και πληρωμένο το συμβόλαιο και των δυο από gay για ένα χρόνο !black death έγραψε:Συγγνώμη, εννοείς 7 εκ. + Μήτρογλου + Τζεμπούρ για Βιεϊρίνια; Δεν υπάρχει αυτό το σενάριο ούτε στα όνειρά μας.

και πληρωμένο το συμβόλαιο και των δυο από gay για ένα χρόνο !black death έγραψε:Συγγνώμη, εννοείς 7 εκ. + Μήτρογλου + Τζεμπούρ για Βιεϊρίνια; Δεν υπάρχει αυτό το σενάριο ούτε στα όνειρά μας.
Και ακόμα καλύτερα και εάν μπει ΚΑΙ ρήτρα μεταπώλησης...die8nhs έγραψε:Ελπίζω σε ένα μόνο πράγμα.
Αν πωληθεί ο οποιοσδήποτε παικτης μας να κοιτάξουμε να πάρουμε καλά λεφτά και αν είναι δυνατόν και παίκτες, αλλά όχι δανεικούς.
θα έλεγα να κοιτάξουμε να πάρουμε καλούς παίχτες και μετά τα λεφτά.die8nhs έγραψε:Ελπίζω σε ένα μόνο πράγμα.
Αν πωληθεί ο οποιοσδήποτε παικτης μας να κοιτάξουμε να πάρουμε καλά λεφτά και αν είναι δυνατόν και παίκτες, αλλά όχι δανεικούς.
Εύχομαι τα σενάρια περί κλεισμένου προπονητή να ισχύουν.paokmono έγραψε:εδώ βέβαια μπαίνει το εξής ερώτημα: ποιός προπονητής θα επιλέξει τα ανταλλάγματα;;;
Ο μαριδάκις μπορεί να είναι χοντρομ@@@κας αλλά σίγουρα δεν είναι ΠΑΝΚΑΛΟΣΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ έγραψε:εγώ πάντως αυτό που έχω ακούσει σαν φήμη για vierinia είναι 7 εκατομμύρια μητρόγλου -τρομοκράτη αλλα κλοτσάει ο αλγερινός για αυτό ακούστηκε το θέμα και καλά για τα φράγκα του "μιραλας"
Εγω λεω να δωσουν και απο 50 ευρω στους κατοχους διαρκειας και τους μικρομετοχους για την ψυχικη οδυνη.GI4NNEN4 έγραψε:Μήπως αν περισσέψει και κανα 100ευρω να φτιάξουμε και χορτάρι της προκοπής στην Τούμπα;
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://transfernews.gr/news/greece/tziodouris.html