Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Lord »

Falegkos έγραψε: μην μου αρχίσετε καλος παικτης κτλ κτλ, παλτο,κολωπεδαρας και αδε@@η.
Ούτε για σάκος του μποξ δεν αξίζει.
Θα είναι ντροπή αν βάλει τον δικέφαλο στο στήθος. :evil:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μετά απο ενδελεχή έρευνα του τόσο έγκριτου και ποιοτικού site http://www.cojonesd'oro.com, καταλήξαμε σε μια λίστα ερωτήσεων γιατί έγινε η επιλογή του υπερ-παίκτη των τριών ηπείρων, ΧουΝέρι Μαστίγιο απο τον ΠΑΟΚ.

1.Για να φέρει το πρωτάθλημα με την εμπειρία και τη διάρκεια στο παιχνίδι του;
2.Για να προσδώσει μια ηρεμία στα αποδυτήρια και ειδικά στις προπονήσεις με τον Πάμπλο;
3.Για να φέρει μια ηγετική φυσιογνωμία στην ομάδα; (Όντας παλιός αρχηγός του σωματείου που χτίζει μαχητές 8-) ΟΣΦΠ).
4.Για να σταματήσουμε να βρίζουμε τον Σάλπι και να ασχολούμαστε μαζί του ΟΛΗ μέρα;
5.Γιατί είναι κολλητάρι με τον Ζαγοράκη που φέρνει μόνο τους φίλους του; (Το πιθανότερο.. 8-) )
6.Για να ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΟΥΝ τα σκουλήκια στην Αριστοτέλους μια και καλή;; (ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ :) )

Διαλιέχτε.. Ούτως ή άλλως το έγκριτο site μας ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα.. Οτι στραβό και προβοκατόρικο να πείτε..πιάνει τόπο!!

Υ.Γ. Αν ισχύει θα γίνει τρελό πατιρντί.. :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

μην μας μπριζόνεται βραδιατικα
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Asimos έγραψε:
Petm έγραψε:

όσο για το πια είναι η πρώτη? το ένστικτο μου με λέει ότι οδηγούμαστε προς σερβία μεριά. στη πρώτη του θητεία είχε φορτουλα συνδετικό κρίκο με τη διοίκηση , τώρα θα έχει bane. χωρίς να έχω ακούσει τίποτε, απλός έτσι μου φαίνεται, σε επίπεδο καφενειακής συζήτησης.
http://www.sport24.gr/football/omades/A ... 67938.html
έχει και αυτό

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid= ... id=4&sn=13

Γράφει ο Α. Κ.

Καλή χρονιά

Τον Μάιο βγαίνουν τα σότα και τα πρώτα είναι καταπληκτικά. Ακούγεται λοιπόν πολύ έντονα ότι αν φύγει ο Χάβος, ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ –και για να τρελάνει τους Αρειανούς που ένα χρόνο πανηγύριζαν για τον Αργεντινό και τώρα κάνουν πως δεν τον θυμούνται. Κυκλοφορεί επίσης ότι αν ο Δώνης πάει στον ΠΑΟ, θα τον αντικαταστήσει στον Ατρόμητο ή ο Νίκος Νιόπλιας ή ο Τάκης Λεμονής που μπορεί να χωρίσει με τον Πανιώνιο, όταν εμφανιστούν οι νέοι επενδυτές. Και τέλος ότι ο Αγγελος Αναστασιάδης θα πάει στην ΑΕΚ με τις ευλογίες του «Λύμπε» και του Δέλλα αν φύγει ο Μανολίτο Χιμένεθ λόγω περικοπών.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αν φαμε καμια καλη ηττα με παο θα αχισουν παλι τα σεναρια και βαριεμαι απιστευταα αυτην την ηλιθιοτητα..
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

rainmaker έγραψε: 6.Για να ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΟΥΝ τα σκουλήκια στην Αριστοτέλους μια και καλή;; (ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ :) )

