στον ΣΦ ΠΑΟΚ μανης δεν θα βαλουν ποτε μυαλο.WestBlock4 έγραψε:Πουλατον τωρα που μπορεις ζαγορ. ασε τον βιερι κ πουλα τον κοντο να παρουμε κανα 2 παιχτακια τουμπανο.... ευκαιρια ειναι η τωρα η ποτε.
+++++++++++++++++++++++WestBlock4 έγραψε:Πουλατον τωρα που μπορεις ζαγορ. ασε τον βιερι κ πουλα τον κοντο να παρουμε κανα 2 παιχτακια τουμπανο.... ευκαιρια ειναι η τωρα η ποτε.
Βασικά ο DJ εννοούσε να μήν πουληθεί κανένας από τους δύο, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.gika έγραψε: Ο Τίμος είχε γράψει "Γιατί να πουληθεί ο Σάλπι στο Ανόβερο και όχι ο Βιερι στο γαυρο.."
Για αυτό και "παίζει" πολύ αυτό το ψευτοδίλημα..
Το ιδιο πραγμα ακριβως ειναι!Ειτε το θελουν καποιοι,ειτε οχι,ο Σαλπιγγιδης ειναι παικτης κλασης.Και σε τετοιους παικτες πρεπει να στηριχθει η ομαδα.Ειδικα τωρα που ξεφορτωνομαστε υψηλα συμβολαια,τα λεφτα πρεπει να πανε σε προπονητη και σε Βιερινια.Ανεβαζεις και δυο-τρια φυντανια απο τους μικρους-οταν λεω μικρους,εννοω 17χρονους!-και προχωρας.Και μεις ΟΛΟΙ απο πισω με διαρκειας και μετοχες-οσοι μπορουμε και αντεχουμε,τουλαχιστον.Sera4 έγραψε:mpafe εδω κανουμε ''παζαρια'' στο φορουμ του βιερινια και του βιτολο κανενα μηνα τωρα...
αν με γνωριζες θα καταλαβαινες οτι το πνευμα μου ειναι ειρωνικο σε αυτο το ποστ... Δεν εχω διαβασει τι εχει γραφετι μετα απο αυτο το σχολιο γιατι ελειπα οποτε με αυτο ενημερωνω αυτους που μπερδευτηκαν.Maedhros έγραψε:Ειναι δυνατον να το λες στα σοβαρα?Και ενταξει ειναι γνωστο πως το αιμα νερο δεν γινεται, αλλα απο ποτε το "ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα" εγινε" ο Σαλπιγγιδης πανω απο τον ΠΑΟΚ"?Οχι και να παρακαλαμε να παρει ο γαυρος τον Βιερι...dj_timo έγραψε:μακαρι να ισχυει το θεμα βιερινια για γαυρο... μακαριgika έγραψε:Μακάρι... Να επαληθευτεί... Μακάρι..
Μα φιλε μου Maximus, αφου ο Γκικα ειπε... να τον πουλησουμε για λιγοτερη γκρινια! ποιος υπολογιζει τον επομενο προπονητη και την θεληση του προεδρου να τον φερει??? Η μειοψηφια πανω απο ολα!Maximus έγραψε:Για δεν αφηνετε να τον δουμε τον παιχτη και του χρονου μεσα σε μια σοβαρη ομάδα με κανονικό προπονητή (ελπιζω);
Αντε ακομα δεν τον πηραμε, αντε να τον πουλήσουμε;
mpafos4 έγραψε:Σηκω φυγε.......ΤΩΡΑ!Ασε μας,εδω,στη μιζερια μας!Φαινεται,καποιοι την εχουν συνηθισει και δεν μπορουν να ζησουν χωρις αυτη.
Ε του χρονου βλεπουμε... για φετος ριξαμε αρκετο γελιο με το "αλανι" που με τα 650 (επειδη μας πρηξατε με τα 800) εχει να λεει οτι εβαλε ενα γκολ στη φενερ και εχει χασει ενα champions league για τον ΠΑΟΚ.Makis4444 έγραψε:Του χρόνου θα προσφέρει περισσότερο γέλιο...
Ενα ευχαριστω στους μοντ που αφηνουν ατομα να διαολοστελνουν παικτες του ΠΑΟΚ.novitok έγραψε:bob έγραψε:μιζέρια λέγεται να είσαι αγκαλίτσες και φιλάκια με όλους τους βάζελους?
μιζερια λέγεται όλο τον χρόνο να μην έχει προσφέρει τίποτα?
μιζέρια λέγεται να είσαι σέντερ φορ και επειδή δεν μπορείς να περάσεις το χειρότερο σέντερ μπακ της κατηγορίας να σε βαφτίζουν ξαφνικά φουλ μπακ?
μιζέρια λέγεται να έχει διασπάσει τόσο κόσμο και οι αρδ να σου πουλάνε ακόμα παπάδες και αυτός να γράφει ως μπλοκέρ?
μιζέρια είναι να θες να πουλήσεις βιερίνια-κρεσιτς-βιτόλο αλλά για το καμάρι της πολίχνης να μην ακούς κουβέντα?
αν αυτό λέγεται μιζέρια τότε εγώ είμαι μίζερος ρε φίλε!!!
υ.γ. που είστε ρε αρδ να μιλήσετε για αναγκαστικές πωλήσεις για να βγει η χρονιά???που και να μην βγαίναμε ευρώπη,και τις γυναίκες μας βίζιτες θα κάναμε!
+ 10000000000000000000
Κοντε πανε οπου edit θες αλλα φυγε απο τον ΠΑΟΚ....