συμπλήρωνα τον ter2 απλά, που ομιλεί περί σοβαρού προπονητή.Sera4 έγραψε:λαθος σημειο τονισες αυτο που επρεπε να τονισεις ειναι το σοβαρος προπονητης...Sick Bastard έγραψε:Όποιος σοβαρός προπονητής κι αν έρθει, αν δεν στηριχτεί με λύσσα, έναντι οποιασδήποτε στραβής που μπορεί να γίνει σε αγωνιστικά θέματα, είναι μια τρύπα στο νερό.
Σοβαρός προπονητής σημαίνει δουλειά σε βάθος χρόνου (3 χρόνια μίνιμουμ) που σημαίνει υπομονή απ όλους. Στην Ελλαδάρα που ζούμε, δύσκολα πράγματα.
Θεόδωρος Ζαγοράκης
- Sick Bastard
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
-
Εδω τωρα τιθεται το ερωτημα...τι θεωρουμε ΣΟΒΑΡΟ προπονητη; γιατι ο καθενας μας μαλλον εχει και αλλη ερμηνεια για το θεμα...
το λεξικό Γούτεμβεργ ορίζει τον σοβαρό προπονητή ως εξής: (1) προπονητής με πλάνο, γνώσεις και ικανότητα να τις μεταδόσει (2) ο αντίποδας του Μάκη Χάβου
βασικα,το θεμα ειναι ΤΙ ομαδα θελουμε να κανουμε..κι εκει νομιζω εχει κατασταλαξει η
διοικηση..στο δια ταυτα,δεν νομιζω οτι θα χρειαστει κ τοσος πολυ χρονος πια,για εναν σοβαρο
προπονητη,αλλωστε η ομαδα που εφτιαξε ο στρατηγος με το καφε δερματινο,δουλευτηκε
ουσιαστικα μεσα σε 3 μηνες,αφου απαρτιζονταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο καινουριους παιχτες...
η ομαδα μας η τωρινη,εχει ηδη εναν βασικο κορμο,οι προσθαφαιρεσεις του οποιου δεν
νομιζω να ξεπερναν τα 3-4 προσωπα βαρια,βαρια..για εναν οποιοδηποτε σοβαρο
προπονητη βασικα,νομιζω οτι ειναι παιχνιδακι να κανει μια δυνατη ομαδα,σε ενα
πρωταθλημα της πλακας,οπως ειναι το ελληνικο..ιδωμεν..
διοικηση..στο δια ταυτα,δεν νομιζω οτι θα χρειαστει κ τοσος πολυ χρονος πια,για εναν σοβαρο
προπονητη,αλλωστε η ομαδα που εφτιαξε ο στρατηγος με το καφε δερματινο,δουλευτηκε
ουσιαστικα μεσα σε 3 μηνες,αφου απαρτιζονταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο καινουριους παιχτες...
η ομαδα μας η τωρινη,εχει ηδη εναν βασικο κορμο,οι προσθαφαιρεσεις του οποιου δεν
νομιζω να ξεπερναν τα 3-4 προσωπα βαρια,βαρια..για εναν οποιοδηποτε σοβαρο
προπονητη βασικα,νομιζω οτι ειναι παιχνιδακι να κανει μια δυνατη ομαδα,σε ενα
πρωταθλημα της πλακας,οπως ειναι το ελληνικο..ιδωμεν..
