Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
Το προφανες ειναι πως ειτε εβλεπα τον ΠΑΟΚ ειτε εβλεπα το Λεβαδειακο,χθες,ειναι το ιδιο και το αυτο!Ισως,ο Λεβαδειακος να ειχε κανει καμμια ευκαιρια παραπανω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Δευ 23 Μάιος 2011, 08:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ωραιο...kataramenos5 έγραψε:Το προφανές είναι οτι σε πηρε κάτω απο τη μέση της βαθμολογίας κι ενω ολοι ελεγαν οτι χάθηκε η χρονιά σε έβγαλε ευρώπη .

Ενώ Νίκο ο Σάντος τα έκανε όλα τέλεια..
Ας πούμε η διαχείρηση του ρόστερ του ήταν φοβερή.. Τόσο που κανένας Λίνο δεν έπαθε κάταγμα κόπωσης..
Τόσο καλή διαχείρηση που παίζανε όλοι.. Ο Κλάους ας πούμε δουλεύτηκε άψογα από τον Σάντος.
Τα λάθη που έγιναν με τις κάρτες είναι πιστεύω θέμα εμπειρίας. Είναι λάθη που δεν θα ξαναεπαναληφθούν, γιατί μαθαίνεις από αυτά και δεν είναι δύσκολο να τα διορθώσεις.
ΥΓ: Συγκρίνω συνέχεια με τον Σάντος, μιας και αυτός ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια...
ΥΓ2: Δεν θέλω και τον Χάβο του χρόνου στην ομάδα. Ξεκάθαρα το λέω ότι θέλω να φύγει. Απλά θέλω να υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπο κάποιου που φοράει τον δικέφαλο στο στήθος και με αυτόν στο τιμόνι πετύχαμε αρκετά.. Ναι θα μπορούσαμε περισσότερα, αλλά για τις δυνατότητες του πετύχαμε υπερ αρκετά.
ΥΓ3: Να φύγει, ναι, αλλά δεν είναι εχθρός του ΠΑΟΚ. Και κάτι εκφράσεις του στυλ "πάρε μπούλο" θα έπρεπε να διαγράφονται με την μία, και να τιμωρούνται αυτοί που τις έγραψαν. Κάποιος μοντ μετά την κόκκινη του Γκαρσία είπε, σωστά, ότι όποιος τον βρίσει έχει φύγει με μπαν. Άλλο να τον κρίνεις με επιχειρήματα και να πεις ότι είναι ανεπαρκής για τον ΠΑΟΚ, και άλλο να τον βρίζεις. Περιμένω επιτέλους να σβήσεις -το λιγότερο- όλες αυτές τις δημοσιευσεις....
Ας πούμε η διαχείρηση του ρόστερ του ήταν φοβερή.. Τόσο που κανένας Λίνο δεν έπαθε κάταγμα κόπωσης..
Τόσο καλή διαχείρηση που παίζανε όλοι.. Ο Κλάους ας πούμε δουλεύτηκε άψογα από τον Σάντος.
Τα λάθη που έγιναν με τις κάρτες είναι πιστεύω θέμα εμπειρίας. Είναι λάθη που δεν θα ξαναεπαναληφθούν, γιατί μαθαίνεις από αυτά και δεν είναι δύσκολο να τα διορθώσεις.
ΥΓ: Συγκρίνω συνέχεια με τον Σάντος, μιας και αυτός ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια...
ΥΓ2: Δεν θέλω και τον Χάβο του χρόνου στην ομάδα. Ξεκάθαρα το λέω ότι θέλω να φύγει. Απλά θέλω να υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπο κάποιου που φοράει τον δικέφαλο στο στήθος και με αυτόν στο τιμόνι πετύχαμε αρκετά.. Ναι θα μπορούσαμε περισσότερα, αλλά για τις δυνατότητες του πετύχαμε υπερ αρκετά.
ΥΓ3: Να φύγει, ναι, αλλά δεν είναι εχθρός του ΠΑΟΚ. Και κάτι εκφράσεις του στυλ "πάρε μπούλο" θα έπρεπε να διαγράφονται με την μία, και να τιμωρούνται αυτοί που τις έγραψαν. Κάποιος μοντ μετά την κόκκινη του Γκαρσία είπε, σωστά, ότι όποιος τον βρίσει έχει φύγει με μπαν. Άλλο να τον κρίνεις με επιχειρήματα και να πεις ότι είναι ανεπαρκής για τον ΠΑΟΚ, και άλλο να τον βρίζεις. Περιμένω επιτέλους να σβήσεις -το λιγότερο- όλες αυτές τις δημοσιευσεις....