Υ.Γ. Αν ισχύει θα γίνει τρελό πατιρντί.. :yellowcard:
Αν έρθει αυτη η πούστρ@ μαλλον θα αυτοπυρποληθούμε εμείς πριν τα σκουλήκια
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Ειναι...... ιδιορυθμος χαρακτηρας,εχει ποδοσφαιρικη ''αλητεια'',δεν ειναι αυτο που λενε'' καλο παιδι'',εχει ''κουσουρια'' εχει εχει εχει.....ΑΛΛΑ....και ο ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ απο χαρακτηρα ηταν για πολυ ''ξυλο'',ομως ακομα και σημερα οι μισοι απο εμας,τον''γουσταρουμε'' και πολυ θα θελαμε να τον δουμε ξανα στην Τουμπα.Ξερει 100κιλα μπαλα και μαζι με τον βιερινια ,θα κανουν ''οργια''απο τα ακρα.Μην καταδικαζεται και βριζεται τον Ζαγορ, αν αποφασισε τετοια κινηση,θα το χει τσεκαρει,και θα χει παρει τα καταλληλα ''μετρα''.Μονο με παικτες που μπορουν να κανουν τη διαφορα,,να ανεβει ο ΠΑΟΚ επιπεδο και να μην ποναν τα ''ματια'' μας, θα ανταγωνιστουμε το Π.Ο.Κ.Δεν με νοιαζει ρε φιλε να ειμαι ο καλος και να με ''πηδανε'',ας τους παστελωνω με το καστιγιο...και τον καθε καστιγιο .......... και ας ειμαι ο κακος της παρεας.....Μακαρι να διορθωθηκε[αρειανοι λενε πως ειναι τελοιος διαφορετικος καστιγιο απ'αυτον που ξεραμε] εγω οπως και να χει ,τον θελω να μου κανει καλα αυτο που ξερει.......τωρα ολα τ'αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε....ΡΕ... ΖΑΓΟΡ, φερτον και μη μασας...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Rizla έγραψε:Δεν χρειαζεται ο ΠΑΟΚ πρωην ποδοσφαιριστες...
και συμπληρωνω:

Δεν χρειαζεται ο ΠΑΟΚ πρων ποδοσφαιριστες που ειναι και μουνοπ@να...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ειναι...... ιδιορυθμος χαρακτηρας,εχει ποδοσφαιρικη ''αλητεια'',δεν ειναι αυτο που λενε'' καλο παιδι'',εχει ''κουσουρια'' εχει εχει εχει.....ΑΛΛΑ....και ο ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ απο χαρακτηρα ηταν για πολυ ''ξυλο'',ομως ακομα και σημερα οι μισοι απο εμας,τον''γουσταρουμε'' και πολυ θα θελαμε να τον δουμε ξανα στην Τουμπα.Ξερει 100κιλα μπαλα και μαζι με τον βιερινια ,θα κανουν ''οργια''απο τα ακρα.Μην καταδικαζεται και βριζεται τον Ζαγορ, αν αποφασισε τετοια κινηση,θα το χει τσεκαρει,και θα χει παρει τα καταλληλα ''μετρα''.Μονο με παικτες που μπορουν να κανουν τη διαφορα,,να ανεβει ο ΠΑΟΚ επιπεδο και να μην ποναν τα ''ματια'' μας, θα ανταγωνιστουμε το Π.Ο.Κ.Δεν με νοιαζει ρε φιλε να ειμαι ο καλος και να με ''πηδανε'',ας τους παστελωνω με το καστιγιο...και τον καθε καστιγιο .......... και ας ειμαι ο κακος της παρεας.....Μακαρι να διορθωθηκε[αρειανοι λενε πως ειναι τελοιος διαφορετικος καστιγιο απ'αυτον που ξεραμε] εγω οπως και να χει ,τον θελω να μου κανει καλα αυτο που ξερει.......τωρα ολα τ'αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε....ΡΕ... ΖΑΓΟΡ, φερτον και μη μασας...
ωρες ωρες απορω αν νοιωθετε αυτα που γραφετε ή απλα παιρνετε ενα πληκτρολογιο παραμαζωμα...ελπιζω μονο να εισαι κανενας πολυ πιτσιρικος που δεν τον προλαβε στο πρωτο του αξεχαστο περασμα απο το γαυρο...δεν στεκουν αλλιως με καμια λογικη αυτα που γραφεις...οσο πιο ηρεμα μπορω στα γραφω γιατι τετοια ποστ ειναι οτι πρεπει για να σε ξυπνανε σαν εφιαλτης στις 3 παρα το πρωι...

αν ειναι να θελουμε να ερθει αυτος ο πουτανας γιος ας βαλουμε και το σημα του δαφνοστεφανωμενου γκευ να τελειωνει το πανηγυρι...

