Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Zorro4 »

Αδελφέ μου Ακη, ... πραγματικά όποτε βλέπω το nickname σου... αναστατώνομαι.
Με θυμίζεις πόσο πολύ θέλουμε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες να δούμε την ομάδα μας στα μεγάλα σαλόνια.
Δεν περάσαμε φέτος αλλά εσύ συνεχίζεις με επιμονή να συντηρείς το nickname αυτό, γράφοντας στα @@ σου τα πάντα.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ... πραγματικά για κάτι καρντασάκια σαν και σένα θέλω να περάσουμε στους ομίλους.
Δεν με νοιάζει για μένα.

ΟFF TOPIC ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ADMIN ...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Και μόνο με αυτην την εικόνα μπορω να ειμαι περήφανος που ο Ζαγορ δεν ειναι (και δεν υπάρχει θεμα να ηταν ποτε) μεσα.

http://news247.gr/newspapers/Sport/goal ... 0/0011.jpg
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Σωστός ο Φαλέγκος.

Έτσι είναι!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

και εγω θα φοβομουν..

γιατι αν τον καταπιει η τουμπα μετα ποιος τον πληρωνει????οι εποχες ειναι δυσκολες..

αλλα εγω Τεο δεν εχω ουτε τις γνωσεις σου,ουτε τα @@ σου...

Τολμησε το ρε μαγκα,,αφου και εσυ το ξερεις..αν δεν ρισκαρουμε οικονομικα εκει ,θα πνιγουμε

καλη δυναμη
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Περιμένουμε τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ Ζαγόρ,με μία καλή-έξυπνη επιλογή από εσένα και ο κόσμος θα σε στηρίξει,ελπίζω να έχεις κάνει τις κινήσεις σου προσωπικά εσυ και όχι άλλοι παρατρεχάμενοι
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

D.A.A.T. έγραψε:και εγω θα φοβομουν..

γιατι αν τον καταπιει η τουμπα μετα ποιος τον πληρωνει????οι εποχες ειναι δυσκολες..

αλλα εγω Τεο δεν εχω ουτε τις γνωσεις σου,ουτε τα @@ σου...

Τολμησε το ρε μαγκα,,αφου και εσυ το ξερεις..αν δεν ρισκαρουμε οικονομικα εκει ,θα πνιγουμε

καλη δυναμη
Διαισθάνομαι υποννοούμενο, δεν το γνωρίζω, αλλά καρασυμφωνώ με το νόημα!
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

cristiano4 έγραψε:Περιμένουμε τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ Ζαγόρ,με μία καλή-έξυπνη επιλογή από εσένα και ο κόσμος θα σε στηρίξει,ελπίζω να έχεις κάνει τις κινήσεις σου προσωπικά εσυ και όχι άλλοι παρατρεχάμενοι
Μαζί σου σε όλα και ειδικά στο <<προσωπικά εσύ και όχι άλλοι παρατρεχάμενοι>>για να μην έχουμαι τα περσινά με Μπερέτες Δερμ/σες και Χάβους.
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για έναν σοβαρό προπονητή

μπορεί να μην είναι σκάκι το ποδόσφαιρο για να είσαι σίγουρος πως θα σου βγει με την πρώτη, αλλά δεν είναι και τάβλι για να υπάρχει η πιθανότητα να γαμιέται επανειλημμένα λόγω τύχης κάποιος άξιος στην δουλειά

αρκεί να ακολουθήσεις την συνταγή όπως πάει...

1. ψάχνεις και φέρνεις κάποιον για τον οποίο να είσαι σίγουρος

2. του δίνεις τα κλειδιά της ομάδας και δεν ανακατεύεσαι παρά μόνο σε οικονομικό επίπεδο...τις μεταγραφές τις κάνει αυτός, τον σχεδιασμό τον κάνει αυτός κλπ...με 2 λόγια, το απόλυτο αφεντικό της ομάδας είναι αυτός

3. παίζεις με τις τάπες των βαρελιών περιμένοντας την ομάδα να ωριμάσει, ήτοι υπομονή μέχρι η ομάδα να στρώσει...όπως με τον Σάντος θυσιάσαμε 1 χρόνο και περιμέναμε 2 χρόνια για να φτάσει ο ΠΑΟΚ να παίρνει πρωτάθλημα ή όπως γίνεται σε όλες τις σοβαρές ομάδες του κόσμου...