Ίσως να ανεχόμουν οτι απλά δεν μπορείς. Ίσως να δω στο μέλλον με χιουμοριστική και ανεκδοτική διάθεση τις χοντράδες που έχεις κάνει. Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος που φταίει για το οτι ακόμα βγάζουμε καντήλες με αυτά που βλέπουμε και οτι από τα κομπιουτεράκια της τελευταίας αγωνιστικής για να μπούμε πλέη ωχ, πιάσαμε αυτά των υπολογισμών για να βγούμε ευρώπη ή όχι. Σαφώς και είχες εμπνεύσεις-εκλάμψεις μέσα στη χρονιά, τις οποίες δυστυχώς μόνος σου ακύρωσες και ποσοτικά και ποιοτικά.
αυτό που δεν θα συγχωρήσω ως απλός οπαδός πάντως και που ακόμα και τσ.λ. να βγούμε (που πάλι από μόνος σου θα έχεις απωλέσει τα όποια εύσημα προς το πρόσωπό σου), είναι το οτι ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ!
Μονίμως φταίει κάποιος άλλος, εσύ τα έκανες όλα σωστά, αλλά κάποιος άλλος δεν έκανε αυτό που έπρεπε, για αυτό τώρα πρέπει να τους δικαιολογείς. Πέρα από προπονητικές γνώσεις, στη θεση του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ του ΠΑΟΚ θέλω να βλέπω ένα ΗΓΕΤΗ, ο οποίος ακόμα και όταν φταίνει ΟΛΟΙ εκτός από αυτόν, να μπαίνει μπροστά και να καθαρίζει, να δείχνει κάκαλα και όχι να τσακίζεται να αποποιηθεί ευθύνες. Μα πάνω από όλα, να σέβεται αυτούς που με το υστέρημά τους δίνουν ζωοφόρο αίμα σε αυτό τον οργανισμό και όχι να τους μιλάει σαν να είναι ζώα και γαιδάρια ξεσαμάρωτα υποτιμώντας τη νοημοσύνη και το οπαδικό τους DNA.
Λυπάμαι, αλλά στα μάτια μου φάνηκες μικρός.
ΥΓ. Πρόεδρε, αυτό με το να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να τα διορθώνεις, είναι πολύ σημαντικό, ξεκινάμε από εκεί και βήμα βήμα όλα στρώνουν.
αυτό που δεν θα συγχωρήσω ως απλός οπαδός πάντως και που ακόμα και τσ.λ. να βγούμε (που πάλι από μόνος σου θα έχεις απωλέσει τα όποια εύσημα προς το πρόσωπό σου), είναι το οτι ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ!
Μονίμως φταίει κάποιος άλλος, εσύ τα έκανες όλα σωστά, αλλά κάποιος άλλος δεν έκανε αυτό που έπρεπε, για αυτό τώρα πρέπει να τους δικαιολογείς. Πέρα από προπονητικές γνώσεις, στη θεση του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ του ΠΑΟΚ θέλω να βλέπω ένα ΗΓΕΤΗ, ο οποίος ακόμα και όταν φταίνει ΟΛΟΙ εκτός από αυτόν, να μπαίνει μπροστά και να καθαρίζει, να δείχνει κάκαλα και όχι να τσακίζεται να αποποιηθεί ευθύνες. Μα πάνω από όλα, να σέβεται αυτούς που με το υστέρημά τους δίνουν ζωοφόρο αίμα σε αυτό τον οργανισμό και όχι να τους μιλάει σαν να είναι ζώα και γαιδάρια ξεσαμάρωτα υποτιμώντας τη νοημοσύνη και το οπαδικό τους DNA.
Λυπάμαι, αλλά στα μάτια μου φάνηκες μικρός.
ΥΓ. Πρόεδρε, αυτό με το να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να τα διορθώνεις, είναι πολύ σημαντικό, ξεκινάμε από εκεί και βήμα βήμα όλα στρώνουν.
Ξεκόλλα ρε Μάκη!
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 53#p485653
136 επαγγέλματα απελευθερώθηκαν!!! Διάλεξε 1 να τελειώνουμε
Υ.Γ. Αστειεύομαι, μη μου παρεξηγηθείς
Εγω σου αναγνωρίζω τη φετινή προσπάθεια, εστω κι αν τα έκανες ψιλο-μαντάρα. Δεν ξέρω ποιός άλλος θα ρίσκαρε να αναλάβει μέσα σε μια διαολεμένη χρονιά και δεν ξέρω πόσο θα άντεχε τελικά αυτός ο κάποιος.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 53#p485653
136 επαγγέλματα απελευθερώθηκαν!!! Διάλεξε 1 να τελειώνουμε

Υ.Γ. Αστειεύομαι, μη μου παρεξηγηθείς

Δεν έχεις άδικο, αλλά και το κράξιμο... δεν αντέχεται εύκολα το κράξιμο ρε συ. Θεωρώ πως εαν ο Μάκης ακολουθήσει μια πιο ομαλή πορεία, ξεκινώντας απο football league κατηγορία, ίσως καταφέρει μελλοντικά να γίνει ενας Τσιώλης ας πούμε.
