Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 23/5 17:00 NET [FT 105-65]
Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 23/5 17:00 NET
έχουμε ιδέα για το πρόγραμμα με τον ρούλη? πέμπτη σάββατο τετάρτη? ώρες?
Κατι ασχετο κανονισμος 3 δευτερολεπτων ισχυει η εχει καταργηθει και δεν το εχω παρει χαμπαρι?Αναθεμα αν ενα απο τα καλαθια του Μαριτς ηταν νομιμο[/quote]
Κι εγώ τα ίδια ακριβώς σκεφτόμουνα! Σηκώθηκα από τον καναπέ, πήγα στο μπάνιο, επέστρεψα κι ο Μάριτς ακόμη στη ρακέτα μας ήταν! Εκείνη την ώρα έβγαινε από το αντίσκηνο του...
Και είχε και ένα άλλο δίπλα, μάλλον του Βουγιούκα ήτανε...
Είναι πραγματικά κρίμα σε τέτοιους αγώνες να συμπεριφέρονται έτσι οι διαιτητές...
Κι εγώ τα ίδια ακριβώς σκεφτόμουνα! Σηκώθηκα από τον καναπέ, πήγα στο μπάνιο, επέστρεψα κι ο Μάριτς ακόμη στη ρακέτα μας ήταν! Εκείνη την ώρα έβγαινε από το αντίσκηνο του...

Είναι πραγματικά κρίμα σε τέτοιους αγώνες να συμπεριφέρονται έτσι οι διαιτητές...
Εννοειτε πως ειμαι κατα των τραυματισμών αθλητών αλλα ρε μπ@σ..ι Περπέρογλου καλα να παθεις που τραυματίστηκες ρε που κανεις οριζόντιο αλμα να κερδίσεις χαμένη μπάλα απο το Μπουλιαν για να μας ριξεις με το ζορι 100αρα σε αδιάφορο παιχνίδι!
[youtube]oFBPpnSXE_o[/youtube]
δείτε στο 1:05 τα 2 screen ψηλά του maric
δείτε στο 1:05 τα 2 screen ψηλά του maric
Απο τους πιο βρωμικους παικτες ο Σερβος, αν και ο Ζελικο θα τον στειλει το καλοκαιρι οπως φαινεται!!
Από κει και πέρα νομίζω ότι δεν μπορουσαμε να περιμενουμε περισσότερο από αυτή τη σειρά αγώνων..
Ολα τα λεφτά είναι τα παιχνίδια απέναντι στον συμπολίτη όπου οφείλουμε να κάνουμε το Παλατακι εδρα!
Από κει και πέρα νομίζω ότι δεν μπορουσαμε να περιμενουμε περισσότερο από αυτή τη σειρά αγώνων..
Ολα τα λεφτά είναι τα παιχνίδια απέναντι στον συμπολίτη όπου οφείλουμε να κάνουμε το Παλατακι εδρα!