Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
- cristiano4
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Ο Πενθογεννημένος σε Έλληνα αντιστοιχει είχε πει ο ίδιος ο transferManiac,μακάρι να ήταν ο Μάρκος αντόνιο,θα μας βοηθούσε στα ψηλά που κάνουμε τον σταυρό μας μην φάμε κανα γκολ κάθε φορά που βλέπουμε σέντρα 

ψηλο εννοει τον κρεσιτς που το ενδιαφερον απο τουρκια (γαλατα
0 φημολογειται απο αποκλεισμο της φενερ και επειτα..η γαλατα δεν εχει καμια σχεση με το παρελθον..με 500 000 καινπανω χαλαρα εχει φυγει ...τερματα και απο ελλαδα βρισκουμε
Αυτο που ειχα μαθει ειναι οτι ο σχεδιασμος πειλαμβανει-βασιζετια στηνπωληση βιερι(+,παρακολουθειται και απο αγγλικες ομαδες και εχει κτ αγωνες με εθνικη νομιζω) ..τωρα αν αλλαξε κτ και φυγει ο βιτ δεν το ξερω..αν και μαλλον αυτος εινααι ππου μενει με τη βαλιτσα στο χερι παρα α τελευταια του παραπονα..
τωρα μονο τα πλει οφ μα ςνοοιζουν αν και το θεμα οικ διευθυντης δυστυχως αργει
0 φημολογειται απο αποκλεισμο της φενερ και επειτα..η γαλατα δεν εχει καμια σχεση με το παρελθον..με 500 000 καινπανω χαλαρα εχει φυγει ...τερματα και απο ελλαδα βρισκουμε
Αυτο που ειχα μαθει ειναι οτι ο σχεδιασμος πειλαμβανει-βασιζετια στηνπωληση βιερι(+,παρακολουθειται και απο αγγλικες ομαδες και εχει κτ αγωνες με εθνικη νομιζω) ..τωρα αν αλλαξε κτ και φυγει ο βιτ δεν το ξερω..αν και μαλλον αυτος εινααι ππου μενει με τη βαλιτσα στο χερι παρα α τελευταια του παραπονα..
τωρα μονο τα πλει οφ μα ςνοοιζουν αν και το θεμα οικ διευθυντης δυστυχως αργει
«Aγαπητό μου ημερολόγιο
Συγνώμη που είχα καιρό να γεμίσω τις σελίδες σου όμως όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα είναι «σφιχτά».
Η οικονομική κατάσταση έχει επηρεάσει ακόμα και εμένα κοτζάμ γυναίκα του προέδρου. Τα χρέη μεγαλώνουν βλέπεις και άλλο στο «σπιτικό» μας . Ναι, ναι και άλλο!
Και κάποτε να φανταστείς πριν πάω στην Τσιμισκή για «σόπινγκ θέραπι» έπαιζα για πλάκα κάποια λεφτά στο χρηματιστήριο. Τώρα που είπα χρηματιστήριο: Να ξέρεις ότι θα «επενδύσω» σε μία εληνική μετοχή.
Μία μετοχή που κάποτε φιογυράριζε στα ψηλά και έχει πέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Κάτι μου λέει ότι με την δική μου βοήθεια θα ανέβει ξανά. Και η μετοχή και τα κέρδη μου.
Δεν έχω να χάσω τίποτα, παρά μόνο να κερδίσω και γι΄αυτό θα το κάνω. Άλλωστε το έχω αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό και ο χρηματιστής είναι σταντ μπάι μήνες τώρα να δώσει την εντολή στο χρηματιστήριο Αθηνών.
Δεν «ρισκάρω» γιατί και τσάμπα είναι και δεν θα στηρίξω τα πάντα πάνω της…
Υπάρχει και μία άλλη που βέβαια είναι στα πάνω της, ξένης εταιρίας αλλά αξίζει το ρίσκο.
Ακομα φυσικά το σκέφτομαι, γιατί τα λεφτά είναι πολλά…
Συγνώμη που είχα καιρό να γεμίσω τις σελίδες σου όμως όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα είναι «σφιχτά».
Η οικονομική κατάσταση έχει επηρεάσει ακόμα και εμένα κοτζάμ γυναίκα του προέδρου. Τα χρέη μεγαλώνουν βλέπεις και άλλο στο «σπιτικό» μας . Ναι, ναι και άλλο!
Και κάποτε να φανταστείς πριν πάω στην Τσιμισκή για «σόπινγκ θέραπι» έπαιζα για πλάκα κάποια λεφτά στο χρηματιστήριο. Τώρα που είπα χρηματιστήριο: Να ξέρεις ότι θα «επενδύσω» σε μία εληνική μετοχή.
Μία μετοχή που κάποτε φιογυράριζε στα ψηλά και έχει πέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Κάτι μου λέει ότι με την δική μου βοήθεια θα ανέβει ξανά. Και η μετοχή και τα κέρδη μου.
