Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
παιδες ντα3 αν ειναι ο βιερι εχει προσφερει τοσα που δεν μπορουμε να του αρνηθουμε τπτ.. αν η προταση ειναι συνολικα 7 εκατομυρια + προνομια οπως συνεργασια με καμια γερμανικη ομαδα δεν μπορεις να αρνηθεις..συνολικα 5 μιρια και ευκαιρια να τσιμπισεις και κανα χοτ προσπεκτ αλλα βιερι..
- ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ
εγώ πάντως αυτό που έχω ακούσει σαν φήμη για vierinia είναι 7 εκατομμύρια μητρόγλου -τρομοκράτη αλλα κλοτσάει ο αλγερινός για αυτό ακούστηκε το θέμα και καλά για τα φράγκα του μιραλας και στη θέση του εστογιανοφ , παιδιά φήμη είναι έτσι ...δεν είναι κάτι σίγουρο αυτό για vierinia
- Athanasiadhs
μάνα κατασκευαστική = Πορτογαλία
ξεχασμένη πίστα= Εστορίλ δίπλα στην Λισαβώνα
Άρα μιλάμε για μια πρόταση της Sporting Λισαβώνας που έχει υποσχεθεί για 6-7 χαρτιά.
Αν επαληθευτεί τον δίνουμε γιατί με τέτοια κρίση κλπ που αναφέρεται η τιμή του παίχτη θα μειώνεται όσο περνάει ο καιρός.
Όλοι τον αγαπάμε άρα παιδί του λαού.
Και πρόσφερε πάρα πολλά ίσως όσα όλοι οι άλλοι μαζί, μιας που μόνος του είναι μια ομάδα ολόκληρη..
άρα νομίζω ότι μιλάμε για τον Βιερίνια..
ξεχασμένη πίστα= Εστορίλ δίπλα στην Λισαβώνα
Άρα μιλάμε για μια πρόταση της Sporting Λισαβώνας που έχει υποσχεθεί για 6-7 χαρτιά.
Αν επαληθευτεί τον δίνουμε γιατί με τέτοια κρίση κλπ που αναφέρεται η τιμή του παίχτη θα μειώνεται όσο περνάει ο καιρός.
Όλοι τον αγαπάμε άρα παιδί του λαού.
Και πρόσφερε πάρα πολλά ίσως όσα όλοι οι άλλοι μαζί, μιας που μόνος του είναι μια ομάδα ολόκληρη..
άρα νομίζω ότι μιλάμε για τον Βιερίνια..
Απο την πορτογαλια μονο η πορτο και η μπενφικα μπορουν να δωσουν τετοια ποσα.Η ακριβοτερη μεταγραφη της σπορτινγκ στην ιστορια της, οπως αναφερθηκε προσφατα οταν ακουστηκε ενδιαφερον της, ηταν στα 3,4 μυρια.Το βλεπω δυσκολο να δωσει τετοιο ποσο.Ομαδα της λισαβονας βεβαια ειναι και η μπενφικα αν και δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο αναφερεται στο προφανες του βιερινια και ακομα περισσοτερο για επιστροφη πορτογαλια.Ο συλλογισμος του μπετονιερα ειναι πραγματικα εντυπωσιακος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 24 Μάιος 2011, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η Πόρτο είχε το 33% μεταπώλησης την 1η χρονιά του συμβολαίου του Βιεϊρίνια..
Απ' ότι θυμάμαι αυτό έπεφτε κάθε χρόνο έως ότου μηδενιστεί στο τέλος του συμβολαίου του Βιεϊρίνια ..
Άρα είναι δυνατόν ακόμα να έχει το 30% όπως λέτε εδώ μέσα η Πόρτο;
Απ' ότι θυμάμαι αυτό έπεφτε κάθε χρόνο έως ότου μηδενιστεί στο τέλος του συμβολαίου του Βιεϊρίνια ..
Άρα είναι δυνατόν ακόμα να έχει το 30% όπως λέτε εδώ μέσα η Πόρτο;
- Athanasiadhs
Όντως και η Μπενφίκα μπορεί να είναι η ενδιαφερόμενη...