η μονη παρηγορια ειναι οτι το ''αποκλειστικο'' το εχει ο μπαλαδορος οποτε οπως ολοι καταλαβαινουμε εχει μηδενικη δοση αληθειας... :ugeek:

υγ η θεση του καστιγιο ειναι μεσα στη θυρα 4 για να ''γλενταμε'' στο ημιχρονο πουθενα αλλου...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Θα κάνουμε πρόταση και στον Καρεμπέ?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

νομιζω οτι ο ζε ελιας παιζει ακομα μπαλα...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Παπατζηλίκι πέφτει, και σε πολύ ύπουλο χρονικό σημείο!

Αν σκεφτούμε κιόλας ποιο πουστροσαιτ έβγαλε το θέμα (ενώ τα θεωρητικά "δικάς μας" δεν έγραψαν τίποτε) και ποιανού συμφέρονται εξυπηρετεί, δε θέλει πολύ για να χαμπαριάσουμε.

Παπάς τρελός, πρώτον γιατί ο Ζαγοράκης δεν είναι κανας χαζός, και δεύτερον γιατί με Garcia και τσογλανέρι, σε κάθε δυνατό μαρκάρισμα ή ανάποδο σφύριγμα θα μένουμε με 9. Οι μανατζαρέοι τα κάνουν αυτά. Εκμεταλλεύονται το κομπλεξ των σκουληκιων, για να ανεβασουν το συμβόλαιο του πουστρακίου!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ταγματαρχη ο σικαμπαλα δε σε εβρισε ο θρυλικο σου σπιτι, δε δηλωσε φανατικο γαυρακι και ουτε σε εκανε κωλοδαχτυλα οποτε γουσταρε... ουτε μια στο μυριο δεν τον φερνει ο τεο
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Εγω ειμαι 44 .....και μετα απο 35 χρονια στην ΤΟΥΜΠΑ, εμαθα να βλεπω μπαλα με τα ματια και οχι με τα ΑΥΤΙΑ.Τον ΚΟΥΔΑ τον δεχτηκες πισω και ας ελεγε στον πειραια οτι απο μικρο παιδι ''ειμαι ολυμπιακος''Τον κοντο τον δεχτηκες πισω και ας εκανε χειρονομιες στη-4-και την κοπανησε απο την ΟΜΑΔΑ για να ''σωσει τους υπολοιπους'' οπως ελεγε......Τον Βιτολο τον εφερες στον ΠΑΟΚ και ας εσπασε το ποδι του ΒΙΕΡΙΝΙΑ.Δηλαδη εσενα τι σε χαλαει, το οτι δεν ειναι το καλο ''παιδι'' η τι ειπε σε ενα παινχιδι πριν απο 5 χρονια, μαθε να βλεπεις τι ειναι καλο για την ΟΜΑΔΑ και μην μπερδευεσαι ,με χαρακτηρες ,καλα παιδια και αλλες τετοιες παπαριες.....Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ οταν του προτιναν καποτε ενα παιχτη και του ειπαν οτι ειναι ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ απαντησε.Αφου ειναι καλο ΠΑΙΔΙ να του παρουμε μια ΠΑΣΤΑ.....Στην ζουγκλα του ελληνικου ποδοσφαιρου,δεν πας να πολεμησης με ΚΑΛΑ ΠΑΔΙΑ και φορωντας κουστουμι.Εξαλου οτι νιωθεις εσυ για τον Καστιγιο μπορει να νιωθουν οι αλλοι για τον ΓΚΑΡΣΙΑ, αν ομως ηταν 3 χρονια νεωτερος και τον ηθελαν οι γαυροι ....
και μπορουσαν να τον παρουν, να δεις τι ωραια θα τον δεχονταν, ολο αγαπες θα ηταν και ας τους εχει ξευτιλησει μες το καραισκακη με χειρονομιες, μπουνιες, κλωτσιες,πανηγυριζωντας προκλητικα, βριζοντας τους καταμουτρα κ.α.Αν ο ΖΑΓΟΡ τον θελει κατι ξερει, μην κανετε σαν μικρα παιδια ,για το καλο του ΠΑΟΚ και τον διαολο να φερει εμεις πρεπει να στηριξουμε την ομαδα.Η ομαδα πανω απ'ολα.....ΡΕ ΦΕΡΕ και τον αλητη τον ΤΖΙΜΠΟΥΡ......και θα σου πω εγω μετα οταν θα ξεπατωνεις στους αθηναιους και τους κανεις που..νες.αν θα σας πειραζει..........
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”