19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
gika

Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από gika »

Αυτός σε έφτασε στους 32 του ΟΥΕΦΑ, σε έφτασε ημιτελικό στο κύπελο, σε έβγαλε ΟΥΕΦΑ -αν και το τσουλου παίζεται ακόμα....

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει...

Έχει κάνει πολλές πατάτες οι οποίες πρέπει να τον κρατήσουν μακριά από τον πάγκο μας.

Αλλά προσέχετε πως μιλάτε, για άτομα που προσφέρουν στον ΠΑΟΚ.

Παραέγινε το πράγμα...
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Κοίτα,εγώ όταν βλέπω τέτοιους λάθος χειρισμούς φορτώνω,ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα + η διαιτησία χθές.
Πάντως δεν θεωρώ ότι πρέπει να τον στηρίζουμε κι όλας.Μην ξεχνάμε ότι ο Σάντος έχτισε αυτή την ομάδα,εγώ ίσα ίσα πιστεύω ότι όσοι προπονητές ήρθαν δεν βοήθησαν καθόλου στο να πάει η ομάδα ψηλά.Αυτό που έφτεξε στις όσες επιτυχίες είχαμε φέτος ήταν η νοοτροπία-φιλοσοφία Σάντος.Εγώ ακόμα πιστεύω ότι ΚΑΙ για φέτος όλα σε αυτόν τα χρωστάμε.Από του χρόνου που θα αλλάξει ο Coach ίσως να δούμε έναν καινούριο καλό προπονητή στον πάγκο μας.
Όσοι προπονητές ήρθαν φέτος πάντως,ακολούθησαν τον Σάντος (εκτός του Μπερέτα) με μόνες αλλαγές κάποια σοβαρά λάθη.
Ο Χάβος πολλές φορές κάνει του κεφαλιού του και δεν βλέπει πέρα από κάποιους παίκτες που εκείνος προσωπικά γουστάρει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχει μπροστά.

-------------------Σάλπι (Κλάους)-------------------
----Κούτσια----------Βιεϊρίνια---------Ελ Ζαρ

Κάθεται βάζει Φωτάκη μέσα που πουλάει συνεχώς μπάλα,σουτ δεν έχει,τίποτα δεν έχει αυτό το παιδί.
Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί έχει στον πάγκο Ελ Ζαρ και ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ τον Κούτσια,αυτό το παιδί ενώ έχει δείξει κάποιες φορές ότι αξίζει,κάθεται με την φραπεδιά και βλέπει το ματς.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΕΓΙΝΕ 1000,ΑΡΚΕΤΗ ΑΝΟΧΗ ΔΙΞΑΜΕ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ-ΝΑ "ΔΕΙΝΕΙ" ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΚΟΛ.

Σόρρυ για το Off-Topic
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

xrictoforoc έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχει μπροστά.

Σόρρυ για το Off-Topic

και εγώ έτσι θα ήθελα να δω μια φορά την ομάδα
νομίζω θα βλέπαμε πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Όποιος δεν καταλαβε γιατί ο Κουτσιανικούλης έμεινε εκτός αποστολής είναι τουλάχιστον αφελής. Με το σύστημα που παίζαμε ρε μάγκες είχε εξτρεμ στον πάγκο(ελ Ζαρ) και άμα έπαιρνε Κούτσια αντι για Μούσλι θα ήταν χωρίς σεντερ φορ. Κάποιος είπε πιο πάνω ότι ο βάζει τον Φωτάκη που δεν έχει σουτ πουλάει μπάλα και κάνει πολλά λάθη. Για πες μας ρε φίλε τι απ'αυτά δεν κάνει ο Μπίλης??? Συν του ότι είναι σαν μισοριξιά και δεν έχει ούτε σέντρα ούτε πάσα... Μπορεί να μην θέλετε να δεχτείτε οτι "η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ" ήταν η μεγαλύτερη οικονομική αποτυχία της διοίκησης Ζαγοράκη, τι να πω.... Κι εγώ ήλπιζα ότι αυτός ο παίκτης θα κάνει παπάδες αλλά δεν... Καταρχάς πείτε μου εσείς ποιά είναι η κανονική θέση του Κούτσια. Και ζητάτε και ενδεκάδες με 4 κοντούς μπροστά μετά θα φάμε γκολ από στημένο και θα στραβώνετε το στομα " Ρε Χαβο τι έβαλες όλους τους κοντούς μέσα?". Δεν φταίει ο Χάβος που εσείς επειδή έβαλε κατα λάθος γκολ με τον γαύρο τον κάνατε θεό. Και αυτό που είπε ποιος μας εγγυάται ότι το πιστεύει?? Αποκλείεται να το είπε για τονώσει το ηθικό του Μπίλη??

