Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
monopaokre

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από monopaokre »

Πάντως αν το σενάριο με Σαλπιγγίδη ισχύει είναι κάλο ντιλ γιατί ο παίκτης είναι στα 30 αν δεν κάνω λάθος. Η αξιά του απο δω και πέρα θα κατεβαίνει σταδιακά...
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Δημοσίευση από Maedhros »

dj_timo έγραψε:Μην ασχολειστε αδικα. Δεν φευγει. Τζαμπα τα καντηλια και οι προσευχες μερικων.
Ευτυχως που υπαρχει και το γραφειο τυπου του παικτη και τα μαθαινουμε...Πες το λιγο νωριτερα ομως...Εχει παει και το λαδι στα υψη...
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Αλέφαντος:
Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις για την προηγούμενη στήλη που είπα ότι θα ήθελα να πουλήσουμε τον Ριέρα και να πάρουμε τον Βιεϊρίνια. Να ξεκαθαρίσω κάτι: Εγώ θα ήθελα στον Ολυμπιακό και τον Ριέρα και τον Βιεϊρίνια. Θα μου άρεσε πολύ μια τριάδα μπροστά με Ριέρα, Μιραλάς, Βιεϊρίνια. Να αλλάζουν θέσεις, να αλλάζουν πλευρές, να έχουν κίνηση. Πολύ θα το γούσταρα. Αλλά δεν πληρώνω εγώ, πληρώνει ο Μαρινάκης. Γι’ αυτό έχω πει δύο τρόπους για να αγοράσουμε τον Βιεϊρίνια. Δίνεις τον Μήτρογλου στον ΠΑΟΚ συν λεφτά από το ταμείο σου. Ή πουλάς τον Ριέρα, παίρνεις λεφτά, απαλλάσσεσαι και από το βαρύ συμβόλαιό του, και στη θέση του παίρνεις τον Βιεϊρίνια. Αυτές είναι οι σκέψεις μου, κάθε άνθρωπος έχει τις σκέψεις του, δεν θα μου πει κανείς τι θα λέω», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πολύπειρος κόουτς.

Εγώ λέω:
Για να λέει ο Αλέφαντος δώσε τον Μητρογλου + λεφτά πάει να πει ότι ξέρει ότι έγινε κρούση και ξέρει και τι ζήτησε ο ΠΑΟΚ από τον γαύρο.
Δεν με νοιάζει αν πουλήσει παίχτες ο γαύρος πάντως αν πραγματικά θέλεις τον Βιερίνια δώσε Μήτρογλου, Epstein, Chumbinho και 6 μύρια και πάρτον. Εγώ με τόσα μύρια θα χτίσω μια ομάδα για την επόμενη τριετία με ένα καλό προπονητή. Θες και τον Βιτόλο? Δώσε μου Τοροσίδη και πάρτον ή άλλα 4 μύρια. Τα έχεις Μαρινάκη χώστα. Άντε τσιγκούνη. Μόνο στα λόγια. Πέρσι ξόδεψες 50 εκατομμύρια φέτος θα πάρεις 30 εκατομμύρια από το τσουλου τα 10 που σου ζητάω εγώ τσιγκουνεύεσαι.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

λοιπόν αν ισχύει αυτή η πρόταση για σαλπιγγίδη τον πουλάς και παίρνεις αμπντούν(αν δεν έχει κλείσει βάζελο) και καστίγιο και τέρμα οι μεταγραφές
κάποιοι δεν γουστάρουν καστίγιο αλλά για μένα το θέμα είναι κάποιος να παίζει μπάλα και όχι τι χαρακτήρας είναι

τον βιειρίνια τον δίνεις μόνο αν σου δώσουν φετφατζίδη στα ανταλλάγματα (και πάλι το σκέφτεσαι)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

με φυγή ζλάταν, φιλομένο και πώληση σάλπι δεν πιστεύεις ότι θα χρειαστούν τουλάχστον 2 αν όχι 3 επιθετικοί πέρα από Αμπντούν και Καστίγιο;;; :D
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ο ζλάταν και ο φιλομένο είναι σαν να μην υπάρχουν
τον σαλπιγγίδη τον αντικαθιστά ο καστίγιο και με το παραπάνω πιστεύω εγώ τουλάχιστον(παίζει και εξτρέμ και επιθετικός)

