5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Γλύφτες των πολιτισμένων Αθηναϊκων αντιλήψεων που τόσο κουλτούρα και ανθρωπιά έχουν αλλά που έχουν κατασπαράξει το κράτος, πείτε κι άλλα όσο έχετε καιρό. Εσείς ντε, με τα πολλά εγκεφαλικά κύτταρα που στην καλύτερη θα καλλιεργούσατε ραπανάκια αμα δεν είχατε μέσο για να παριστάνετε τους δημοσιογράφους - κι αυτό ΤΟΣΟ αποτυχημένα.ΟΥΣΤ ΓΛΙΝΤΖΕΣ. ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΟΥΜΕ. ΠΑΡΤΑΛΙΑ.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
Οχι για τις μπουνιες, αλλα για την μπαλλα που παιζει αυτος ο τεραστιος ποδοσφαιριστης.
Μπραβο του
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
Οχι για τις μπουνιες, αλλα για την μπαλλα που παιζει αυτος ο τεραστιος ποδοσφαιριστης.
Μπραβο του
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
-
Σου απάντησα με pm, το γράφω μέσες άκρες κι εδώ. Δεν είπα σε κανέναν να μη γράψει αυτό που θέλει, ούτε απείλησα. Απαίτησα να μην τον βρίσει κανείς επί του προσωπικού, όπως έγινε μερικές σελίδες πριν.arisk έγραψε:Ξεκόλλα ρε Γιαννη, τι γελοιότητες είναι αυτές που γράφεις, εκπροσωπείς και το φόρουμ σαν moderator και απειλείς όποιον στραβώνει με τα καραγκιοζλίκια και τους τραμπουκισμούς του καθυστερημένου...?? Σοβαρέψου...yiannisPAOKitalia έγραψε:Το γράφω κι εδώ!
Πείτε ότι θέλετε, αλλά όποιος τον βρίσει θα εκτίσει τιμωρία όση του Garcia.
Άντε όλοι, υπεράνω και κουλτούρα..
....
Έτσι το βλέπω εγώ... Και είμαι διαθέσιμος για ban...
Ρωτάω κάτι -άσχετο- περι φλωρακίου. Ο Vieirinha που έφαγε καρατιά από τον Diop, είναι φλώρος?
ΥΓ: Εσύ είσαι αυτοεξόριστος από το forum.
Kαι ναι! Γούσταρα! Γιατί πολύ νταηλίκι φάγαμε από τα χανούμια, μέχρι και ο Γεωργέας πήγε και πούλησε τρέλα. Και ο Garcia το μπουνίδι το έριξε αφού έφαγε ξύλο και ψευτονταηλίκι από πίσω. Αλλά τον γουστάρω γιατί είτε ο άλλος είναι 60 κιλά, είτε είναι 120 όπως ο Diop, δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Αύριο που θα καλμάρω, μπορεί κι εγώ να πω ξερω'γω ότι έκανε βλακεία, αλλά ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ, δε θα βρίσω αυτόν τον μικρό θεούλη!
- xrictoforoc
Αχχχ ρε Πάμπλο,μας γ@μησες ρε αγορίνα μου,πως θα παίξουμε χωρίς εσένα;...
Αλλά τι να σε κάνουμε;;;;
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
Αλλά τι να σε κάνουμε;;;;
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
Καιρώς να μας δείξει κι ο Αρίας το ταλέντο του, και ότι αξίζει ένα νέο συμβόλαιο.. Αλλά να μην δούμε Φωτάκη Τσουκαλά Βιτόλο. Ναι Χαβο μου;xristos14 έγραψε:Έκανε μαλακία..τώρα χωρίς αυτόν και τον Ιβιτς στο οακα να δούμε ποιος θα κάνει παιχνίδι
για το καθε κατακαθι που λεγεται αρδ δεν θα αναφερθω.για τον γκαρσια καποιοι κανουν λες και δεν ξερουν ποιος ειναι.το μονο που με εκνευρισε ειναι οτι κρεμασε την ομαδα.τιποτε αλλο.
Ο Πάμπλο της πρώτης του χρονιάς στην Ελλάδα,είναι εδώ.....δυστυχώς.
