Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από eorptol »

σωστα το εχει πει ο αντρε .........
Άβαταρ μέλους
Alessandro

Δημοσίευση από Alessandro »

monopaokre έγραψε:
Alessandro έγραψε:Έχω κάνει μία σκέψη τον τελευταίο καιρό...

Ας πούμε ότι δεν τον δίνουμε και τον κρατάμε. Το πιθανότερο είναι ο παίκτης να μην ανανεώσει και να την κάνει ελεύθερος. Έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα, εκτός και αν η ομάδα τον ικανοποιήσει και κάτσει, αλλά εγώ χλωμό το βλέπω.

Μου εξηγείς από που καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι το πιθανότερο?? Ίσα ίσα που θυμάμαι πρόσφατες συνεντεύξεις που ο ίδιος έλεγε ότι τον πρώτο λόγο για την ανανέωση τον έχει η διοίκηση
Φυσικά...
καταρχήν δεν εμπιστεύομαι τα λεγόμενα κανενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Όλοι είναι ΠΑΟΚ από αυτούς, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου (€)... Οι μόνοι που θα μείνουν για πάντα στον ΠΑΟΚ είμαστε εμείς...

Μπορείς να θυμηθείς στο παρελθόν πάρα πολλούς που την έκαναν για κάτω... Αν και εγώ πιστεύω ότι ο αντρέ δεν θέλει να πάει προς τα κάτω, αλλά για εξωτερικό νομίζω ότι δε θα τον χαλούσε. Τι να πρωτσκεφτείς.... ότι έξω είναι καλύτερα? ότι δεν έχει μπέους? ότι δεν έχει γαύρους? ότι πληρώνουν οι ομάδες? ότι δίνουν μεγαλύτερα συμβόλαια? Ότι παίζει σε γήπεδα? ότι δεν έχει κάφρους? να μη συνεχίσω... δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
Alessandro

eorptol έγραψε:σωστα το εχει πει ο αντρε .........

ε ναι... και επειδή το είπε... :lol: :lol:
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Alessandro έγραψε:
monopaokre έγραψε:
Alessandro έγραψε:Έχω κάνει μία σκέψη τον τελευταίο καιρό...

Ας πούμε ότι δεν τον δίνουμε και τον κρατάμε. Το πιθανότερο είναι ο παίκτης να μην ανανεώσει και να την κάνει ελεύθερος. Έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα, εκτός και αν η ομάδα τον ικανοποιήσει και κάτσει, αλλά εγώ χλωμό το βλέπω.

Μου εξηγείς από που καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι το πιθανότερο?? Ίσα ίσα που θυμάμαι πρόσφατες συνεντεύξεις που ο ίδιος έλεγε ότι τον πρώτο λόγο για την ανανέωση τον έχει η διοίκηση
Φυσικά...
καταρχήν δεν εμπιστεύομαι τα λεγόμενα κανενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Όλοι είναι ΠΑΟΚ από αυτούς, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου (€)... Οι μόνοι που θα μείνουν για πάντα στον ΠΑΟΚ είμαστε εμείς...