-
Πρεπει να ειναι καποιος που το εχει ξανακανει ομως...τερμα τα πειραματα. Επισης νομιζω οτι το φουλ αμυντικο στυλ δεν τραβαει πλεον...ακομα και στο δικο μας πρωταθλημα, την κουπα παιρνει σχεδον παντα η καλυτερη ΕΠΙΘΕΣΗ, αυτη που μπορει και σπαει το αντιπαλο κατενατσιο, που βγαζει πρωτο/πρωτους σκορερ, που αποκτα ρυθμο εστω για ενα τεταρτο σε καθε αγωνα, και που κερδιζει πολλα φαουλ και πεναλτι ( απο τους ανικανους που σφυριζουν συνεχεια). Βλ. Βαλβερδε στο γαυρο. (Μιλαω καθαρα ποδοσφαιρικα, οχι εξωαγωνιστικα). Για μενα προς μια τετοια κατευθυνση πρεπει να κινηθουμε
correct me if I'm wrong,κ δεν μιλαω ειρωνικα,αλλα εχω την αισθηση,οτι την περυσινη
κουπα,επρεπε να την παρει ο ΠΑΟΚ..ενταξει,με τα "αν" δε γινεται δουλεια,κ οποιο αλλο
επιχειρημα υπαρχει,δεκτο,αλλα νομιζω οτι το πρωταθλημα το περυσινο ηταν δικο μας..
ΟΛΟΔΙΚΟ ΜΑΣ..μας πηδηξε στο χαριλαου ο σπαθας,κ στερησε τον τιτλο απο την,κατα
γενικη ομολογια,καλυτερη ομαδα στην ελλαδα περυσι..η' τελος παντων,απο την πιο
ομαδα..
κουπα,επρεπε να την παρει ο ΠΑΟΚ..ενταξει,με τα "αν" δε γινεται δουλεια,κ οποιο αλλο
επιχειρημα υπαρχει,δεκτο,αλλα νομιζω οτι το πρωταθλημα το περυσινο ηταν δικο μας..
ομαδα..
Δε νομίζω ότι είναι και τόσο υποκειμενικό το αν ένας προπονητής είναι σοβαρός ή όχι(η αγωνιστική φιλοσοφία του Santos,για παράδειγμα, μπορεί να μην είναι αρεστή σε κάποιους αλλά δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι είναι ασόβαρος ως προπονητής).xrisitsapa έγραψε:Εδω τωρα τιθεται το ερωτημα...τι θεωρουμε ΣΟΒΑΡΟ προπονητη; γιατι ο καθενας μας μαλλον εχει και αλλη ερμηνεια για το θεμα...
-
Σιγουρα ειμασταν η πιο ομαδα, αλλα στο συνολο οτυ πρωταθληματος, δεν μπορεις να πεις οτι παιξαμε καλυτερα απο το βαζελο. Αν θυμασαι, τις πρωτες αγωνιστικες ειμασταν τραγικοι, και μειναμε 10 ποντους πισω. Μετα καναμε τρομερο ντεμαραζ που μας εφερε σε αποσταση βολης. Αυτο που λεω ειναι οτι τελικα, το πρωταθλημα το πηρε η καλυτερη επιθεση, και οχι η καλυτερη αμυνα. Η τακτικη του Σαντος ειναι ιδανικη για να σε παει ψηλα, δεν ξερω αν ειναι αρκετη για να σου δωσει τον τιτλο.nninik έγραψε:correct me if I'm wrong,κ δεν μιλαω ειρωνικα,αλλα εχω την αισθηση,οτι την περυσινη
ομαδα..
Υ.Γ. Αυτο βεβαια δεν δικαιολογει τα φετινα καραγκιοζιλικια στο θεμα προπονητη, ετσι; ( εξαιρω τον Χαβο, που με ολα τα λαθη του, για μενα προσφερε παραπανω απο οσα περιμεναμε)
-
Απλά στην Ελλαδα, ακομα και οι κατα τεκμηριο σοβαροι προπονητες απαξιωνονται σε χρονο dt. Δες το ακουσε ο Σαντος ( οχι μονο σε μας), ενω οπου πηγε αφησε εργο. Ο Μπαγεβιτς. Ο Κουπερ. Ο Τεν Κατε. Ή ο Φερειρα. Νομιζω οτι ολοι οι παραπανω θεωρουνται σοβαροι προπονητες, αλλα ο συρφετος γυρω γυρω (αρδ) επηρεαζει τοσο πολυ τον κοσμο, που δεν μπορουν να κανουν εργο. Αρα το θεμα ειναι οχι μονο να ειναι σοβαρος, αλλα τοσο σοβαρος που να θεωρειται αυτονοητη μια πιστωση χρονου για να δειξει εργο.Makis4444 έγραψε:Δε νομίζω ότι είναι και τόσο υποκειμενικό το αν ένας προπονητής είναι σοβαρός ή όχι(η αγωνιστική φιλοσοφία του Santos,για παράδειγμα, μπορεί να μην είναι αρεστή σε κάποιους αλλά δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι είναι ασόβαρος ως προπονητής).xrisitsapa έγραψε:Εδω τωρα τιθεται το ερωτημα...τι θεωρουμε ΣΟΒΑΡΟ προπονητη; γιατι ο καθενας μας μαλλον εχει και αλλη ερμηνεια για το θεμα...
