5. Pablo Gabriel García Pérez
-
lakisscorpio
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Ρε Παμπλο........Γιατι πεφτεις στην παγιδα????Γιατι????στο 92???Μπροστα στον διαιτητη???
Αφου ξερεις τι παιζεται!!!!!!!ΓΙΑΤΙ??????????????????????????????
Αφου ξερεις τι παιζεται!!!!!!!ΓΙΑΤΙ??????????????????????????????
rainmaker (που ουσιαστικά υπονοείς ότι είσαι οπαδός του σατανά - πλάκα κάνω αλλά ψάξτο - http://www.youtube.com/user/mykoniato#p ... BQCTRrCbco) τώρα ξαναείδα την φάση και η κόκκινη είναι απαράδεκτη σε φάση που ξεκίνησε από φάουλ στον Vitolo!!!!!!
Μετά καλά έκανε και τους άρχισε στα μπουνίδια τα γατάκια!!!!!!!!!!!!!!

Μετά καλά έκανε και τους άρχισε στα μπουνίδια τα γατάκια!!!!!!!!!!!!!!
γώ πιστεύω ότι δεν έπρεπε να πάρω κόκκινη κάρτα. Γνωρίζουμε πως είναι οι διαιτητές στην Ελλάδα. Θα περιμένω ήρεμος και θα επιστρέψω έτοιμος για μάχη. Τον χτύπησα, αλλά όχι για να τον σκοτώσω. Έκανε υπέρβαση και έπεσε κάτω. Αυτή είναι η διαφορά. Όταν με χτυπάνε εγώ δεν πέφτω κάτω
COMMADANTE PABLO GARCIA PER SIEMPRE

COMMADANTE PABLO GARCIA PER SIEMPRE
Πεστε με προσωπολάτρη δεν με νοιαζει αλλά ο Pablo για μένα είναι MVP κ ΨΥΧΗ της ομάδας
Shady20 έγραψε:rainmaker (που ουσιαστικά υπονοείς ότι είσαι οπαδός του σατανά - πλάκα κάνω αλλά ψάξτο - http://www.youtube.com/user/mykoniato#p ... BQCTRrCbco)
Εεεε; Τί έχει παιχτεί σήμερα; Δεν δηλώνω ούτε υπονοώ τίποτα τόσο αρρωστημένο κι άσχετο. Εμπνέυστηκα το ψευδώνυμο απο τους Ινδιάνους που είχανε βροχοποιούς και χορούς της βροχής με συνακόλουθο το νόημα της ιδιότητας τους. Καμία σχέση και μακριά απο μας που λέει και η έκφραση..Άσε που το βίντεο αναφέρεται σε Rain man.. Τελείως οφ τόπικ αλλά λίγο υπερβολή για να μην απαντήσω..
Αυτός είναι ο Πάμπλο ...
Μαχητής, γνήσιος , αρσενικός , αρχιδάτος και παικταράς.
Ναι η κινηση ήταν απαράδεκτη. Εφαγε κοκκινη. Και τι έγινε? Ο πρωτος είναι η ο τελευταίος? Εκανε ένα σφάλμα και το πλήρωσε. Ετσι ειναι αυτά. Στα καλά και στα άσχημα μαζί.
Θα καταδικάσω το παίκτη μου? Δεν έχετε καταλάβει ότι σήμερα ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ.
Δηλαδή τα καριολάκια που πηγαίναν το Βιερινια καροτσάκι σε κάθε φάση τί έπρεπε να κάνουν?
Ο πουσταρας ο Δημητριαδης που την είδε Ραμπο , τι επρεπε κανει?
Ο Μάκος? Τον είδατε πως καντηλιαζε? Ο Μάκος ρε. Ο Μάκος ρε το ξαναλέω, το τσουτσέκι ήρθε να σου πουλήσει τρέλα. Ο Μάκακος ρε πουστη μου.
Το παιχνίδι είχε τρελή ένταση. Λες και η μοιρα δεν ηθελε να κερδισει αυτη τη κωλομαδα.
Ρε Πάμπλο , ότι και να πω ειναι λίγο ρε γαμωτο. Θα με κάνεις στα 30 μου να πάω να ψάχνω ένα αυτόγραφο
ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Μαχητής, γνήσιος , αρσενικός , αρχιδάτος και παικταράς.
