Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Sebastian Ribas!
Μένει ελεύθερος από Β Γαλλίας, τον κυνηγάει η Τζενοα, η Στεαουα κ τελευταία ψιλοακούγεται και η ΑΕΚ..Είναι φορ αριστερό εξτρεμ 22 χρονών τεχνίτης με πάρα πολλά γκολ στη κατηγορία..ότι καλύτερο για τα αριστερά και να πάει ο Βιερι επιτέλους στη θέση του
Σβούρα ακούς???Σβούρααααααααα
Μένει ελεύθερος από Β Γαλλίας, τον κυνηγάει η Τζενοα, η Στεαουα κ τελευταία ψιλοακούγεται και η ΑΕΚ..Είναι φορ αριστερό εξτρεμ 22 χρονών τεχνίτης με πάρα πολλά γκολ στη κατηγορία..ότι καλύτερο για τα αριστερά και να πάει ο Βιερι επιτέλους στη θέση του
τέτοια εποχή αδερφέ προπονητή κλεισμένο 8α βρεις λογικά μόνο κάποιον που είναι άνεργοςFederacion έγραψε:Ωραία όλα αυτα. Κανα προπονητή βρήκαμε;
Τελειώνει ο Μάης. 1 Ιούνη το αργοτερο πρεπει να ανακοινωθεί κατι. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε να παέι Ιουλης.
Οχι άλλος χαμένος χρόνος.
πολυ καλος παικτης πρωτος σκορερ στην β γαλλιας με 22 γκολ! βεβαια ειναι πολυ δυσκολη μεταγραφη αφου θα εχει πολλες προτασεις σαν ελευθερος. +ειναι ουρουανος χωρις να πιανει θεση ξενου(ιταλικο διαβατηριο). ειναι ομως σεντερ φορ κ οχι αριστερο εξτρεμ.xristos14 έγραψε:Sebastian Ribas!
εναλλακτικη ο εστογιανοφ επισης ουρουγουανος(τυχαιο??)
δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχουμε κλείσει ηδη προπονητή, για προφορική συμφωνία λέμε τώρα. και πιστεύω ότι έχει έτοιμη και τη δεύτερη λύση σε περίπτωση που δε προχωρήσει η πρώτηdanirifle έγραψε:τέτοια εποχή αδερφέ προπονητή κλεισμένο 8α βρεις λογικά μόνο κάποιον που είναι άνεργοςFederacion έγραψε:Ωραία όλα αυτα. Κανα προπονητή βρήκαμε;
Τελειώνει ο Μάης. 1 Ιούνη το αργοτερο πρεπει να ανακοινωθεί κατι. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε να παέι Ιουλης.
όσο για το πια είναι η πρώτη? το ένστικτο μου με λέει ότι οδηγούμαστε προς σερβία μεριά. στη πρώτη του θητεία είχε φορτουλα συνδετικό κρίκο με τη διοίκηση , τώρα θα έχει bane. χωρίς να έχω ακούσει τίποτε, απλός έτσι μου φαίνεται, σε επίπεδο καφενειακής συζήτησης.
ακόμα και του μάντζιου που λέτε, είναι παίκτης καρμπόν του Ναλιτζή.
προς το παρόν βεβαια , Μάκης Χάβος και τα μυαλά στα κάγκελα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Παρ 20 Μάιος 2011, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνω . Το θεωρω αδιανοητο μετα το περσινο καζο με τις καθυστερησεις και τα συναφη , να μην υπαρχει μια κατ'αρχην προφορικη συμφωνια . Εστω με καποιον ...
Απο εκει και περα η δικη μου αισθηση ειναι οτι θα κινηθουμε εντος της " ελληνικης επικρατειας"... Τα οικονομικα καθως και η θεση που θα τερματισουμε στα πλευ-οφ , θα καθορισουν το ποιος θα καθισει στον παγκο της ομαδας .
Απο εκει και περα η δικη μου αισθηση ειναι οτι θα κινηθουμε εντος της " ελληνικης επικρατειας"... Τα οικονομικα καθως και η θεση που θα τερματισουμε στα πλευ-οφ , θα καθορισουν το ποιος θα καθισει στον παγκο της ομαδας .
- PAPA TSIBIKOS
Ή κάποιον που τελειώνει το συμβόλαιό του με την ομάδα που προπονεί φέτοςdanirifle έγραψε:τέτοια εποχή αδερφέ προπονητή κλεισμένο 8α βρεις λογικά μόνο κάποιον που είναι άνεργοςFederacion έγραψε:Ωραία όλα αυτα. Κανα προπονητή βρήκαμε;