Παοκάρα πραγματικά ρε φίλε έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το μόνο που σε νοιάζει είναι να παίζει ο Κουτσιανικούλης. Για τον ΠΑΟΚ στα @@ σου που αυτός ο παίκτης είναι σκέτη φείρα... Και για πες μας πας κάθε μέρα στις προπονήσεις και βλέπεις ότι ο Κούτσια πετάει? Η στον ύπνο σου το είδες?
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ronaldo έγραψε:

Σόρρυ για το Off-Topic

Πιθανό.

αλλά θα έπρεπε να περιμένουμε πότε θα τελειώσει ο αντίπαλος την επίθεσή του για να πάρουμε μπάλα.
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

monopaokre έγραψε:Όποιος δεν καταλαβε γιατί ο Κουτσιανικούλης έμεινε εκτός αποστολής είναι τουλάχιστον αφελής. Με το σύστημα που παίζαμε ρε μάγκες είχε εξτρεμ στον πάγκο(ελ Ζαρ) και άμα έπαιρνε Κούτσια αντι για Μούσλι θα ήταν χωρίς σεντερ φορ. Κάποιος είπε πιο πάνω ότι ο βάζει τον Φωτάκη που δεν έχει σουτ πουλάει μπάλα και κάνει πολλά λάθη. Για πες μας ρε φίλε τι απ'αυτά δεν κάνει ο Μπίλης??? Συν του ότι είναι σαν μισοριξιά και δεν έχει ούτε σέντρα ούτε πάσα... Μπορεί να μην θέλετε να δεχτείτε οτι "η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ" ήταν η μεγαλύτερη οικονομική αποτυχία της διοίκησης Ζαγοράκη, τι να πω.... Κι εγώ ήλπιζα ότι αυτός ο παίκτης θα κάνει παπάδες αλλά δεν... Καταρχάς πείτε μου εσείς ποιά είναι η κανονική θέση του Κούτσια. Και ζητάτε και ενδεκάδες με 4 κοντούς μπροστά μετά θα φάμε γκολ από στημένο και θα στραβώνετε το στομα " Ρε Χαβο τι έβαλες όλους τους κοντούς μέσα?". Δεν φταίει ο Χάβος που εσείς επειδή έβαλε κατα λάθος γκολ με τον γαύρο τον κάνατε θεό. Και αυτό που είπε ποιος μας εγγυάται ότι το πιστεύει?? Αποκλείεται να το είπε για τονώσει το ηθικό του Μπίλη??

Παοκάρα πραγματικά ρε φίλε έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το μόνο που σε νοιάζει είναι να παίζει ο Κουτσιανικούλης. Για τον ΠΑΟΚ στα @@ σου που αυτός ο παίκτης είναι σκέτη φείρα... Και για πες μας πας κάθε μέρα στις προπονήσεις και βλέπεις ότι ο Κούτσια πετάει? Η στον ύπνο σου το είδες?
Ρε συ ο Κουτσιανικούλης,είναι γρήγορος,μπορεί να σε βγάλει σε μια κόντρα,να μπεί μόνος του μέσα στην περιοχή.
Όμως χωρίς προπονητή δεν μπορείς να "κάνεις" κάποιον ΠΑΙΚΤΗ.Το παιδί και τρίπλα έχει και ταχύτητα.Ο Φωτάκης τι έχει;Εε;Για πές μου;Άλλωστε εγώ λέω να βάλει τον Αντελίνο στην θέση του Φωτάκη και να έχει Κούτσια-Ελ Ζαρ στα άκρα και να τροφωδοτήται περισσότερο ο Ελ Ζαρ.
Ο Βασιλάκης μπορεί,απλά δεν έχουμε προπονητή να του μάθει κάποια απαραίτητα πράγματα για το ποδόσφαιρο.(όπως το ότι οι αμυντικοί είναι για να τους περνάμε και όχι να πέφτουμε πάνω τους :twisted: )
Γιατί ο Κούτσια το έχει το ποδόσφαιρο.Στον Εργοτέλη έκανε αυτά που έκανε και βούηξε όλη η Ελλάδα γιατί έπερνε ευκαιρίες.Και δεν μπορείς να πεις ότι έβγαζε μάτια μόνο με μικρές ομάδες,στον βάζελο είχε βάλει πολύ ωραίο γκολ.