Ναι η κινηση ήταν απαράδεκτη. Εφαγε κοκκινη. Και τι έγινε? Ο πρωτος είναι η ο τελευταίος? Εκανε ένα σφάλμα και το πλήρωσε. Ετσι ειναι αυτά. Στα καλά και στα άσχημα μαζί.
Θα καταδικάσω το παίκτη μου? Δεν έχετε καταλάβει ότι σήμερα ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ.
Δηλαδή τα καριολάκια που πηγαίναν το Βιερινια καροτσάκι σε κάθε φάση τί έπρεπε να κάνουν?
Ο πουσταρας ο Δημητριαδης που την είδε Ραμπο , τι επρεπε κανει?
Ο Μάκος? Τον είδατε πως καντηλιαζε? Ο Μάκος ρε. Ο Μάκος ρε το ξαναλέω, το τσουτσέκι ήρθε να σου πουλήσει τρέλα. Ο Μάκακος ρε πουστη μου.
Το παιχνίδι είχε τρελή ένταση. Λες και η μοιρα δεν ηθελε να κερδισει αυτη τη κωλομαδα.
Ρε Πάμπλο , ότι και να πω ειναι λίγο ρε γαμωτο. Θα με κάνεις στα 30 μου να πάω να ψάχνω ένα αυτόγραφο
ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
-
Dimg4
Μπηκα εδω και περιμενα να δω μπινελικια για την ηλιθιοτητα του απιστευτου μεχρι εκεινη τη στιγμη Γκαρσια και βλεπω παλι τα τιμη και δοξα.
Μπραβο για ολα που εκπροσωπεις Παμπλο, σεβασμο και τα λοιπα αλλα σημερα μας κρεμασες και η τιμωρια σου θα ειναι παραδειγματικη.
Ναι σε προκαλεσε... ΚΑΙ???? ΜΠΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ????
Μπραβο για ολα που εκπροσωπεις Παμπλο, σεβασμο και τα λοιπα αλλα σημερα μας κρεμασες και η τιμωρια σου θα ειναι παραδειγματικη.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
Οποιος κραζει τον Γκαρσια ειναι αμπαλος.
Η απουσια του θα ειναι χειροτερη και απο αυτην του Βιεριννια.
Απλα ειναι ολος ο Παοκ.Οτι καλο γινετε, ξεκιναει απο τα ποδια του παμπλο.
Να βλεπουμε μπαλα.Αντε.
Οποιος κραζει τον Γκαρσια ειναι αμπαλος.
Η απουσια του θα ειναι χειροτερη και απο αυτην του Βιεριννια.
Απλα ειναι ολος ο Παοκ.Οτι καλο γινετε, ξεκιναει απο τα ποδια του παμπλο.
Να βλεπουμε μπαλα.Αντε.
Δες το video φίλε αξίζει όλη η σειρά...Έχει και υπότιτλους αν κάποιος δεν καταλαβαίνει!!!rainmaker έγραψε:Shady20 έγραψε:rainmaker (που ουσιαστικά υπονοείς ότι είσαι οπαδός του σατανά - πλάκα κάνω αλλά ψάξτο - http://www.youtube.com/user/mykoniato#p ... BQCTRrCbco)
Εεεε; Τί έχει παιχτεί σήμερα; Δεν δηλώνω ούτε υπονοώ τίποτα τόσο αρρωστημένο κι άσχετο. Εμπνέυστηκα το ψευδώνυμο απο τους Ινδιάνους που είχανε βροχοποιούς και χορούς της βροχής με συνακόλουθο το νόημα της ιδιότητας τους. Καμία σχέση και μακριά απο μας που λέει και η έκφραση..Άσε που το βίντεο αναφέρεται σε Rain man.. Τελείως οφ τόπικ αλλά λίγο υπερβολή για να μην απαντήσω..
Και αναφέρει μέσα και όλες τις παραλλαγές, όπως και το rainmaker...Σου λέω όμως πλάκα κάνω για σένα.....
Αλλά να λες ότι έκανε βλακεία ο Παυλάρας...Ντροπή....Καλά έκανε και τους έχωσε μπουνιές μετά!!!
Μην ξεχνάμε ότι η φάση ξεκίνησε από φάουλ στον Vitolo που δεν δόθηκε ως πλεονέκτημα, που φυσικά ο άχρηστος ο Σιδηρόπουλος δεν ξέρει πότε και πως εφαρμόζεται.............