- kataramenos5
++++++++++++++gika έγραψε: ΥΓ2: Δεν θέλω και τον Χάβο του χρόνου στην ομάδα. Ξεκάθαρα το λέω ότι θέλω να φύγει. Απλά θέλω να υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπο κάποιου που φοράει τον δικέφαλο στο στήθος και με αυτόν στο τιμόνι πετύχαμε αρκετά.. Ναι θα μπορούσαμε περισσότερα, αλλά για τις δυνατότητες του πετύχαμε υπερ αρκετά.
Φτάσαμε στο σημείο να υπερασπιζόμαστε αυτό που δε γουστάρουμε....
- Maximus
Μπραβο ρε Γκικα, συμφωνω. Ειπαμε να κανουμε κριτικη, μην τον π@δηξουμε κιολας. "Γιδι" τον ανεβαζουμε, "μ@κακα" τον κατεβαζουμε.
κι εγω διαφωνω πληρως στους αφορισμους που ακουγονται (γραφονται) για τον μακη...βασικα,
ποτε μου δεν εχω βρισει ανθρωπο ο οποιος ανηκει τη συγκεκριμενη στιγμη στην ομαδα μου..
κ η αληθεια ειναι πως ο μακης το παλαιψε-ως ενα σημειο..βεβαια,απο ενα σημειο κ μετα,το
γ@μησε,αλλα τουλαχιστον εδειξε ενα μερακι στην προπονητικη..σιγουρα δεν φταιει αυτος
που βρεθηκε απο κει που θα ηταν στο καφενειο,με τους φιλους του,να βλεπει κ να αναλυει
τα παιγνιδια του ΠΑΟΚ,να καθεται στον παγκο (!!!!!!!!!!),κ να κατεβαζει την ενδεκαδα,
να τα χωνει στον γκαρσια στην προπονηση,να βγαινει στις συνεντευξεις τυπου μετα τα ματς,
(θα μου μεινει για παντα,εκεινο το χαμογελο που ειχε μεχρι τ'αυτια,επειτα απο νικες)..
απλα,καποιοι κανουν,κ καποιοι δεν κανουν..πως θα το κανουμε τωρα?ο μακης,δεν κανει..
τωρα,αν με το καλο (ειλικρινα,του ευχομαι ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,οπου κι αν παει),παει σε τιποτα
μικρομεσαιους κ παρουσιασει εργο,η μεγαλη οικογενεια του ΠΑΟΚ εδω ειναι,ολοι παιρνουν κ
δευτερη ευκαιρια (καποιοι κ 3η,κ 4η..)..
υγ.θυμαμαι τον μακη,καπου στο '94,'95,σε μεγαλη συνεντευξη στην τελευταια σελιδα της πραβντα,
"Ο ΠΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ!!!"...γενικα,ειναι απο τις ΠΑΟΚτσηδικες περσονες που ειναι
συμπαθεις..(αν κ μετα το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ,με το 3-2-2-1-1-1 για διαταξη,πηγε να γινει αντιπαθεστατος..)
δεν θελουμε τετοιους εχθρους,παραδοσιακα ειμαστε ομαδα που ΟΛΟΙ φευγουν σαν φιλοι,
κ ως επι το πλειστον κλαιγοντας (απο στεναχωρια-συγκινηση)..
υγ 2. ενταξει,οχι κι ολοι..πχ δημοπουλος,γουναρης κ δημαρχος πειραια..αλλα wtf..
ποτε μου δεν εχω βρισει ανθρωπο ο οποιος ανηκει τη συγκεκριμενη στιγμη στην ομαδα μου..
κ η αληθεια ειναι πως ο μακης το παλαιψε-ως ενα σημειο..βεβαια,απο ενα σημειο κ μετα,το
γ@μησε,αλλα τουλαχιστον εδειξε ενα μερακι στην προπονητικη..σιγουρα δεν φταιει αυτος
που βρεθηκε απο κει που θα ηταν στο καφενειο,με τους φιλους του,να βλεπει κ να αναλυει
τα παιγνιδια του ΠΑΟΚ,να καθεται στον παγκο (!!!!!!!!!!),κ να κατεβαζει την ενδεκαδα,
να τα χωνει στον γκαρσια στην προπονηση,να βγαινει στις συνεντευξεις τυπου μετα τα ματς,
(θα μου μεινει για παντα,εκεινο το χαμογελο που ειχε μεχρι τ'αυτια,επειτα απο νικες)..