Πλάκα μας κάνεις αδελφέxrisitsapa έγραψε: Σιγουρα ειμασταν η πιο ομαδα, αλλα στο συνολο οτυ πρωταθληματος, δεν μπορεις να πεις οτι παιξαμε καλυτερα απο το βαζελο. Αν θυμασαι, τις πρωτες αγωνιστικες ειμασταν τραγικοι, και μειναμε 10 ποντους πισω. Μετα καναμε τρομερο ντεμαραζ που μας εφερε σε αποσταση βολης. Αυτο που λεω ειναι οτι τελικα, το πρωταθλημα το πηρε η καλυτερη επιθεση, και οχι η καλυτερη αμυνα. Η τακτικη του Σαντος ειναι ιδανικη για να σε παει ψηλα, δεν ξερω αν ειναι αρκετη για να σου δωσει τον τιτλο.
Υ.Γ. Αυτο βεβαια δεν δικαιολογει τα φετινα καραγκιοζιλικια στο θεμα προπονητη, ετσι; ( εξαιρω τον Χαβο, που με ολα τα λαθη του, για μενα προσφερε παραπανω απο οσα περιμεναμε)
"...τις πρωτες αγωνιστικες ειμασταν τραγικοι..." Στην αρχή που χάσαμε 4 πόντους από διαιτησία (Σμύρνη, Περιστέρι), παρ'ότι η ομάδα ήταν εκτός ρυθμού, την ίδια ώρα που ο βάζελος κέρδιζε extra 2 πόντους στην έδρα του από το ρούλη....Ή να σου θυμήσω κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τα ματς του βάζελου με Αστέρα στο ΟΑΚΑ, με νιόνιο στη Σμύρνη και και και....Να σου θυμήσω ότι στον αγώνα με το συμπολίτη ήμασταν 2 πόντους πίσω.
"..., το πρωταθλημα το πηρε η καλυτερη επιθεση, και οχι η καλυτερη αμυνα." Σπουδαίο συμπέρασμα...(της πλάκας δηλαδή)
"...εξαιρω τον Χαβο, που με ολα τα λαθη του, για μενα προσφερε παραπανω απο οσα περιμεναμε" Μίλα για την πάρτη σου καλύτερα και μη μας μπριζώνεις βραδυάτικα.
-
Πρωτα απ' ολα χαλαρωσε, και αν μπριζωνεσαι, μη μπαινεις στον κοπο να σχολιασεις αυτα που λεω.
Εξηγησα οτι μιλαω καθαρα ποδοσφαιρικα, και οχι εξωαγωνιστικα. Το οτι επαιξε ρολο η διαιτησια, δεν χρειαζεται να το πω εγω, το ξερουμε ολοι. Μην επανερχομαστε στα ιδια.
Το οτι μπορουσαμε να παρουμε το πρωταθλημα, προφανως. Για μενα και φετος μπορουσαμε. Απλα λεω οτι χρειαζεται ενα πιο επιθετικο πλανο, και οτι δεν θυμαμαι ομαδα του 1-0 τα τελευατια χρονια να παιρνει πρωταθλημα, οχι μονο εδω,αλλα στην Ευρωπη.