Ο κιθαρίστας 'εχει απόλλυτο δίκιο <<1 Ιούνη το αργότερο>>..........δεν μας παίρνει άλλο.
http://www.sport24.gr/football/omades/A ... 67938.htmlPetm έγραψε:danirifle έγραψε:όσο για το πια είναι η πρώτη? το ένστικτο μου με λέει ότι οδηγούμαστε προς σερβία μεριά. στη πρώτη του θητεία είχε φορτουλα συνδετικό κρίκο με τη διοίκηση , τώρα θα έχει bane. χωρίς να έχω ακούσει τίποτε, απλός έτσι μου φαίνεται, σε επίπεδο καφενειακής συζήτησης.Federacion έγραψε:Ωραία όλα αυτα. Κανα προπονητή βρήκαμε;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko ... 36119.html
Υπογράψτε τον χτές! Ελέυθερος, πιτσιρικάς και πάμφθηνος...
Υπογράψτε τον χτές! Ελέυθερος, πιτσιρικάς και πάμφθηνος...
- Τουμπιώτης
Shadow έγραψε:Καλά κάνουν και δεν ακούγεται κιχ ουτε σαν φήμες για νέο προπονητή...
Έχουμε αγώνες σημαντικούς κ μέχρι τότε ο Χάβος ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο προπονητής αυτής κ πιθανώς κ της επόμενης χρονιάς ασχέτως κ των λαθών του...
Από Πέμπτη 26 Μαϊου μπορούμε να "ξυπνήσουμε" με άλλη γνώμη...
Ούτε για πλάκα όμως προπονητής ο Χάβος του χρόνου... Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μας αυτά...
Αποκλειστικό: Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Μπαλαδόρου».
Ο παίκτης που με άκρα μυστικότητα έχει κλείσει ο «δικέφαλος» και θ΄ αποτελέσει τη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού, είναι ο Νέρι Καστίγιο!
Ο Ουρουγουανός, με Μεξικάνικη υπηκοότητα και γνώστης του Ελληνικού ποδοσφαίρου από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό και τον Άρη, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και θα αποτελέσει την πρώτη ανακοίνωση από την ΠΑΕ, όταν κλείσει το θέμα του με τους Ουκρανούς.
Ο αθλητής, πήγε στην Ουκρανία προκειμένου να διαπραγματευτεί την ελευθέρας του, το ίδιο και ο αδερφός του που είναι μάνατζέρ του, υποτίθεται για λογαριασμό του Άρη, αλλά έχει συμφωνήσει να έρθει στον ΠΑΟΚ!
Ο Καστίγιο, θ΄ αποτελέσει μετά το Χαλκιά, τον Παπάζογλου και το Βιτόλο, έναν ακόμα παίκτη που δοκιμάζεται στον Άρη, φτιάχνει εκεί την φυσική του κατάσταση, προσαρμόζεται στα Ελληνικά δεδομένα και … καταλήγει στον ΠΑΟΚ.
Ο Καστίγιο είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και σε προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, όμως η περίπτωσή του δεν είχε αίσιο τέλος. Όμως τώρα, φαίνεται πως ωρίμασαν οι συνθήκες, γι΄ αυτό και η μεταγραφή θ΄ ανακοινωθεί σύντομα.
Σε αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης για μια μεταγραφή που θα κάνει πάταγο…
http://www.baladoros.com/nea/10691
Ο παίκτης που με άκρα μυστικότητα έχει κλείσει ο «δικέφαλος» και θ΄ αποτελέσει τη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού, είναι ο Νέρι Καστίγιο!
Ο Ουρουγουανός, με Μεξικάνικη υπηκοότητα και γνώστης του Ελληνικού ποδοσφαίρου από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό και τον Άρη, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και θα αποτελέσει την πρώτη ανακοίνωση από την ΠΑΕ, όταν κλείσει το θέμα του με τους Ουκρανούς.
Ο αθλητής, πήγε στην Ουκρανία προκειμένου να διαπραγματευτεί την ελευθέρας του, το ίδιο και ο αδερφός του που είναι μάνατζέρ του, υποτίθεται για λογαριασμό του Άρη, αλλά έχει συμφωνήσει να έρθει στον ΠΑΟΚ!
Ο Καστίγιο, θ΄ αποτελέσει μετά το Χαλκιά, τον Παπάζογλου και το Βιτόλο, έναν ακόμα παίκτη που δοκιμάζεται στον Άρη, φτιάχνει εκεί την φυσική του κατάσταση, προσαρμόζεται στα Ελληνικά δεδομένα και … καταλήγει στον ΠΑΟΚ.
Ο Καστίγιο είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και σε προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, όμως η περίπτωσή του δεν είχε αίσιο τέλος. Όμως τώρα, φαίνεται πως ωρίμασαν οι συνθήκες, γι΄ αυτό και η μεταγραφή θ΄ ανακοινωθεί σύντομα.
Σε αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης για μια μεταγραφή που θα κάνει πάταγο…

Αυτό τα λέει όλα για την αξιοπιστία του σάιτ..sakisxxx έγραψε:Ο Ουρουγουανός, με Μεξικάνικη υπηκοότητα και γνώστης του Ελληνικού ποδοσφαίρου από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό και τον Άρη, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και θα αποτελέσει την πρώτη ανακοίνωση από την ΠΑΕ, όταν κλείσει το θέμα του με τους Ουκρανούς.

ΥΓ Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιος που να θέλει ακόμα αυτό το μαλακιστήρι στην ΠΑΟΚΑΡΑ..
αν ερθει ο καστιγιο στον ΠΑΟΚ καλυτερα να γινοουμε ολοι γαυροι.
Μαλακιες λεω εγω..... αλλα ΑΝ 1 στο 5000000000000000 ερθει θα ειμαστε οι μεγαλύτεροι μ@@@@@.
ΥΓ μην μου αρχίσετε καλος παικτης κτλ κτλ, παλτο,κολωπεδαρας και αδε@@η.
Μαλακιες λεω εγω..... αλλα ΑΝ 1 στο 5000000000000000 ερθει θα ειμαστε οι μεγαλύτεροι μ@@@@@.
ΥΓ μην μου αρχίσετε καλος παικτης κτλ κτλ, παλτο,κολωπεδαρας και αδε@@η.