Ούτε για σάκος του μποξ δεν αξίζει.Falegkos έγραψε: μην μου αρχίσετε καλος παικτης κτλ κτλ, παλτο,κολωπεδαρας και αδε@@η.
Θα είναι ντροπή αν βάλει τον δικέφαλο στο στήθος.

Ούτε για σάκος του μποξ δεν αξίζει.Falegkos έγραψε: μην μου αρχίσετε καλος παικτης κτλ κτλ, παλτο,κολωπεδαρας και αδε@@η.
έχει και αυτόAsimos έγραψε:http://www.sport24.gr/football/omades/A ... 67938.htmlPetm έγραψε:
όσο για το πια είναι η πρώτη? το ένστικτο μου με λέει ότι οδηγούμαστε προς σερβία μεριά. στη πρώτη του θητεία είχε φορτουλα συνδετικό κρίκο με τη διοίκηση , τώρα θα έχει bane. χωρίς να έχω ακούσει τίποτε, απλός έτσι μου φαίνεται, σε επίπεδο καφενειακής συζήτησης.
Αν έρθει αυτη η πούστρ@ μαλλον θα αυτοπυρποληθούμε εμείς πριν τα σκουλήκιαrainmaker έγραψε: 6.Για να ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΟΥΝ τα σκουλήκια στην Αριστοτέλους μια και καλή;; (ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ)
Υ.Γ. Αν ισχύει θα γίνει τρελό πατιρντί..
και συμπληρωνω:Rizla έγραψε:Δεν χρειαζεται ο ΠΑΟΚ πρωην ποδοσφαιριστες...
ωρες ωρες απορω αν νοιωθετε αυτα που γραφετε ή απλα παιρνετε ενα πληκτρολογιο παραμαζωμα...ελπιζω μονο να εισαι κανενας πολυ πιτσιρικος που δεν τον προλαβε στο πρωτο του αξεχαστο περασμα απο το γαυρο...δεν στεκουν αλλιως με καμια λογικη αυτα που γραφεις...οσο πιο ηρεμα μπορω στα γραφω γιατι τετοια ποστ ειναι οτι πρεπει για να σε ξυπνανε σαν εφιαλτης στις 3 παρα το πρωι...ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ειναι...... ιδιορυθμος χαρακτηρας,εχει ποδοσφαιρικη ''αλητεια'',δεν ειναι αυτο που λενε'' καλο παιδι'',εχει ''κουσουρια'' εχει εχει εχει.....ΑΛΛΑ....και ο ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ απο χαρακτηρα ηταν για πολυ ''ξυλο'',ομως ακομα και σημερα οι μισοι απο εμας,τον''γουσταρουμε'' και πολυ θα θελαμε να τον δουμε ξανα στην Τουμπα.Ξερει 100κιλα μπαλα και μαζι με τον βιερινια ,θα κανουν ''οργια''απο τα ακρα.Μην καταδικαζεται και βριζεται τον Ζαγορ, αν αποφασισε τετοια κινηση,θα το χει τσεκαρει,και θα χει παρει τα καταλληλα ''μετρα''.Μονο με παικτες που μπορουν να κανουν τη διαφορα,,να ανεβει ο ΠΑΟΚ επιπεδο και να μην ποναν τα ''ματια'' μας, θα ανταγωνιστουμε το Π.Ο.Κ.Δεν με νοιαζει ρε φιλε να ειμαι ο καλος και να με ''πηδανε'',ας τους παστελωνω με το καστιγιο...και τον καθε καστιγιο .......... και ας ειμαι ο κακος της παρεας.....Μακαρι να διορθωθηκε[αρειανοι λενε πως ειναι τελοιος διαφορετικος καστιγιο απ'αυτον που ξεραμε] εγω οπως και να χει ,τον θελω να μου κανει καλα αυτο που ξερει.......τωρα ολα τ'αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε....ΡΕ... ΖΑΓΟΡ, φερτον και μη μασας...