Τελος για το Χαβο, λεω οτι για αυτα που περιμεναμε και που πληρωνει η ομαδα, μαλλον εδωσε περισσοτερα. Ηταν σιγουρα μεγαλυτερο λαθος η προσληψη Μπερετα π.χ. η Δερμιτζακη, παρα ο Χαβος.
Υ.Γ. Προφανως οταν μιλαω, μιλαω για την παρτη μου και μονο, απο τα λιγα που ξερω. Αν μπορεις να κανεις σοβαρο σχολιασμο, καλως. Αλλιως αστο.
Εξηγησα οτι μιλαω καθαρα ποδοσφαιρικα, και οχι εξωαγωνιστικα. Το οτι επαιξε ρολο η διαιτησια, δεν χρειαζεται να το πω εγω, το ξερουμε ολοι. Μην επανερχομαστε στα ιδια.
Το οτι μπορουσαμε να παρουμε το πρωταθλημα, προφανως. Για μενα και φετος μπορουσαμε. Απλα λεω οτι χρειαζεται ενα πιο επιθετικο πλανο, και οτι δεν θυμαμαι ομαδα του 1-0 τα τελευατια χρονια να παιρνει πρωταθλημα, οχι μονο εδω,αλλα στην Ευρωπη.
Τελος για το Χαβο, λεω οτι για αυτα που περιμεναμε και που πληρωνει η ομαδα, μαλλον εδωσε περισσοτερα. Ηταν σιγουρα μεγαλυτερο λαθος η προσληψη Μπερετα π.χ. η Δερμιτζακη, παρα ο Χαβος.
Υ.Γ. Προφανως οταν μιλαω, μιλαω για την παρτη μου και μονο, απο τα λιγα που ξερω. Αν μπορεις να κανεις σοβαρο σχολιασμο, καλως. Αλλιως αστο.
- navigator11
niko70 έγραψε:Πλάκα μας κάνεις αδελφέxrisitsapa έγραψε: Σιγουρα ειμασταν η πιο ομαδα, αλλα στο συνολο οτυ πρωταθληματος, δεν μπορεις να πεις οτι παιξαμε καλυτερα απο το βαζελο. Αν θυμασαι, τις πρωτες αγωνιστικες ειμασταν τραγικοι, και μειναμε 10 ποντους πισω. Μετα καναμε τρομερο ντεμαραζ που μας εφερε σε αποσταση βολης. Αυτο που λεω ειναι οτι τελικα, το πρωταθλημα το πηρε η καλυτερη επιθεση, και οχι η καλυτερη αμυνα. Η τακτικη του Σαντος ειναι ιδανικη για να σε παει ψηλα, δεν ξερω αν ειναι αρκετη για να σου δωσει τον τιτλο.
"...τις πρωτες αγωνιστικες ειμασταν τραγικοι..." Στην αρχή που χάσαμε 4 πόντους από διαιτησία (Σμύρνη, Περιστέρι), παρ'ότι η ομάδα ήταν εκτός ρυθμού, την ίδια ώρα που ο βάζελος κέρδιζε extra 2 πόντους στην έδρα του από το ρούλη....Ή να σου θυμήσω κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τα ματς του βάζελου με Αστέρα στο ΟΑΚΑ, με νιόνιο στη Σμύρνη και και και....Να σου θυμήσω ότι στον αγώνα με το συμπολίτη ήμασταν 2 πόντους πίσω.
"..., το πρωταθλημα το πηρε η καλυτερη επιθεση, και οχι η καλυτερη αμυνα." Σπουδαίο συμπέρασμα...(της πλάκας δηλαδή)
"...εξαιρω τον Χαβο, που με ολα τα λαθη του, για μενα προσφερε παραπανω απο οσα περιμεναμε" Μίλα για την πάρτη σου καλύτερα και μη μας μπριζώνεις βραδυάτικα.