συμφωνω και εγω δηλαδη ελεος και πολυ μαγκια φαγαμε...τιμη και δοξα καλη ξεκουραση παυλαρα...yiannisPAOKitalia έγραψε:Kαι ναι! Γούσταρα! Γιατί πολύ νταηλίκι φάγαμε από τα χανούμια, μέχρι και ο Γεωργέας πήγε και πούλησε τρέλα. Και ο Garcia το μπουνίδι το έριξε αφού έφαγε ξύλο και ψευτονταηλίκι από πίσω. Αλλά τον γουστάρω γιατί είτε ο άλλος είναι 60 κιλά, είτε είναι 120 όπως ο Diop, δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Αύριο που θα καλμάρω, μπορεί κι εγώ να πω ξερω'γω ότι έκανε βλακεία, αλλά ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ, δε θα βρίσω αυτόν τον μικρό θεούλη!
Φίλε ο Αριας είναι σαφώς καλύτερος απ τον Βιτολο, ειδικά σε θέματα ανάπτυξης αλλά είναι καθαρό 6αρι..δε νομίζω να μπορεί να γίνει οργανωτής..μακάρι να κάνω λάθοςgika έγραψε:Καιρώς να μας δείξει κι ο Αρίας το ταλέντο του, και ότι αξίζει ένα νέο συμβόλαιο.. Αλλά να μην δούμε Φωτάκη Τσουκαλά Βιτόλο. Ναι Χαβο μου;xristos14 έγραψε:Έκανε μαλακία..τώρα χωρίς αυτόν και τον Ιβιτς στο οακα να δούμε ποιος θα κάνει παιχνίδι
Ζαγοράκη δώσε πριμ στον Παυλάρα για το μπουκέτο στο σίχαμα
ποκίτες χαμουτζοσπέρματα κουνήστε τα βυζιά σας πολιτισμένοι, γαμώ την Ελλάδα σας
ποκίτες χαμουτζοσπέρματα κουνήστε τα βυζιά σας πολιτισμένοι, γαμώ την Ελλάδα σας
Επίσης απάντησα με pm... Να το πω και εδώ... Σαφώς και συμφωνώ οτι δεν δικαιούται κανενας να βρίζει χυδαία ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μάνες, κτλπ... Σαφέστατα όμως εννοείται πως οποιοσδήποτε μπορεί να ασκήσει κριτική σε ανθρώπους που αμείβονται αδρά και για τη μαγκιά και τον προσωπικό τους τσαμπουκά στερούν απο τον ΠΑΟΚ το δικαίωμα στο όνειρο (Τσάμπιονς Λίγκ), πόσο μάλλον όταν όλοι μας (και ο ίδιος ο Γκαρσία πρώτος απ'όλους) έχουμε ματώσει γι'αυτό το όνειρο, άλλοι σωματικά, άλλοι οικονομικά, άλλοι μεταφορικά... Μόνο που εμείς πληρώνουμε για να ματώσουμε ενώ οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται για να ματώσουν... Και αν δεν πληρωθούν στην ώρα τους κάνουν και αποχή... Τέλοσπάντων, ας μην το συνεχίσουμε, άλλωστε δεν βγάζει κάπου... Ούτως ή άλλως στην ουσία συμφωνούμε απ'ότι κατάλαβα... Μπορεί ο καθένας να ασκήσει ακόμα και δριμεία κριτική, κανένας όμως δεν μπορεί να χυδαιολογήσει (ιδίως μέσω πληκτρολογίου...) εις βάρος ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ... Είτε λέγονται Γκαρσία, είτε λέγονται Χαλκιάς...yiannisPAOKitalia έγραψε: Σου απάντησα με pm, το γράφω μέσες άκρες κι εδώ. Δεν είπα σε κανέναν να μη γράψει αυτό που θέλει, ούτε απείλησα. Απαίτησα να μην τον βρίσει κανείς επί του προσωπικού, όπως έγινε μερικές σελίδες πριν.
Ρωτάω κάτι -άσχετο- περι φλωρακίου. Ο Vieirinha που έφαγε καρατιά από τον Diop, είναι φλώρος?
ΥΓ: Εσύ είσαι αυτοεξόριστος από το forum.
Kαι ναι! Γούσταρα! Γιατί πολύ νταηλίκι φάγαμε από τα χανούμια, μέχρι και ο Γεωργέας πήγε και πούλησε τρέλα. Και ο Garcia το μπουνίδι το έριξε αφού έφαγε ξύλο και ψευτονταηλίκι από πίσω. Αλλά τον γουστάρω γιατί είτε ο άλλος είναι 60 κιλά, είτε είναι 120 όπως ο Diop, δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Υ.Γ. Tο "αυτοεξόριστος¨... Το παίρνω σαφώς για φιλικό αστείο και (ώς τέτοιο) χαμογελάω...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Τετ 18 Μάιος 2011, 23:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Aureliano Buendia