Δεν έχω να χάσω τίποτα, παρά μόνο να κερδίσω και γι΄αυτό θα το κάνω. Άλλωστε το έχω αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό και ο χρηματιστής είναι σταντ μπάι μήνες τώρα να δώσει την εντολή στο χρηματιστήριο Αθηνών.
Δεν «ρισκάρω» γιατί και τσάμπα είναι και δεν θα στηρίξω τα πάντα πάνω της…
Υπάρχει και μία άλλη που βέβαια είναι στα πάνω της, ξένης εταιρίας αλλά αξίζει το ρίσκο.
Ακομα φυσικά το σκέφτομαι, γιατί τα λεφτά είναι πολλά…
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://transfernews.gr/news/articles/gunaika-proedrou-elliniki-metoxi.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Δευ 30 Μάιος 2011, 04:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: βαζουμε ολοκληρη τη δημοσιευση οχι μονο λινκ
Λόγος: βαζουμε ολοκληρη τη δημοσιευση οχι μονο λινκ
- Sick Bastard
ΌΧΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- cristiano4
από το να έχω μούσλι και φιλομένο με 650 και 400 στον πάγκο,καλύτερα να έχω μάντζιο με 250 300 το πολύ,στα 27 του είναι νομιζω,πάμε για μείωση μπάτζετ ειναι ξεκάθαρο αλλά με την προσφορά των 2.............. στα ίδια σίγουρα θα είμαστε έτσι και αλλιώς τραυματισμένους τους θυμάμαι τα 2 τελευταία χρόνια.
Αν είναι για βασικός π.χ. μαζί με τον κοντό έχει αρκετό ρίσκο αυτη η επιλογή...
Αν είναι όμως για 3-4ος (αλλαγή δηλαδή) με λίγα χρήματα (200?) τότε είναι εξαιρετική κίνηση !
Αν είναι όμως για 3-4ος (αλλαγή δηλαδή) με λίγα χρήματα (200?) τότε είναι εξαιρετική κίνηση !
- Sick Bastard
Μπορεί να είναι 27 αλλά έχει να παίξει μπάλα 3-4 χρόνια.
Κι όταν έπαιζε ήταν από τους πιο ηλίθιους παίχτες που κυκλοφορούν. Ηλίθιος και εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Με τη λογική του ''οι Μούσλι-Φιλομένο παίρνουν 1 χαρτί, οπότε καλύτερα ο Μάντζιος με 250 χιλιάρικα'' λέω ότι ακόμα κλύτερα ο Μωυσιάδης από τις ακαδημίες με 50 χιλιάρικα. Λιγότερα γκολ αποκλείεται να βάλει.
Κι όταν έπαιζε ήταν από τους πιο ηλίθιους παίχτες που κυκλοφορούν. Ηλίθιος και εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Με τη λογική του ''οι Μούσλι-Φιλομένο παίρνουν 1 χαρτί, οπότε καλύτερα ο Μάντζιος με 250 χιλιάρικα'' λέω ότι ακόμα κλύτερα ο Μωυσιάδης από τις ακαδημίες με 50 χιλιάρικα. Λιγότερα γκολ αποκλείεται να βάλει.
- cristiano4
για να δούμε αν τον πάρουμε τελικά γιατί όπου ακούω πολλά δεν τα πολυπιστεύω,ολοι στο γηπεδο κρινονται
Μέσα στο άρθρο λέει "δεν ρισκάρω γιατί και τζάμπα είναι και δεν θα στηρίξω τα πάντα πάνω της".Αρα ο Έλληνας όποιος κ αν είναι δεν προορίζεται για βασικός..Και μετά λέει "υπάρχει και μια ξένη μετοχή που είναι ψηλά στην λίστα αλλά είναι πολλά τα λεφτά",άρα υπάρχει ξένος παίκτης που προορίζεται για βασικός..
+++++Sick Bastard έγραψε:Μπορεί να είναι 27 αλλά έχει να παίξει μπάλα 3-4 χρόνια.
-
Μην τρελενεσαι ρε αλανι, ειπαμε πρεπει να γεμισουμε το ροστερ και ειδικα με ελληνες. Αν οντως ειναι ο Μαντζιος ειναι σε καλη ηλικια και προφανως ο Τεο εχει κατι ετοιμο προπονητικα... Ειπε οτι εχει να αποκαλυψει μετα τα πλει οφ... ηρεμαSick Bastard έγραψε:ΌΧΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Πότε ειπώθηκε κάτι τέτοιο;dj_timo έγραψε: Μην τρελενεσαι ρε αλανι, ειπαμε πρεπει να γεμισουμε το ροστερ και ειδικα με ελληνες. Αν οντως ειναι ο Μαντζιος ειναι σε καλη ηλικια και προφανως ο Τεο εχει κατι ετοιμο προπονητικα... Ειπε οτι εχει να αποκαλυψει μετα τα πλει οφ... ηρεμα