- papageorgiou
κι εμένα ο νους μου πάει σε Βιέρι κ Πορτογαλία..Για εκεί,εξωτερικό κ μόνο,δεν έχω πρόβλημα,αρκεί να είναι ικανοποιητικά τα λεφτά...Κακά τα ψέμματα,δεν νομίζω πως το όνειρο κανενός ελπιδοφόρου παίχτη είναι να αλωνίζει στην ελληνική Supa-league μια ζωή,να τρώει κλωτσιές χωρίς συνήθως ούτε κάρτα και γενικά,θεωρώ πως το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι για τα μούτρα του!!
Θεωρώ πως το πρόβλημα ΔΕΝ ειναι πιθανή πώληση,μα η δημιουργία δικτύου εξεύρεσης των επόμενων Βιειρίνια κλπ..Για τα ανέκδοτα με γαύρο που κυκλοφορούν,με 3-4 εκ συν τα λιμά του μόνο κακόγουστο αστείο τα θεωρώ....... 

- PAPA TSIBIKOS
Στην Πορτογαλία δεν έχει μπει το Δ.Ν.Τ.
Τα 6 ή 7 μύρια σαν πολλά δεν είναι για Πορτογαλική ομάδα
Η "Μερκελίνα" μάλλον θα κάνει το ντιλ

Τα 6 ή 7 μύρια σαν πολλά δεν είναι για Πορτογαλική ομάδα

Η "Μερκελίνα" μάλλον θα κάνει το ντιλ

- trelopaoki444
http://f1-facts.com/results/race/1995/99
Η ξεχασμενη πιστα ειναι το Εστοριλ μαγκες. Αρα μιλαμε για Πορτογαλια μερια, επισης ο Σουμαχερ οπως λεει ο Τρανσφερ τερματισε 3ος ενω ειχε τερματισει 2ος. Αρα μιλαει για την ομαδα που ενδιαφερεται και ειναι η 3η στη φετινη καταταξη της Πορτογαλιας. Δηλαδη η Σπορτινγκ. Φοραει και πρασινα, οποτε η μαμα κατασκευαστρια ειναι αυτη δηλ πορτογαλικη ομαδα. Αν ειναι για 6-7 σε τετοιους καιρους μια χαρα ακουγονται. Αν και ποναει και μονο η σκεψη...
Η ξεχασμενη πιστα ειναι το Εστοριλ μαγκες. Αρα μιλαμε για Πορτογαλια μερια, επισης ο Σουμαχερ οπως λεει ο Τρανσφερ τερματισε 3ος ενω ειχε τερματισει 2ος. Αρα μιλαει για την ομαδα που ενδιαφερεται και ειναι η 3η στη φετινη καταταξη της Πορτογαλιας. Δηλαδη η Σπορτινγκ. Φοραει και πρασινα, οποτε η μαμα κατασκευαστρια ειναι αυτη δηλ πορτογαλικη ομαδα. Αν ειναι για 6-7 σε τετοιους καιρους μια χαρα ακουγονται. Αν και ποναει και μονο η σκεψη...
Η σπόρτινγκ έχει τον πρώην τεχ. διευθυντή του παο ως τεχ. διευθυντή τον φριτέζα κάπως ετσι...
οπότε πιστεύει ότι μπορεί να πα΄ρει τον βιέρι με διαπραγμάτευση από τον ΠΑΟΚ το λιμό, μιας και τον έχει δει ελλάδα και ξέρει οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟΚ....
στα λόγια όλα γίνονται...το μπακίρι για να πέσει θέλει δρόμο....
Κοντρέρας Βιερίνια δε φεύγουν για να φτιάξεις ομάδα πάλι...Όπως και Βίτολο...
Θα βρεθούν αλλού λεφτά μιας και ποτέ μία πώληση πρωτοκλασσάτου δε σε ευνόησε παρά μόνο προβλήματα σε έφερε...
οπότε πιστεύει ότι μπορεί να πα΄ρει τον βιέρι με διαπραγμάτευση από τον ΠΑΟΚ το λιμό, μιας και τον έχει δει ελλάδα και ξέρει οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟΚ....
στα λόγια όλα γίνονται...το μπακίρι για να πέσει θέλει δρόμο....
Κοντρέρας Βιερίνια δε φεύγουν για να φτιάξεις ομάδα πάλι...Όπως και Βίτολο...
Θα βρεθούν αλλού λεφτά μιας και ποτέ μία πώληση πρωτοκλασσάτου δε σε ευνόησε παρά μόνο προβλήματα σε έφερε...