Μπορείς να θυμηθείς στο παρελθόν πάρα πολλούς που την έκαναν για κάτω... Αν και εγώ πιστεύω ότι ο αντρέ δεν θέλει να πάει προς τα κάτω, αλλά για εξωτερικό νομίζω ότι δε θα τον χαλούσε. Τι να πρωτσκεφτείς.... ότι έξω είναι καλύτερα? ότι δεν έχει μπέους? ότι δεν έχει γαύρους? ότι πληρώνουν οι ομάδες? ότι δίνουν μεγαλύτερα συμβόλαια? Ότι παίζει σε γήπεδα? ότι δεν έχει κάφρους? να μη συνεχίσω... δεν έχει νόημα.
Σωστά αυτά που λες αλλά πιστευω ότι μια ένδεχόμενη πώληση του τώρα δεν ευνοεί κάποιον ιδιαίτερα. Και εξηγούμαι.... Καλώς η κακώς τα λεφτα της ρήτρας (15 μύρρια) δεν τα παίρνουμε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Τα σενάρια κάνουν λογο για 4-5 εκατομμύρια που σημαίνει ότι κρατάς τα 3. Απ' τον Βιερίνια μπορείς να πάρεις πολλά παραπάνω και επίσης 3 εκατομύρια(περίπου) μπορείς να πάρεις και απο τις πωλήσεις των Κρέσιτς,Βιτόλο που είναι μεν σημαντικότατοι αλλά θα προτιμούσα στην έσχατη λύση να πουληθούν προκειμένου να κρατήσουμε τον Αντρέ. Και όσον αφορά την πλευρά του παίκτη νομίζω πως στην Ελλάδα μπορεί να πίνουν νερό στο ονομά του αλλά η Ευρώπη τώρα τον μαθαίνει. Πιστευώ οτι είναι σοφό και για τις 2 πλευρές( και αυτό νομίζω θα γίνει) να επιδιώξουν ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη με αρκετά αυξημένες αποδοχές να φτάνουν δηλαδή τα 450 με 500 χιλιάρικα ακόμη και 600 αν χρειαστεί. Αυτό συμφαίρει τον Βιερίνια όχι μόνο άμεσα αλλά και έμμεσα γιατί κάνοντας καλές χρονιές θα μπορεί να κερδίσει πολύ μεγαλύτερο συμβολαιο σε όποια ομάδα κι αν βρίσκεται γιατί π.χ αν κάνει καμιά φοβερή χρονια θα μπορει απο τα 600 να πάει στο 1,1 στην ευρώπη. Ενώ με τα 300 θα φτάσει 600 άντε 700. Και για να μαστε και σωστοί ο Βιερίνια δεν έχει κάνει(ακόμη) τα παιχνίδια που θα κάνουν όλη την Ευρώπη να τον προσέξει.
Δηλαδή δεν έχει παίξει Εθνική, ούτε έχει πάρει π.χ ενα ντερμπι μόνος του να βαλει ας πούμε 2 γκολ και να κάνει μια ασσιστ. Πιστεύω πως το πιο έξυπνο που έχει να κάνει η ομάδα μας(αν δεν το χει κάνει ήδη) είναι να δώσει στον Βιέρι το κίνητρο να πάρει αυτήν την ομάδα απο το χέρι και να την οδηγήσει ο ίδιος ψηλότερα. Να τον κάνουν να καταλάβει πως ουσιαστικά μένοντας και παίζοντας μπαλάρα βοηθαει και εμας αλλά περισσότερο τον εαυτό του...
Άβαταρ μέλους
Alessandro

Το συμβόλαιό του πότε λήγει και τι συμβόλαιο έχει?
monopaokre

Έχει συμβόλαιο στα 300 χιλιάρικα και λήγει το καλοκαιρι του 2013. Δηλαδή το μεθεπόμενο καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κανονικά πρέπει μετά από τέτοια σεζόν να του πεις πάρε 500.000 +μπόνους και υπέγραψε μεχρι το 2015....

Και όποις θέλει ας έρθει να τον πάρει..
monopaokre

Ε ναι κι εγώ αυτό πιστευω
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Ε ναι ρε ΠΑΟΚ κανε τη μαγκιά!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Alessandro έγραψε:
eorptol έγραψε:σωστα το εχει πει ο αντρε .........

ε ναι... και επειδή το είπε... :lol: :lol:
τι σημαινει ρε φιλε οτι εχει την διαθεση θελει να υπογραψει ανανεωση με αυξημενες αποδοχες θα μπορουσε να μην πει τιποτε και να πει θα δουμε και ο μανατζερ μου κλπ. επομενως καλη διαθεση υπαρχει αυτο που μετραει απο εκει και περα ειναι να υπογραψει ανανεωση και να θα ληξη το θεμα ......πιστευω οτι θα υπογραψει με την προυποθεση οταν ερθει καλη προταση απο ευρωπη ειδικα απο προηγμενα πρωταθληματα να τον δωσουμε νομιζω σε αυτο δεν διαφωνει κανενας ας φυγει οταν πρεπει και οταν παρουμε καλα χρηματικα ανταλαγματα τον βιερινια πιστευω οτι το πολυ 1 χρονο ακομη μπορεις να τον κρατησεις ειδικα αν συνεχισει να βγαζει ματια η προταση η καλη θα ερθει γρηγορα.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 21 Μάιος 2011, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

δεν ξέρω πόσα πρέπει να παίρνει..
το θέμα είναι πως πρέπει να είναι ο ποιο ακριβοπληρωμένος μας παίκτης σίγουρα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επειδή η ομάδα παίζει χωρίς 2 απο τους 3 βασικούς της χαφ (οι ίδιοι, εδώ και 3 έτη), νομίζω ότι κάποιοι πάικτες πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω για να δούμε άσπρη μέρα.
Και φυσικά ο πιο πιθανός να το κάνει είναι ο Αντελίνο!
Με μία δικη σου υπερπροσπάθεια μπορούμε να προηγηθούμε, παιχτούρα μου!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δυστυχως ομως με αεκ αν και απολυτα ουσιαστικος ηταν φοβισμενος λογω τραυματισμου και σφιγμενος..ελπιζω να ναο εντελως καλα..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Η ωρα σου ΑΥΡΙΟ..
Εσυ θα τους γμσεις,

:pano:
Άβαταρ μέλους
Alessandro