Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Δεν νομιζω να ισχυει ...αλλα, αν οντως μας δωσουν 1,5-2 εκ.ευρω,...τους δινουμε και 1 δωρο, ας διαλεξουν αυτοι.... το δωρο..εχουμε πολυ πραμα...Αν και παλι λεω οτι δεν νομιζω να υπαρχουν τετοια κοροιδα. ΤΑ παρακατω εγω τα γραφω σοβαρα εσεις παρτε τα για αστεια...ετσι για να μαστε ολοι αγαπημενοι.
ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΦΙΛΟΜΕΝΟ ΠΑΠΑΖΟΛΟΥ πρωην επιθετκοι με καινουργια καριερα,αλλος στη νυχτερινη ζωη αλλος στο μοντελινγκ,και αλλος στις τουριστικες επιχειρισεις.
Αθανασιαδης...για μες την Τουμπα αλλαγη...μεχρι εκει..λιγος...δεν πειθεις..σαν εσενα εχει πολλους,παρα παρα πολλους...και εισα πια..24..δεν εισαι μικρος.
Σαλπιγγιδης...... σεντερ φορ δεν εισαι...1.68,...γκολ.. δεν το χεις 6 στο πρωταθλημα..εξτρεμ, δεν εισαι [τριπλα δεν εχεις]
αν καπου αρεσες,οπως σημερα,ειναι στα αμυντικα σου καθηκοντα,νομιζω οτι πρεπει να σκεφτεις λιγο για ΔΕΞΙ ΦΟΥΛ ΜΠΑΚ..θα σου ταιριαζει πολυ.... Για εκει που παιζεις παντως δεν........
και για το τελος εχω............ ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ ..... αλλα....ενταξει σταματαω εδω γιατι θα με κοψουν......
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μην ασχολειστε αδικα. Δεν φευγει. Τζαμπα τα καντηλια και οι προσευχες μερικων.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Επειδή δεν εχω ιδέα, απο Κύπρο δεν παίζει κανένα αξιόλογο παιχτάκι;
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Και εγω δεν ιδεα, αλλα ολο και κατι θα παιζει...

Το πρόβλημα ολων των ομαδων βεβαια δεν ειναι για το αν υπαρχουν ή όχι καλα παιχτακια. Καλα παιχτακια παντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι να εχεις τους καταλληλους ανθρωπους για να τα ανακαλυψουν και το κυριότερο να τα διαχειριστουν σωστα και να δουλεψουν μαζι τους.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

dj_timo έγραψε:Μην ασχολειστε αδικα. Δεν φευγει. Τζαμπα τα καντηλια και οι προσευχες μερικων.

Δλδ ρε φιλε ποδοσφαιρικα μιλωντας δεν οφελει τον ΠΑΟΚ να πουλησει τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη Σαλπιγγιδη με 1.5 εως 2 εκ. ευρω; Για να δουμε τελικα ποιος ειναι πιο κολλημενος απο ποιον. Μιλησε μου ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Με αυτα τα λεφτα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
αν ισχύει είναι ευκαιρία...

αν κ δε το πολυπιστεύω... ποιος θα δωσει 1 μυριο για τον κοντο;;;
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

dj_timo έγραψε:Μην ασχολειστε αδικα. Δεν φευγει. Τζαμπα τα καντηλια και οι προσευχες μερικων.
μαι χαρα φευγει αν του κανουν προταση αναπροσαρμογης με μειωμενες αποδοχες...κριση λεμε
black death

Δημοσίευση από black death »

Federacion έγραψε:αν κ δε το πολυπιστεύω... ποιος θα δωσει 1 μυριο για τον κοντο;;;
Καλά κάτσε να πάει κάνα Ανόβερο να δούμε αν θα βάλει κάτω από 10-15 γκολ του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Κοιτάξτε λίγο Γαλλία γαμώτο.Φέτος βγάζει τρομερά παικτάκια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

diniko80 έγραψε:
μαι χαρα φευγει αν του κανουν προταση αναπροσαρμογης με μειωμενες αποδοχες...κριση λεμε
και σε ποιον θα ριχνουμε καθαροαιμες βρισιες ? θα φυγει και ο μπαλαφας ? :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

1,5-2 εκ. ο σαλπιγγίδης???? βρέθηκαν κι άλλοι βγενοπουλομητέρες?

μακάρι να είναι τόσα τα λεφτά, γιατί θα λυθούν πολλά προβλήματα (οικονομικά-οπαδικά)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμενα γιατι επιμενουμε τοσο για την παραμονη του τσιριλο μπορει να μου εξηγησει κανεις?Καλος,αγιος,φιλοτιμος αλλα τα τελευταια και εγω δεν ξερω ποσα γκολ τα εχουμε φαει απο στημενα και την προφανη αδυναμια μας ψηλα.Η αποκτηση ενος υψηλοσωμου κεντρικου αμυντικου ειναι επιτακτικη και δεδομενων των ισχνων αγελαδων κοντρερας μαλεζας ο καινουριος και ενας πιτσιρικας ειναι υπεραρκετοι.Τα λεφτα του τσιριλο πρεπει να προστεθουν στον προυπολογισμο της μεταγραφης.Επισης το χθεσινο παιχνιδι απεδειξε για αλλη μια φορα τα κενα στον αξονα οπου η αποκτηση ενος επιτελικου αλλα και ενος 6-8ριου ειδικα αν δεν υπολογιζεται ο αριας ειναι επισης επιτακτικη.Γενικα αν βαλεις και την επιθεση και τα ακραια μπακ υπαρχει πολυ δουλεια και για προσθηκες αλλα εξισου και για απομακρυνσεις πληθους μετριοτητων και δεν βλεπω αισιοδοξα σημαδια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να συμπληρωσω οτι ειμαι πολυ περιεργος να δω κατα ποσο υπαρχει η διαθεση διαπραγματευσης για την απομακρυνση παικτων οπως ο φωτακης ο σαβινι ο παπαζογλου ακομα και ο ιβιτς ισως ο λινο και γενικα παικτες που ειτε απεδειξαν την μετριοτητα τους ειτε απεδειξαν οτι εχουν παρει την κατιουσα και οι αμοιβες τους στις μερες μας ειναι πολυτελεια.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Να συμπληρωσω οτι ειμαι πολυ περιεργος να δω κατα ποσο υπαρχει η διαθεση διαπραγματευσης για την απομακρυνση παικτων οπως ο φωτακης ο σαβινι ο παπαζογλου ακομα και ο ιβιτς ισως ο λινο και γενικα παικτες που ειτε απεδειξαν την μετριοτητα τους ειτε απεδειξαν οτι εχουν παρει την κατιουσα και οι αμοιβες τους στις μερες μας ειναι πολυτελεια.
φιλε εχεις διωξει τα 2/3 της ομαδας μην κατακρινεις ενα συνολο παικτων που παιζουν ενα χρονο χωρις προπονητή
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν τα 2/3 της ομαδας ειναι ο φωτακης ο σαβινι ο παπαζογλου ο φετινος ιβιτς και ο λινο τοτε ενα μεγαλο μπραβο στον μακαρο που μας βγαζει ευρωπη και πετυχε την αποφυγη του υποβιβασμου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”