Uploaded with ImageShack.us

υγ xrisitsapa,αναφορικά με το όσα πρόσφερε ο μάκης,άντε να κάνω μία παραχώρηση και να αποδεχτώ πως είχε μία κάποια συνεισφορά σε κάποιους αγώνες,ασφαλώς ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΗ πάντως με των παιχτών (λόγω ποιότητας κάποιων εξ αυτών και της υπάρχουσας ομοιογένειας μεταξύ όλων των παιχτών για 2+ χρόνια) στους περισσότερους αγώνες κατά τη γνώμη μου.ανεξαρτήτως τούτου,έτσι όπως το πάτε πάντως ορισμένοι στο τέλος θα νοιώθουμε και ... ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ,που δέχθηκε,παρά τις "περγαμηνές" του,ο μάκης ψίχουλα για να προπονεί τον ΠΑΟΚ.μην τρελαθούμε δλδ κιόλας.αν θεωρήσουμε πως ο ΠΑΟΚ ωφελήθηκε,όσο τέλος πάντων ωφελήθηκε,από την παρουσία του μάκη στον πάγκο,είναι ανάξιο αναφοράς το ΠΟΣΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ωφελήθηκε ο ίδιος ο χάβος.ο οποίος πλέον,βάσει του πετυχημένου(;) αγροτικού του στον ΠΑΟΚ,κι όχι στον κανονικό αγροτικό του ευόσμου,πλέον μπορεί να μοστράρεται ως καλή προπονητική λύση για μικρομεσαίες ομάδες της σούπερλιγκ.λίγο μέτρο ας έχουμε.γενικά το γράφω.
επίσης,θεωρώ εξοργιστικό να αναπαράγεται ακόμα η καραμελίτσα περί ... μπερέττα.συγκρίνοντάς τον με δερμιτζάκη ή χάβο.από τους οποίους υπάρχουν σοβαρά δείγματα γραφής.για τον μπερέττα ξέρουμε μόνο όσα μας μετέφερε με ... μισό μάτι το παοκ.24,ο αυλοκολακόπουλος από τον 103 και λοιποί ραδιοφονιάδες-γραφιάδες της πούτσ@ς και για τη ... δυσαρέσκεια του γκαρσία πρός το πρόσωπό του,που και μετέφερε στο ζαγοράκη.
-
Συμφωνω απολυτα σ' αυτα που λες. Ποτε δεν ημουν υπερμαχος λυσεων τυπου Χαβου. Ισα ισα ελεγα οτι εφοσον ο προεδρος ελεγε οτι εκανε προταση με 600+ χιλ στο Σαντος για ανανεωση, μου φανηκε αδιανοητο που μετα πηγε σε προπονητη των 300(Μπερετα) και μετα των 150(Δερμιτζακη-Χαβο). Η εχεις προυπολογισει καποια Χ λεφτα για προπονητη η οχι. Με 600 χιλ θα εβρισκες κατι καλυτερο απο Μπερετα-Χαβο η Δερμι. Το ιδιο λεω και φετος.