Aboleutoi@ Με Αρίας (Γκαρσία αν γίνεται)-Βιτόλο από πίσω,δεν θα έχεις τέτοια κολλήματα.Ειδικά άμα χρειάζεσαι νίκη είναι από τα ιδανικότερα σχήματα.Κάποια τεστ στην προετιμασία θα είναι ότι καλύτερο.
Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια μας έλειπε η ταχύτητα και τώρα που την έχουμε...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ABOLEYTOI έγραψε:
ronaldo έγραψε:

Σόρρυ για το Off-Topic

Πιθανό.

αλλά θα έπρεπε να περιμένουμε πότε θα τελειώσει ο αντίπαλος την επίθεσή του για να πάρουμε μπάλα.
το βλέπεις από την απαισιόδοξη πλευρά

η αισιόδοξη είναι ότι οι αντίπαλοι θα περιμένουν να πότε θα τελειώναμε εμείς την επίθεσή μας
οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν το μυαλό τους στο πως θα βάλουν γκολ και όχι πως δεν θα φάνε
έτσι πιστεύω εγω
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

xrictoforoc έγραψε:
monopaokre έγραψε:Όποιος δεν καταλαβε γιατί ο Κουτσιανικούλης έμεινε εκτός αποστολής είναι τουλάχιστον αφελής. Με το σύστημα που παίζαμε ρε μάγκες είχε εξτρεμ στον πάγκο(ελ Ζαρ) και άμα έπαιρνε Κούτσια αντι για Μούσλι θα ήταν χωρίς σεντερ φορ. Κάποιος είπε πιο πάνω ότι ο βάζει τον Φωτάκη που δεν έχει σουτ πουλάει μπάλα και κάνει πολλά λάθη. Για πες μας ρε φίλε τι απ'αυτά δεν κάνει ο Μπίλης??? Συν του ότι είναι σαν μισοριξιά και δεν έχει ούτε σέντρα ούτε πάσα... Μπορεί να μην θέλετε να δεχτείτε οτι "η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ" ήταν η μεγαλύτερη οικονομική αποτυχία της διοίκησης Ζαγοράκη, τι να πω.... Κι εγώ ήλπιζα ότι αυτός ο παίκτης θα κάνει παπάδες αλλά δεν... Καταρχάς πείτε μου εσείς ποιά είναι η κανονική θέση του Κούτσια. Και ζητάτε και ενδεκάδες με 4 κοντούς μπροστά μετά θα φάμε γκολ από στημένο και θα στραβώνετε το στομα " Ρε Χαβο τι έβαλες όλους τους κοντούς μέσα?". Δεν φταίει ο Χάβος που εσείς επειδή έβαλε κατα λάθος γκολ με τον γαύρο τον κάνατε θεό. Και αυτό που είπε ποιος μας εγγυάται ότι το πιστεύει?? Αποκλείεται να το είπε για τονώσει το ηθικό του Μπίλη??