αν και δεν νομίζω να χρειάζεται να τα λέμε...τα ίδια που έγιναν στην 3ετία Σάντος χρειάζονται, ακριβώς τα ίδια με μόνη διαφορά το όνομα του προπονητή...

Υ.Γ.
τώρα το αν η ομάδα θα παίζει επιθετικά ή αμυντικά ή με 3 τερματοφύλακες η γνώμη μας περισσεύει...το θέμα είναι ότι στυλ παίζει, να το κάνει σωστά...

Υ.Γ.2
και βεβαίως, μέσα στο πλάνο που θα βγει θα είναι και τα φράγκα που μπορούν να δίνονται κάθε χρόνο για παίχτες...γιατί αυτή η μαλακία που ξεκίνησαν κάποιοι αρδ ότι και καλά ο μεγάλος προπονητής θέλει και ακριβές μεταγραφές είναι μεγάλη πίπα...υπάρχουν και προπονητές που δεν έρχονται αν δεν είσαι άπλας, υπάρχουν όμως και σοβαροί προπονητές που έρχονται και έτσι είτε γιατί βασίζονται περισσότερο σε ταλέντα που βγαίνουν απ την ομάδα είτε γιατί έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους πως μπορούν να καταφέρουν και έτσι είτε οτιδήποτε...μην πάμε μακριά, ούτε ο Σάντος, ούτε ο Χιμένεθ, ούτε ο Κούπερ ήρθαν με εγγύηση πως οι ομάδες θα κάνουν μεταγραφές...
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Για να δούμε....
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Σωστος, ετσι ειναι...αυτα που τραβαμε φετος ειναι αυτα που ολοι οι νοημονες φιλαθλοι προεβλεπαν στην αρχη της χρονιας. Δυστυχως ο Ζαγορ υποτιμησε την αξια ενος καλου προπονητη στην ομαδα, και να το αποτελεσμα. Οπως υποτιμησε την αξια ενος καλου τεχν. διευθυντη ( ο παντελης δεν εχει τα εφοδια, ετσι απλά), ενος διευθ. μαρκετινγκ, και φαινεται να υποτιμα και την αξια ενος καλου οικονομικου διευθ.
Μακαρι να εμαθε απο τα λαθη του και να παρει τις σωστες αποφασεις για το μελλον. Με μια μετρια χρονια δεν ερχεται η καταστροφη, αλλα μη το κανουμε και συνηθειο..
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

ακριβως όπως τα λες.

θα πρόσθετα μονάχα οτι για την όποια μαλακια ο προπονητης είναι ο κυμματοθραυστης.
αλλα και για την όποια επιτυχία ο πρώτος που παιρνει τα ευσημα.

εσυ παιρνεις την ευθυνη που μας τον εφερες.
ελπίζω να σου είναι αρκετο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Όποιος σοβαρός προπονητής κι αν έρθει, αν δεν στηριχτεί με λύσσα, έναντι οποιασδήποτε στραβής που μπορεί να γίνει σε αγωνιστικά θέματα, είναι μια τρύπα στο νερό.
Σοβαρός προπονητής σημαίνει δουλειά σε βάθος χρόνου (3 χρόνια μίνιμουμ) που σημαίνει υπομονή απ όλους. Στην Ελλαδάρα που ζούμε, δύσκολα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

xrisitsapa έγραψε:Μακαρι να εμαθε απο τα λαθη του και να παρει τις σωστες αποφασεις για το μελλον. Με μια μετρια χρονια δεν ερχεται η καταστροφη, αλλα μη το κανουμε και συνηθειο..
+1
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Sick Bastard έγραψε:Όποιος σοβαρός προπονητής κι αν έρθει, αν δεν στηριχτεί με λύσσα, έναντι οποιασδήποτε στραβής που μπορεί να γίνει σε αγωνιστικά θέματα, είναι μια τρύπα στο νερό.
Σοβαρός προπονητής σημαίνει δουλειά σε βάθος χρόνου (3 χρόνια μίνιμουμ) που σημαίνει υπομονή απ όλους. Στην Ελλαδάρα που ζούμε, δύσκολα πράγματα.
λαθος σημειο τονισες αυτο που επρεπε να τονισεις ειναι το σοβαρος προπονητης...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Οπως και το προπονητης χρειαζεται να τονισουμε γιατι φετος μονο τετοιους δεν ειχαμε.... 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”