σίγουρα αν θες να είσαι πλήρης σαν ρόστερ θες και εναν ακόμη επιθετικό γιατί φέτος είχαμε πρόβλημα
αλλά εφόσον μας λένε ότι δεν υπάρχουν φράγκα..
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Αντε παλι με τον σκάτίγιο...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δηλαδή θα έχουμε επιθετικό τον Κλάους, τον Παπάζογλου και τον Μωυσιάδη;;; :D :D :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ο Παπαζογλου που κολλαει ??? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μην σ' ακούσει ο Αποστολης...... :D
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

gika έγραψε:Δηλαδή θα έχουμε επιθετικό τον Κλάους, τον Παπάζογλου και τον Μωυσιάδη;;; :D :D :lol: :lol:

και τον καστίγιο

φέτος ποιους είχαμε επιθετικούς?τον κλάους,τον φιλομένο και τον μουσλίμοβιτς(τον σαλπιγγίδη δεξιά τον βάζουν)

στην κατάσταση που είναι τώρα ο μουσλίμοβιτς δεν βλέπω τι παραπάνω έχει από τον Παπάζογλου

η αλήθεια είναι ότι θέλουμε και επιθετικό οπότε πάρε και έναν ονουάτσι να έχεις(έτσι γιατί με βρήκες στις καλές μου :D )
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ προτιμάω τον Σισέ πάντως.. Άκουσα οι βάζελοι τον πουλάνε...

ΑΚΟΥΣ ΟΝΤΕΙ;;;;;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

σοβαρευτειτε λιγο....
τοσες ανταλλαγες δεν καναμε με ποδοσφαιριστες ουτε με αυτοκολλητα της πανινι του πρωταθληματος 1998-1999 που ψαχναμε ολοι εκεινο το μαμημενο το νουμερο 45 που δεν υπηρχε.
νομιζετε οτι οι μεταγραφες γινονται οπως το μανατζερ ή ακομα καλυτερα οπως το προ! μονο που ξεχνατε μεσαζοντες, μανατζαρεους, ποσοστα πρωην ομαδων κτλ.
ειναι σαν να ακουω συζητη του 11χρονου αδερφου μου με τους φιλους του ''θελουν τον βιερινια? ας δωσουν τον σισε να τον παρουν!''
αιντεεεεεεεεεεεεεεε. ξεκολλατε λιγο
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

joshua έγραψε:Απο τη μια μιλας για αφελεια και απο την αλλη γραφεις οτι ο γκαρσια δεν θα αντεχε σε ομαδα στυλ γαυρου οπως η ρεαλ??? ....Απο την ρεαλ εφυγε ο γκαρσια γιατι δεν αντεχε??? Και επειδη δεν αντεχε τετοιες ομαδες πηγε μετα στη μιλαν???Ο γκαρσια οταν τον βριζει ενα γηπεδο ολοκληρο οντως δεν κανει κωλοχερα μονο δειχνει τα @@ του.Απο συμπεριφορα στο γηπεδο δε?Παραδειγμα κυριου.Ουτε σπρωχνει εκτος φασης ουτε ριχνει αγκωνιτσες ουτε μαρκαρει βρωμικα.Ενας πραγματικος κυριος.Να ειμαστε λιγακι σοβαροι.Αν αυτα που κανει ο γκαρσια στο γηπεδο τα εκανε ως αντιπαλος θα γεμιζαμε πολλαπλασιες σελιδες αποτι για τον καστιγιο.Μια χαρα κωλοπαιδαρακια ειναι και τα 2 και εγω προσωπηκα δεν εχω κανενα προβλημα με τα κωλοπαιδα στο γηπεδο (οταν παιζουν για την ομαδα μου) και οταν ξερουν και την μπαλλα που ξερουν αυτοι.
πως να μην πάει σκατά αυτή η χώρα όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να μπερδεύουμε τις έννοιες "αλάνι" και "πουστρόπαιδο"
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

gika έγραψε:Δηλαδή θα έχουμε επιθετικό τον Κλάους, τον Παπάζογλου και τον Μωυσιάδη;;; :D :D :lol: :lol:
Αν πουληθεί ο Σαλπι ο Ονουατσι θα'ναι με το ένα πόδι στην Τούμπα (γύρω στα 300 ζητάει ο αγαπούλας)..θα πάρουμε κ ακόμη έναν σίγουρα εκτός αν ο Μωυσιάδης βγάλει μάτια στη προετοιμασία ας πούμε και υπολογίζεται για 18αδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xristos14 την Δευ 23 Μάιος 2011, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”