Ρε συ ο Κουτσιανικούλης,είναι γρήγορος,μπορεί να σε βγάλει σε μια κόντρα,να μπεί μόνος του μέσα στην περιοχή.
Όμως χωρίς προπονητή δεν μπορείς να "κάνεις" κάποιον ΠΑΙΚΤΗ.Το παιδί και τρίπλα έχει και ταχύτητα.Ο Φωτάκης τι έχει;Εε;Για πές μου;Άλλωστε εγώ λέω να βάλει τον Αντελίνο στην θέση του Φωτάκη και να έχει Κούτσια-Ελ Ζαρ στα άκρα και να τροφωδοτήται περισσότερο ο Ελ Ζαρ.
Ο Βασιλάκης μπορεί,απλά δεν έχουμε προπονητή να του μάθει κάποια απαραίτητα πράγματα για το ποδόσφαιρο.(όπως το ότι οι αμυντικοί είναι για να τους περνάμε και όχι να πέφτουμε πάνω τους :twisted: )
Γιατί ο Κούτσια το έχει το ποδόσφαιρο.Στον Εργοτέλη έκανε αυτά που έκανε και βούηξε όλη η Ελλάδα γιατί έπερνε ευκαιρίες.Και δεν μπορείς να πεις ότι έβγαζε μάτια μόνο με μικρές ομάδες,στον βάζελο είχε βάλει πολύ ωραίο γκολ.

Aboleutoi@ Με Αρίας (Γκαρσία αν γίνεται)-Βιτόλο από πίσω,δεν θα έχεις τέτοια κολλήματα.Ειδικά άμα χρειάζεσαι νίκη είναι από τα ιδανικότερα σχήματα.Κάποια τεστ στην προετιμασία θα είναι ότι καλύτερο.
Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια μας έλειπε η ταχύτητα και τώρα που την έχουμε...
Ίσα ίσα που το θεωρώ λογικό που ΟΛΑ τα μεγαλα παιχνίδια του Κούτσια στον Εργοτέλη ήταν με μεγάλες ομάδες που παίζαν ανοιχτά και έβρισκε χώρους πίσω. Απέναντι σε μας πια ομάδα παίζει πολύ ανοιχτά??
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Άμα θέλει ο παίκτης βρίσκει χώρους.Δηλαδή ο Βιεϊρίνια γιατί πέτυχε τόσο;Μήπως του την χαρίζανε;Απλά ασχολήθηκε σοβαρός προπονητής μαζί του.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

εντάξει ας μην συγκρίνουμε με τον βιειρίνια
ο βιειρίνια είναι ίσως ο καλύτερος παίχτης που πέρασε από τον ΠΑΟΚ και η σύκριση έχει αδικήσει τον κουτσιανικούλη
όλοι περίμεναν να γίνει καλύτερος από τον βιειρίνια(ή να γίνει τουλάχιστον κάτι ανάλογο) όταν ήρθε πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Παράδειγμα τον έδωσα ρε.Λέω πως "ωρίμανσε" ως ποδοσφαιριστής,γιατί ήταν αυτός που με τον Σάντος εμφάνισε τεράστια πρόοδο.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

δεν είναι θέμα αισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας.

Απλά είναι τα πράγματα.

1.Όταν έχεις την μπάλα προσπαθείς να τη βάλεις στο πλεκτό.
2. Αν την βάλεις έχει κατοχή ο αντίπαλος. Αν αστοχήσεις έχει κατοχή ο αντίπαλος.
3. Όταν έχει την μπάλα ο αντίπαλος προσπαθείς να του την πάρεις.
4. Αν την πάρεις επιστρέφεις στο 1. Αν δεν την πάρεις ολοκληρώνει την προσπάθεια ο αντίπαλος.

Όσο λιγότερες προσπάθειες ολοκληρώσει ο αντίπαλος τόσο περισσότερες προσπάθειες έχεις εσύ.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

έκραζα κάποτε τους βάζελους για τα ταλέντα τους τύπου σαμαρτεαν κτλπ να που ήρθα στο κεφάλι μας...αντε κάνε μας την χάρη και σοβαρεψου γιατί ακόμα όλοι σε έχουν για παιδάκι!

Υ.Γ.θα δειτε που την τελευταία χρονια αυτός θα παίξει μπάλα!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Εμένα μου φάνηκε ότι ξαναέκατσε πάγκο πάνω που άρχισε να αποδίδει καρπούς η δουλειά του πχ γκολ με Ολυμπιακό - επιμονή - κυνήγι φάσης. Του χρόνου λογικά θα παίξει περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

δανεικός στην Βόλφσμπουργκ του Μάγκατ

θα σε αναλάβει αυτός για 1 χρόνο

και μετά θα σε στείλει πακέτο πίσω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”