Το εχω απωθημενο να μπω μεσα στο γηπεδο και να τον αγκαλιασω. Δεν θυμαμαι αλλον ποδοσφαιριστη σαν κι αυτον.
ΠΑΟΚ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ!!!

ΠΑΟΚ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ!!!
με κρυο αιμα λεμε οτι δεν επραξε σωστα που βαρεσε συναδελφο
με αιμα που βραζει ομως, που ηταν οι συναδελφοι οταν σε καθε φαση πηγαιναν να κοψουν το ποδοσφαιρο στους παικτες μας; που βαρουσαν απο πισω;
που πεφταν σαν πορνες για να εκβιασουν κιτρινες και φαουλ;
αιστοδιαολο πιο σιχαμερη ομαδα του πλανητη
θα μιλησουμε για αλητες;
ΣΚΟΚΟ
ΓΕΩΡΓΕΑΣ
ΜΑΚΟΣ
ΔΕΛΛΑΣ
ΓΚΕΡΕΙΡΟ
.....
οταν χυνω δεν θελω να με ενοχλουν και αμα λαχει βαραω και καμια μπατσα στα γατακια
ΠΑΟΚ ομως ειμαι και θα δεχτω και τις συνεπειες
δεν θα κλαιω σαν τις αλανιαρες στην χαβουζα
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ρε νιαμου..
τρομοκρατια μεσα στο ΝΑΟ νομισατε θα περνουσε;κοπριες μαμω το σπιτι σας, τρυπιες χρεωμενες , ντροπη της προσφυγιας..
μια λεξη θα πω...
ΠΑΡΑΣΙΤΑ ειστε!!!!!!!!!
με αιμα που βραζει ομως, που ηταν οι συναδελφοι οταν σε καθε φαση πηγαιναν να κοψουν το ποδοσφαιρο στους παικτες μας; που βαρουσαν απο πισω;
που πεφταν σαν πορνες για να εκβιασουν κιτρινες και φαουλ;
αιστοδιαολο πιο σιχαμερη ομαδα του πλανητη
θα μιλησουμε για αλητες;
ΣΚΟΚΟ
ΓΕΩΡΓΕΑΣ
ΜΑΚΟΣ
ΔΕΛΛΑΣ
ΓΚΕΡΕΙΡΟ
.....
οταν χυνω δεν θελω να με ενοχλουν και αμα λαχει βαραω και καμια μπατσα στα γατακια
ΠΑΟΚ ομως ειμαι και θα δεχτω και τις συνεπειες
δεν θα κλαιω σαν τις αλανιαρες στην χαβουζα
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ρε νιαμου..
τρομοκρατια μεσα στο ΝΑΟ νομισατε θα περνουσε;κοπριες μαμω το σπιτι σας, τρυπιες χρεωμενες , ντροπη της προσφυγιας..
μια λεξη θα πω...
ΠΑΡΑΣΙΤΑ ειστε!!!!!!!!!
ουτος η αλλως την κοκκινη την πηρε πριν την μπουνια..dj_timo έγραψε:Μπηκα εδω και περιμενα να δω μπινελικια για την ηλιθιοτητα του απιστευτου μεχρι εκεινη τη στιγμη Γκαρσια και βλεπω παλι τα τιμη και δοξα.
τραβη3ε ολη την ομαδα με το παθος του και ετρωγε τον τσαμπουκα τους για 90' για να μην φαει την κοκκινη.
ε μολις την εφαγε, τι να κανει ο ανθρωπος δεν αντε3ε.
για οσους εχουν παι3ει μπαλα 3ερουν ποσο σπαστικο ειναι να σου πουλαν τσαμπυκαδες κατι χεστες μακοι και δανγκοι,μονο και μονο για να σου την σπασουν και να τους βαρεσεις.
Έχουμε φάει κόκκινη για παλαμάκια ρε τι να λέμε τώρα....dj_timo έγραψε:Μπηκα εδω και περιμενα να δω μπινελικια για την ηλιθιοτητα του απιστευτου μεχρι εκεινη τη στιγμη Γκαρσια και βλεπω παλι τα τιμη και δοξα.
Ναι τιμή και δόξα φίλε τίμο γιατί από γατάκια έχουμε φάει εδώ και 20 χρόνια...
Κόκκινη ψεύτικη πήρε και σε είπε άντε γ@μηθείτε με το γελοίο ποδόσφαιρό σας...