ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.Sera4 έγραψε:τι ακριβως προσεφερε σε αυτην την ομαδα γιατι εγω δεν εχω καταλαβει...βλεπεις εσυ πουθενα την πινελια του???Argonaut4 έγραψε:Θέλουμε προπονητή σίγουρα.....και μακάρι ο Ζαγόρ να έχει ξεκινήσει ήδη επαφές αλλά τον Χάβο δε μπορείς να τον πεις αποτυχημένο βάση του βιογραφικού του και το τι προσέφερε.
Στην Ευρώπη έκανε αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ούτε κι ο Σάντος και με μικρότερες κι όλας ομάδες. Μας έφτασε μέχρι τους 16 (ή 32 δεν θυμάμαι..) του ΟΥΕΦΑ και αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες λόγο καθαρής ατυχίας..!
(πόσα χρόνια είχαμε να το δούμε αυτό;)
Στο κύπελο μας έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, όπου αποκλειστήκαμε τελειώνοντας με 9 παίκτες άδικα τον πρώτο αγώνα, και χάνοντας για 1 γκολ τον δεύτερο.
Στο πρωτάθλημα, πήρε την ομάδα όταν ήτανε στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας, την κράτησε σταθερά στην πεντάδα, μας έβαλε πλέι οφ και σήμερα 2 αγωνιστικες πριν το τέλος κρατάμε την τύχη στα χέρια μας όντας πρώτοι! Με 2 νίκες στην έδρα μας, και εκτός μία νίκη και μία ήττα!
Ε όπως και να έχει δεν τον λες αποτυχημένο....
Η καλύτερη χρονιά του Σάντος πέρσυ ήταν ανάλογη στο κύπελο, τα πήγε καλύτερα στο πρωτάθλημα μεν, αλλά στα πλέι οφ είχε πετύχει (μέχρι στιγμής) τα ίδια, ενώ στην Ευρώπη που ο Χάβος έκανε φοβερή πορεία εκείνος κατάφερε να αποκλειστεί από τις ρέγκες και τις καρδούλες......
Και ξαναλέω, δεν τον θέλω του χρόνου στον πάγκο, γιατί σε πολλά σημεία η ομάδα δεν φάνηκε αντάξια των δυνατοτήτων της. Αλλά αν για οικονομικούς λόγους η διοίκηση αποφασίσει να τον κρατήσει, τότε δεν θα τα βάψω και μαύρα.
Πάντως για προπονητής Γ εθνικής, πέτυχε πάρα πολλα στην πρώτη του σεζόν σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, με τόσες απαιτήσεις και τόση πίεση. Και αν τυχόν μείνει -που το απεύχομαι- είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα είναι καλύτερος.
Τέλος από κάτι Δώνιδες κτλ τον προτιμώ 10000%...