απλα,καποιοι κανουν,κ καποιοι δεν κανουν..πως θα το κανουμε τωρα?ο μακης,δεν κανει..
τωρα,αν με το καλο (ειλικρινα,του ευχομαι ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,οπου κι αν παει),παει σε τιποτα
μικρομεσαιους κ παρουσιασει εργο,η μεγαλη οικογενεια του ΠΑΟΚ εδω ειναι,ολοι παιρνουν κ
δευτερη ευκαιρια (καποιοι κ 3η,κ 4η..)..
υγ.θυμαμαι τον μακη,καπου στο '94,'95,σε μεγαλη συνεντευξη στην τελευταια σελιδα της πραβντα,
"Ο ΠΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ!!!"...γενικα,ειναι απο τις ΠΑΟΚτσηδικες περσονες που ειναι
συμπαθεις..(αν κ μετα το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ,με το 3-2-2-1-1-1 για διαταξη,πηγε να γινει αντιπαθεστατος..)
δεν θελουμε τετοιους εχθρους,παραδοσιακα ειμαστε ομαδα που ΟΛΟΙ φευγουν σαν φιλοι,
κ ως επι το πλειστον κλαιγοντας (απο στεναχωρια-συγκινηση)..
υγ 2. ενταξει,οχι κι ολοι..πχ δημοπουλος,γουναρης κ δημαρχος πειραια..αλλα wtf..
Σιγουρα,το να τον βριζουμε ειναι και για μενα,λαθος.Αλλα απο κει και περα οταν μετα απο αυτο που ειδαμε χθες,βγαινει και κανει τετοιες δηλωσεις ειναι σαν να θελει να μας κοροϊδεψει.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- kataramenos5
Εκείνο το τοπικ Νέος προπονητής μήπως να το ανοίγαμε σιγά σιγά?
μπάς και προκάνουμε φέτος κανα καλό?Να ενημερωθεί και η
διεύθηνσης δια τις προτιμήσεις ημών.
μπάς και προκάνουμε φέτος κανα καλό?Να ενημερωθεί και η
διεύθηνσης δια τις προτιμήσεις ημών.
teod1980 έγραψε:Εννοώ ότι πέρα ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ κουλά που έχει κάνει...Petm έγραψε:φιλικά πάντα,teod1980 έγραψε:Δυστυχώς μετά το αποτέλεσμα χρεώνεται ο άνθρωπος το καθυστερημένο φρεσκάρισμα των πλάγιων και ενός στο κέντρο για να κρατήσει πίσω το λαγό και να μην πιεστούμε στο 65-75 τόσο πολύ...
το ότι αρχίζει πάλι με το τσουκαλά σε straight swap με το garcia τη στιγμή που ο Τσουκαλάς δε μπορεί ούτε τη μπάλα να κρατήσει , ούτε να προωθήσει το παιχνίδι παρα μονο προς τα πίσω δε το χρεώνεται? εδώ και πόσους μήνες μου χρησιμοποιεί το τσουκαλά είτε σαν αντί-garcia είτε σαν αντί-βιτολο και σχεδόν κάθε φορα που παίζει χάνουμε το κέντρο. έχει κάνει ένα καλο παιχνίδι αυτό με το γαύρο στη τούμπα, άντε να βάλω και το παιχνίδι με τον άρh που κάποιοι τοv βγάλαν MVP (εγώ ανύπαρκτο τον είδα, αλλα ας το βάλω κιαυτό). ελληνάκια από το σπλάχνα μας να έχουμε στην 11ada και παπάρια μεντολες.
το ότι πριν γίνει το 1-0 δεν έβγαλε τον αθανασιάδη που σέρνεται από τα απανωτά παιχνίδια εδώ και 2-3 αγωνιστικές, δε το χρεώνεται? το ότι βγάζει σαλπιγγίδη την ώρα που δεχτήκαμε το goal δε το χρεώνεται?
To ότι συνεχίζουμε ακόμα και τώρα να είμαστε παιδική χαρά στα στημένα στην άμυνα δε το χρεώνεται? γιατί και σήμερα το goal , πάλι από στημένο ουσιαστικά το φάγαμε. το ότι από καλύτερη ομάδα επιθετικά στα στημένα έχουμε καταντήσει άθλιοι επιθετικά στα στημένα δε το χρεώνεται?