Είναι εύκολο να μην μας πρήζει με κουίζ παραμονές των κρίσιμων αγώνων της ομάδας μας;
Κάθε μέρα πριν τα ματς έχουμε τέτοιες συζητησεις...
Το καλοκαίρι ξεκινάει από αύριο οπότε χρόνο θα είχε....
Ευκολάκι.gika έγραψε:Αγαπητό μου ημερολόγιο,
ως γυναίκα του προέδρου έχω πολλά αυτοκίνητα. Ένα μικρό όταν κατεβαίνω στην Τσιμισκή για τα ψώνια. Ένα σπορ όταν θέλω να σπιντάρω, ένα vip για ταξίδια και το αγαπημένο μου! Το αμάξι του λαού!
Το αμάξι του λαού μου πρόσφερε τόσα πολλά, όσα όλα μαζί. Αναγκάζομαι να το δώσω φυσικά γιατί τώρα με την κρίση η τιμή του αργότερα θα πέσει. Είνα πολύ πιθανόν να το κάνω με 6-7 χαρτιά! Εντάξει το αγαπάω αλλά δεν μπορώ να πω όχι.
Θα μου λείψει το φανταχτερό του πράσινο χρώμα, οι ελκυστικές του στροφές. Όμως τα λεφτά είναι πολλά που μου δίνει η «μάνα» κατασκευαστική και δεν θα μπορέσω να πω όχι. Αρκεί βέβαια να δω και στην πράξη αυτά που μου είπαν στα λόγια.
Kαι τώρα σκέφτομαι: Πού να το φανταζόταν ο Μίχαελ Σουμάχερ στις 24 Σεπτεμβρίου του 1995 όταν τερμάτιζε τρίτος ότι η μοίρα έπαιζε στον ΠΑΟΚ και σε μένα τέτοιο τρελό «παιχνίδι» σε εκείνη την ξεχασμένη πίστα!!
Γιατί για… χάρη αυτών των σημαδιακών στιγμών και τοποθεσιών σε καιρούς δύσκολους μπορεί να βγάλω τόσα πολλά λεφτά! Μπορεί…
Ο Μάκης Χάβος
Αποτελεί το "αμάξι του λαού" τον τελευταίο καιρό γιατί όλοι με αυτόν ασχολούνται.
Θα τον δώσουν στην "μάνα κατασκευάστρια" Πόρτο, καθώς ο Αντρέ Βίλιας Μπόας θα πάει στην Τσέλσι και ψάχνουν απο τώρα τον επόμενο προπονητή τους. Τους μάγεψε το 3-6-1 που κατέβασε στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.
Το πράσινο χρώμα αναφέρεται στο χρώμα που έχει το αγαπημένο του κομποσκοίνι, για να τον ηρεμεί απο το στρες του πάγκου.
Όσον αφορά την πίστα της Εστοριλ, απο εκεί είναι ο μεγάλος του δάσκαλος, ο Φερνάντο Σάντος. Προσπαθεί να τον αντιγράψει όσο πιο καλά μπορεί. Απο τότε που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έκανε ότι ήταν δυνατόν απο το χέρι του ώστε η ομάδα να παρουσιάζεται χλωμή επιθετικά και άναρχη αμυντικά. Όπως ο ΠΑΟΚ στην πρώτη χρονιά του Σάντος.
Ήταν έτοιμος να κάνει το μεγάλο μπαμ στην επόμενη σεζόν, αλλά η πρόταση της Πόρτο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Και πάλι κότσους μας πιάσαν δηλαδή, αλλά αν είναι να του κόψουμε την ευκαιρία της ζωής του, ας πάει στο καλό. Εδώ θα αφήσει μόνο φίλους. Και όταν με το καλό βαρεθεί τα μεγάλα σαλώνια της Ευρώπης εμείς θα τον περιμένουμε με ανοικτές αγκάλιες.
Αν ειναι ο Βιειρινια (λογικοτερο) λιγο πολυ το περιμεναμε ολοι μας... ομως δεν μου καθεται καλα ολο το σκηνικο... 6-7 χαρτια αν ειναι καθαρα, ειναι σχετικα καλα λεφτα, γιατι ομως να πουλησουμε τον καλυτερο μας παιχτη, αντι να χτισουμε την ομαδα γυρω απο αυτον?
+1926teod1980 έγραψε:Είναι εύκολο να μην μας πρήζει με κουίζ παραμονές των κρίσιμων αγώνων της ομάδας μας;
-