Τωρα το οτι ο Χαβος ευνοηθηκε απο την πατατα του προεδρου, καλα εκανε ( σαν επαγγελματιας). Εφτιαξε το ονομα του εν μερει, και θα εχει να το λεει. Εγω δεν τον βριζω γι αυτο, ουτε για την ανικανοτητα του να διαχειριστει την ομαδα. Αυτα τα γνωριζε και ο τελευταιος ΠΑΟΚτσης. Το λαθος σε αυτο το θεμα ειναι καθαρα του προεδρου, και λεω οτι αδικα γινεται τοσο αυστηρη κριτικη στο Χαβο. Δηλαδη περιμεναμε παραπανω να δωσει;
Τωρα το οτι ο Χαβος ευνοηθηκε απο την πατατα του προεδρου, καλα εκανε ( σαν επαγγελματιας). Εφτιαξε το ονομα του εν μερει, και θα εχει να το λεει. Εγω δεν τον βριζω γι αυτο, ουτε για την ανικανοτητα του να διαχειριστει την ομαδα. Αυτα τα γνωριζε και ο τελευταιος ΠΑΟΚτσης. Το λαθος σε αυτο το θεμα ειναι καθαρα του προεδρου, και λεω οτι αδικα γινεται τοσο αυστηρη κριτικη στο Χαβο. Δηλαδη περιμεναμε παραπανω να δωσει;
- desperando
- Επικοινωνία:
μαλλον δεν εχεις δει μαντσεστερ ή τσελσι δες ειδικα η μαντσεστερ ποσα ματς εχει κερδησει με 1-0xrisitsapa έγραψε: Το οτι μπορουσαμε να παρουμε το πρωταθλημα, προφανως. Για μενα και φετος μπορουσαμε. Απλα λεω οτι χρειαζεται ενα πιο επιθετικο πλανο, και οτι δεν θυμαμαι ομαδα του 1-0 τα τελευατια χρονια να παιρνει πρωταθλημα, οχι μονο εδω,αλλα στην Ευρωπη.
η νικη με 1-0 ειναι ειστημη δεν μπορεις να το κανεις αν δεν εισαι πραγματικαπολυ καλη ομαδα
- navigator11
"Τωρα το οτι ο Χαβος ευνοηθηκε απο την πατατα του προεδρου, καλα εκανε ( σαν επαγγελματιας). Εφτιαξε το ονομα του εν μερει, και θα εχει να το λεει. Εγω δεν τον βριζω γι αυτο, ουτε για την ανικανοτητα του να διαχειριστει την ομαδα. Αυτα τα γνωριζε και ο τελευταιος ΠΑΟΚτσης. Το λαθος σε αυτο το θεμα ειναι καθαρα του προεδρου, και λεω οτι αδικα γινεται τοσο αυστηρη κριτικη στο Χαβο. "
το έχω επισημάνει κι εγώ αυτό.ασφαλώς και ο τελευταίος που ευθύνεται,αν ευθύνεται δλδ κατ'ελάχιστο,είναι ο χάβος.συμφωνώ πως η κριτική είναι πολλές φορές υπερβολική.προσωπικά,ρίχνω που και που τπτ δηλητηριώδη σχόλια για το χάβο,στα πλαίσια του χαβά πιο πολύ.όχι πως κι ο ίδιος πάντως δε δίνει αφορμές.μαλωμένος με τον ορθολογισμό ρε παιδί μου στις πλέον ακατάλληλες στιγμές το παλληκάρι ...

"η νικη με 1-0 ειναι επιστημη δεν μπορεις να το κανεις αν δεν εισαι πραγματικα πολυ καλη ομαδα".
μ'αυτό κι αν δε συμφωνώ.αλλά ξεχνάς πως ο καρπουζάς καταπίεζε την ομάδα και δεν την άφηνε να παίξει επιθετικό παιχνίδι να γουστάρουμε ...
το έχω επισημάνει κι εγώ αυτό.ασφαλώς και ο τελευταίος που ευθύνεται,αν ευθύνεται δλδ κατ'ελάχιστο,είναι ο χάβος.συμφωνώ πως η κριτική είναι πολλές φορές υπερβολική.προσωπικά,ρίχνω που και που τπτ δηλητηριώδη σχόλια για το χάβο,στα πλαίσια του χαβά πιο πολύ.όχι πως κι ο ίδιος πάντως δε δίνει αφορμές.μαλωμένος με τον ορθολογισμό ρε παιδί μου στις πλέον ακατάλληλες στιγμές το παλληκάρι ...

"η νικη με 1-0 ειναι επιστημη δεν μπορεις να το κανεις αν δεν εισαι πραγματικα πολυ καλη ομαδα".
μ'αυτό κι αν δε συμφωνώ.αλλά ξεχνάς πως ο καρπουζάς καταπίεζε την ομάδα και δεν την άφηνε να παίξει επιθετικό παιχνίδι να γουστάρουμε ...